«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Εβραίοι απαλλοτριώνουν την Ελλαδα με τους κολλητούς τους ομοϊδεάτες εγκάθετους στην Ελληνική βουλή!

Σωστό μα ποτέ θα το καταλαβουν

Συμφωνία Μητσοτάκη-Νετανιάχου για «πράσινο διαβατήριο» -Ισραηλινοί τουρίστες χωρίς περιορισμούς στην Ελλάδα, μετά την καραντίνα
08|02|2021 

Στη διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ σε όλους τους τομείς, εστίασαν κατά τη συνάντησή τους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.


Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία των δύο χωρών είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς και οι διμερείς σχέσεις έχουν φτάσει σε υψηλότατο επίπεδο.

Τόνισαν δε τον σταθερό προσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής στην οικοδόμηση συνεργασιών που προάγουν την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

 

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά της πανδημίας, οι δύο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πρακτικές αντιμετώπισής της.

Συζήτησαν επίσης τη διευκόλυνση των ταξιδιών μέσω του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Συζητήσαμε μόλις μία ρύθμιση για “πράσινο διαβατήριο” με την οποία οι Ισραηλινοί, όταν άρουμε τους περιορισμούς στις πτήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε στην Ελλάδα δίχως οποιονδήποτε περιορισμό», ανέφερε στις δηλώσεις του  ο κ. Netanyahu. 

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν επίσης για τη σταθερή εμβάθυνση και διεύρυνση του πεδίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ στους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως, μεταξύ άλλων, η αμυντική συνεργασία, η τεχνολογία και καινοτομία, η ενέργεια, ο τουρισμός και η ενίσχυση των σχέσεων του Ισραήλ με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στη συνάντηση των δύο ηγετών συζητήθηκαν και οι εξελίξεις σχετικά με τη νέα θεραπεία για τον κορωνοϊό που αναπτύσσεται στο Ιατρικό Κέντρο Ichilov του Τελ Αβίβ με βάση την ουσία EXO-CD24.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε την πρόθεση της Ελλάδας να συμμετάσχει και η χώρα μας στις κλινικές δοκιμές, κάτι που έχουν ζητήσει αρκετές ακόμη χώρες.

Συμφωνήθηκε μάλιστα για το σκοπό αυτό να υπάρξει αύριο τηλεφωνική επικοινωνία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με τον Ισραηλινό καθηγητή Nadir Erber προκειμένου να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.

Στις διευρυμένες συνομιλίες από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ, Παναγιώτης Σαρρής και η Διευθύντρια του Διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης υπέγραψε με την Ισραηλινή ομόλογό του, Orit Farkash-Hacohen, συμφωνία πενταετούς διάρκειας, που θα ανανεώνεται αυτομάτως και με την οποία προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Εθνικών Αρχών Τουρισμού Ελλάδας και Ισραήλ, όπως και η ανταλλαγή πληροφοριών για την προώθηση και τη διαφήμιση.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών:

Ολόκληρη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Σας ευχαριστώ Πρωθυπουργέ για τα καλά σας λόγια, είναι πάντοτε χαρά μου να βρίσκομαι στο Ισραήλ.

Θυμάμαι ότι η προηγούμενη συνάντησή μας έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός. Πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε, κάποια πράγματα έχουν παραμείνει αμετάβλητα.

Αλλά θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σας συγχαρώ για την ταχύτητα με την οποία εμβολιάζετε τον πληθυσμό σας, που θα μας επιτρέψει, όταν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί κι άρετε τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς σας, να προσφέρουμε στους ισραηλινούς τουρίστες την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα δίχως πρόσθετους περιορισμούς.

Είμαι ευτυχής που οι Υπουργοί Τουρισμού θα υπογράψουν μία συμφωνία συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, πάνω στην οποία εργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό.

Είμαι μεγάλος υπέρμαχος της ιδέας του πιστοποιητικού εμβολιασμού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρέπει να διευκολύνουμε ταξιδιώτες που διαθέτουν αποδεικτικό εμβολιασμού.

Αυτό προτιθέμεθα να κάνουμε με το Ισραήλ, καθότι είναι η χώρα που έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα στην κατεύθυνση του εμβολιασμού της πλειονότητας του πληθυσμού.

Είναι μεγάλη μου χαρά που τα δύο Υπουργεία μας εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Και πραγματικά ελπίζω πως θα είμαι σε θέση να καλωσορίσω τουρίστες από το Ισραήλ το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα.

Θίξατε και άλλες παραμέτρους της στρατηγικής μας σχέσης, η οποία ενισχύεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μήνες, όσο περνούν οι μέρες.

Όπως είπατε, πρόκειται για μια εταιρική σχέση στην οποία έχουμε επενδύσει πολύ.

Εκπροσωπούμε δύο αρχαίους πολιτισμούς.

Δύο δημοκρατίες της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι προς το κοινό συμφέρον η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. Ενώ θεωρώ ότι μοιραζόμαστε και μια κοινή οπτική γωνία για το τι θα πρέπει να συμβεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να παραμείνει μια ειρηνική και ασφαλής περιοχή για τις χώρες της περιοχής.

Γνωρίζετε πως η στρατηγική μας συνεργασία στον τομέα της Άμυνας εμβαθύνεται επίσης.

Είναι μεγάλη μας χαρά το γεγονός πως μια εταιρεία από το Ισραήλ έχει αναλάβει και προσφέρει υπηρεσίες αεροπορικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια.

Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα, το οποίο θα έχει ως βάση την Καλαμάτα. Και θεωρώ πως είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα της συνεργασίας που μπορούμε να οικοδομήσουμε στον τομέα της Άμυνας.

Ενώ πιστεύω πως υπάρχει και πολύ σημαντικό περιθώριο για επιπλέον επενδύσεις από ισραηλινές εταιρείες στην Ελλάδα. 

Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη της Ελλάδας στην μετά-Covid εποχή θα είναι ισχυρότατη. Γνωρίζω πως έχει εκφραστεί μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες του Ισραήλ για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων.

Αυτό συμβαίνει ήδη στην Ελλάδα, στον κλάδο του τουρισμού. Αλλά και στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, όπου η Ελλάδα κάνει σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαθέτουμε εξαιρετικούς μηχανικούς και πολλές διεθνείς εταιρείες αντιλαμβάνονται πως αξίζει να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

Και είμαι βέβαιος πως και ισραηλινές επιχειρήσεις θα αδράξουν την ευκαιρία.

Επομένως, πραγματικά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Και σίγουρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συζητήσαμε σχετικά με αυτό το νέο φάρμακο, που τράβηξε το ενδιαφέρον μας στον διεθνή Τύπο.

Με το που θα ξεπεράσουμε τα ρυθμιστικά εμπόδια, που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα, θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχει και η Ελλάδα στις κλινικές δοκιμές.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως θα είναι αποτελεσματικό. Θα ανακουφιστούμε πραγματικά αν όντως βρεθεί ένα φάρμακο που μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για τη θερμή υποδοχή. Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψή σας στην Ελλάδα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/koines-diloseis-mitsotaki-netaniahoy

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>