«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ Α

Οι εκλογές στην Αμερική ήταν στην πραγματικότητα μια πάλη μεταξύ της Παλαιάς και Νέας Τάξης .

Ο παλαιοταξίτης Τραμπ εναντίο της Κλίκας των Νεοταξιτών του Μπάιντεν με αντιπρόεδρο την Καμπάλα .

Ηλικιωμένος και με άνοια, ήταν ότι χρειαζόταν για να κυβερνούν άλλοι από το παρασκήνιο.

Πανίσχυρη απεδείχθη η Νέα Τάξη( ΚΛΙΚΑ).

Ποια είναι όμως αυτή η Νέα Τάξη.

Νέα Τάξη.

Στην αρχή φάνταζε κάτι σαν συνωμοσιολογία και δεν μπορούσαμε να της δώσουμε πρόσωπο. Τώρα όμως έβγαλε την μάσκα .

Δεν είναι πλέον απλό σενάριο , ούτε αποκύημα αρρωστημένης φαντασίας.

. Ο στόχος της Νέας Τάξης είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες μαζικοποιημένων ατόμων.

Ένα κοπάδι πεινασμένων ανθρώπων, χωρίς πατρίδα, χωρίς αξίες, χωρίς πιστεύω.

Το δημιούργημα αυτό θα το έχουν εκπαιδεύσει να μην αντιδρά, να μην πολεμά, αλλά να υποτάσσεται και να αρκείται σ’ ό,τι του δίνουν.

Έτσι εκπαιδεύουν τώρα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

Αυτά θα αποτελέσουν την μαγιά του νέου κόσμου της απόλυτης δικτατορίας.

Κι όλος ο πλούτος στα χέρια των αρχιερέων της εξουσίας.

Η εκπαίδευση ενηλίκων άρχισε με τον κορωνοϊό.

Αν μπορέσω να σε υποτάξω τώρα, θα μπορώ να το κάνω πάντοτε.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι παγκόσμιοι αρχιερείς της εξουσίας.

Πρώτο το βαθύ κράτος της Αμερικής ( Κλίντον, Ομπάμα, Σόρος, Ρόστιλντ, Κίσινγκερ Ροκφέλερ, οι Illuminati, (πεφωτισμένοι) η οργάνωση η Opus Dei (Βατικανό) κ.ά.

Για να επιτευχθεί όμως ο υψηλός αυτός στόχος απαιτείται μια μεγάλη παγκόσμια κρίση για όλα τα Έθνη.

Ανάμεσα σε μία επινοημένη πυρηνική καταστροφή και έναν ιό κατέληξαν στον ιόν.

Και το όνομά αυτού covid19.

Όχι βέβαια ότι δεν έχουν επινοήσει κι άλλους τρόπους εξαφάνισης μας,(μεταλλαγμένα τρόφιμα, εμβόλια, φυτοφάρμακα, ψεκασμοί , προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, τα οποία υπονομεύουν τόσο τον γάμο και την οικογένεια, όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική.

Προτάσσοντας το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, στοχεύουν να επιβάλουν:

1)Παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία)

2)παγκόσμια Οικονομία.

3)Παγκόσμια θρησκεία ( Πανθρησκεία )

4)Παγκόσμιο στρατό.

5)Παγκόσμιο νόμισμα.

6)Παγκόσμιο πολιτισμό.

(Ο μεγάλος χαμένος εδώ είναι ο ελληνικός πολιτισμός, κάποιοι άλλοι τι έχουν να χάσουν).

7) Δημιουργία από το μηδέν νέας παγκόσμιας ιστορίας .

Επιτυγχάνοντας με αυτά τον πλήρη έλεγχο στο το κοπάδι των ομογενοποιημένων ανθρώπων.

Οι εγκλωβισμένοι τώρα στα σπίτια τους, βομβαρδισμένοι με εικόνες και λόγια θανάτου, περιμένουν να περάσει το κακό ….. Δυστυχώς όταν ξυπνήσουν θα βρουν μια χώρα αγνώριστη, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, μια πατρίδα ξένη. Ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Δεν χάθηκαν όλα. Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια, αν καταλάβουμε και δεν συμμετέχουμε στα σχέδια τους .

Ελένη Μανιωράκη