«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΡΟΝΙΟΙ-ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ-ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ-ΧΑΖΑΡΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-13Η ΦΥΛΗ ΙΣΡΑΗΛ.

Αυτοί που έφεραν τον εμφύλιο μεταξύ Ατλαντίδας και Αθήνας.

είναι οι ίδιοι που ξεσήκωσαν τους Πέρσες εναντίων των Ελλήνων.

είναι οι ίδιοι που έκαναν ανθρωποθυσίες.

είναι οι ίδιοι που κυνήγησε ο Μέγας Αλέξανδρος.

είναι οι ίδιοι που έσφαξαν τους απόγονους του Μέγα Αλέξανδρου επί Αντίοχου Δ Επιφανή και κήρυξαν την Χάνουκα ως γιορτή νίκης κατά των προγόνων μας και την γιορτάζουν μέχρι σήμερα.

είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τα δόγματα των θρησκειών με τα ιερατεία τους.

είναι οι ίδιοι που γενοκτόνησαν τους Έλληνες τον μεσαίωνα με τις σταυροφορίες.

είναι οι ίδιοι που έφεραν τους οθωμανούς.

είναι οι ίδιοι που καταδίκασαν τους ήρωες του 1821 όπως τον Κολοκοτρώνη.

είναι οι ίδιοι που σκότωσαν τον Καποδίστρια.

είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τις τράπεζες των εθνών για την τραπεζική τους αυτοκρατορία.

είναι οι ίδιοι που έκαναν τους 2 παγκόσμιους πολέμους με αφετηρία την Γερμανία διότι εκεί ίδρυσαν τους ιλλουμινάτι την 1η Μαΐου 1776 ως κόκκινη ασπίδα-Rotes Schild (Rothschild).

είναι οι ίδιοι που έφεραν την γαλλική και ρώσικη επανάσταση.

είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ.

είναι οι ίδιοι που διέταξαν να γενοκτονήσουν τους Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον Κένεντι, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή ένωση για την παγκοσμιοποίηση.

είναι οι ίδιοι που διέταξαν την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο το 1974.

είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τα κόμματα και τα δόγματα με σκοπό τον διχασμό των ανθρώπων και τον λαών.

είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν την Isis.

είναι οι ίδιοι που μας έβαλαν στα μνημόνια.

είναι οι ίδιοι που γκρίζαραν το μισό Αιγαίο.

είναι οι ίδιοι που κάνουν τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον μας.

είναι οι ίδιοι που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα για την αλλοίωση των λαών.

είναι οι ίδιοι που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις των εθνών και των ΜΜΕ του κόσμου.

είναι οι ίδιοι που ελέγχουν τους αντίφα και λ@θρ0.

είναι οι ίδιοι που έδωσαν στους σλαβοσκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας.

είναι οι ίδιοι που έφεραν τον κορωνοϊό, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν με την πανδημία και τα λογκντάουν να καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία, να κηρύξουν πτώχευση και να μας πάνε για επανεκκίνηση του συστήματος προωθώντας τα εμβόλια, τα τσιπάκια και την απόλυτη υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Αυτοί που προσπαθούν να καταστρέψουν ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό.

Είναι οι απόλυτοι 3γκηματί3ς της ανθρωπότητας.

Το θέμα είναι να βρούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας και να κατανοήσουμε ότι και εμείς φταίμε που τον αφήσαμε τα τελευταία χρόνια να μας εξαθλιώσει.

John Kapsimalis

 

6 comments to ΚΡΟΝΙΟΙ-ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ-ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ-ΧΑΖΑΡΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-13Η ΦΥΛΗ ΙΣΡΑΗΛ.