«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξύπνα ζόμπι.

1 Ο-ΣΚΥΦΤΟΣ

Σου πουλάει την πατρίδα σου, αποτελείωσε την οικονομία, κατέστρεψε οικογενειακές επιχειρήσεις, έδιωξε τις μεγάλες και μικρές  βιομηχανίες, έδιωξε ότι επιστημονικά χέρια είχαμε, σε αναγκάζει να ταΐζεις και να κοιμίζεις τους δολοφόνους σου, έχει  βιάσει το σύνταγμα , σου στερεί την ελευθερία, σε αφήνει άνεργο, χωρίς ιατρική περίθαλψη,  ξεβράκωτο χωρίς σπίτι, σου λέει ότι παιδί σου δεν μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις, μόνο το ξενόδουλο και εγκάθετο κράτος έχει το δικαίωμα, σου βάζει χαράτσια και πρόστιμα, σου ετοιμάζει και έναν αξιοπρεπή θάνατο, αλλά κατά τα αλλά… ενδιαφέρεται για την υγεία σου. Πόσοι από αυτούς που θα τρέξουν με χαρά να κάνουν το εμβόλιο γνωρίζουν ότι είναι mRNA;
Δηλαδή ότι παρεμβαίνει
στο DNA;..
Αλήθεια ρε περήφανε Έλληνα??? Ποιο ον επάνω στην γη θα ανεχόταν όλα αυτά;

Μοιραστείτε το!

14 comments to Ξύπνα ζόμπι.

 • .
  .
  .
  “Ο Δεκάλογος του πατριωτισμού… (ακατάλληλο για κομματόσκυλα)”
  .
  .
  .
  -Όποιος είναι αληθινός πατριώτης, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει πατρίδα, τι σημαίνει Έθνος. Από το 1911 μας το έχει διευκρινίσει ένας μεγάλος της λογοτεχνίας μας, ο Γρηγόρης Ξενόπουλος, όταν έγραψε και δημοσίευσε το δεκάλογο του πατριωτισμού.
  .

  Ο Δεκάλογος του Πατριωτισμού*
  .
  -1. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος βρίσκεται πολύ μακριά από τους λόγους, τα ζήτω, τις σημαίες, τις μουσικές, τα κανόνια.

  -2. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος δεν είναι η συγκίνηση της στιγμής, που σβήνει σαν την σπίθα. Είναι ένα βαθύ ποτάμι, που κυλάει βουβό.

  -3. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος είναι – σαν κάθε αγάπη – έργο, θυσία. Σκοπός της είναι να κάμει την πατρίδα σου μεγάλη.

  -4. Το μεγαλείο της πατρίδος δεν το κάνουν ούτε οι πολλοί τόποι, ούτε τα πολλά εκατομμύρια των ανθρώπων της. Το κάνουν η μόρφωση, η
  εργατικότητα, η ευτυχία και το μεγαλείο των ανθρώπων της.

  -5. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος όχι μόνο δεν γεννά μίσος για τις άλλες πατρίδες, αλλά και ζητεί πρώτα απ” όλα να σέβεσαι και το ξένο πατριωτισμό. Καμία πατρίδα δεν είναι απολύτως ανώτερη από τις άλλες. Για σένα είναι ανώτερη η δική σου, για τον ξένο η δική του. Όπως για τον εαυτό σου, έτσι και για την πατρίδα σου, ποτέ μην επιδοκιμάζεις να αδικεί τις άλλες πατρίδες.

  -6. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος – δηλαδή ενός μικρού μέρους της ανθρωπότητος – υποχωρεί όπου έρχεται εις σύγκρουσην με την αληθινή αγάπη όλης της ανθρωπότητος. Όπως δεν σ” εμποδίζει να εκτιμάς ή να αγαπάς ξένους, έτσι δεν σ” εμποδίζει – σε συμβουλεύει μάλιστα να πολεμάς και να μισείς πολλούς ανθρώπους της πατρίδος σου αν είναι κακοί. Και την πατρίδα σου να την φαντάζεσαι πώς την αποτελούν πολύ περισσότερο οι πολλοί, οι πτωχοί, ο λαός, όσοι εργάζονται και υποφέρουν πολύ και απολαύουν λίγο ή διόλου, παρά οι ολίγοι, εκείνοι που απολαύουν χωρίς να εργάζονται.

  -7. Πολύ μεγαλύτερη αγάπη για την πατρίδα από το να σκοτωθείς γι” αυτή, είναι να ζήσεις γι” αυτή. Ν” αφιερώσεις όσο μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου μπορείς (όλο είναι αδύνατο) γι” αυτή.

  -8. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος αρχίζει από την αγάπη του εαυτού σου, την αγάπη που σε κεντρίζει να γίνεσαι ολοένα καλύτερος και ανώτερος, ν” ανεβαίνεις ολοένα περισσότερο στο ψηλό και απότομο βουνό του μεγαλείου.

  -9. Το φύτευμα δένδρων ωφελεί την πατρίδα σου και σένα. Το ξερίζωμα, όμως, της αμαθείας, της κουταμάρας, των σκουριασμένων ιδεών ακόμα περισσότερο ωφελεί την πατρίδα σου, σένα μπορεί συνήθως να σε βλάψει. Όσο πόλεμο κι αν σου κάνουν η αληθινή αγάπη της πατρίδος είναι να ξεριζώνεις, όπου χρειάζεται.

  -10. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος είναι ένα από τα πιο ευγενικά αισθήματα της καρδίας. Γι” αυτό ίσως και σπάνιο.
  .
  .
  Η ψεύτικη αγάπη της πατρίδος είναι από τα πιο πρόστυχα.
  .
  Γι” αυτό ίσως και πολύ συχνό.
  .
  .
  -*Δημοσιεύτηκε στις 9 Απριλίου 1911 στο περιοδικό «Διάπλαση των Παίδων» από τον Γρηγόρη Ξενόπουλο με το ψευδώνυμο «Φαίδων».!!!

  https://ellaniapili.blogspot.com/2016/02/blog-post_32.html#more

  .
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΕ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ….
  .
  ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΑΣΗ , ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ …

  .

  ΌΜΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ :
  .
  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ! ! !
  .
  ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ,
  .
  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ ΜΑΣ
  ( ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΩΝ )
  .
  .
  .
  ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ :
  .
  ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ:
  .
  ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ .
  .
  .
  .
  ZOYN ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΛΥΕΘΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΜΗΔΕΝ ΚΑΛΟ.

  .
  .
  “Δεν μπαίνουμε με διάταγμα σε μια οικογένεια ή σε ένα έθνος. Το αίμα που φέρουμε στις φλέβες μας από τη γέννησή μας, το διατηρούμε για όλη μας τη ζωή. Το άτομο συνθλίβεται από τη φυλή, δεν είναι τίποτα από μόνο του. Η φυλή, το έθνος είναι τα πάντα.”
  .
  Lapouge, L’Aryen, son role social
  .
  https://fyletika.blogspot.com/2019/02/lapouge.html
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=BwOuO1GXJqs

 • .
  .
  .
  Η μεγαλύτερη αλήθεια! Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα … Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα!
  .
  .
  .
  https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/02/%CE%9F-%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1…-%CE%96%CE%B5%CE%B9-%CE%93%CE%99%CE%91-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.jpg
  .
  .
  «Έλληνας». Είναι τίτλος. Είναι παράσημο. Είναι προνόμιο.
  .
  Όποιος το(ν) λαμβάνει, τίθεται δίπλα στο Λεωνίδα και στον Παπαφλέσσα.
  Έλληνας δεν μπορεί να λογίζεται ο τρυφερόκωλος αριστοκράτης που παίρνει άδεια από το κέντρο νεοσυλλέκτων πριν την ορκωμοσία.
  Έλληνας δεν μπορεί να θεωρείται ο φασιστάκος που σχηματίζει τον αητό της Αλβανίας ντυμένος στα χρώματα του ελληνικού στρατού.
  Ας αφήσουν οι διακοσμητικοί καρεκλοκένταυροι τις πομφόλυγες περί «μετεχόντων της ελληνικής παιδείας».
  Ας αφήσουν οι εθνομηδενιστές τα φληναφήματα περί «ενσωμάτωσης».
  «Έλληνας» σημαίνει θάνατος.
  Έλληνας είναι όποιος πεθαίνει για την Ελλάδα.
  Κι επειδή λίγοι πια έχουν τέτοια τύχη, ας λέγεται Έλληνας κι όποιος ΘΑ πέθαινε για την Ελλάδα. Όποιος ακούει τον εθνικό ύμνο και συγκινείται. Όποιος ατενίζει τη γαλανόλευκη και αγαλλιάζει.
  Ο μπαγάσας με το τρελόχαρτο δεν είναι Έλληνας όπου και αν γεννήθηκε, από όποιους και αν γεννήθηκε. Ο απατεώνας που απέκτησε γραφειοκρατική ιθαγένεια γιατί κάπου έπρεπε να τρυπώσει δεν είναι Έλληνας.
  «Έλληνας» σημαίνει θάνατος.
  Ας κρατήσουν τις απειλές οι ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι.
  .
  .
  Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα. Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα.
  .
  .
  Και, πάνω απ΄όλα, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  .
  .
  https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B6%CE%B5%CE%B9/
  .
  .

  https://www.youtube.com/watch?v=b0DRdsEl1QA

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

  Δείτε το σχετικό βίντεο και διαβάστε τα παρακάτω θέματα της έρευνας βγάζοντας συμπεράσματα

  https://www.facebook.com/jim.starkwine.9/videos/828950931207905

  Δείτε επίσης:

  Klaus Schwab: Η «Μεγάλη Επαναφορά» Θα Οδηγήσει Σε Εμφυτεύσιμα Μικροτσίπ Που Θα Διαβάζουν Τις Σκέψεις Σας

  ΕΡΕΥΝΑ: Το τεστ βάσει της μεθόδου PCR για την «διάγνωση» του COVID-19, είναι επιστημονικά αβάσιμο και ατεκμηρίωτο.

  Η Κυβέρνηση Του Ηνωμένου Βασιλείου Δημοσιεύει «Επείγουσα» Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) Για Την Επεξεργασία «Μεγάλου Όγκου» Ανεπιθύμητων Παρενεργει

  Κλεάνθης Γρίβας: ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

  Αποκρυφιστικός τελετουργικός μετασχηματισμός και κοροναϊός: Πώς η μάσκα, το πλύσιμο των χεριών, η «κοινωνική απόσταση» και τα Απαγορευτικά (lockdowns) είναι παλιές αποκρυφιστικές τελετές που χρησιμοποιούνται για να εισαγάγουν τους ανθρώπους σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

  Άγγελος Καραγεώργος: ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (βίντεο)

  ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται Lockdown τύπου Κίνας στην Ελλάδα ; Songbird τι θέλει να μας πει ο ποιητής ;

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_6500.html

 • .
  .
  Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “RESIDENT EVIL” (βίντεο)
  .
  Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

  .
  .
  Σχεδιασμένο το τέλος του κόσμου μας, από σατανικά μυαλά.

  Η αλαζονεία τους έχει κτυπήσει ταβάνι και πλέον μιλάνε δημοσίως για τα σχέδιά τους.

  Δεν φοβούνται τίποτα… άλλωστε, έχουν δηλώσει υποταγή στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, και αυτό τους κάνει να νοιώθουν δυνατοί και να αντιμετωπίζουν την ανθρωπότητα ως… “θεοί”.

  Μέσα από τις ταινίες τους, μας αποκαλύπτουν χρόνια πριν τι μας περιμένει…

  Δείτε ένα δίλεπτο βίντεο και θα καταλάβετε πως τα είχαν προετοιμασμένα όλα, χρόνια πριν.

  Καλλιόπη Σουφλή

  Jim Starkwine

  Στην πραγματικότητα το εμβόλιο θα είναι χειρότερο από τον ιό

  https://www.facebook.com/jim.starkwine.9/videos/837852283651103/?t=0

  Πηγή
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/resident-evil.html
  .
  .
  https://www.facebook.com/jim.starkwine.9/posts/837853183651013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>