«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ο πλανήτης αγοράστηκε από το ΔΝΤ και πουλήθηκε στον ΠΟΥ, παγκόσμιος οργανισμός υγείας?????????

Ο πλανήτης που αγοράστηκε

Ο πλανήτης που αγοράστηκε

Ο οικονομικός εκβιασμός αναγκάζει πολλές χώρες να υποκύψουν σε μια δικτατορική ατζέντα που οδηγεί σε κοινωνική καταστροφή.

Φωτογραφία: Aquarius Studio / Shutterstock.com

Παράξενο: Το ίδιο γελοίο είδος «προστασίας από μόλυνση» συμβαίνει σχεδόν παντού σε αυτόν τον πλανήτη.

Από τη Χιλή στη Νιγηρία έως τη Μιανμάρ: Η προστασία από ασθένειες 2020 μοιάζει σχεδόν ίδια παντού.

Γιατί τα περισσότερα κράτη, ακόμη και στη βαθύτερη Αφρική, ορίζουν, μετρά και αντιμετωπίζουν την επιδημία της κορώνας ακριβώς όπως το κρίνει απαραίτητο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας;

 Γιατί σχεδόν καμία χώρα δεν τα παρατάει;

 Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα διαδραματίζουν βασικούς ρόλους στον παγκόσμιο εκβιασμό.

Ο απλός πυρήνας του: «Παίξτε μαζί με τα πλανητικά μας – αλλιώς θα κλείσουμε τα χρήματα για εσάς.»

Εάν ο βορράς έχει κρυολόγημα, ο νότος βρίσκεται σε εντατική φροντίδα: αυτός ο βασικός κανόνας εφαρμόζεται στην παγκόσμια οικονομία πριν από το 2020.

Η κρίση της κορώνας διευρύνει αυτό το κενό.

 Είναι αλήθεια ότι οι πλούσιες χώρες του βόρειου ημισφαιρίου έχουν προκαλέσει ιστορικά άνευ προηγουμένου ζημίες στον εαυτό τους χωρίς Λόγω – με ποσοστά θανάτου στο εύρος των κυμάτων της γρίπης – που εν τω μεταξύ δεν έκλεισε με τη Μεγάλη Ύφεση του 1929/30.

Μόνο η οικονομία των ΗΠΑ συρρικνώθηκε κατά 32,9 τοις εκατό το δεύτερο τρίμηνο – η υψηλότερη τιμή από το 1947 (1).

Το κλείσιμο των εταιρειών, η διακοπή των αλυσίδων εφοδιασμού, η συντριβή του παγκόσμιου εμπορίου, η βλάβη του συστήματος μεταφορών, η δραματική μείωση της ζήτησης και της παραγωγής, η πλήρης κατάρρευση του τουρισμού μεγάλων αποστάσεων, ένα κύμα χρεοκοπίας έπληξε ακόμη και νησιά πλούτου όπως η Γερμανία.

Αλλά τουλάχιστον εδώ τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης αποτρέπουν τα χειρότερα.

Μεταξύ Βερολίνου και Μπέλφαστ,

Η αχαλίνωτη Coronoia, από την άλλη πλευρά, χτυπά φτωχές χώρες, οι οποίες βρίσκονται κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, πολύ πιο σκληρές.

Κατά κανόνα, δεν υπάρχει ανεργία ή επίδομα βραχυχρόνιου χρόνου, δεν υπάρχει προστασία απόλυσης, δεν υπάρχει ασφάλιση υγείας και συνταξιοδότησης, ούτε επιδοτήσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ανακουφίζουν τη χειρότερη δυστυχία.

Από τα 3,3 δισεκατομμύρια εργαζόμενους παγκοσμίως, δύο δισεκατομμύρια εργάζονται σε μια «ανεπίσημη οικονομία» χωρίς νομικούς κανονισμούς (2).

 Μπορούν μόνο να ονειρευτούν μόνιμη απασχόληση.

Είναι εργάτες που ζουν από το χέρι στο στόμα χωρίς αποταμίευση ή κοινωνική ασφάλιση. στην καλύτερη περίπτωση μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι τα παιδιά τους θα βοηθήσουν να τα προσφέρουν Δεν μπορούν να βασίζονται σε φυλλάδια από την κυβέρνησή τους.

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

https://klara970.wordpress.com/2020/11/29/2299/