«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως η πολιτισμένη παγκόσμια κοινωνία??? Έφτασε στο έσχατο σημείο απανθρωπιάς;

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Απλά… όλα ήταν εικονικά σε σχέση με την σύγχρονη και ανθρώπινη κοινωνία?

Όλα ήταν ψέματα, ήταν και είναι μια θεατρική παράστασή του σύγχρονού μεσαίωνα.

Φυσικά αυτό δεν έγινε από την μια μέρα στην άλλη.

Ξεκίνησε με τους δυο παγκόσμιους πολέμους, που σταμάτησαν την αναγέννηση της Ευρώπης και ξεκίνησε ένας ιδιότυπος μεσαίωνας από το τραπεζικό σύστημα, οργανώνοντας μια παγκόσμια θεατρική παράσταση.

Με τίτλο αφήστε την προστασίας σας, σε εμάς?????

Που μπροστά από την κουρτίνα του θεάτρου, έπαιζαν και παίζουν οι μαριονέτες και στα παρασκήνια παίζετε η φρίκη από τους παγκόσμιους δολοφόνους!

Οι λαοί κουρασμένοι,  εξασθενημένοιαποδεκατισμένοι και ψυχικά ευάλωτοι, δίψαγαν για ανάπαυλα ειρήνης.

Αυτό το είδε το παγκόσμιο τραπεζικό κατεστημένο και είδε άμεσο κίνδυνο στα κέρδη του και συμφέροντά του, από μια ανθρωπότητα ειρηνική.

Έριξαν άφθονο χρήμα και αγόρασαν την είδει υποθηκευμένη παγκόσμια ηθική ανθρωπότητα, με εφήμερα και πρόσκαιρα καλούδια.

Τελείωσε η εποχή με τα καλούδια και ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα να πληρώσει τον λογαριασμό στο δολοφονικό παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Παρακάτω ανεβάζω ένα απόσπασμα από ένα άρθρο, πως η ανθρωπιστική και πολιτισμένη  παγκόσμια κοινωνία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο???????????

Δυστυχώς, ούτε τα ηφαίστεια μας σώζουν, ούτε οι τυφώνες μπορούν να ξεπλύνουν την παγκόσμια διαφθορά, σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, επαναλαμβάνω δυστυχώς θα ξεκινήσουν εμφύλιοι σε παγκόσμια κλίμακα και ότι μείνει, αν μείνει θα ξανά οργανώσει καινούργια παγκόσμια διαφθορά από τους κληρονόμους των σημερινών δολοφόνων.

Η ελπίδα που μας παγίδεψε και μας έκανε μαλθακούς, το έχει βάλει στα πόδια, οι θεοί στέρεψαν από όπλα, ο άνθρωπος θα ξανά μπει στις σπηλιές, διότι έθαψε προ πολλού την αγάπη, την συμπόνοια, την ανθρωπιά, και το ακριβότερο αγαθό την ελευθερία του μυαλού και της ψυχής του.

Τα  αγαθά αυτά, ο άνθρωπος ξεγελάστηκε, και τα αντάλλαξε με χάντρες και καθρεφτάκια!

Και δεν χρειάζεται να είσαι σοφός για να νιώσεις την παραπάνω φρίκη, αν δεν την έχεις νιώσει είδη στο δικό σου πετσί ακόμα, την βλέπεις που έρχεται με ταχύτατα, αφού κατακαίει τον γείτονά.

Για να πνίξεις τον φόβο σου που είσαι και εσύ υπεύθυνος, χλευάζεις και συκοφαντείς οτιδήποτε και οποιονδήποτε αντιστέκεται σε αυτήν την φρίκη, για να μην φανερωθεί η δική σου ευθύνη.

Αν πριν 20 χρονιά  κινδύνευε το σπίτι μου, το χωριό μου, ήξερα πως να το σώσω, μπορεί να μην με άφηναν, αλλά μέσα μου ήξερα πως να το σώσω.

Σήμερα δεν ξέρω και δεν ξέρει κανένας, σαν μονάδα το δυναμικό αυτό συναίσθημα, ακόμα και  το αίσθημα της αυτό συντήρησης, πέθανε.

Σήμερα ο άνθρωπος μοιάζει σαν τον πνιγμένο, που πιάνετε να σωθεί από τα μαλλιά του!

Αν υπάρχει στο τέλος του τούνελ φως, που δεν το βλέπουμε, αλλά πρέπει να γαντζωθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση, που, μπορεί να μην βρούμε το φως, αλλά αξίζει η προσπάθεια.

Αυτό έχει μείνει στον άνθρωπο και πρέπει σήμερα να το οργανώσει, να το τυλίξει προσεκτικά με αγάπη και μόνο με (εμείς) ότι σκάρτο με ( εγώ) το πετάμε ακαριαίως στο βάραθρο, μαζί με αυτών που το κουβαλά.

Η σωτηρία από την σημερινή φρίκη θα έρθει, με το (εμείς) και την ομαδικότητα στεγασμένη κάτω από την αληθινή αγάπη.

Τι άκουσα… αυτά δεν γίνονται εδώ που φτάσαμε;;;

Δεν θα απαντήσω σε αυτήν την φωνή, είναι του προβοκάτορα του τραπεζικού συστήματος, που από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο μεθοδεύει την δολοφονική μύωση του παγκοσμίου πληθυσμού.

Τι θα κάνεις άνθρωπε;;;

Η γεωλογική ιστορία και τα γεωλογικά απολιθώματα και αυτά που ξερνά η γη από τα σπλάχνα της, μας λένε περίπου αλλά φρικιαστικά, ότι ο άνθρωπος, έχει ξανά κάνει αυτά τα εγκληματικά λάθει, δεν γνωρίζουμε πόσες φορές είναι από φυσικά φαινόμενα, ή τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος το έχει κάνει το έγκλημα κατά του εαυτού του.

Τώρα παγκόσμιε άνθρωπε συγχαρητήρια κατάφερες να έχεις ακουμπισμένο το δάκτυλό σου σε ένα κουμπί, που θα αφανίσει ξανά τον άνθρωπο……………… Και ίσως και την γη.

Αυτό κατάφερες άνθρωπε, μεγάλο κατόρθωμα και οι επιστήμονες πρέπει να είναι ευτυχισμένοι, αφού μηδένισαν τα πάντα, μηδενίζοντας τον χρόνο καταστρέφοντας όλες της αντιστάσεις προστασίας του ανθρώπινου γένους και τώρα έτσι ψυχρά έχεις ακουμπισει άνθρωπε το δάχτυλό σου επάνω στο κουμπί που ούτε δευτερόλεπτο δεν θα κάνεις, για να αφανίσεις το ανθρώπινό γένος!

Ήρθε η ώρα για σκέψη, όχι πως θα σώσεις το πουγκί σου, αλλά το ανθρώπινο είδος.

Το παρακάτω αποσπάσματα είναι 100% αληθινό, αλλά το άρθρο για να το ανεβάσω πρέπει να πληρώσω.

Η παγκόσμια δικτατορία είναι εδώ και ρυθμίζει την σειρά προτεραιότητας της κηδείας σου?

Θα κάνεις εμβόλιο, θέλεις δεν θέλεις?

Σου δίνουν δήθεν επιλογή να αρνηθείς το εμβόλιο, (Ναι αλλά???) Σου αφαιρούν ταυτόχρονα τα κοινωνικά δικαιώματά σου, αφού δεν θα υπάρχεις στα κοινωνικά μέσα για την επιβίωσή σου, που στα έκλεψαν και σε εκβιάζουν με τα δικά σου αγαθά για την ζωή.

Επιλέγουν ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν!

Αλήθεια αυτοί που εκπροσωπούν τον αμέτοχο θεό στον πόνο του έργου του, όπως λένε τα πλαστά κείμενά τους. που κοίμισαν την ανθρωπότητα, γιατί δεν του λένε, επιτέλους κανε κάτι… Δυο χιλιάδες χρόνια σε παρακαλάνε??????????

παρακάτω το απόσπασμα μας λέει ωμά ότι και τα δικαστήρια δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αφού τους έχουν αφαιρέσει την δικαστική ουσία της υπάρξεώς τους….. Την δικαιοσύνη!

Οι καταγγέλλοντες που πάσχουν από διάφορες αναπηρίες και προηγούμενες ασθένειες, φοβούνται ότι σε περίπτωση περιορισμένων πόρων και αυτό είναι σίγουρο αφού είναι σχεδιασμένο, θα αντιμετωπίζονται χειρότερα και θα αποκλείονται ακόμη και από μέτρα διάσωσης, αφού υπάρχει πίσω από τις κουρτίνες  το επιτελείο των δολοφόνων, που θα αποφασίζει ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει προσωρινά και δουλικά.

Στατιστικά, οι πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας εντατικής θεραπείας είναι τελικά χειρότερες για τους Αμεα και τους μη έχοντες οικονομικούς πόρους.

Σύμφωνα με τις προηγούμενες συστάσεις, ωστόσο, οι προοπτικές πρέπει να είναι καθοριστικές, δεν κάνουν νεκροτομές, απέλυσαν γιατρούς και γενικό νοσηλευτικό προσωπικό, έκλεισαν νοσοκομεία, χορεύοντας για το κατόρθωμά τους, απαγορεύουν την αντίθετη αποψη ηθικών επιστημόνων, σε έκλεισαν στο σπίτι και αν δεν πειθαρχήσεις θα έρθει ο στρατός?????

Έχουμε ομολογίες που οι ίδιοι τους τους ξέφυγαν, ότι τα δίποδα ερπετά άφησαν και αφήνουν τους γέρους να πεθάνουν.

Αλλά και αυτό το ρύθμισαν…. Δεν θα κάνουν όλοι το ίδιο εμβόλιο, αλλά και ούτε θα μπορείς να επιλέγεις το εμβόλιο????

Άλλη μάρκα για τους ετοιμοθάνατους και άλλο για τους δικούς τους!

Οι Επιστήμονες???? Κάνουν μετάλλαξη του ιού και τον σπέρνουν όπως το σιτάρι, αύριο θα σε ξανά καλέσουν να κάνεις άλλο εμβόλιο για τον άλλο ίο, που είδη σκάει σε διάφορα μέρει, ούτε σου επιτρέπουν να ψάξεις τι θα σου κάνουν!

Παρακάτω με μεσοβέζικο τρόπω ομολογούν την φρίκη.

Όταν οι (πόροι???) στα ιταλικά και γαλλικά νοσοκομεία και αλλού στον κόσμο, έγιναν λιγοστοί, τον Μάρτιο οι Γερμανοί γιατροί προσαρμόστηκαν κατόπιν ανώτερων εντολών, στο να πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή και το θάνατο λόγω έλλειψης ικανότητας οικονομικής και ιατρικής κάλυψις. με απονευρωμένη την δικαιοσύνη.

Αφού το Συμβούλιο Ηθικής εξέφρασε επίσης τη γνώμη του, ξέσπασε μια συζήτηση σχετικά με το αν το Bundestag θα έπρεπε να φροντίσει το ηθική του θέματος.

Σε τελική ανάλυση, το Κοινοβούλιο πρέπει να επιλύσει τα ίδια ουσιαστικά ζητήματα.

Επιπλέον, το κράτος είναι υποχρεωμένο να προστατεύει τη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. (Λόγια του αέρα, στάχτη στα μάτια).

 Από την άλλη πλευρά, οι δυνατότητες ελέγχου της επιλογής των ασθενών είναι περιορισμένες.

Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έχει πλέον καταστήσει σαφές ότι διακυβεύονται δύσκολες αποφάσεις.

Στο πλαίσιο των συνταγματικών καταγγελιών, το δικαστήριο έπρεπε να εξετάσει εάν και πότε απαιτείται νομοθετική δράση για την εκπλήρωση ενός κρατικού καθήκοντος για την προστασία των ατόμων με ειδικές ανάγκες.  ( Θα τους σώσουμε, ή θα τους αφήσουμε να πεθάνουν???

(Ω Θεέ μου τι φρίκη, πως κατάντησε ο άνθρωπος;;;)

Ταυτόχρονα, τίθεται το ζήτημα του κατά πόσο επεκτείνεται το πεδίο εφαρμογής του νομοθέτη για τη ρύθμιση των αποφάσεων ιεράρχησης ιατρικών προτεραιοτήτων????????

 Οι δικαστές καταλήγουν στο συμπέρασμα: “Αυτό απαιτεί μια λεπτομερή εξέταση, η οποία δεν είναι δυνατή στο πλαίσιο μιας επείγουσας διαδικασίας.” (Δικαστές….Ας πεθάνουν και βλέπουμε τα στατιστικά και αποφασίζουμε!!!!)

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://arxaiaithomi.gr/

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>