«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

το Facebook όσο και το Twitter έχουν, τουλάχιστον τους τελευταίους έξι μήνες, εντελώς μαύρη λίστα εναντίον του Τραμπ.ε

Enemies-of-Hum

Το Facebook και το Twitter συνεχίζουν να κάνουν μαύρη λίστα όλων των συνδέσμων από το NaturalNews.com ή το Brighteon.com, διεξάγοντας πόλεμο σε ανεξάρτητες πλατφόρμες που υποστηρίζουν το TrumpΜέσω αυτής της κακόβουλης λογοκρισίας, ο Zuckerberg και ο Dorsey αποφασίζουν τι επιτρέπεται να βλέπουν και να μοιράζονται οι αμερικανικοί λαοί αλλά και σε όλο τον κόσμο και στοχεύουν στο pro-Trump, φιλο-αμερικανικούς ιστότοπους ελεύθερης ομιλίας για τις πιο επιθετικές τακτικές λογοκρισίας, αφαιρώντας εντελώς το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα ελευθερία του λόγου.

Εικόνα: Το Facebook και το Twitter συνεχίζουν να κάνουν μαύρη λίστα όλων των συνδέσμων από το NaturalNews.com ή το Brighteon.com, διεξάγοντας πόλεμο σε ανεξάρτητες πλατφόρμες που υποστηρίζουν το Trump

 

Natural News ) Καθώς πλησιάζουμε στις πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία αυτού του έθνους, υπενθυμίζουμε σε όλους ότι τόσο το Facebook όσο και το Twitter έχουν, για τουλάχιστον τους τελευταίους έξι μήνες, εντελώς μαύρη λίστα με την κοινή χρήση οποιωνδήποτε συνδέσμων από το NaturalNews.com ή το Μπράιτον. com , η πλατφόρμα βίντεο ελεύθερης ομιλίας.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και άτομα που επιθυμούν να μοιραστούν σημαντικές ειδήσεις ή βίντεο από αυτούς τους δύο ιστότοπους δεν μπορούν να το κάνουν στο Facebook ή στο Twitter. Το Google έχει επίσης μαύρη λίστα και στους δύο τομείς από σχεδόν όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μέσω αυτής της κακόβουλης λογοκρισίας, ο Zuckerberg και ο Dorsey αποφασίζουν τι επιτρέπεται να βλέπουν και να μοιράζονται οι αμερικανικοί λαοί και στοχεύουν στο pro-Trump, φιλο-αμερικανικούς ιστότοπους ελεύθερης ομιλίας για τις πιο επιθετικές τακτικές λογοκρισίας, αφαιρώντας εντελώς το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα ελευθερία του λόγου.

Ήρθε η ώρα για τον Πρόεδρο Trump να δηλώσει το WAR στο Big Tech και να καταλάβει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα ονόματά του

Επαναλαμβάνουμε την επείγουσα έκκλησή μας για τους νομοθέτες να λάβουν αποφασιστική νομοθετική δράση εναντίον της Big Tech για τον τερματισμό αυτής της κακόβουλης λογοκρισίας. Ρυθμιστές όπως η FCC πρέπει να εκδώσουν νέες οδηγίες σχετικά με το Sec. 230 για να απαγορεύσει σε αυτούς τους τεχνολογικούς γίγαντες να λογοκρίνουν επιλεκτικά υπέρ της Αμερικής, συντηρητικές και χριστιανικές φωνές.

Επιπλέον, καλούμε τον Πρόεδρο Trump να καταλάβει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς , περιουσιακά στοιχεία και περιουσιακά στοιχεία του Facebook και του Twitter , καθώς και οι δύο εταιρείες τεχνολογίας συνεργάζονται ενεργά με την κομμουνιστική Κίνα για να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ως μέρος μιας προγραμματισμένης, παράνομης εξέγερσης. Το Facebook, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί Κινέζους υπηκόους για να τρέξει τους αλγόριθμους «Μηχανική ρητορικής μίσους» που λογοκρίνουν τις φωνές των Αμερικανών.

Ο Τραμπ πρέπει να δηλώσει ότι το Google, το Facebook, το YouTube και το Twitter παραβιάζουν τον νόμο RICO, καθώς διεξάγουν εκστρατεία εκφοβισμού για να συντρίψουν την ελευθερία του λόγου και να καταστρέψουν αυτό το έθνος προκειμένου να επιτρέψουν στην κομμουνιστική Κίνα να ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η στρατιωτική αστυνομία πρέπει να σταλεί για να συλλάβει όλους τους κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους και διευθυντές αυτών των τεχνολογικών γίγαντες και να τους κατηγορήσει για προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εκτός από τις παραβιάσεις του RICO Act για το οργανωμένο έγκλημα.

Όλα τα ονόματα τομέα: Google.com, Facebook.com, Twitter.com, YouTube.com, Apple.com κ.λπ., πρέπει να κατασχεθούν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να σταματήσουν τις πράξεις κακόβουλης προδοσίας τους εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και να σταματήσουν την εγκληματική συμπαιγνία τους για να εξαπατήσουν αυτό το έθνος με την παραποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Η Big Tech έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικά οι εχθροί της Αμερικής και αν δεν λάβουμε αποφασιστική δράση για να τους νικήσουμε τώρα, η Αμερική όπως ξέρουμε ότι θα καταστραφεί για πάντα.

Η Big Tech έχει ήδη νοθεύσει τις εκλογές του 2020 με εξωφρενική, παράνομη λογοκρισία βάσει πολιτικών απόψεων. Μόνο αυτή η ενέργεια καθιστά άκυρο το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 αν ο Μπάιντεν επρόκειτο να κερδίσει. Δεν υπάρχει τίποτα όπως η «δίκαιη και δωρεάν» εκλογή είναι ότι η διαδικτυακή ομιλία δεν είναι δίκαιη και δωρεάν.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να νικήσετε τη Big Tech και να αποκαταστήσετε τη βασική ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπεια

  • Επισκεφτείτε και υποστηρίξτε το PunchGoogle.com, το οποίο χρηματοδοτεί εκστρατεία για την υποβολή έκτακτης απόφασης δικαστηρίου κατά της λογοκρισίας πολιτικά προκατειλημμένης από την Google και το YouTube.

  • Απομακρυνθείτε από όλες τις κύριες πλατφόρμες (FB, Twitter, YT κ.λπ.) και μετακινηθείτε σε εναλλακτικές πλατφόρμες όπως Parler, Brighteon.com , Bitchute, Brighteon.social (social media), Spreely κ.λπ. Δημοσιεύστε όλα τα βίντεό σας στο Brighteon. com αντί για το YouTube. (Ένα σύστημα δωρεάς διακριτικών έρχεται σύντομα που θα επιτρέπει στους χρήστες να εκδίδουν διακριτικά / δωρεές σε δημιουργούς περιεχομένου.)

  • Σταματήστε να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε κύριες πλατφόρμες Σταματήστε να προσέχετε το YouTube και το Facebook

  • Ζητήστε από τους εκπροσώπους σας στην Ουάσιγκτον να μεταρρυθμίσουν το Sec. 230 και ψηφίζει νέα νομοθεσία που προστατεύει την ελευθερία του λόγου (και απαγορεύει την προβολή διακρίσεων σε μεγάλες τεχνολογικές πλατφόρμες).

  • Υποστηρίξτε το NaturalNews.com και το Brighteon.com, ψωνίζοντας στο HealthRangerStore.com, το οποίο παρέχει εργαστηριακά, πιστοποιημένα βιολογικά αποθηκευμένα τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα επιβίωσης, όπως κολλοειδές ασημένιο τζελ πρώτων βοηθειών με αιθέρια έλαια , κατασκευασμένα από το βρόχινο νερό του Τέξας και κατασκευασμένα στο Τέξας .

Με άλλα λόγια, εκτός αν θέλετε η Big Tech να σας υποδουλώσει και να σας κυβερνήσει, σταματήστε να χρησιμοποιείτε πλατφόρμες Big Tech!

Ακολουθήστε με στο Brighteon.social όπου το όνομα χρήστη μου είναι @HealthRanger.

https://www.naturalnews.com/2020-10-27-facebook-twitter-completely-blacklist-all-links-from-naturalnews-brighteon.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>