«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Πραγματικά πόσο λυπάμαι όλους αυτούς τους ανθρώπους με τις τσαλαπατημένες συνειδήσεις που παίζουν με ολόκληρους λαούς λες και είμαστε μυρμήγκια…

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

2ο και 3ο κυμα ήταν όλα αποφασισμένα από την αρχή. 
Όλοι το ήξεραν, όλοι το έλεγαν… 
Λες και ήταν Πυθίες και τα ήξεραν από πέρυσι τον Απρίλιο…
Κατά τ΄ άλλα οι επιτροπές κάνουν ότι συνεδριάζουν και τα κανάλια κάνουν ότι μας ….ενημερώνουν για τις “εξελίξεις”. 
Δεν υπάρχουν εξελίξεις. 
Υπάρχει μόνο συνωμοσία. 
Χωρίς θεωρία. 
Σκέτη…
Αυτή η συνομωσια που υπάρχει στην εξουσία εδώ και χιλιάδες χρόνια… Αλλά ξαφνικά τον 21ο αιώνα έγινε “θεωρία”. 
Και όσοι καταλαβαίνουν τις συνομωσιες έγιναν …ψεκασμένοι.
Ο Σωκράτης πριν 2.500 χρόνια εκτελέστηκε γιατι “διέδιδε καινά δαιμόνια” και “διέφθειρε τους νέους”. 
 
Σήμερα θα το έλεγαν “διασπορά ψευδών ειδήσεων” και “διέγερση σε ανυπακοή”.
 
Τώρα λοιπόν αφού σας έπεισαν ότι για 1 χρόνο σχεδόν έχουν κάνει τη ζωή μας μια δυστοπική ταινία τρόμου, για να μας σώσουν απ τον κορονοϊό, προχωρούν στη φάση 3 και θα έχουμε το ΤΡΙΤΟ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN, με απαγορεύσεις κυκλοφορίας πλέον από τις 6, αφού δεν αντιδράσαμε όταν το έκαναν σε συνανθρώπους μας τόσο καιρό στα δυτικά προάστια. 
 
Με απαγόρευση για διαδήλωση και διαμαρτυρία και με πλήρη λογοκρισία σε όλα τα μέσα.
 
Προχωρούν στο τελειωτικό χτύπημα στην ανεξάρτητη εργασία. Εστίαση και εμπόριο που αιμορραγούν τώρα θα πεθάνουν οριστικά…
 
Τέχνη, κοινωνικές σχέσεις και διασκέδαση έτσι κι αλλιώς είναι κάτι για το οποιο πρέπει να νιώθουμε ενοχές και μόνο που το σκεφτόμαστε.
 
Οτι μας θυμίζει τον παλιό καλό καιρό τώρα είναι η αιτία που πεθαίνει ο “παππούς κι η γιαγιά” και εμείς είμαστε πολιτικώς μη ορθοί και μόνο που μας λείπουν…
 
Κι όμως δε με τρομάζουν οι πολιτικοί. 
 
Δέν με τρομάζουν τα Hoaxes και η Athens voice. 
 
Δε με τρομάζει ούτε καν η Ν.Τ.Π. 
 
Αυτοί είναι με τη συγκατάθεση τους στήν σκοτεινή πλευρά. 
 
Η χαρά τους θα είναι μικρή και η τιμωρία τους μεγάλη. 
 
Λέγεται Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος (νόμος του Καρμα στα Ελληνικά :-)).
 
Αυτο που με τρομάζει είναι η χαμηλή συνειδητότητα του κόσμου. 
 
Του κόσμου που πάντα είχε ένα ένστικτο καί μία διορατικότητα προς την εξουσία.
 
Με τρομάζουν οι “εξυπνοι και μορφωμένοι” της γενιάς μου αλλά κυρίως οι μικρότεροι. 
 
Μόνο “εγκέφαλος” και καθόλου “πνεύμα”. 
 
Συναγωνίζονται τα ρομπότ της Τεχνητής Νοημοσύνης σε διόραση… 
 
Τι κρίμα γιατί τα ρομπότ ήδη είναι ήδη πιο “γρήγοροι” υπολογιστές από εκείνους.. 
 
Ο άνθρωπος όμως δεν είναι το μυαλό του. 
 
Ο άνθρωπος είναι ένα άπειρο πνεύμα ικανό για ενέργειες πολύ ανώτερες από τη σκέψη.
 
Αυτό όμως είναι το σπουδαιότερο μάθημα! 
 
Όσοι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει παλέψτε για το φως και την Αλήθεια. 
 
Κάντε το όμως χωρίς προσκόλληση στο αποτέλεσμα. 
 
Μην το κάνετε για τη νίκη και την ανταμοιβή. 
 
Κάντε το γιατί αυτό είναι το χρέος μας. 
 
Κάντε το γιατί αυτό έλεγαν οι πρόγονοι μας ΟΡΘΉ ΔΡΆΣΗ.
 
ΟΡΘΗ ΔΡΑΣΗ είναι εκείνη που γίνεται λόγω ευθυγράμμισης με το Νόμο και το καθήκον!
 
Απαλλαγμένη από το φόβο των συνεπειών και από την αναμονή του αποτελέσματος!
 
Όλους εσάς που αγωνίζεστε για το σύνολο απλά γιατί ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, σας ευχαριστούμε πολύ! 
 
Και μακάρι να γίνουμε όλοι σαν κι εσάς!
 
Γρηγόρης Πετράκος
 
https://romioitispolis.gr/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82/
 

3 σχόλια:

 1. Βρηκα το κατω μερος του ελικοπτέρου που ηταν τρυπιο απο τις σφαιρες.
  Απειλησε η Κυβέρνηση οτι θα μου σκοτωσουν τη γυναίκα αν δεν το παραδωσω!

  «Βρισκαμε συντρίμμια απο το ελικόπτερο στην περιοχή συνεχώς. Βρηκα εναν ελικα, το κράνος του Βλαχακου και μια μερα βρηκα το κατω μερος του ελικοπτέρου που ηταν τρυπιο απο τις σφαιρες. Απειλησε η Κυβέρνηση οτι θα μου σκοτωσουν τη γυναίκα αν δεν το παραδωσω! Εκεινο το βράδυ ενιωσα οτι παραδιδαμε ανευ ορων την Ελλαδα, γιατί τωρα δεν μπορούμε να πλησιασουμε στα Ιμια γιατί τα χουν πατησει οι Τουρκοι». Μπορείτε να ακουσετε ολη τη συνεντευξη του Καλυμνιου Καπετανιου.

  Ίμια: O καπετάν Μιχάλης Aρβύθης από την Κάλυμνο αποκαλύπτει στον Hellas FM και την Sportime και σοκάρει για το μοιραίο ελικόπτερο.

  Είναι ο καπετάνιος που την 25η Ιανουαρίου του 1996 μετέφερε στα Ίμια με το σκάφος του «Αννα Μαρία» τον Δήμαρχο Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλη και τον Αστυνομικό Δ/ντή, οι οποίοι και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

  Ο καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τις απειλές για τη ζωή του, μιλάει για την άθλια στάση των αρχών και αποκαλύπτει επίσης με λεπτομέρειες που σε καθηλώνουν στοιχεία για την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου με τους τρεις ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο.

  Ο Καπετάν Μιχάλης λέει στην εκπομπή «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, και τον Hellas FM όλα όσα μας κρύβουν και όλα όσα για τα οποία σιωπούν οι άθλιοι του πολιτικού συστήματος.

  Προσωπικά έχω κάνει έναν μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων προσωπικότητες μικρές και μεγάλες με ανθρώπους που είχαν να πουν κάτι και ανθρώπους που μίλαγα και δεν έλεγαν τίποτα.

  Όμως ο καπετάν Μιχάλης πραγματικά με συγκλόνισε με το θάρρος του και τον τρόπο που δάκρυσε, μιλώντας για την σημαία μας.

  Η Ελλάδα βγάζει και παλικάρια που δε φοβούνται που μας κάνουν περήφανους!

  Ακούστε το, αξίζει:

  https://www.youtube.com/watch?v=AjwOW0pAXl8&feature=emb_logo

  Απάντηση

 2. Να’σαι καλά ρε φίλε για το βίντεο.Πολιτικά σκουπίδια μας κυβερνάνε που έπρεπε να πεταχτούν στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων,αλλά κατορθώνουν ακόμα να μας παιδεύουν.Ένα μεγάλο μπράβο και στον Πετράκο!

 3. Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2021 – 7:35 μ.μ.

  «Η χαρά τους θα είναι μικρή και η τιμωρία τους μεγάλη.
  Λέγεται Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος (νόμος του Καρμα στα Ελληνικά :-)).»

  ΔΕΝ είναι ο νόμος του Κάρμα. ΕΙΝΑΙ η απόδοση της δικαιοσύνης του αληθινού και ζώντος Θεού.

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/02/blog-post_49.html?fbclid=IwAR3tPQex9Fq7StD-d9jEBUu-OU7zuxJDlijKRy6ir2yT2XzymCG0uU2vDHs#more