«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

6 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΕΜΦΑΔΕNΩΝ ΚΑΙ ΜΥΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!

6 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΕΜΦΑΔΕNΩΝ ΚΑΙ ΜΥΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

6 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΕΜΦΑΔΕNΩΝ ΚΑΙ ΜΥΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τετάρτη , 9 Δεκεμβρίου 2020

 Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στην έκθεσή του που θα κληθεί να εξετάσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) για να γνωμοδοτήσει για τη χορήγηση ή όχι Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στο εμβόλιο BNT162b1 των Pfizer/BioNTech, αποκάλυψε άγνωστες μέχρι στιγμής πιθανές παρενέργειες του εμβολίου όπως η παράλυση προσώπου και το πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια).

Στην έκθεση, σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία προς το παρόν για την ασφάλεια του εμβολίου σε παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και άτομα με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως οι οροθετικοί και οι πάσχοντες από ιογενείς ηπατίτιδες Β και C.

Οι συχνότερα αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν πόνος στο σημείο της έγχυσης, κόπωση και κεφαλαλγία. Περίπου οι μισοί εθελοντές που εμβολιάστηκαν, ηλικίας 16-55 ετών εμφάνισαν παρενέργειες όπως κόπωση ή κεφαλαλγία και περίπου το ένα τρίτο ανέφερε ρίγη ή μυϊκά άλγη. Από τους συμμετέχοντες 55 ετών και άνω περίπου οι μισοί ανέφεραν κόπωση, το ένα τρίτο κεφαλαλγία και περίπου το ένα τέταρτο ρίγη ή μυϊκό πόνο.

Επιπλέον 64 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια), σε σύγκριση με έξι στο εικονικό φάρμακο. Η FDA αναφέρει στην έκθεση πως το πρήξιμο των λεμφαδένων πιθανώς να σχετίζεται με το εμβόλιο.

Η έκθεση αναφέρει και μια επιπλέον ανεπιθύμητη ενέργεια που μέχρι σήμερα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την παράλυση του Bell, μυϊκή παράλυση, συνήθως προσωρινή, που εντοπίζεται στο πρόσωπο και καταγράφηκε σε τέσσερις συμμετέχοντες από του 22.000 που έκαναν το πραγματικό εμβόλιο.

Η FDA ανακοίνωσε πως «Θα παρακολουθεί τις περιπτώσεις παράλυσης Bell στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού». Παρόλα αυτά υποστηρίζει πως «οι τέσσερις περιπτώσεις στην ομάδα εμβολίων δεν αντιπροσωπεύουν συχνότητα πάνω από την αναμενόμενη στον γενικό πληθυσμό».

Επίσης, καταγράφηκαν περιπτώσεις 8 σκωληκοειδίτιδας σε άτομα που εμβολιάστηκαν με το πραγματικό φάρμακο.

Σε ότι αφορά τους θανάτους

Έξι άτομα πέθαναν κατά τη διάρκεια δοκιμών που δοκιμάζουν το νέο εμβόλιο Covid της Pfizer, ανακοίνωσε επίσης η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ταυτόχρονα, η FDA επέμεινε ότι «οι θάνατοι δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

Οι δηλώσεις εμφανίστηκαν σε μια έκθεση 53 σελίδων από την FDA την Τρίτη, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τη δοκιμή από την Pfizer και τη BioNTech τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την έκθεση μόνο δύο άτομα που πέθαναν κατά τη διάρκεια της δοκιμής έλαβαν το εμβόλιο, ενώ τέσσερα άλλα έλαβαν εικονικό φάρμακο (placebo), οδηγώντας ερευνητές να ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ των θανάτων και των εμβολίων.

Η έκθεση σημειώνει:

Και οι δύο νεκροί λήπτες εμβολίου ήταν άνω των 55 ετών. Ο ένας εμφάνισε καρδιακή ανακοπή 62 ημέρες μετά τον εμβολιασμό # 2 και πέθανε 3 ημέρες αργότερα και ο άλλος πέθανε από αρτηριοσκλήρωση 3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό # 1.

Οι παραλήπτες του εικονικού φαρμάκου πέθαναν από έμφραγμα του μυοκαρδίου (n = 1), αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο (n = 1) ή άγνωστες αιτίες (n = 2). Τρεις από τους τέσσερις θανάτους εμφανίστηκαν στην ηλικιωμένη ομάδα (άνω των 55 ετών).

«Όλοι οι θάνατοι αντιπροσωπεύουν γεγονότα που συμβαίνουν στον γενικό πληθυσμό των ηλικιακών ομάδων όπου εμφανίστηκαν, με παρόμοιο ρυθμό», ανέφερε η έκθεση.

Παρά την έκθεση, η FDA ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο είναι έως και 95% αποτελεσματικό μετά από δύο δόσεις και το Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε να χορηγεί ευρέως το εμβόλιο την Τρίτη.

https://indobserver.gr/κοινωνια/6-οι-νεκροι-εθελοντες-απο-το-εμβολιο-της-pfizer-προκαλει-σοβαρες-παρενεργειεσ-οπως-πρηξιμο-λεμφαδεων-και-παραλυσια-προσωπου-εισαι-σοβαρος-μητσοτακη-θα-κανεις-πειραματοζωα-τους-ελληνεσ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>