«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρακαλώ τους αναγνώστες να το διαβάσουν προσεκτικά και να το μοιράσουν όπου μπορούν!

A small bottle labeled with a "Vaccine" sticker is held near a medical syringe in front of displayed "Coronavirus COVID-19" words in this illustration taken April 10, 2020. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Ποιος δεν μπορεί να πάρει το εμβόλιο κοραναϊού;

Τρεις ομάδες ανθρώπων που πρέπει να το αποφύγουν.

Η μεικτή επιτροπή εμβολιασμού και ανοσοποίησης προειδοποιεί ότι υπάρχουν ομάδες ατόμων που δεν θα λάβουν το εμβόλιο Pfizer / BioNTech Covid-19 – και ένα που πρέπει να το αποφύγει
ΜεΤζόζεφ Γουίλκς Ρεπόρτερ
 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 16:00, 9 ΔΕΚ 2020

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ

Από τότε, το εμβόλιο έχει δοθεί σε πολλά άτομα σε 50 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπόρεσε να πει πόσα άτομα εμβολιάστηκαν χθες, αλλά είπε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς θα δημοσιεύονται τακτικά σε εύθετο χρόνο.

Όπως όλα τα εμβόλια, το εμβόλιο Covid-19 μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, αν και τα περισσότερα είναι ήπια και εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες.

Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), μια ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει τις υπηρεσίες υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τον εμβολιασμό, εξέδωσε τις οδηγίες της πριν από μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα καθώς η Βρετανία έλαβε την πρώτη αποστολή του εμβολίου Pfizer.

Παιδιά – κάτω των 16 ετών

Margaret Keenan επικροτείται από το προσωπικό καθώς επιστρέφει στο θάλαμο της μετά από να γίνει το πρώτο πρόσωπο για να λάβει την Pfizer-BioNtech Covid-19 εμβολίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Κόβεντρι χθες (Εικόνα: POOL / AFP μέσω Getty Images)

Ο Ματ Χάνκοκ περιγράφει τρεις τρόπους με τους οποίους θα χορηγηθούν εμβόλια εμβολίων τους επόμενους μήνες
Σε παιδιά κάτω των 16 ετών δεν θα χορηγηθεί το εμβόλιο Pfizer Covid-19.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για το πώς επηρεάζει τα παιδιά – που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ασφαλές.

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το εμβόλιο δοκιμάστηκε σε ενήλικες και ηλικιωμένους και, όπως και με τις εγκύους ( βλέπε παρακάτω ), υπάρχει έλλειψη δεδομένων σχετικά με τις επιπτώσεις στα παιδιά.

Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που πιάνουν τον κοροναϊό εμφανίζουν ήπια συμπτώματα ή είναι ακόμη ασυμπτωματικά – που σημαίνει ότι δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

Αυτό σύμφωνα με το JCVI, ο οποίος είπε ότι διεξάγεται περαιτέρω έρευνα για την κατανόηση της ασφάλειας των εμβολίων Covid-19 στην εγκυμοσύνη και στα παιδιά.

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα εμβόλια κοροναϊού;
Pfizer
Το Pfizer / BioNTech’s Covid-19 έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Ρυθμιστικών Υπηρεσιών Φαρμάκων και Υγείας (MHRA) για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανοίγοντας το δρόμο για την έναρξη μαζικού εμβολιασμού.

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας δήλωσε: «Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί σήμερα τη σύσταση του ανεξάρτητου Ρυθμιστικού Οργανισμού για τα προϊόντα Φαρμάκων και Υγείας (MHRA) για την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech.

Αυτό ακολουθεί μήνες αυστηρών κλινικών δοκιμών και λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων από ειδικούς του MHRA που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

«Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμών και Ανοσοποιήσεων (JCVI) θα δημοσιεύσει σύντομα την τελική της συμβουλή για τις ομάδες προτεραιότητας για τη λήψη του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων του σπιτιού φροντίδας, του προσωπικού υγείας και περίθαλψης, των ηλικιωμένων και των κλινικά εξαιρετικά ευάλωτων.

«Το εμβόλιο θα διατεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από την επόμενη εβδομάδα. Το NHS διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην παροχή προγραμμάτων εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας και θα αρχίσει να εφαρμόζει τις εκτεταμένες προετοιμασίες του σε δράση για να παρέχει φροντίδα και υποστήριξη σε όλους όσους είναι επιλέξιμοι για εμβολιασμό. “
Η Moderna ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τη δοκιμή της Φάσης 3, η οποία υποδηλώνει ότι το εμβόλιο του είναι 94,1% αποτελεσματικό έναντι του Covid-19 και 100% αποτελεσματικό έναντι του σοβαρού Covid-19.

Το καλύτερο από όλα, το εμβόλιο βρέθηκε να είναι αποτελεσματικό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, φύλα και εθνικότητες.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι το εμβόλιο της Moderna θα μπορούσε να εγκριθεί τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον Δρ Gillies O’Bryan-Tear, Πρόεδρο, Πολιτική και Επικοινωνίες, Σχολή Φαρμακευτικής Ιατρικής.

Είπε: «Αν και περιμένουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτών των αποτελεσμάτων σε δημοσιευμένη μορφή, μπορούμε τώρα να υποθέσουμε ότι αυτό το εμβόλιο θα εγκριθεί για χρήση τον Δεκέμβριο.
Ξεχωριστά η βρετανική αρχή η MHRA είχε ανακοινώσει ότι επανεξετάζει τα δεδομένα σε συνεχή βάση και είναι πιθανό ότι η έγκριση θα δοθεί επίσης εντός δεκαπενθήμερου, χρησιμοποιώντας διαδικασίες έκτακτης ανάγκης. “

Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης / AstraZeneca
Ένα τρύπημα που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το AstraZeneca είχε αρχικά τη δυνατότητα να είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής στον αγώνα κατά του Covid-19 και τώρα είναι μόλις εβδομάδες πίσω από το εμβόλιο της Pfizer.

Το εμβόλιο, που ονομάζεται ChAdOx1, υποβάλλεται επίσης σε δοκιμές Φάσης III σε όλο τον κόσμο, με αποτελέσματα αναμενόμενα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εμβόλιο είναι 70% αποτελεσματικό με μία δόση ή έως και 90% αποτελεσματικό εάν χορηγηθεί δεύτερη δόση.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη αποθηκεύσει τέσσερα εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με την ελπίδα να αρχίσει να προσφέρει το εμβόλιο σε ευάλωτους Βρετανούς πριν από το τέλος του έτους.

Προσθέτει: «Μετά τη μόλυνση, σχεδόν όλα τα παιδιά θα έχουν ασυμπτωματική λοίμωξη ή ήπια ασθένεια.

“Υπάρχουν πολύ περιορισμένα δεδομένα για τον εμβολιασμό σε εφήβους, χωρίς δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό σε μικρότερα παιδιά, αυτή τη στιγμή.

“Η Επιτροπή συμβουλεύει ότι θα πρέπει να προσφέρεται εμβολιασμός μόνο σε παιδιά με πολύ υψηλό κίνδυνο έκθεσης και σοβαρά αποτελέσματα, όπως μεγαλύτερα παιδιά με σοβαρές νευρο-αναπηρίες που χρειάζονται φροντίδα στο σπίτι.

“Οι κλινικοί γιατροί πρέπει να συζητήσουν τους κινδύνους και τα οφέλη του εμβολιασμού με ένα άτομο με γονική μέριμνα, το οποίο πρέπει να ενημερωθεί για την έλλειψη δεδομένων ασφαλείας για το εμβόλιο σε παιδιά ηλικίας άνω των 16 ετών.

Προσθέτει: “Καθώς οι δοκιμές σε παιδιά και έγκυες γυναίκες έχουν ολοκληρωθεί, θα αποκτήσουμε επίσης καλύτερη κατανόηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων σε αυτά τα άτομα.”

Έγκυος γυναίκες

Οι έγκυες γυναίκες ή οι γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη δεν πρέπει να λαμβάνουν εμβόλιο κοροναϊού , διότι τυχόν πιθανοί κίνδυνοι παραμένουν άγνωστοι, σύμφωνα με νέα καθοδήγηση.

Η JCVI ενημέρωσε τις συμβουλές της σχετικά με τις ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό αφού το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε το τρύπημα της Pfizer για επείγουσα χρήση αυτόν τον μήνα.

Η JCVI συνέστησε τις έγκυες γυναίκες να μην εμφανιστούν στο τρύπημα, γράφοντας: “Δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 κατά την εγκυμοσύνη, είτε από μελέτες σε ανθρώπους είτε σε ζώα.

“Δεδομένης της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, η JCVI τάσσεται υπέρ μιας προληπτικής προσέγγισης και δεν συνιστά επί του παρόντος τον εμβολιασμό Covid-19 κατά την εγκυμοσύνη.

“Οι γυναίκες θα πρέπει να συμβουλεύονται να μην παρουσιάζουν εμβολιασμό εάν μπορεί να είναι έγκυες ή σχεδιάζουν εγκυμοσύνη εντός τριών μηνών από την πρώτη δόση.”
Μάθετε πόσες περιπτώσεις κορανοϊού υπήρξαν εκεί που ζείτε στο παραπάνω widget – και λάβετε μια ακόμη πιο λεπτομερή ανάλυση όταν κάνετε κλικ στον αδελφό μας ιστότοπο InYourArea. .

Προσθέτει: “Αναμένονται δεδομένα που θα ενημερώνουν τις συζητήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό κατά την εγκυμοσύνη.

“Η JCVI θα τα ελέγξει μόλις γίνουν διαθέσιμα.”

Οι γυναίκες που θηλάζουν θα πρέπει επίσης να ζητήσουν συμβουλές από γιατρό ή φαρμακοποιό πριν πάρουν το τρύπημα.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής ιατρικός για την Αγγλία καθηγητής Jonathan Van-Tam δήλωσε ότι καμία από τις δοκιμές εμβολίων δεν περιελάμβανε σκόπιμα τις εγκύους, γι ‘αυτό υπάρχει έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τις επιδράσεις του τρυπήματος σε αυτήν την ομάδα.

Ο CHRIS WHITTY ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ
Ο Adam Finn, καθηγητής παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, έχει πει πώς είναι φυσιολογική πρακτική.

Τα εμβόλια συνήθως δεν χορηγούνται σε έγκυες γυναίκες λόγω της «πολύ μεγάλης ανάγκης για αποφυγή κινδύνου για τη μητέρα, το μωρό και την εγκυμοσύνη».

Οι έγκυες γυναίκες θα λάβουν εμβόλια μόνο εάν “υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ασφάλεια”.

Πρόσθεσε: “Ομοίως, υπάρχει ανάγκη παροχής προστασίας στις εγκύους από τη μόλυνση – συνεπώς είναι προτεραιότητα η απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών για να επιβεβαιωθεί εάν αυτό είναι ασφαλές.
Αλλά αυτό απαιτεί χρόνο.”

Ο Stephen Evans, καθηγητής φαρμακοεπιδημιολογίας στο London School of Hygiene & Tropical Medicine, δήλωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιστήμονες έχουν βρει αποδείξεις ότι το εμβόλιο θα προκαλέσει βλάβη στις έγκυες γυναίκες.

Είπε: “Αυτό είναι απλώς η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την ισορροπία των οφελών και των ζημιών · δεν είναι ότι υπάρχουν αποδείξεις που βλάπτουν τα πλεονεκτήματα. Αν ήταν έτσι, τότε θα υπήρχε μια συγκεκριμένη αντενδείξεις [επιβλαβής κατά κάποιο τρόπο] χρήση σε αυτές τις ομάδες. “

Ο καθηγητής εξήγησε ότι τα εμβόλια, καθώς και τα ναρκωτικά και τα φάρμακα, επιτρέπονται για χρήση μόνο όταν βρεθούν στοιχεία αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σε ομάδες στις οποίες θα χορηγηθούν.

Καθώς μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που λαμβάνουν το εμβόλιο ενώ δεν γνωρίζουν ότι είναι έγκυες, θα πρέπει να παρακολουθούνται μόλις ενημερώσουν το NHS για την εγκυμοσύνη τους.

Ο καθηγητής Evans πρόσθεσε: «Όταν έχουν ακολουθηθεί αρκετά, τότε οι συμβουλές σχετικά με τη χρήση σε έγκυες γυναίκες θα μπορούσαν να τροποποιηθούν στο μέλλον, όταν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ισορροπία οφέλους με οποιαδήποτε πιθανή βλάβη είναι ευνοϊκή και οι γυναίκες με γνωστή εγκυμοσύνη θα μπορούσαν τότε να είναι σας συμβουλεύτηκε να κάνετε εμβολιασμό κατά του Covid-19.

“Οι μελέτες θα έχουν γίνει σε ζώα και είναι ακόμη σε εξέλιξη, και εάν υπήρχαν ενδείξεις βλάβης σε ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο, τότε θα εισαγόταν μια αντένδειξη”.

Άτομα με αλλεργίες

Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν εκδώσει μια προειδοποίηση ότι τα άτομα που έχουν ιστορικό «σημαντικών» αλλεργικών αντιδράσεων δεν πρέπει να λαμβάνουν επί του παρόντος το εμβόλιο Pfizer / BioNTech Covid-19 .

Η προειδοποίηση έρχεται όταν δύο μέλη του προσωπικού του NHS που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer / BioNTech υπέστη αλλεργική αντίδραση, επιβεβαίωσε το NHS στην Αγγλία.

Και οι δύο αναρρώνουν, είναι κατανοητό.

Το NHS στην Αγγλία είπε ότι έχουν ενημερωθεί όλες οι εμπιστοσύνη που εμπλέκονται στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) έχει δώσει προληπτικές συμβουλές στην εμπιστοσύνη του NHS ότι όποιος έχει ιστορικό «σημαντικών» αλλεργικών αντιδράσεων σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια δεν πρέπει να λάβει το εμβόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID UK

Ποιος θα πάρει το εμβόλιο πρώτα

Πώς λειτουργεί το εμβόλιο Pfizer

50 νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμα για διαχείριση
Ο καθηγητής Stephen Powis, εθνικός διευθυντής ιατρικής για το NHS στην Αγγλία είπε: «Όπως είναι συνηθισμένο με τα νέα εμβόλια, το MHRA έχει ενημερώσει προληπτικά ότι άτομα με σημαντικό ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων δεν λαμβάνουν αυτόν τον εμβολιασμό μετά από δύο άτομα με ιστορικό σημαντικές αλλεργικές αντιδράσεις αντέδρασαν χθες.
Και οι δύο αναρρώνουν καλά. “

Μιλώντας σε βουλευτές, ο Δρ June Raine, επικεφαλής της MHRA, δήλωσε: “Ακόμα και χθες το βράδυ εξετάσαμε δύο αναφορές περιπτώσεων αλλεργικών αντιδράσεων.
Γνωρίζουμε από τις πολύ εκτεταμένες κλινικές δοκιμές ότι αυτό δεν ήταν ένα χαρακτηριστικό, αλλά αν πρέπει να ενισχύσουμε συμβουλές τώρα που είχαμε αυτήν την εμπειρία στους ευάλωτους πληθυσμούς, στις ομάδες που έχουν επιλεγεί ως προτεραιότητα, λαμβάνουμε αυτές τις συμβουλές στο πεδίο αμέσως. “

Ο Δρ Raine είπε ότι θα υπάρξει «επαγρύπνηση» «πριν, κατά τη διάρκεια και μετά» το εμβόλιο χορηγείται.
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/who-cant-coronavirus-vaccine-three-23141704?utm_source=mirror_newsletter&utm_campaign=morning_newsletter2&utm_medium=email

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>