«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση…Βίντεο

1 Ο-ΣΚΥΦΤΟΣ

Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.

Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου, έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ.
Η ταινία αυτή του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones

Θα πρέπει από τώρα και στο εξής να δηλώνονται τα ονόματα αυτών που είναι θετικοί, ώστε αφενός μεν να απομονώνονται αφετέρου δε μετά από την αποθεραπεία τους να τους χορηγείται βεβαίωση ώστε να μην τους κάνουν το εμβόλιο της ΕΕ (δηλαδή του Bill Gates).

Πληροφορίες λέγουν ότι πολλοί που δηλώνονται ως θετικοί στην πραγματικότητα δεν είναι θετικοί και ότι οι αριθμοί που δίδουν οι αρχές είναι ψευδείς.

Στέλεχος των Δημοκρατικών είπε ότι όλοι με το ζόρι θα κάνουν το εμβόλιο

Ακόμη δεν έχει υποβληθεί μήνυση κατά του Bill Gates.

Η κομματοκρατία, η διαφθορά, η έλλειψη ενημέρωσης, η έλλειψη εντίμων Πολιτικών και το χειρότερο η ανύπαρκτη δικαστική εξουσία σε συνδυασμό με το χρήμα που εξαγοράζει συνειδήσεις έχει φέρει την χώρα σε κώμα.

Ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία οι Αμερικανικές Εκλογές δεν υπήρξαν τόσο σημαντικές για την ανθρωπότητα όσο αυτές έγιναν στις 3 Νοεμβρίου 2021.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, στερούμενος Εθνικής Συνείδησης, άοσμος, άγευστος, δέσμιος και υποτακτικός στους Δημοκρατικούς- Soros-Merkel, ανήκων στη σιωνιστική αδελφότητα, προωθεί Χαζάρους- ημίαιμα σε θέσεις κλειδιά .

Ήδη καταμαρτυρούνται οικονομικές εμπλοκές του Πρωθυπουργού και του περίγυρού του, για τις οποίες δεν λαμβάνει θέση.

Ο Πρωθυπουργός είναι πολύ κοντά να τελειώσει την προδοσία του.

  • Νέο Μνημόνιο, νέκρωση της οικονομίας

  • Ελευθέρα είσοδος λαθρομεταναστών

  • Δημιουργία ΕΟΖ στη Θράκη με την μεταφορά ένός(1) εκατομμυρίων Τούρκων από την Γερμανία

  • Εμβολιασμός του Πληθυσμού

  • Παραδοχή της ύπαρξης Κλιματικής αλλαγής και των μέτρων για την αντιμετώπιση της

  • Απώλεια των θαλασσίων δικαιωμάτων μας

  • Οικτρά εξωτερική πολιτική

  • Παράδοση του Λιγνίτη και ξεπούλημα κερδοφόρων Δημόσιων Επιχειρήσεων

  • Δημιουργία Επιτροπής που μελετά τη μείωση του Πληθυσμού

  • Παράδοση του Τεμένους στο Βοτανικό


Nemos aosmos1@otenet.gr

17 comments to Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση…Βίντεο