«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ: Να σταματήσει η χρηματοδότηση του ΠΟΥ (Defund the World Health Organization)

Η Ελλάδα χρηματοδοτεί επίσης τον ΠΟΥ.

Σύμφωνα με την επίσημη διαδικτυακή πηγή για την χρηματοδότηση του ΠΟΥ, η Ελλάδα έδωσε για το 2020 το ποσό των 875,595 χιλιάδων δολαρίων.  Πηγή: https://www.who.int/about/finances-accountability/funding/AC_Status_Report_2020.pdf

defund who 01


Αναφορά προς: Την  Ευρωπαϊκή Ένωση και τους G20

Σταματήστε την χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!

Από  το CitizenGO Africa

10/ 09/2020

Παρακαλούμε υπογράψτε το αίτημά μας ΕΔΩ και απαιτείστε από τους ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης και των χωρών της G20 να σταματήσουν να στέλνουν δημόσια χρήματα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ένα κίνημα ενάντια στην δημόσια χρηματοδότηση του ΠΟΥ ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντ.Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα σταματήσει τη χρηματοδότηση του  ΠΟΥ, εφόσον ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Τέντρος Αχαννόμ Γκεμπρέισους βιάστηκε να αποδεχθεί και να διαδώσει την ψεύτικη προπαγάνδα της  Κίνας σχετικά με τον Covid-19.

Εάν ο πρόεδρος Τραμπ δεν υποχωρήσει από αυτή την απόφαση (διότι βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση  για να το πράξει), αυτό σημαίνει πως τα  419 εκ. δολάρια ετησίως,  δεν θα ξανασταλούν πλέον σε έναν οργανισμό που προωθεί επιθετικά την άμβλωση παγκοσμίως, αναγκάζει τις χώρες να υιοθετήσουν την συμπεριληπτική  σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, και ωθεί την προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤ μέσα στις σχολικές  τάξεις.

Ωστόσο, η συνεισφορά των ΗΠΑ αποτελεί μόνο το 15% του ετήσιου προϋπολογισμού του ΠΟΥ. Στην πραγματικότητα, οι χώρες της G20 καλύπτουν οικονομικά τον ΠΟΥ κατά το μεγαλύτερο μέρος κάθε χρόνο, ενώ τώρα ο ΠΟΥ ζητά ακόμα περισσότερα!

Αυτός είναι ο λόγος που ζητούμε τη βοήθειά σας μέσω αυτής της αναφοράς, ώστε να υπερασπιστούμε τα αγέννητα παιδιά, να προστατεύσουμε τη νεότητα από τις  προκλήσεις του καιρού μας, να δηλώσουμε τις αξίες μας και να στερήσουμε από την οικονομική του τροφοδοσία τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της «εξάπλωσης του κορονοϊού Covid-19», ο ΠΟΥ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις συνεισφορές που πραγματοποιούνται με χρήματα των φορολογουμένων για:

  • Δημιουργία και υποστήριξη σχολικών προγραμμάτων σεξουαλικής εκπαίδευσης “συμπεριληπτικού τύπου“, τα οποία διδάσκουν σε παιδιά ηλικίας 0 έως 4 ετών τον «αυνανισμό»

  • Προώθηση της άμβλωσης ως “ανθρώπινο δικαίωμα”

  • Υποστήριξη ποικίλων λόμπι που εργάζονται για την νομιμοποίηση της έκτρωσης.

  • Ο ΠΟΥ συνεργάζεται με την Planned Parenthood και άλλους ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης

  • Υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της πορνείας και,

  • Αναγκάζει τους γιατρούς να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις “αλλαγής φύλου σε παιδιά.

Για να αντισταθμίσει την απώλεια της  χρηματοδότησης από τις συνεισφορές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ΠΟΥ και οι ιδεολογικοί του σύμμαχοι ζητούν να αυξηθούν οι εθελοντικές προσφορές από άλλες χώρες. Και οι λεγόμενες χώρες της G20 βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Δεν είναι αναγκαία η ύπαρξη  ενός  παγκόσμιου οργανισμού «υγείας» που διοχετεύει δισεκατομμύρια ετησίως στην κοινωνία μας για να βλάψει τα παιδιά μας. Έχουμε τη πραγματική ευκαιρία να δούμε το τέλος στην παγκόσμια ατζέντα τους που αντιτίθεται στις αξίες μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να γράψουμε  στους ηγέτες της G20. Υπογράψτε την αίτησή μας τώρα και θα στείλουμε ένα e-mail στους G20 εκ μέρους σας.

Παρακαλούμε υπογράψτε αυτήν την αναφορά τώρα!

Υπογράψτε ΕΔΩ!

______________________________

Σημ. «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»: Η Ελλάδα χρηματοδοτεί επίσης τον ΠΟΥ. Σύμφωνα με την επίσημη διαδικτυακή πηγή για την χρηματοδότηση του ΠΟΥ, η Ελλάδα έδωσε για το 2020 το ποσό των 875,595 χιλιάδων δολαρίων.  Πηγή: https://www.who.int/about/finances-accountability/funding/AC_Status_Report_2020.pdf

Με την υπογραφή της παρακάτω  αναφοράς ζητούμε:

Να σταματήσει μόνιμα η κρατική χρηματοδότηση προς τον  ΠΟΥ!

Ζητούμε να μην υποστηρίζουμε οικονομικά  τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Εκτός από την προώθηση των ψευδών πληροφοριών που διαδίδει η  Κίνα σχετικά με την πανδημία COVID-19, ο ΠΟΥ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις δωρεές που προέρχονται από τη δημόσια κρατική χρηματοδότηση των διαφόρων χωρών για:

  • Δημιουργία και υποστήριξη σχολικών προγραμμάτων σεξουαλικής εκπαίδευσης “συμπεριληπτικού τύπου, τα οποία διδάσκουν σε παιδιά ηλικίας 0 έως 4 ετών τον «αυνανισμό» .

  • Προώθηση της άμβλωσης ως “ανθρώπινο δικαίωμα”.

  • Υποστήριξη ποικίλων λόμπι που εργάζονται για την νομιμοποίηση της άμβλωσης.

  • Συνεργάζεται με την Planned Parenthood και άλλους ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης.

  • Υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της πορνείας.

  • Αναγκάζει τους γιατρούς να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε παιδιά.

Πηγή: https://citizengo.org/en-row/ot/182106-defund-world-health-organization

https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/defund-the-world-health-organization?fbclid=IwAR2AlZSt-PojTTxnJd-WT2c3-8loZ1uVEmte6pQCetOxpMJXs7em1P8uxoc

Defund του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

0500,000
  479,350

479.350 άτομα έχουν υπογράψει. Βοηθήστε μας να φτάσουμε 500.000 υπογραφές.

Από CitizenGO Africa · 09/10/2020

Υπογράψτε την αίτησή μας για να ζητήσετε από τους ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης και των χωρών της G20 να σταματήσουν να στέλνουν δημόσια χρήματα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ένα ντεμπούτο κίνημα του ΠΟΥ ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα σταματήσει τη χρηματοδότησή του για την ΠΟΥ, αφού ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Τέντρος Αδανώμ Γκεμπρέιεσε έδειξε ανυπομονησία να αποδεχθεί και να διαδώσει την ψεύτικη προπαγάνδα της Κομμουνιστικής Κίνας.

Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ δεν υποχωρήσει (και είναι υπό μεγάλη πίεση για να το πράξει) αυτό είναι 419 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, το οποίο δεν θα σταλεί πλέον σε έναν οργανισμό που ωθεί επιθετικά την άμβλωση παγκοσμίως και αναγκάζει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σεξουαλικότητας και προπαγάνδα ΛΟΑΤ στις τάξεις. 

Ωστόσο, η συνεισφορά των ΗΠΑ είναι μόνο το 15% του προϋπολογισμού της ΠΟΥ. Στην πραγματικότητα, οι χώρες της G20 αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του ΠΟΥ κάθε χρόνο και τώρα ο ΠΟΥ θέλει ακόμα περισσότερα!

Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να υπερασπιστούμε τους άφωνους αγέννητους, να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τους νέους του σήμερα και να υπερασπιστούμε τις αξίες μας με αυτήν την παρότρυνση για δράση για να αναιρέσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 Κατά τη διάρκεια της κορυφής της «εξάπλωσης του Coronavirus», ο ΠΟΥ συνεχίζει να χρησιμοποιεί συνεισφορές που γίνονται με ταμεία φορολογουμένων για:

  • Δημιουργήστε και υποστηρίξτε ένα πρόγραμμα σπουδών για ολοκληρωμένα πρότυπα σεξουαλικότητας, το οποίο διδάσκει «αυνανισμό» σε παιδιά ηλικίας 0 έως 4 ετών.

  • Προώθηση της άμβλωσης ως ανθρώπινο δικαίωμα

  • Χώρες λόμπι για νομιμοποίηση της άμβλωσης. 

  • Συνεργαστείτε με την Planned Parenthood και άλλους ακτιβιστές άμβλωσης

  • Υποστήριξη της νομιμοποίησης της πορνείας

  • Αναγκάστε τους γιατρούς να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου σε παιδιά

Για να αντισταθμίσει την απώλεια χρηματοδότησης από συνεισφορές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ΠΟΥ και οι ιδεολογικοί του σύμμαχοι ζητούν αυξημένες εθελοντικές δωρεές από άλλες χώρες. Και, οι λεγόμενες χώρες της G20 βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Δεν απαιτείται παγκόσμιος οργανισμός «υγείας» που διοχετεύει δισεκατομμύρια ετησίως στην κοινωνία μας για να βλάψει τα παιδιά. Και το σχέδιο του Προέδρου Τραμπ για αποδυνάμωση του ΠΟΥ μας προσφέρει μια πραγματική ευκαιρία να δούμε ένα τέλος στην παγκόσμια ατζέντα τους που αντιτίθεται στις αξίες μας.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να γράψουμε στους ηγέτες της G20. Υπογράψτε την αίτησή μας τώρα και θα στείλουμε ένα email στο G20 εκ μέρους σας. 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>