«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Σύνθημα Εκστρατείας Του Joe Biden «Build Back Better» Προήλθε Στην Πραγματικότητα Από Το Πρόγραμμα Της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Του ΟΗΕ (3 ενότητα)

Το σύνθημα εκστρατείας του Joe Biden "build back Better" προήλθε στην πραγματικότητα από την ατζέντα του New World Order

Ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε το «Build Back Better» ως σύνθημα εκστρατείας του, επειδή είναι το επιλεγμένο σκάφος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , και μια κυβέρνηση Μπάιντεν Χάρις θα γκρεμίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη θάλασσα στη θάλασσα.

Την πρώτη φορά που άκουσα το σύνθημα της εκστρατείας του Joe Biden για το » Build Back Better «, με εντυπωσίασε τόσο περίεργα, γιατί ήταν τόσο αδέξια και εγγενώς χωρίς νόημα.

Χτίστε τι πίσω; Καλύτερα από τι; Απλώς αιωρείται στον αιθέρα, δεν σημαίνει τίποτα και δεν λέει τίποτα.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, λέει πολλά, τόσο πολύ που αποδεικνύεται ότι είναι το κύριο σύνθημα για την επικείμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη των Ηνωμένων Εθνών .

Τι παράξενη επιλογή για ένα σύνθημα εκστρατείας για έναν υποψήφιο για προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός εάν….

«Ιδού, ανάμεσα στους ειδωλολάτρες, και σκεφτείτε, και αναρωτιέστε θαυμάσια: γιατί θα δουλέψω ένα έργο στις μέρες σας, το οποίο δεν θα πιστέψετε, αν και θα σας ειπωθεί». Habakkuk 1: 5 (KJB)

Εκτός κι αν είναι συνδεδεμένο με κάτι που ονομάζεται The Great Reset , εκτός και αν είναι συνδεδεμένο με την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, εκτός και αν είναι συνδεδεμένο με ολόκληρο το παγκόσμιο trojan άλογο COVID-19 της Νέας Παγκόσμιας Τάξης .

Αυτό, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς η αλήθεια.

Ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε το «Build Back Better» ως σύνθημα εκστρατείας του, επειδή είναι το επιλεγμένο σκάφος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , και μια κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις θα γκρεμίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη θάλασσα στη λαμπερή θάλασσα.

Κατασκευάστηκε καλύτερα; Μόνο αν είστε παγκοσμιοποιητής.

Το Build Back Better είναι ένα σφυρίχτρα για την Πράσινη Νέα Συμφωνία της AOC και τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές, για τον Ακτιβισμό του Κλίματος , για την αχρηστία της αστυνομίας που ζήτησε η Black Lives Matter και για την έκκληση να «φανταστώ ριζικά» τι θα ήθελε η ζωή σε ένα μετα-καπιταλιστικός, μετα-Αμερική, μετα-νόμος και τάγμα γενναίος νέος κόσμος .

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η ψήφος σας δεν μετράει φέτος; Ξανασκέψου το.

Χάρτης Πορείας COVID-19: Σχέδιο 12 Βημάτων Για Τη Δημιουργία Μιας Ολοκληρωτικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Κάποιος μπορεί να απομακρυνθεί από τον έλεγχο του μυαλού MK Ultra μέσω της προπαγάνδας των mainstream media και των πολιτικών ψεύδους και να δει ξεκάθαρα ότι η υστερία CON-vid είναι οι αόρατοι εχθρικοί τύραννοι που χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τόσο την Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών και να προχωρήσουν προς Ατζέντα 2030 .

Παρακάτω είναι ένα infographic που παρέχει το σχέδιο 12 βήμα της χρήσης ενός σχεδόν αναπόδεικτες « ιός » για να επιτευχθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη , και είναι σωστό με το χρονοδιάγραμμα, εκτός αν οι άνθρωποι σταματήσουν.

Προς το παρόν, βρισκόμαστε στο βήμα 8 και προχωράμε γρήγορα προς το βήμα 9:

Covid 19 Roadmap 12 Βήμα σχέδιο για τη δημιουργία μιας ολοκληρωτικής νέας παγκόσμιας τάξης

Μετά το βήμα 9, όλα τα στοιχήματα έχουν απενεργοποιηθεί επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις θα είναι εκτός λειτουργίας λόγω παράνομων κλειδαριών , και οι μόνες επιχειρήσεις που ανοίγουν είναι οι γίγαντες διαδικτυακές εταιρείες που σκοτώνουν από το κλείδωμα ακόμη και τώρα .

Ήδη μας λένε ότι υπάρχουν » ελλείψεις νομισμάτων » και πολλά καταστήματα απαιτούν πληρωμές με κάρτα αντί μετρητών, εκτός εάν έχετε το σωστό ποσό.

Σοβαρά, ο παραπάνω χάρτης πορείας φαίνεται να είναι σωστός με αυτό που βλέπουμε να προχωρά.

Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να κλείσουν την τηλεόραση , να σταματήσουν να πιστεύουν την αφήγηση του «δεξιού / αριστερού» παραδείγματος και να αρχίσουν να κλείνουν τους τυράννους και να υπερασπίζονται την ελευθερία!

Πηγή: Sonsoflibertymedia.com

http://arxaiaithomi.gr/