«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

“Επιθετική τουρκική στρατιωτική ενέργεια στη Μεγίστη”! Η Κύρα Αδάμ αποκαλύπτει

Της Κύρας Αδάμ

 12/10/2020

To MILITAIRE αποκαλύπτει ότι το DRONE (UAV-unmanned aerial vehicle- μη επανδρωμένο αεροπορικό όχημα), που με τουρκικά εμβατήρια έριξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία στο Καστελόριζο, εκτελούσε επιθετική στρατιωτική ενέργεια κατά της Ελλάδας και τούτο διότι απογειώθηκε από το τουρκικό στρατιωτικό αεροδρόμιο DALAMAN.

Σύμφωνα με στοιχεία των ΗΠΑ, που προέρχονται από αναφορά του 6ου Στόλου, το DRΟΝΕ απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο DALAMAN  βορείως της Ρόδου, στο οποίο εδρεύουν στρατιωτικά αεροσκάφη F -16 καθώς επίσης και στρατιωτικό και πολιτικό ραντάρ.

Από το DALAMAN πέταξε ανατολικά 68νμ κατά μήκος των τουρκικών ακτών σε ύψος 1500πόδια για να μην γίνει αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού και φτάνοντας στη Μεγίστη κατέβηκε με ραδιο-υψόμετρο στα 100 πόδια ( 30 μέτρα).

Οι τουρκικές Ένοπλές Δυνάμεις δεν διαθέτουν επαγγελματικά DRONE αλλά μόνον αεροσκάφη ( UAV) τα οποία εντοπίζονται από το ελληνικό σύστημα αεράμυνας.

Τα DRONE  σαν αυτό στη Μεγίστη δεν εντοπίζονται από την ελληνική αεράμυνα, παρά μόνον από το ραντάρ του Στρατού Ξηράς, που χρησιμοποιείται από συγκεκριμένο οπλικό σύστημα και αφού το εντοπίσει, μπορεί να το καταρρίψει με βολή GUN Toss ή ακόμα και με οπτική βολή (  DIRECT).

Από την τουρκική ενέργεια του DRONΕ προκύπτουν τα ακόλουθα.

Α) Η χρήση του DRONE  από το στρατιωτικό αεροδρόμιο DALAMAN (MILAS TMA)  αποτελεί τουρκική στρατιωτική επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδας και τούτο διότι ένα εμπορικό DRONE χρησιμοποιήθηκε από στρατιωτικό αεροδρόμιο  εναντίον ελληνικής σημαίας παραβιάζοντας την ελληνική κυριαρχία και σύμπασα τη διεθνή νομιμότητα.

Β) Η κυβέρνηση όφειλε να καταρρίψει το DRONE αλλά και όποιο άλλο DRONE που πετούσε με τις ίδιες συνθήκες ανεξάρτητα της αποστολής του  διότι παραβίαζε τις θεσμικές αποφάσεις ΙCΑΟ ΝΑΤΟ ΕΕ και Euro control, οι οποίες, με σύμφωνη θέση της Άγκυρας, επιβάλουν αυστηρούς κανόνες πτήσης για τα DRONE -UAV.

Και τούτο διότι ο χειριστής της κονσόλας του DRONE  δεν έχει ζωντανή εικόνα της αεροπορικής κίνησης  στον εναέριο χώρο με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα να συγκρουστεί  με κάποιο αεροσκάφος, καθόσον το DRONE  δεν έχει δυνατότητα να βλέπει και να αποφεύγει άλλα ιπτάμενα μέσα στην περιοχή. ( capabilities see and avoid)  ούτε δυνατότητα να βλέπει στο έδαφος ( look down).

Η απογείωση του και ο χειρισμός του από το αεροδρόμιο DALAMAN δεν ήταν τυχαία, αλλά επιχειρησιακά σχεδιασμένη και μεθοδευμένη , δεδομένου ότι μια τέτοια πτήση DRONE σε βάρος της Ελλάδας θα μπορούσε να εκτελεστεί  ΜΟΝΟΝ μετά από συνεργασία του στρατιωτικού ραντάρ στο DALAMAN ή ακόμα και του πολιτικού ραντάρ της Τουρκικής ΥΠΑ που ελέγχει την τερματική περιοχή πτήσεων του αεροδρομίου DALAMAN (MILAS TMA).

Έτσι η διεθνής νομιμότητα  για λόγους ασφάλειας πτήσεων και πρόληψης τρομοκρατικής ενέργειας επιβάλει την έκδοση διεθνούς αγγελίας( ΝΟΤΑΜ) για κάθε πτήση DRONE  καθώς και την κατάθεση σχεδίου πτήσης.

Και επειδή το DRONE στη Μεγίστη δεν εφάρμοσε τις διεθνείς αυτές υποχρεωτικές  απαιτήσεις έπρεπε να καταρριφθεί  και μάλιστα χωρίς να προκαλέσει θύματα δεδομένου ότι δεν ήταν επανδρωμένο.

Γ) τα τουρκικά εμπορικά DRONE σαν αυτό του Καστελόριζου μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις τουρκικές ΕΔ σε πόλεμο ή και για τρομοκρατικές ενέργειες.

Και τούτο διότι μπορούν να μεταφέρουν  100 κιλα ισχυρά εκρηκτικά εναντίον στόχων υψηλής σημασίας, ( HIGH VALUE ASSETS),  γέφυρες, ξενοδοχεία, ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες συγκεντρώσεις ατόμων και να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη και να επιφέρουν πανικό.

Η τουρκική ενέργεια με το DRONE το οποίο δεν απογειώθηκε από το Κας αλλά από το DALAMAN μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την Ελλάδα στο μέλλον.

https://www.militaire.gr/quot-epithetiki-toyrkiki-stratiotiki-energeia-sti-megisti-quot-i-kyra-adam-apokalyptei/?fbclid=IwAR1Lp80v3LfwUxcYIoXoNZZ4KiWJ-X2if3Q8xb8heMMgWk5drJ8xOa9xuJg