«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Νοεμβρίου 19, 2020

Στη Δανία, ένας νόμος που θα έδινε στις αρχές την εξουσία να εγχέουν βίαια τον εμβολιασμό μετά από εννέα ημέρες δημόσιας διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «επιδημικός νόμος» έδωσε στη δανική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από μια επικίνδυνη ασθένεια, αλλά το μέρος αφορούσε τους εμβολιασμούς που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναταραχή.

Στη Δανία, η εθνική κυβέρνηση έχει προτείνει έναν νέο νόμο επιδημίας που περιλαμβάνει το δικαίωμα να διενεργεί αναγκαστικές φυσικές εξετάσεις, υποχρεώνει την απομόνωση και επιτρέπει τον εμβολιασμό με σωματικό εξαναγκασμό από την αστυνομία.

Οι άνθρωποι αντιστάθηκαν.

Η πρόταση απορρίφθηκε.

Μπράβο, Δανία.

«Η δανική υγειονομική αρχή θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιορίσουν και να εξαλείψουν μια επικίνδυνη ασθένεια», αναφέρουν οι τοπικές εκθέσεις.

«Όσοι αρνούνται τα παραπάνω μπορούν – σε ορισμένες περιπτώσεις – να εξαναγκαστούν σε φυσική κράτηση, με την άδεια της αστυνομίας.

» Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, έχει πλέον καταργηθεί. ΔΑΝΙΑ: 9 ημέρες διαμαρτυρίας ενάντια σε έναν νέο νόμο που «θα καθορίζει τις ομάδες ανθρώπων που πρέπει να εμβολιαστούν.

Όσοι αρνούνται τα παραπάνω μπορεί να εξαναγκαστούν σε φυσική κράτηση, με άδεια να προσφύγουν στην αστυνομία.

» Με το εμβόλιο κοροναϊού να βλέπει, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μελετούν τιμωρητικά μέτρα εναντίον εκείνων που αρνούνται να το πάρουν.

Την περασμένη εβδομάδα, υπογραμμίσαμε τον τρόπο με τον οποίο ο Ticketmaster και οι αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να απαγορεύσουν σε άτομα να εισέρχονται σε χώρους και να πετούν εάν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν πάρει το εμβόλιο.

Έτσι, [ακόμα] αν και οι δημόσιες διαμαρτυρίες ενδέχεται να εμποδίσουν τις αρχές να κάνουν αναγκαστικούς εμβολιασμούς, άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να απολαύσουν οποιοδήποτε είδος κοινωνικής ζωής, να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες ή ακόμη και να ξεφύγουν από όλα. η να βρισκουν δουλεια.

ΠΗΓΗhttps://nouveau-monde.c

https://thlegrafima.blogspot.com/2020/11/blog-post_13.html?fbclid=IwAR1sUfPgZLYP25cSoOKKgZi_PF9ysSKqoV4-mSO523M2ezrB5oCubbzMvrA