«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να ποιος είναι ο κορονοϊος!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κατώτερο επίπεδο κατάπτωσις του ανθρώπου, από αυτά τα υποκείμενα που μας κυβερνούν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "LOCKDOWN ΚΟΖΑΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ PE ΡΟΜΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ME ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ o ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ??? EEE???"

Μοιραστείτε το!

5 comments to Να ποιος είναι ο κορονοϊος!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κατώτερο επίπεδο κατάπτωσις του ανθρώπου, από αυτά τα υποκείμενα που μας κυβερνούν.

 • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ/ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΕΣΤ PCR. Ο Dr Fuellmich (ΦΟΥΛΜΙΤΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ

  17 Οκτ 2020

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ – ΠΕΚΩ

  Φίλοι και φίλες. Διεθνής ΟΜΑΔΙΚΑ Ένδικα μέσα για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους: Είμαστε μαζί τους και θα συμμετάσχουμε.
  https://www.fuellmich.com/?fbclid=IwA

  Το πακέτο μήνυση αγωγή στρέφεται κατά των εταιρειών που τα μηχανήματα τα οποία πούλησαν στις κυβερνήσεις θεωρητικά μπορούσαν να ανιχνεύσουν COVID 19, αποδείχτηκαν ΜΟΥΦΑ.

  Δεν είχαν ποτέ λογισμικό ανίχνευσης COVID 19 αλλά SARS, Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όλα τα αποτελέσματα (θετικά, αρνητικά Κορωνοϊού) δεν ευσταθούν. Η καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα βασίστηκαν στα μηχανήματα αυτά και τα αποτελέσματα αυτων. Οι εταιρείες πίσω από τη απάτη θα χάσουν τα πάντα για 5 γενεές και κατά συνεπαγωγή οι κυβερνώντες οι οποίοι αγόρασαν τα μηχανήματα αυτά θα πρέπει να λογοδοτήσουν, Σε ένα χρόνο περιμένοντας την δίκη να γίνει θα δούμε απίστευτα θετικές εξελίξεις για όλη την ανθρωπότητα. Εδώ φυσικά μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα διότι η συμμορία εκ των αποτελεσμάτων καλά κρατεί, αλλά θα τους πολεμήσουμε με ένδικα μέσα μέχρις τελικής δικαίωσης. Ζ Πολυζωίδης

  σχόλιο :

  Klark Kent GR
  https://www.youtube.com/channel/UCFbsTA8bWwzJ3XWbgoiXHRQ/videos

  Δείτε και άλλους 160 γιατρούς οι οποίοι αποκαλύπτουν και εκεινοι όλη την αλήθεια για τον ίο!!

  Δεν θα το πιστεύετε!!

  ΕΠΕΙΓΟΝ!!! 160 ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ!! (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

  https://www.brighteon.com/78672c7d-3300-4991-bb90-ec55db3cb7c5

  https://www.youtube.com/watch?v=w5VAC_TTdIo

 • Εκλογές ΗΠΑ, Παγκόσμια Τράπεζα, αποκωδικοποίηση Εκόνομιστ κλπ
  21 Οκτ 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=MPyKBC33V8c

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>