«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ; ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ‘Η ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ:

ο δρόμος Α

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

28-12-2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το διλλημα δεν ειναι καινουργιο.

Ετεθει κατ’ επαναλληψη στους βυζαντιορθοδοξους Ρωμιους και εις το παρελθον. Ποιοι και τι ειναι αυτοι;

Κατ’ αρχην υπηρξαν Ελληνες, οι οποιοι πρωτα βιαια εκχριστιανισθηκαν και μετα παλι ενα μερος απ’ αυτους βιαια εξισλαμισθηκαν.

Οι δευτεροι (περιπου 20 εκατομμυρια) εσφαλμενως και κακως ονομασθηκαν Τουρκοι (Τουρκοκρητες, Τουρκοκυπριοι, Τουρκοποντιοι κ.α.).

Οι πρωτοι ειναι απογονοι επιζησαντων του μεγαλυτερου εγκληματος κατα των Ελληνων, που κρυβεται μεχρι σημερα επιμελως απο την ανθρωποτητα.

Το πρωτο «Αουσβιτς» της Ιστοριας δεν βρισκεται στην Πολωνια, αλλα στο Ισραηλ και δη νοτιοανατολικα της Ναζαρετ και Αφουλας, στην κωμοπολη Μπετ Σηαν, γνωστη στα παλαιοτερα χρονια με το ονομα «Σκυθοπολης».

Η περιοχη αυτη της φρικης περιγραφεται απο τον Ρωμαιο ιστορικο Αμμιανον Μαρκελλινον στο 19ο Βιβλιο του Εργου του «Rerum Gestarum Libri XXXI». Μεταξυ 341 και 361 μ.Χ. δολοφονηθηκαν θηριωδως στην περιοχη αυτη της φρικης απο τους Χριστιανους περιπου 15 εκατομμυρια Ελληνες απ’ ολες τις περιοχες της τοτε βυζαντινης αυτοκρατοριας, διοτι αρνουνταν να εκχριστιανισθουν.

Παραλληλα οι Χριστιανοι εκλειναν ενα μετα το αλλο ολα τα ιερα της αρχαιοελληνικης λατρειας κλεβοντας πρωτα τις περιουσιες τους και μετα τα κατεδαφιζαν.

Οι αρχαιοελληνικοι ναοι γινονταν αγιασμενα οικοδομικα υλικα, που χρησιμευαν στο κτισιμο των ναων της Χριστιανοσυνης πανω στην θεση των αρχαιων ναων. Ακομη και η Αγια Σοφια Κωνσταντινουπολεως, που την εκανε προσφατα ο Ερντογαν Τζαμι, ειναι κτισμενη πανω στα θεμελια των αρχαιελληνικων ναων (και με τα υλικα αυτων) του Απολλωνα και της Αφροδιτης.

Το «ες εδαφος φερειν» εγινε το νεο οραμα των καλογερων ‘η καλλυτερα των κακογερων, που ακολουθουσαν τον Αλαριχο το 396 μ.Χ., στην ερημωση και καταστροφη της Ελλαδος.

Απο το ξεκινημα της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας, κανενας αυτοκρατορας δεν ηταν Ελληνας εκτος του Ιουλιανου, ο οποιος δεν ειχε μεν ελληνικη καταγωγη, αλλα ηταν λατρης της ελληνικης παιδειας και του ελληνικου πνευματος και γι’ αυτο χαρακτηρισθηκε απο τους Χριστιανους ως «παραβατης».

Ο χρονικογραφος της αλωσεως της Κωνσταντινοπολεως, Φραντζης, μας πληρωφορει, οτι οι πολιορκητες της Κωνσταντινουπολεως ηταν 258.000, απο τους οποιους μονο 70.000 ηταν Οθωμανοι, 147.000 Ρωμιοι Χριστιανοι και 41.000 ζητιανοι, εμποροι και ληστες.

Ηταν οι 147.000 Ρωμιοι χριστιανοι προδωτες, εξισλαμισμενοι ‘η οχι;

Να ενα ερωτημα που θα πρεπει να ερευνηθει και να απαντηθει απο τους ιστορικους του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως.

Ετσι εξηγειται γιατι οι προκαθημενος της Αρχιεπισκοπης Αμερικης, Ελπιδοφορος, και του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως, Βαρθολομαιος, ειναι ανθρωποι του Ερντογαν.

Τι εστι επιτελους Ρωμιος; Οι χαρακτηρισμοι Ρουμελη, Ρωμιοσυνη, Ρωμιος, ειναι παρανο’ι’κα δημιουργηματα-«παρατσουκλια» των Χριστιανων και δεν εχουν καμμια ουσιαστικη σχεση με την Ελλαδα, τον Ελληνα και τον Γραικον.

Ο Ρωμιος, δηλαδη ο Γραικυλος, ο Ραγιας, ο Τουρκοκοτζαμπασης και ο Κεχαγιας  δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα και Ελληνας, διοτι υπακουει δουλικα και τυφλα στις εντολες των εχθρων του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Προκειται για εναν αταφο πεθαμενο, για ενα αξιοθρηνητο ιστορικο υποπρο’ι’ον της αγνοιας, του φοβου, για εναν αλογο, αβεβαιο και ανασφαλες Ον, που ενω δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτε, τα εργαλεια που κατεχει ειναι η απατη, η αναλγησια, η αχαριστια, η παγιδα, η πλεκανη, δηλαδη ολα τα μεσα εκεινα που εδωσε η Φυση στους απατεωνες της πολιτικης και θρησκευτικης πιστης για να μπορουν να επιβληθουν ως παρασητα και να επιζησουν σε βαρος των ακομη Ελληνων.

Ο Ρωμιος συνεπως ειναι αυτος που εκανε τον ελληνικο τοπο μικρο, προτεκτορατο της Γερμανιας, και τον ελληνικο λαο συντεχνιακο και καθυστερημενο.

Ο Ρωμιος ειναι αυτος που προωθειται απο τους εχθρους του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας στον κορμο των εκαστοτε ανεπαρκων και διαβρωμενων κυβερνησεων και κομματικων αντιπολιτευσεων και ξεπουλαει τα οσια και ιερα της δοξασμενης Ελλαδος ολων των εποχων.

 Τα σχεδια καταστροφης της Ελλαδος (Φαιδωρας και  Overkill) αρχισαν το 1974 και συνεχιζονται σιωπηρα εως σημερα.

Τα Στουρναρια της Πολιτικης, της Οικονομιας και των Ενοπλων Δυναμεων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ψευδονται ασυστολα για οσα δηλωνουν και πραττουν.

Ως πειθηνια εκτελεστικα οργανα των εχθρων της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου συνεχιζουν την καταστροφικη πορεια τους με την βαναυση, τιμωρητικη και εκδικητικη χρηματοπιστωτικη μεταχειριση της χωρας μας απο την γερμανοκατευθυνομενη Ε.Ε.

Ετσι ως εχουν τα πραγματα, χωρις κοσμογονικες αλλαγες, η Ελλας αποκλειεται να επιζησει τους «τυφωνες» που ειναι καθ’ οδον.

Και κοσμογονικες αλλαγες μπορουν να κανουν μονο οι Ελληνες, που δεν προσκυνουν ουτε θεους ουτε ανθρωπους.

Αυτοι θα πεταξουν στον «σκοπιδοτοπο της Ιστοριας» το σημερινο νοσηρο και αρρωστημενο αττικο οικοδομημα της υποκρισιας, της παρακμης και του θανατου.

Το οικοδομημα αυτο βασιζεται στο ξενο φρουτο του «Παρλαμενταρισμου» που αναπτυχθηκε ως πολιτειακο συστημα στα φεουδαρχικα και μεσαιωνικα «Παρλαμεντα» και κουβαλαει μεσα του αμετρητα σκουληκια με παραλλαγες και ανακλστικα χαρακτηριστικα.

Το πολιτειακο αυτο συστημα στην Ελλαδα εχει ηδη προ πολλου κλεισει τον ιστορικο του κυκλο και γι’ αυτο πρεπει επιτελους να αντικατασταθει με ενα γνησιο ελληνικο. Ευτυχως κατεχουμεν πολλα προς επιλογην.

Καθε «αναθεωρηση» του ακομη ισχυοντος «Συνταγματος» (20 περιπου αναθεωρησεις μεχρι σημερα!) αποτελει καθαρη κορο’ι’δια, διοτι σκοπημα διατηρει αλωβητη την «ψευδεπιγραφη παρλαμενταριστικη εκπροσωπευση» του λαου.

Οι νομοι της Ιστοριας, οπως και οι νομοι της Φυσης ειναι αδυσωπητοι!

Η κινηση, η ροη και η μεταβολη διεπουν ολοκληρο τον Χωρο του επιστητου, απο το αχανες διαστημα μεχρι τον μικροκοσμο των κβαντοτεμαχιδιων της υλης και απο τις διαφορες μορφες της ζωης εως τις ιδεες και τις αξιες, την κορυφαια αυτη εκφραση του ελληνικου Οντος.

Η ακινησια ως εννοια, ως απουσια συγκρουσεων και αναμετρησεων, εμπεριεχει μεσα της το συνειδητο ψευδος που υπηρετει την σημερινη εξουσιαστικη σκοπημοτητα.

Η σημερινη ακινησια στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης αποτελει πνευματικο κοστος, ωμη διαστρεβλωση ολων των νοητικων και βουλητικων γνωρισματων της ελληνικης ψυχης και φραγμο στην αναζητηση.

Το κατασταλγμα της απελπισιας και το εκχυλισμα της αγανακτησης για ολη την πολιτικη διακυβερνητικη σκηνη που εχει στηθει μετα το 1974 εως σημερα απο παναθλιους κομματαρχες και διεφθαρμενους εξουσιαστες πασης κομματικης αποχρωσης, οπου ψευδος, απατη και μισος διαγκωνιζονται υπο γερμανικη καθοδηγηση στον αγωνα εθνικης μειοδοσιας και κρατικης λεηλασιας, θα επρεπε ηδη να ειχε οδηγησει σε συγκρουση των δυναμεων του φωτος κατα των δυναμεων του σκοτους και του ταφου που κατεστρεψαν την ζωη των ανθρωπων που κατοικουν στην χωρα μας.

Ο δρομος της Ελλαδος σημερα δεν μπορει να ειναι αλλος απο τον δρομον της επιστημονικης ερευνας, που δημιουργησε το φως της Αθηνας και της Αλεξανδρειας.

Στην Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας δουλευαν ο αστρονομος Υπαρχος που σχεδιαζεν ουρανιους χαρτες, ο Ευκλιδης που συγκατελειψεν την γεωμετρια σε ενα εξοχο συστημα, ο Χερον ο Αλεξανδρινος ο εφευρευης των οδοντωτων τροχων, της ατμομηχανης και συγγραφεας του αυτοματου, του πρωτου Βιβλιου για την ρομποτικη, ο Απολλωνιος απο την Περγα, ο μαθηματικος που ανακαλυψε την τομη του κωνου,  την ελλειψη, την παραβολη, την υπερβολη, δηλαδη τις καμπυλες τις οποιες ακολουθουν στην κινηση τους οι πλανητες, οι κομητες και αλλα ουρανια σωματα, ο Αρχιμηδης ο μεγαλυτερος εγκεφαλος στους τομεις των μαθηματικων εως την αστρονομια, ο γεωγραφος Πτολαιμεος και αλλοι πολλοι.

Στον Αρχυτα απο την Ταρανδο (επιφανης πολιτικος, μαθηματικος, μηχανικος, στρατηγος και πρωτος θεμελιωτης της μηχανικης) οφειλεται η λυση του «Δηλιου προβληματος» του διπλασιασμου, δηλαδη δοθεντος κυβου, και πολλες μηχανικες και κατασκευαστικες επινοησεις μεταξυ των οποιων η δια χρησεως ελατηριων κατασκευη το 380 π.Χ. ενος ιπταμενου αντικειμενου (αεροπλανου).

Ο Υπολογιστης των Αντικυθηρων που εντοπισθηκε στο ναυαγιο ενος αρχαιοελληνικου πλοιου στην θαλασσια περιοχη των Αντικυθηρων, δεν δημιουργηθηκεν απο το τιποτα, αλλα ειναι αποτελεσμα της μακραιωνης θεωρητικης και τεχνολογικης επιστημονικης παραδοσης του απωτερου ελληνικου παρελθοντος.

Τον χαμενο αυτο δρομο απο τα εγκληματα της Χριστιανοσυνης, πρεπει να ξαναβρει η Ελλας.

Διοτι αυτος ειναι ενας μονοδρομος που θα συνεχισει να προσφερει το φως των Αθηνων και της Αλεξανδρειας στις επερχομενες γενεες των Ελληνων, παρ’ ολο που αυτες εμποδιζονται συστηματικα και με ολα τα μεσα της σημερον για να τον διανυσουν.

Το φως των Αθηνων και της Αλεξανδρειας συνεβαλε αποφασιστικα στην κατανοηση πριν μερικες δεκαετιες της ηλεκτρομαγνητικης δυναμης, η οποια οδηγησεν στην ανακαλυψη του τηλεγραφου, του ραδιου και της τηλεορασεως.

Μολις στην νοηση αυτη αθριστικεν η γνωση της κβαντομηχανικης, ανεκαλυφθηκαν ο ηλεκτρονικος υπολογιστης, οι ακτινες λασερ, ο τρανσιστορας, η πυρηνικη τομογραφια και αλλα ηλεκτρονικα οργανα.

Η γνωση της ισχυρης και αδυνατης πυρηνικης δυναμης οδηγησεν στην ανακαλυψη της πυρηνικης ενεργειας αλλα και της ατομικης και βομβας υδρογονου.

Δεν αποκλειεται με τηνν γνωση του χωροχρονου να οδηγηθουμε σε αποκαλυψη τεχνολογιων που σημερα ουτε καν μπορουμε να φαντασθουμεν.

Ο εγκεφαλος μας δεν ειναι ακομη σε θεση να νοησει χαοτικες καταστασεις και κλασματομορφες.

Ουδεις γνωριζει μεχρι σημερα, γιατι στο συμπαν μας υπαρχουν και επιδρουν τεσσερες βασικες δυναμεις και δη η ηλεκτρομαγνητικη, η ισχυρη πυρηνικη δυναμη, η ασθενης πυρηνικη δυναμη και η δυναμη της βαρυτητας και γιατι το συμπαν μας αποτελειται απο κβαντοτεμαχιδια με χαρακτηριστικες μαζες και φορτωσεις δυναμεων.

Γιατι υπαρχουν τεσσερες βασικες δυναμεις και οχι πεντε ‘η μονο τρις ‘η ισως μονο μια; Γιατι οι δυναμεις αυτες της Φυσεως εχουν τοσο διαφορετικες ιδιοτητες;

Ο γραφων το ξαναγραφει και ξανακραυγαζει!

Η ζητηση για πρωτογενη ενεργεια εως το 2030, που δεν ειναι και τοσο μακρυα, θα αυξηθει κατα 50 % ενω η καταναλωση ηλεκτρισμου σχεδον θα διπλασιαστει.

Η επιτευξη του τοσου προπαγανδαστεου στοχου της «αειφορου αναπτυξης» ομως δεν θα καταστει δυναττη χωρις τον αποτελεσματικο συνδυασμο τεχνολογιας και μετρων πολιτικης.

Ο ρολος της πυρηνικης ενεργειας σε μακροπροθεσμη βαση, ειδικα στην Ελλαδα, πρεπει να εξαρτηθει και απο το πλαισιο εθνικης αμυνας και επιθεσης περαν απ’ αυτο της ισορροπιας μεταξυ ζητησης και προσφορας ενεργειας σε παγκοσμια κλιμακα.

Η κρυσταλοσχιστωδης μαζα της Ροδοπης με πιθανα ραδιοενεργα κοιτασματα, η Δυτικη Θρακη στο συνολο της, προτεινεται να γινει, στην περιοχη της γενετειρας του Λευκιππου και Δημοκριτου, το νεο φως των Αθηνων και της Αλεξανδρειας στον τομεα των επιστημονικων ερευνων αναπτυξης και πυρηνικων οπλων.

Μονο η «Ειρηνη του Τρομου» θα τιθασευσει την Τουρκια και τιποτε αλλο, δηλαδη ουτε οι ΗΠΑ, ουτε το ΝΑΤΟ, ουτε η Ε.Ε. Ολοι αυτοι θα εκβιαζουν τον ποιο αδυναμο μεχρι την τελικη καταρρευση του.

Δεν δειδαχτηκαν οι υπευθυνοι του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης τιποτε απο την εκβαση του Κυπριακου;

Ανεξαρτητα απο τις υποχρεωσεις της Ελλαδος στο ΝΑΤΟ πρεπει να αποδεσμευτουν απ’ αυτο μερικες Μεραρχιες αποκλειστικα για αντιμετωπιση της τουρκικης απειλης στον χωρο του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου και η οποια αντιμετωπιση απαιτει πυρηνικα οπλα και ζωτικο χωρο προς Ανατολας.

Τα πυρηνικα οπλα ‘η θα εξελεχθουν εγχωρια ‘η η τεχνογνωσια κατασκευης των θα αγοραστει απο την Βορειο Κορεα.

Σημερα καθε ευφυ’ι’ης φοιτητης πυρηνικης φυσικης, οταν εχει τα απαραιτητα υλικα και σε αρκετη ποσοτητα εμπλοτισμενο Οθρανιο-235, ειναι σε θεση να σχεδιασει και να κατασκευασει πυρηνικα οπλα καθε μορφης.

Η δυτικη Θρακη θα πρεπει να πνιγει στο «χακι» και το τουρκικο Προξενειο της Κομοτηνης να εξαφανισθει, μαζι με το αχρηστο ελληνικο Προξενειο Σμυρνης.

Η Τουρκια επι Γιλμαζ δεν «εβαλε μονο ποδι» στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, εβαλε μετα με τον Ερντογαν ‘η Μπακατογλου και τα χερια της και τον κωλο της.

Με Οδυσσειακο δολο θα πρεπει να εκβιαστει για να τα ξαναβγαλει.

Απο την αλλη πλευρα μια αλλαγη της Συνθηκης της Λωζαννης, που τοσο επιθυμει ο Ερντογαν, απειλει περισσοτερο την ασφαλεια της Τουρκιας παρα της Ελλαδος, διοτι η ανταλλαγη των κατα θρησκειαν πληθυσμων μεταξυ Τουρκιας και Ελλαδος θα θεωρηθει παρανομη και τα σημερινα συνορα της Τουρκιας, με την Ελλαδα, με τις χωρες του Καυκασου, με το Ιραν, με το Ιρακ και την Συρια θα θεωρηθουν ως ανυπαρκτα.

Ειδικα τα συνορα αυτα σε μια εποχη πολεμων που θα αρχισει συντομα για το ποσιμο νερο, θα αποκτησουν ιδιαιτερη στρατηγικη σημασια και θα ειχαν πολλοι και για πολλους λογους να αμφισβητησουν την νομιμοτητα τους.

Καποιος απο τους δηθεν ειδικους διαπραγματευτες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης θα πρεπει να τονισει στον Ερντογαν ‘η Μπακατογλου, οτι ουδεις μεχρι σημερα απο τους ακομη 74 λαους της Μικρας Ασιας δεν εχει αποζημιωθει απο την Τουρκια, ως οι Κουρδοι, οι Αλεβιτες, οι Αρμενιοι και πολλοι αλλοι.

Μονο οι Κουρδοι και οι Αλεβιτες της Τουρκιας μετρουν πανω απο 40 εκατομμυρια ατομα.

Με την κονταφθαλμη αποφαση του να μετατρεψει την Αγια Σοφια σε τζαμι, ο Ερντογαν ανοιξε εκ νεου το ζητημα της θρησκειας και αναλογα με τις μελλοντικες εξελιξεις κινδυνευει ακομη να πληρωσει το λαθος του και με την ζωη του. Χαριν της αληθειας ομως, ο Ερντογαν μετετρεψε μονο και δεν κατεστρεψε την Αγια Σοφια, οι Χριστιανοι ειναι εκεινοι που γκρεμισαν τον ναο του Απολλωνα και της Αφροδιτης και πανω στα θεμελια αυτων, με τα κλεμενα υλικα, εκτοισαν την Αγια Σοφια!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ; ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ‘Η ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>