«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!

1

 Μάαανα! Πατριιίδα! Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!!!!!!!! Τέτοιες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Την ώρα που η Τουρκία εξαπέλυε εισβολή στον Εβρο και η Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει στα σύνορα εκατοντάδες Ελληνες Αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από τον στρατό του Ερντογάν, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!

Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κράτος αλλά για κανονικό κουκλοθέατρο, όπου έχουν επικρατήσει κατά κράτος οι νταλαβερτζήδες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν!

Εχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα! ”

Γιώργος Αδαλής

Εκπληξουλες συνεχίζονται…

Τούρκικα  Λεωφορεία μάρκα KARSAN με κινητήρα BMW  παίρνουν δήμοι της Αττικής κ Ελληνικά Πανεπιστήμια!! Ο Βελόπουλος τους κρέμασε στα μανταλάκια χθες στη Βουλή! 13 εκατ ευρουλάκια τα σκάσαμε στους γείτονες! Δώρο στο Ερντογαν που μετέτρεψε την Αγια Σοφιά σε τζαμί!

Έλα τουρκοφαγοι πατριωταρες υποτακτικοι της νουδουλας μήπως τον ήπιατε λίγο

Ήρεμα ρωτάω

Ποτέ θα επιτεθούμε είπε κανείς διότι δεν σας άκουσα

ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!

Όχι απλά έχουμε μπλέξει άσχημα….αλλά ο εχθρός δεν είναι μόνο γύρω μας,

αλλά και στην Βουλή και στην Ελληνική Αστυνομία και στον Στρατό,

και σε ΟΛΕΣ τις δομές του κράτους,!!

Kαι λεωφορεία από την τουρκία στους Δήμους της Αττικής ….

54 δήμοι έχουν αγοράσει τα KARSAN.

Το τι κάνει ο κάθε ιδιώτης δεν με ενδιαφέρει, αλλά το Κράτος όμως το οποίο το πληρώνουμε εγώ και εσείς με τους φόρους μας…μας ενδιαφέρει που δίνει τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ , ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.  ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!

Πάμε πάλι για να το εμπεδώσουμε …

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;;;ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!

Την ώρα που η Τουρκία εξαπέλυε εισβολή στον Εβρο και η Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει στα σύνορα εκατοντάδες Έλληνες Αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από τον στρατό του Ερντογάν, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!

Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κράτος αλλά για κανονικό κουκλοθέατρο, όπου έχουν επικρατήσει κατά κράτος οι νταλαβερτζήδες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν!

Έχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα!

στις Σεπτεμβρίου 26, 2020

Νέα καμπάνια 2 εκατ. ευρώ στα κανάλια για τον κορωνοϊό…

Το ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας στη Βουλή….

Νέα καμπάνια ενημέρωσης ύψους 2 εκατ. ευρω που θα προβληθεί αποκλειστικά από κανάλια εθνικής εμβέλειας προανηγγειλε ο κ. Στέλιος Πέτσας στη Βουλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με παρέμβασή του στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου όπου συζητείται νομοσχέδιο με τα πρώτα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων επισήμανε μεταξύ άλλων: «η ενημέρωση σώζει ζωές. Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Ελλάδα εξακολουθεί να τα καταφέρνει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες» για να προσθέσει «θα υπάρξει νέα εκστρατεία ενημέρωσης.

Η προηγούμενη του «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς»

συμπεριέλαβε 1.232 ΜΜΕ από όλη την Επικράτεια και αποδείχθηκε σωτήρια»…………………

Ο κ. Πέτσας εξήγησε πως ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς υπήρξαν δωρεάν ενημερωτικά μηνύματα τα οποία όμως δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα καθώς δεν αναδείχθηκαν επαρκώς.

Ο ίδιος τόνισε ότι ενόψει της έξαρσης της εποχικής γρίπης που θα συνδυαστεί με το δεύτερο κύμα κορωνοϊού απαιτείται νέα επαγγελματική ενημέρωση που θα υλοποιηθεί μέσω διαγωνισμού.

«Η διαδικασία που ακολουθούμε έχει υποδειχθεί από την ευρωπαϊκή επιτροπή στην οποία απευθυνθήκαμε για οδηγίες και από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιών Συμβάσεων.

Η εκστρατεία ενημέρωσης αφορά μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Το ποσό που θα διατεθεί σε αυτή τη φάση θα είναι περίπου 2 εκατ ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και πληρωμή αναδόχου.

Στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση πολιτών».

στις Σεπτεμβρίου 26, 2020 πηγή πηγή

Η προδοσίες χωρίς να μπορούσε να τις προλαβαίνουμε!!!!!!!!!!!!!!!Διαβαστώ παρακρατώ να φρίξετε, σε αυτήν την Ευρώπη έχουμε αφήσει τις ζωές μας;;;; Σε αυτούς τους προδότες έχουμε δώσει την εξουσία;;;; καλά 40ράντα!

Τουρκικά λεωφορεία σε δρόμους 87 χωρών | NewsAuto.gr

www.newsauto.gr › news › tourkika-leoforia-se-dromo…

Πριν από 6 ημέρες – Οι Γάλλοι εισήγαγαν τουρκικά λεωφορεία αξίας άνω των 132.737.000 ευρώ (περίπου 1 δισεκατομμύριο TL). Η Γερμανία, η οποία έρχεται δεύτερη …

Otokar :: Πούλμαν, Λεωφορεία, Τουριστικά, Υπεραστικά, Αστικά …

www.otokar.gr › Otokar

Η Otokar λειτουργεί ως ανεξάρτητος παραγωγός και κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των δικών της προϊόντων. Το 2012 μόνο η Otokar επένδυσε 10 …

Λεωφορείο από την Τουρκία, μεταχειρισμένο λεωφορείου προς …

autoline24.gr › Λεωφορεία

Λεωφορεία από την Τουρκία: 145 προσφορά, βλέπετε τις αγγελίες πώλησης καινούρια και μεταχειρισμένα λεωφορείων από την Τουρκία — Autoline Ελλάδα.

Τουρκικά λεωφορεία αγόρασε ο Δήμος Αμαρουσίου …

www.defence-point.gr › news › toyrkika-leoforeia-agor…

Πριν από 5 ημέρες – Θεωρούμε επίσης, ότι οι προδιαγραφές των τουρκικών λεωφορείων και η προσφερόμενη τιμή θα ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό το λόγο …

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στο Daynight: «Δεν αγοράσαμε …

www.daynight.gr › velopoulos-rethymno-tourkia-leofo…

Πριν από 5 ημέρες – Βελοπουλος Μαρινάκης λεωφορείο … Ζωγράφου και Ρεθύμνου αγόρασαν Τουρκικά λεωφορεία πριν από δύο μήνες και δεν ντρεπόμαστε!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Τουρκικό λεωφορείο αγόρασε η …

www.makeleio.gr › ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πριν από 3 ημέρες – Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Τουρκικά | Χρήσιμες εκφράσεις – Ταξίδι | Στο δρόμο – Bab.la

www.babla.gr › ζητω-οδηγιες › ελληνικα-τουρκικα

Στο δρόμο – Λεωφορείο / Τρένο. Πού μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο λεωφορείου / τρένου; (Pu boró na agoráso éna isitírio leoforíu / trénu?) Nereden bir otobüs …

Αγοράζοντας τουρκικά λεωφορεία – ΜΑΛΚΙΔΗΣ

malkidis.blogspot.com › 2020/09 › blog-post_26

Πριν από 5 ημέρες – Αγοράζοντας τουρκικά λεωφορεία …… Ο Δήμος Αμαρουσίου αγόρασε πριν δύο μήνες λεωφορεία. από την Τουρκία. Ο στόλος των λεωφορείων …

Δήμοι μέχρι και η Ελληνική Αστυνομία αγόρασαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ …

agrinioreport.com › δήμοι-μέχρι-και-η-ελληνική-αστυν…

Δήμοι μέχρι και η Ελληνική Αστυνομία αγόρασαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ την στιγμή … Η Ελλάδα γέμισε με τουρκικά λεωφορεία στους Δήμους Αμαρουσίου με …

Τουρκικά λεωφορεία ”κερδίζουν” τους Ελληνικούς Δήμους …

pameevro.gr › Topika-Nea › ️toyrkika-leoforeia-kerdiz…

Πριν από 5 ημέρες – ❗️ Τουρκικά λεωφορεία ”κερδίζουν” τους Ελληνικούς Δήμους… και όχι μόνο! Σε μια αρκετά σοβαρή γνωστοποίηση που αφορά το δήμο …

Διαφημ.

Λεωφορειο – Μεταχειρισμένα λεωφορεία

Διαφήμιση·www.autoline24.gr/

Προς πώληση λεωφορείων: 4 000 μονάδες. Ελάτε! Ανταλλακτικών. Νοικιαζόμενα οχήματα. Καινούριοι οχήματα. Ελαστικά και δίσκοι. Μεταχειρισμένα οχήματα. Δημοπρασίες. Κατάλογος εταιρειών.

τουριστικά λεωφορεία · ‎προαστιακά λεωφορεία · ‎αστικά λεωφορεία · ‎διώροφα λεωφορεία

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>