«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Δεν τα λες καλά Κε Ιωαννίδη, εμείς είμαστε ποιότητα, θιασώτες επιπέδου Τσιόδρα κατοχικών κομμάτων… και τεράστιας νοητικής υποκαταστασεως!!!! Βίντεο

Έτσι ακριβώς είναι

 

Μέχρι τις 3/11/20 και ίσως και μέρες μετ θα κλιμακώνονται τα μέτρα μέχρι το ολικό lockdown- απαγόρευση κυκλοφορίας, με εντολές στους ηγέτες των χωρών από τους νεοταξιτες δημοκρατικούς της Αμερικής που είναι κάτι σαν το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ νομίζοντας ότι έτσι θα νικήσουν τον Τραμπ.

Το Γκουαντάναμο σας χωρεί όλους κτίζει και νέες πτέρυγες ο ΤΡΑΜΠ.

Η παιδεραστία η παιδοφιλία και η μετανάστευση μαζί με την αντικατάσταση πληθυσμού υποστηρίζονται επισήμως από την νέα τάξη πραγμάτων βλέπε αντιφα Σόρος βασιλακης, Ομπάμα ,από την ΕΕ και λοιποί και τους ηγέτες πολλών χωρών τους οποίους εκείνοι ανέδειξαν στην εξουσία βλέπε μέτρα για ιό μάσκες διάλυση οικονομίας των χωρών εκτός από Λουκασένκο Λευκορωσίας που είπε όχι στη δωροδοκία των 90.000.000 για να κλείσει την χώρα του και του έστειλαν πληρωμένους αντιφα έξω από τα γραφεία του, είναι οι ίδιοι που πληρώνουν καναλάρχες και δημοσιοκαφρους είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να ρίξουν τον Τραμπ είναι οι ίδιοι που θέλουν το εμβόλιο υποχρεωτικό..

ΤΡΑΜΠ στείλε αεροπλανοφόρα παντού.

Στον σύνδεσμο όλη η μελέτη και ανάλυση…

http://arxaiaithomi.gr/2020/10/23/έκδοση-δελτίο-του-παγκόσμιου-οργανισ/

1 comment to Δεν τα λες καλά Κε Ιωαννίδη, εμείς είμαστε ποιότητα, θιασώτες επιπέδου Τσιόδρα κατοχικών κομμάτων… και τεράστιας νοητικής υποκαταστασεως!!!! Βίντεο