«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακούσιοι Μισθοφόροι

«Κάψτε τoυς Έλληνες – Ή θα περάσουμε ή θα πεθάνουμε» - FNews

Μία περιήγηση στην Τουρκία θα σας πείσει ότι εκεί κάποτε κατοικούσε ένας άλλος λαός και τα ερείπια που άφησε πίσω του μαρτυρούν για τη ύπαρξη του, τον πολιτισμό, του την θρησκεία του, ακόμη και την γλώσσα του χαραγμένη σε πέτρες. Οι καταπατητές τους τα βλέπουν με δέος, οι πολιτικοί τους τα μισούν και οι αρχαιολόγοι τους τα εκμεταλλεύονται σαν παγκόσμια πολιτιστική τους κληρονομιά.

Αρχικά οι Τούρκοι ήταν μειοψηφία αλλά με την θρησκευτική τους καθοδήγηση και την επεκτατική τους πολιτική δεν δίστασαν άλλους εκ των γηγενών, Έλληνες , Αρμενίους, Κούρδους, να εξοντώσουν, άλλους να τους εκδιώξουν και άλλους να εξισλαμίσουν ενσωματώνωντας  τους στην κρυπτο-πολυεθνική τους κοινωνία, η συντήρηση της οποίας  τους αναγκάζει να κρεμούν σημαίες σε κάθε βήμα μπας και πεισθούν ότι είναι ένα έθνος.

Ο επεκτατισμός τους και η γενοκτονία των γηγενών πληθυσμών όπου και αν βρίσκονται εξελίσσεται βάσει σχεδίου όπως στην Κύπρο, στην Θράκη, στην Συρία και όπου αλλού. Στα επεκτατικά τους σχέδια μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν τον δικό τους στρατό τα θύματα του οποίου, στα μέτωπα των επιχειρήσεων σε ξένες χώρες, βαραίνουν την ηγεσία τους στα μάτια του ίδιου του λαού τους.

Στις ημέρες μας χρησιμοποιούν ακούσιους και απλήρωτους μισθοφόρους από τις τάξεις των μεταναστών. Στην Τουρκία έχουν εισρεύσει μερικά εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί, Αφρικανοί, με μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους το Ισλάμ, αλλά και μία μειοψηφία προσφύγων από δικές τους εμπόλεμες ζώνες όπως Σύριοι και Κούρδοι. Όλοι αυτοί αποτελούν φθηνό εργατικό δυναμικό για την Τουρκική οικονομία, έχουν μείνει εκεί αρκετά χρόνια, μιλάνε άπταιστα τουρκικά και πάντα ονειρεύονται μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη με την Ελλάδα να είναι η κοντινότερη και πλέον ευάλωτη πύλη.

Αυτήν την αντίληψη περί ευάλωτης Ελλάδος έχει δημιουργήσει η εθνομηδενιστική νέα τάξη πραγμάτων με συνεργούς δύο άσπονδους εχθρούς, την παγκοσμιοποίηση και την διεθνιστική αριστερά, με πρωτοστάτες το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον μεταλλαγμένο, ενδημικό αυτόν ιό του ΠΑΣΟΚ, που έχει μολύνει  και την πάλαι ποτέ εθνική αλλά σήμερα υποταγμένη στη  Γερμανική ΕΕ, ΝΔ.

Η ανεξέλεγκτη και παράνομη εισροή μεταναστών σε ένα κράτος αποτελεί παραβίαση της εθνικής του κυριαρχίας και ο δήθεν περιορισμός τους σε μη βιώσιμα, μη παραγωγικά και χρηματοδοτούμενα κλειστά κέντρα υποδοχής αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τον εποικισμό της χώρας καθόσον οι ροές συνεχίζονται. Η Ευρώπη αρνείται να τους υποδεχθεί και η Τουρκία όχι μόνο δεν δέχεται επιστροφές αλλά αντιθέτως χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εμπροσθοφυλακή ενός σχεδιασμένου υβριδικού πολέμου.

Οι άμοιροι αυτοί άνθρωποι με μόνη τους αμοιβή την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, από αυτό που τους επεφύλαξαν τα διεφθαρμένα καθεστώτα στις χώρες τους και ο ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων, έχουν μετατραπεί σε ακούσιους και απλήρωτους μισθοφόρους στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας. 

Με τις ακτωρούς της συνοδεύει τις βάρκες των παράνομων μεταναστών μέχρι τα Ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν αυτές απωθούνται από το Ελληνικό Λιμενικό  τις τρυπάνε αναγκάζοντας τους Έλληνες να τους περισυλλέξουν ως δήθεν ναυαγούς. Τα τυχόν θύματα πνιγμού δεν επιστρέφουν στην Τουρκία τυλιγμένα με την σημαία τους όπως τα πτώματα των Τούρκων στρατιωτών από την Συρία για να δημιουργήσουν την αντίδραση του τουρκικού λαού. Αντιθέτως μάλιστα η είδηση του πνιγμού τους χρησιμοποιείται από την τουρκική προπαγάνδα και τον ηθικό αυτουργό του θανάτου τους Recep Tayyip Erdoğan σαν μομφή εναντίον των Ελλήνων.

Το ίδιο κάνουν και με την μεταφορά των μεταναστών στα ελληνικά σύνορα του Έβρου με τουρκικά μέσα μεταφοράς παραπληροφορώντας τους ότι τα ελληνικά σύνορα είναι δήθεν ανοικτά. Τους εξοργίζουν εναντίον μας όταν τα βρίσκουν κλειστά και τους  εξοπλίζουν προς το παρόν μόνο με ήπια μέσα τρομοκρατίας, όπως δακρυγόνα και άλλα παρόμοια. Εάν υπάρξουν θύματα από την παράνομη προσπάθεια τους να εισέλθουν δια της βίας στην ελληνική επικράτεια πάλι δεν θα επιστρέψουν στην Τουρκία τυλιγμένα με σημαίες αλλά θα κατηγορήσουν  τις ελληνικές αρχές.

Η σχεδιασμένη έκθεση σε κίνδυνο μη Τούρκων αμάχων σε θέση εισβολής στην Ελλάδα  ως εμπροσθοφυλακή του ενεργούμενου τουρκικού επεκτατισμού αποτελεί γενοκτονία έναντι των μεταναστών και θέλουν μάλιστα να βγουν και από πάνω κατηγορώντας τους Έλληνες που αμύνονται για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.

Οι Τούρκοι είναι αδίστακτοι δολοφόνοι και δεν πτοούνται ούτε από τον θάνατο αμάχων και δη ξένων, ούτε από τον θάνατο στρατιωτών ξένων και δικών τους προκειμένου να πετύχουν τα προμελετημένα επεκτατικά σχέδια τους. Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν στο μέλλον εξοπλίσουν τους μετανάστες και τους χρησιμοποιήσουν σαν μισθοφόρους για τους οποίους δεν θα κλάψει η τουρκική κοινωνία εάν σκοτωθούν αλλά αντιθέτως θα εξαγριωθεί εναντίον μας.

Ας τα έχουν αυτά στο μυαλό τους μερικοί εξ ημών, απάτριδες, εθνομηδενιστές, προδότες που βγαίνουν στα πρωινάδικα και κόπτονται περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων των δήθεν προσφύγων, όπως ονομάζουν τους παράνομους μετανάστες, αγνοώντας τα δικαιώματα ακόμη και την ανάγκη επιβίωσης αυτού του λαού που τους έχει αναθρέψει σε συνθήκες ελευθερίας και ισοπολιτείας.

Η εκμετάλλευση των άμισθων μεταναστών ως μισθοφόρους για τον εποικισμό της  Ελλάδος  στην οποία ελπίζουν ότι θα βρουν  γη και ύδωρ εκτοπίζοντας το ντόπιο πληθυσμό αποτελεί αφενός φιλοδοξία επεκτατισμού των Τούρκων και αφετέρου γενοκτονία έναντι των μεταναστών που τους θυσιάζουν για τον δικό τους σκοπό. 

Η δική μας όμως υποχρέωση είναι να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας μέχρις εσχάτων, στον αγώνα αυτόν πρέπει να συμμετέχει και η Εκκλησία όχι να ευλογήσει τα όπλα αλλά τους Έλληνες που θα τα επωμιστούν για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός 

Καθηγητής Πολυτεχνείου 

Μέλος του ΙΗΑ

https://professors-phds.com/2020/03/04/21372/

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ακούσιοι Μισθοφόροι

 • Γιώργος Ρωμανός: Η Τουρκία επιτίθεται και η Ελλάδα ενδίδει. Προς ακρωτηριασμό της χώρας

  21 Οκτ 2020

  https://www.youtube.com/watch?v=OhsDBKygIsM

  Ο Γιώργος Ρωμανός ομιλεί για τη στάση της Ελλάδας στη νέα κρίση που δημιουργεί ο Ερντογάν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στέλνοντας πάλι το Ορούτς Ρέις στην θάλασσα Καστελόριζο. Αναφέρθηκε και στα 6 μίλια χωρικά ύδατα που έθεσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ως κόκκινη γραμμή, θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί το νέο όριο του ενδοτισμού. Προσκομίζει και συνδυάζει πολλά στοιχεία προς απόδειξη των όσων αναφέρει.

  .

  https://www.youtube.com/watch?v=OhsDBKygIsM

  • Γιώργος Ρωμανός: Η Τουρκία επιτίθεται και η Ελλάδα ενδίδει. Προς ακρωτηριασμό της χώρας
   21 Οκτ 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=OhsDBKygIsM

   Σχόλιο από :

   ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

   21 Οκτ 2020

   ΚΥΡΙΕ ΡΩΜΑΝΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ

   ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ,

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

   ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

   ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΥΠΕΡΓΑΦΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>