«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ένα γεγονός που πρέπει όλος ο δυτικός κόσμος να αναρωτηθεί, είναι γιατί όλοι οι πουλημένοι ηγέτες συνεννοημένοι έκλεισαν τον κόσμο τις ημέρες των αμερικανικών εκλογών;;;;

Με κοστούμι ο Τραμπ μέσα στο… νοσοκομείο

Η Μερκελ, ο Μακρον, ο Μητσοτακης και άλλοι, το τραγούδαγαν-μαγείρευαν το διάγγελμα μια εβδομάδα πριν?????????????????????????
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ. ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Αμέσως μετά το πρώτο διάγγελμα Τραμπ, με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ αμφισβήτησε τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου και έθεσε ζήτημα νοθείας στις εκλογές, εμφανίστηκαν στην Ουάσινγκτον αλλά και στην Αθήνα οι συνήθεις «πάστορες» για το καθιερωμένο κήρυγμα.
Από τον Μανώλη Κοττάκη
«δημοκρατία»
Οι «προστάτες» της δημοκρατίας που δήθεν απειλείται από την προσφυγή του πλανητάρχη στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας του.

Πράγματι, η δημοκρατία απειλείται.

Και στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην πατρίδα μας.
Ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται οι εκλογές και οργανώνεται ο δημόσιος διάλογος στις δυτικές δημοκρατίες στις ημέρες μας απέχει παρασάγγας από αυτόν που γνωρίζαμε στο παρελθόν.
Και από αυτόν που περιγράφει ο Αλέξις Ντε Τοκβίλ στο κλασικό βιβλίο του «Η Δημοκρατία στην Αμερική».
Τι είδαμε στις ΗΠΑ που συμπτωματικώς το βλέπουμε σε παραλλαγές και εδώ;
Τη δικτατορία των δημοσκοπήσεων, η οποία συγκρατεί διά της χειραγώγησης το μεγάλο κύμα από το να γίνει τεράστιο πολιτικό τσουνάμι.
Επί μήνες οι εταιρίες μετρήσεων στις ΗΠΑ ισχυρίζονταν ότι η «lame dack» Μπάιντεν, που δεν θυμάται ούτε το μικρό όνομα του αντιπάλου της, προηγείτο του Τραμπ με διαφορά 10-12 μονάδες σε εθνικό επίπεδο.
Απεδείχθη στις κάλπες ότι δεν προηγήθηκε παρά με μία εκατοστιαία μονάδα, και αυτή με το ζόρι.
Η χειραγώγηση και το ασφυκτικό απαξιωτικό κλίμα που επικράτησε στον δημόσιο διάλογο εναντίον του Τραμπ οδήγησαν εκατομμύρια πολίτες να αποκρύψουν την ψήφο τους από τους χειραγωγείς τους.
Σε συνθήκες δημοκρατίας!
Και βεβαίως οδήγησε στην ανακοπή της δυναμικής της υποψηφιότητας Τραμπ στο αμερικανικό εκλογικό σώμα.
Πλέον των δημοσκοπήσεων συγκλονιστικός ήταν και ο τρόπος που κάλυψαν τα ΜΜΕ τις καμπάνιες των υποψηφίων.
Η καταγγελία των Δημοκρατικών για τη φοροδιαφυγή Τραμπ «σκέπασε» τον τηλεοπτικό ουρανό.
Η αποκάλυψη όμως της «Ουάσινγκτον Ποστ» για τη διαφθορά του υιού Μπάιντεν στην Ουκρανία εξαφανίστηκε. Δ
εν μεταδόθηκε πουθενά.
Κάποιο αόρατο χέρι παρενέβη και την έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων.
Στην πραγματικότητα τα μέσα στις ΗΠΑ -όπως και συχνά στην Ελλάδα- παραβίασαν κάθε έννοια ισότητας έναντι των υποψηφίων.
Το διαδίκτυο, που το 2016 αποτέλεσε -και αποτελεί μέχρι και σήμερα- το ισχυρό όπλο του προέδρου Τραμπ, καθώς διά του twitter και του facebook κατήργησε τους ενδιάμεσους νταβατζήδες και εγκαθίδρυσε μια απευθείας σχέση με τον λαό, δεν υπήρξε ουδέτερο, επίσης.
Οι ιδιοκτησίες του πολέμησαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Εφθασαν να του κατεβάζουν αναρτήσεις. Πού;
Στη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας έκφρασης.
Σε ποιον; Στον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Πράγματι, λοιπόν.
Δοκιμάζεται η δημοκρατία στις ΗΠΑ.
Ναι, εξελίσσεται σε αυτό που ο καθηγητής Κωστής ονόμασε ευστόχως «δημοκρατορία», από τη σύνθεση των λέξεων δικτατορία και δημοκρατία.
Με μια διαφορά όμως:
Η δημοκρατία στην Αμερική δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται με ευθύνη του κυρίαρχου κατεστημένου κατά τη διάρκεια της θητείας Τραμπ.
Πριν από τις εκλογές. Όχι μετά από αυτές.
Η λαϊκή ετυμηγορία του 2016 δεν έγινε ούτε μία μέρα σεβαστή από τους ηττημένους Δημοκρατικούς, οι οποίοι αξιοποίησαν κάθε «θεσμική» δυνατότητα για να πλήξουν τον πρώτο πολίτη της χώρας τους.
Τα θιγόμενα κατεστημένα «έσκιζαν» όλο αυτόν τον καιρό κάθε μέρα το αποτέλεσμα.
Επιστράτευαν κάθε μέσο για να τον υπονομεύσουν.
Διοργάνωσαν διαδήλωση εναντίον του πριν ακόμη ορκιστεί.
Κυβέρνησε έστω μία μέρα ο Τραμπ ελεύθερος;
Στημένες δημοσκοπήσεις, μπουκωμένοι αστέρες του Χόλιγουντ, κατά παραγγελίαν βιβλία συνεργατών του που τον κατήγγειλαν, αντιφρονούντες πράκτορες της CIA που κατέθεταν εναντίον του στη Δικαιοσύνη, πρωτοφανείς αιτήσεις καθαίρεσής του από το αξίωμα με πρωτοβουλία των αντιπάλων του, ξεδοντιασμένοι κορυφαίοι του κόμματός του, όλοι σε συντονισμό αποστέρησαν επί μια τετραετία την εξουσία από τον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας τους καθιστώντας τον διαρκώς όμηρό τους.

Και έρχονται σήμερα όλοι αυτοί μαζί με τα παραρτήματά τους στην Ελλάδα και ομιλούν περί δημοκρατίας επειδή ο Τραμπ μήνες τώρα, όχι τώρα, καταγγέλλει τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.
Έρχονται να εκφράσουν την τάχα βαθιά ανησυχία τους για τη δημοκρατία.
Τέσσερα χρόνια διαρκώς η δημοκρατία «βιάζεται» στις ΗΠΑ, τέσσερα χρόνια στραγγαλίζεται, για να μη θυμηθούμε όσα αποκάλυψε ο Σνόουντεν για τις παρακολουθήσεις της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας εκατομμυρίων πολιτών πρωτύτερα, επί Ομπάμα, τώρα ξύπνησαν τα τσακάλια.
Μόλις ομίλησε ο Τραμπ.
Τώρα που διαπίστωσαν ότι τελικώς το σχέδιο δεν επέτυχε πλήρως, ότι ο αντίπαλος έμεινε όρθιος -ισοπαλία το αποτέλεσμα- και ότι από όσα δηλώνει δεν σκοπεύει να κάνει πίσω:
Θα επιμείνει στην προσφυγή του στο Εκλογοδικείο.
Λες και διαφορά 1% σε ψήφους σε εθνικό επίπεδο με ψηφοφορία που δεν ήταν καθολική δεν αξίζει έρευνας.
Πρέπει να μείνει αδιερεύνητη.
Εάν η δημοκρατία στις πολιτείες που ελέγχουν κυβερνήτες των Δημοκρατικών λειτούργησε άψογα, κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτε για την επιστολική ψήφο.
Η προσφυγή θα απορριφθεί.
Εάν όμως υπάρχει κόκκος αληθείας στις καταγγελίες του προέδρου αλλά και δικαστών ότι οι υπεύθυνοι της Αρχής Ταχυδρομείων αρνούνταν να τους απαντήσουν αν είναι πιστοποιημένες από τις εκλογικές επιτροπές χιλιάδες επιστολικές ψήφοι, τότε υπάρχει θέμα, και μάλιστα μέγα.
Και δεν θα σκεπαστεί.
Όσο για τους καθ’ ημάς κλαυθμηρίζοντες γηραιούς ασπρομάλληδες ραδιοφωνικούς απολογητές των Δημοκρατικών, κάθε φορά που χύνουν ένα δάκρυ για τη δημοκρατία στην Αμερική, ας αναρωτηθούν:
Τι δημοσκοπήσεις έχουμε στην Ελλάδα, τι μέσα ενημέρωσης, τι διαδίκτυο, ποιοι εντεταλμένοι ποίων είναι η αστυνομία του διαδικτύου, ποιος είναι ο δικός τους ρόλος στη διαμόρφωση αυτής της κατάστασης (μόνοι τους έχουν ομολογήσει στα βιβλία τους ότι λειτούργησαν από τα τηλεοπτικά παράθυρα ως πέμπτη φάλαγγα κατά του έθνους υπέρ των τραπεζών) και μετά ας έρθουν να μας κάνουν κήρυγμα για τη δημοκρατία.
Οι εξευτελισμένοι.
Evris Billis
Η Ελλάς εάλω!

 

Αυτό είναι ο πατέρας του Ελληνικού Ellinika Hoaxes https://leadstories.com/
Ο κάθε αναγνώστης ας το ψάξει;;; Υπάρχουν τα ρεμάλια που αποπροσανατολίζουν τους λαούς, για να σπέρνουν διχόνοια. Το αν το είπε χωρίς να το θέλει, δηλαδή να του ξέφυγε, Οι προγονοί μας έχουν ένα ρητό. (Η Γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει!!!!!!!!!!!!!)

http://arxaiaithomi.gr

6 comments to Ένα γεγονός που πρέπει όλος ο δυτικός κόσμος να αναρωτηθεί, είναι γιατί όλοι οι πουλημένοι ηγέτες συνεννοημένοι έκλεισαν τον κόσμο τις ημέρες των αμερικανικών εκλογών;;;;

 • H στιγμή που το CNN ανακοινώνει την νίκη του Μπάιντεν
  Τις επόμενες ώρες, ο σύντομα 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, θα απευθυνθεί με διάγγελμα στον αμερικανικό λαό.
  CNN Wolf Blitzer Project Biden Elected 46th President 7 Νοε 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=srTcspcuzgw&feature=emb_title
  Αντιπρόεδρος εκλέγεται η Καμάλα Χάρις, πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα. Πρώτη φορά, επίσης, που στην θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ δεν εκλέγεται λευκό άτομο.
  https://www.news247.gr/kosmos/neos-proedros-ton-ipa-o-tzo-mpainten-pire-tin-pensilvania.9042431.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

 • ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 💥 ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ…

  https://www.brighteon.com/82bfc795-0760-47de-bbe7-418111cb57de

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_43.html

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. 8 Νοεμβρίου 2020
   Εκστρατεία 2020 Συνέδριο ειδήσεων Trump Campaign στην Πενσυλβανία
   7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
   Λίγο μετά την πρόσκληση του Associated Press για τον προεδρικό αγώνα του 2020 για τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν , ο προσωπικός πληρεξούσιος του Προέδρου Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια για να αμφιβάλλει για τα αποτελέσματα των εκλογών, εστιάζοντας στην καταμέτρηση στην Πενσυλβάνια. «Η Φιλαδέλφεια είναι ένα επαγγελματικό μέρος για την απάτη των ψηφοφόρων, επειδή έχετε μια εξαθλιωμένη Δημοκρατική μηχανή που έχετε στην εξουσία για 60 χρόνια», ισχυρίστηκε ο πρώην δημοκρατικός δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Σύμβουλος καμπάνιας Corey Lewandowskiκαι μερικοί κάτοικοι της Φιλαδέλφειας μίλησαν επίσης, ισχυριζόμενοι ότι δεν τους δόθηκε επαρκής πρόσβαση για να παρατηρήσουν την καταμέτρηση των ψήφων. Ο κ. Giuliani είπε ότι «τα δίκτυα δεν μπορούν να αποφασίσουν τις εκλογές» και δεσμεύθηκαν νομικές προκλήσεις για την καταμέτρηση των ψήφων.

   ΣΧΟΛΙΑ : ……
   https://www.c-span.org/video/?477914-1/trump-campaign-pennsylvania-news-conference&live
   https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_80.html

  • ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
   8 Νοε 2020

  • Former A.G. of Nevada Adam Laxalt: No humans verified any machine signature matches in Nevada
   8 Νοε 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=pXZ16tZmggk
   ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ GOOGLE :

   Nolan Wilde
   Προειδοποιώντας σε κάθε Αμερικανό είναι προφανές, με όλους τους λογαριασμούς της απάτης στα βασικά κράτη (δεν είναι τόσο περίεργο) ότι ο Τραμπ θα επικρατήσει στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ωστόσο, η πλοκή αυτής της ιστορίας πρόκειται να ξεδιπλωθεί σε απόλυτο χάος και εμφύλιο πόλεμο όταν το DNC και οι αριστεροί κομμουνιστές οπαδοί τους συνειδητοποιούν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ εξακολουθεί να είναι πρόεδρος τους. Γι “αυτό να είστε έτοιμοι, να είστε ασφαλείς, να είστε μαζί με φίλους, πολιτοφυλακές και να βεβαιωθείτε ότι έχετε, φαγητό, νερό, θερμότητα, αέριο στο φάρμακο του αυτοκινήτου σας (EMP-Shield), ενεργοποιήστε το εφεδρικό αν είναι δυνατόν. Και χαίρομαι που έχουμε ένα εγγεγραμμένο όπλο για την προστασία της οικογένειάς σας. Θα μετατραπεί απολύτως σε «Madmax From Thunderdome!» Κατανοήστε αν αυτή ήταν μια ταινία 🎥 ένας συγγραφέας μπορεί να δει την πρόσοψη γνωστή και η πλοκή να ξεδιπλώνεται.

   .