«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προσπαθώ να βρω προηγούμενο με τέτοιον εγκληματία πρωθυπουργό, ακόμα και από την αρχαιότητα και δεν βρίσκω Ο Μητσοτάκης μπορεί να κατέχει στο έξεις την πρωτιά στο Γκίνες, ως ο μεγαλύτερος δολοφόνος του λαού του!

ΣΚΟΤΩΣΤΕ-ΤΟΥΣ

Σκοτώστε τα άλογα πριν γεράσουν

Είναι πράγματι πρωτόγνωρο αποκρουστικά και απάνθρωπο, πως ένας πρωθυπουργός, ανεξάρτητα ποιας ιδεολογίας και κόμματος, συμπεριφέρεται σε μια μερίδα πολιτών, φανερά ότι τους έχει προδιαγράψει και τους αφήνει να πεθάνουν αβοήθητοι, όταν πετά λεφτά στους κολλητούς του, στα βοθροκάναλα, στους συγγενείς του, χαρίζει τα χρέη δις σε απατεώνες, διανέμει βοηθήματα σε συγκεκριμένες ομάδες και αφήνει στο έλεος του χάρου την αδύνατη τρίτη ηλικία.

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι πλέον για το απόβρασμα και δολοφόνο που λέγετε πρωθυπουργός είναι παιδιά κατώτερου θεού, ανάξια να ζουν και τους καταδικάζει σε θάνατο, όσους παίρνουν κάτω από 1.000 ευρώ.

 Αυτό που είναι ακόμα πιο τραγικό είναι ότι και η Ελληνική κοινωνία σφυρίζει αδιάφορα σε αυτήν την φανερή και σχεδιασμένη γενοκτονία!

Και λέω σχεδιασμένη διότι πλέον μιλά, φωνάζει, άρχισε να αποπνέει κανονική δυσοσμία, όταν εσκεμμένα σκοτώνεις τα γέρικα άτομα.

Αυτούς που βοηθούσαν και βοηθάνε τους νέους στις δύσκολες, αλλά  οι νέοι με κανονική πλύση εγκεφάλου δεν βοηθάνε στις δύσκολες στιγμές των γωνιών τους, όταν αυτά τα γέρικα βασανισμένα κορμιά κουβαλούν την ιστορία στους ώμους τους, όταν δεν τους αναγνωρίζεις ότι αυτό που έχεις είναι δικός τους κόπος και θυσία , τι φωνάζει αυτή η ενέργεια, σκοτώστε τους αρρώστους και πολυέξοδους γέρους συνταξιούχους, με κορονοϊο σε γηροκομεία, είτε στερώντας τους πόρους οικονομικούς και υγειονομικούς, σκοτώστε τους να μην έχουν οι νέοι αποκούμπι, σκοτώστε τους να μην μεταδίδουν συμβουλές και ιστορικές πράξεις, που εμείς θέλουμε να καταργήσουμε και μας δείχνουν την προδοσία μας.

 Σκοτώστε οτιδήποτε απαιτεί τα δικαιώματά του που τα έχει πληρώσει με αίμα να τους τα φάμε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.... ΦΙΛΕ ΑΨΕΚΑΣΤΕ ΜΟΙΡΑΣΑ ANTI ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ 50.000.000€ ΣΤΟΝ ΧΙΛΙΕΣ( (1000) ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘ...... ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!"

Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο απόβρασμα να κάνει φανερά γενοκτονία μιας μερίδας πολιτών. που χρίζουν την βοήθεια της πολιτείας!

Δεν ξανά υπήρξε τέτοιο μπαράζ από κατακάθια μαζεμένα σε μια κυβέρνηση, από τον πρωθυπουργό, υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους.

Το αποκορύφωμα είναι η απάθεια όλης της βουλής, όλα τα καλοθρεμμένα γουρούνια κυλιούνται στην λάσπη τους  και δεν μπορούν να δουν έξω από τον βούρκο τους. Γεννήματα αγνώριστη, κόρη ενός από τους μεγαλύτερους ανθρωπιστές δημοκράτες έχει μετατραπεί σε ένα θηλυκό επαίσχυντο από αισθήματα; Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βελόπουλος δεν ξέρουν τίποτα για την γενοκτονία της τρίτης ηλικίας!!!

Σκοτώστε τα άλογα πριν γεράσουν

(Το εξοργιστικότερο μάλιστα είναι, ότι το επιχείρημα αυτό, εμπεριέχει και την διασφάλιση προς δανειστές, ότι οι συνταξιούχοι αποκλείεται να ζήσουν πολλά χρόνια κι ότι εγγυητής της πολιτικής αυτής θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί υπονοεί ότι σε βάθος χρόνου, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αυτή την πολιτική, αντίθετα η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να εξασφαλίζει την μείωση του προσδόκιμου ζωής, δηλαδή να φροντίζει να πεθαίνει νωρίτερα ο πληθυσμός, έτσι ώστε η σύνταξη να αποτελεί νομοτελειακά πινάκιο φακής για τις δαπάνες του κράτους.)

Κιναλ: Η νεοφιλελεύθερη επιλογή για κατάργηση του αναδιανεμητικού ρόλου της επικουρικής ασφάλισης και η μετατροπή σε ακραίο Κεφαλοποιητικό Σύστημα – φαλκιδεύει το Δημόσιο χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, οδηγεί το ασφαλιστικό σύστημα στον ιδιωτικό τομέα.

Με θύματα τόσο τους σημερινούς συνταξιούχους που θα υποστούν δραματική μείωση της επικουρικής τους σύνταξης, όσο και τους νέους ασφαλισμένους που θα καταστούν έρμαια των τυχοδιωκτικών παιχνιδιών των μεγάλων συμφερόντων της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Πατριώτες σκοτώνουν  τους  γονείς σας, την ιστορία, την ηθική, την ανθρωπιά, την ελπίδα, και έχετε σειρά μετά στα δόντια του δολοφόνου και προδότη Μητσοτάκη που ξεπληρώνει συμβόλαια υποταγής και σκλαβιάς για τον Ελληνικό λαό.

https://arxaiaithomi.gr/2020/04/21/σκοτώστε-τα-γέρικα-και-άρρωστα-άλογα/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ