«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μέχρι πότε ο Ελληνικός λαός έχει σκοπό να αυτό μαστιγώνεται;;;;

 ΧΡΙΣΤΙΑΝ

Έχω ενοχληθεί πολύ, που  ο προδότης Μητσοτάκης  ο κληρονόμος δοσίλογος  μας θεωρεί  του χεριού του και το προδοτικό τσούρμο γύρω του, που τον συμβουλεύουν και σιγοντάρουν τον διευθυντή της ΑΕ Ελλας.

Έχει καλούς συμβούλους, πέρα από την μαϊμού πανδημία, σε τακτά διαστήματα όταν αρχίζουν παρατράγουδα, αμέσως αποσπούν την προσοχή σου με θέματα που είναι σάπια μέσα στην κοινωνία.

Χωρίς να θέλω να μειώσω το γεγονός της κάθε Μπερατώρου, θέτω το ερώτημα, γιατί τώρα;;;;

Ξέρουμε ότι γίνονται και γίνονταν πρόστυχα και βιασμοί, όχι μόνο σωματικός, αλλά και πνευματικός.

Ήταν ένα θέμα που η πολιτεία κώφευε και μέσω της δικαιοσύνες το κάλυπτε έναντι των κυριλέδικων ονομάτων με τσέπες μεγάλες και θέσεις μεγάλες!!! Θα πει κάποιος καλοπροαίρετα, ότι έσπασε το απόσταμα.

Όχι είναι στημένο παιχνίδι από τους ιδικούς του Χάρβαρντ που τρώνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού ως σύμβουλοι του εγκάθετου προδότη Μητσοτάκη.

Πλέων δεν έχει σημασία αν θα σκοτώσουν την μάνα τους, αρκεί το σύστημα να μένει αν όχι αλώβητο, τουλάχιστον όρθιο. ( Αυτό θυμίζει τον θεό των εβραίων, σκοτώστε, αφανίστε έθνη, αρκεί να επικρατήσουν οι Εβραίοι!).

Όταν το προδοτικό εγκάθετο ρεμάλι εξοφλεί γραμμάτια δουλικότητας στους αφέντες του, είναι σίγουρο, ότι θα εκτεθεί με αυτά που θα λέει και κάνει.

Για αυτό υπάρχει ιδικό επιτελείο για να γεννά τέτοια θέματα που θα αποπροσανατολίζει τον λαό!

Τώρα το έχουν κάνει κανόνα, σε τακτά διαστήματα και ανάλογα με την προδοσία που ετοιμάζουν θα σκάει και ένα σκάνδαλο εν μέσω τρομοκράτησης, χωρίς κόπο, διότι σήμερα στην Ελληνική κοινωνία, άλλο τίποτα, ότι ορά θέλεις  άμα κοιτάξει πίσω από την κουρτίνα της κοινωνίας θα βρεις θέματα που σαπίζουν, βουτάς ένα και το μοιράζεις στα πρόθημα δουλικά που λέγονται ΜΜΕ και αυτό είναι, η κοινωνία συνταράσσετε με υποκρισία για αυτά που ακούει και αυτά που βλέπει, πέφτει από τα σύννεφα???

και αρχίζει ο διαγωνισμός αυτών που δηλώνουν ηθικοί στο παρασκήνιο και αυτούς που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε ως θύματα, ή θύτες!

Τώρα πρέπει να καλύψουν τον Έβρο και τους μετανάστες, μαζί με το Αιγαίο.

Το προτεκτοράτο τιμά τον ρόλο του, έχει από χιλιάδες χρόνια ξεκόψει την περηφάνια, την υπόληψη και έχει εγκαθιδρύσει μια νέα κουλτούρα, που δεν έχει τίποτα Ελληνικό, που την μετέφεραν τα προδοτοσκυλα με τους συμμάχους τους, αυτή η κουλτούρα είναι με την δουλικότητα θα ζεις.

 Και κανόνας είναι ότι φας και ότι ποιείς και ότι αρπάξει ο κώλος σου! 

Έτσι βλέπουμε στρατηγούς με σιρίτια τίγκα και στα δυο πέτα που τους χάριζαν οι σύμμαχοι νατοϊκοί, να σφυρίζουν αδιαφορώ στην κραυγή απόγνωσης του Βασανισμένου αυτού λαού, που δεν μπορεί, η δεν τον αφήνουν να βρει το βήμα του.

Όμως με ενόχλησε πολύ που βρέθηκαν τόσοι πολλοί, να παίξουν τον προδοτικό ρόλο του αποπροσανατολισμού, του Ελληνικού λαού, Καλλιτέχνες, αθλητές, δικαστικοί, σωματεία, πολίτικοι, ένα πολύ σοβαρέ κομμάτι της κοινωνίας βγαίνει σάπιο, και ας μην είναι τέτοιο το μέγεθος της σαπίλας, αυτοί που το μεθόδευσαν θα το συντηρήσουν, αδιαφορώντας το κακό που θα κάνουν στην Ελληνική κοινωνία.

 Έκτος από τις περιπτώσεις ανηλίκων, που πρέπει να τους κρεμάσουν, τα άλλα τι θέλουν στο πάζλ;;;;

Παιχνίδι μεταξύ δυο είναι, που το ήθελαν και τους βόλευε, άλλα τώρα τους δίνει μπόνους συμπόνιας και υποκρισίας! Ελληνικέ λαέ κλείσε τα αυτιά σου σε στημένα και προδοτικά σενάρια.

Αλλά κυρίως κλείσε την τηλεόραση, που έχει καταντήσει νεκρολόγιο με μαύρη τρομοκράτηση της ψυχής σας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του κορονοϊου στο αληθινό μέγεθός του, τα ελληνοτουρκικά, οι λαθρομετανάστες, αυτά είναι που πρέπει να μας βγάλουν σύσσωμους στα πεζοδρομία και τις πλατείες!!!!!

Υπάρχουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν και οι μπάτσοι.

Υπάρχουν πολιτικοί, αλλά υπάρχουν και πολιτικάντηδες.

Υπάρχουν οι αδέκαστοι δικαστικοί, αλλά υπάρχουν και οι επίορκοι.

Υπάρχουν οι γενναίοι αξιωματικοί, αλλά υπάρχουν και οι μαριονέτες.

Υπάρχουν οι φιλέλληνες, αλλά υπάρχουν και οι ανθέλληνες.

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε την Ήρα από το στόρι!

ΠΛΑΤΏΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>