«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ανθέλληνες, που είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση με τους λαθροδολοφονους, διαβάστε τι γράφουν??? Στο τέλος έχει βίντεο της αλήθειας!

Οι «πρόσφυγες» λεηλατούν τη Λέσβο: Μαχαιρώνουν – Κλέβουν και ληστεύουν |  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM

Αυτά τα παιδάκια λεηλατούσαν επανειλημμένος την Λέσβο!

Εμείς είδαμε να απειλούν το νησί και την πόλη ότι θα την κάψουν. Εμείς είδαμε ότι οι αλλοδαποί δολοφόνοι τα (βρέφοι, οι έφηβοι, τα παιδιά), έβγαζαν φωτογραφίες διασκεδάζοντας με φόντο τις φωτιές και το σήμα της νίκης??? Εμείς είδαμε τα καραβάνια να έχουν πρωμελετιμένα ξηλώσει σκηνές, να έχουν κάνει κουμάντο για φαγητό και νερό! Εμείς είδαμε να έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα ενώ η φωτιά ήταν τεράστια και δεν μπορούσε να πλησιάσει άνθρωπος; Εμείς είδαμε να χορεύουν το χορό του πολέμου και να απειλούν! Εμείς είδαμε να λένε ότι θα μας σκοτώσουν προς χάρη της μητέρας πατρίδας Τουρκιάς. Αυτά δεν τα είδε κανένα από τα πρόστυχα ανθελληνικά ξένα έντυπα και κανάλια;;;;;;;;;;;;;;; Δεν είδανε τα μηνύματα στα κοινιτά που τους έλεγε το αφεντικό τους η τουρκιά τι να κάνουν σαν μισθοφόροι, για να φέρουμε τους δολοφόνους στην ενδοχώρα;;; Εμείς είδαμε αυτό το πλακάτ, εσείς ανθέλληνες δεν το είδατε;;;

Απίστευτο πλακάτ που σοκάρει από τους μετανάστες στην χθεσινή διαμαρτυρία στο κέντρο Μυτιλήνης.. «we will destroy the island»….. <Θα καταστρέψουμε το νησί σας.

πλακτ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γνώμη: Η ΕΕ απέτυχε να εκτοπίσει άτομα στο στρατόπεδο Moria

Οι επιζώντες της πυρκαγιάς στο στρατόπεδο Moria για εκτοπισμένους ζουν στους δρόμους του ελληνικού νησιού της Λέσβου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πολλές δυνατότητες να προσφέρει, αλλά όχι πολλά άλλα, γράφει ο Bernd Riegert του DW.

Escape from Moria (picture-alliance/dpa/AP/P. Giannakouris)

Η πολιτική ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πυρκαγιά που κατέστρεψε το στρατόπεδο Moria για εκτοπισμένους στο ελληνικό νησί Λέσβος κάνει έναν άλλον.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Horst Seehofer, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Ζωή, η Μαργαρίτης Σινά, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι έχουν αμφισβητήσει έντονα την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων της ΕΕ σε ζητήματα ασύλου. Ωστόσο, γνωρίζουν καλά ότι τέτοιες λύσεις έχουν αποδειχθεί ανέφικτες τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι απίθανο να επιτευχθούν γρήγορα τώρα.

Bernd Riegert

Ο Bernd Riegert της DW

Στο Βερολίνο, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε με ευγένεια ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προς το παρόν απλώς δεν έχει κοινή πολιτική ασύλου. Με άλλα λόγια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα – το αντίθετο από το περίφημο απόσπασμα της Μέρκελ “μπορούμε να το κάνουμε” από την προσφυγική κρίση του 2015.

Δεν πρόκειται πλέον για μια φανταστική αλληλεγγύη της ΕΕ. Πρόκειται για περισσότερους από 12.000 εκτοπισμένους που έχουν εκτοπιστεί από ένα στρατόπεδο για εκτοπισμένους και χρειάζονται τώρα επείγουσα βοήθεια. Από όσο γνωρίζουμε, τρεις μέρες μετά την πυρκαγιά που κάηκε στο στρατόπεδο, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα – ούτε νερό, ούτε φαγητό, ούτε καταφύγιο. Και αυτό δεν αναφέρει καν προστασία από τον κοροναϊό. Είναι σκάνδαλο.

Διαβάστε περισσότερα: Η  τραγωδία στο στρατόπεδο προσφύγων της Moria γίνεται πολιτική αντιπαράθεση στη Γερμανία

Ένα προβλέψιμο αποτέλεσμα

Οι ελληνικές αρχές είτε κλείνουν τα μάτια είτε δεν μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση. Και την υπόλοιπη Ευρώπη;

Λίγες μέρες μετά από μια φοβερή έκρηξη κατέστρεψε εντελώς το λιμάνι της Βηρυτού, έφτασαν γερμανικές ομάδες τεχνικής βοήθειας και γαλλικά στρατιωτικά πλοία που μεταφέρουν υλικό βοήθειας. Που είναι τώρα? Δεν είναι δυνατή η οργάνωση βοήθειας για ένα ελληνικό νησί; Ειδικά μετά την καταστροφή που είχε προβλεφθεί εδώ και πολύ καιρό; Για χρόνια, ανθρωπιστικές ομάδες είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους του χρόνιου συνωστισμού και της κακής οργάνωσης.

Η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να βρει ο Schinas ήταν ότι πρέπει να χτιστεί ένα νέο στρατόπεδο σκηνών “το συντομότερο δυνατό”. Με δουλεύεις? Πρέπει να περιμένουμε να πεθάνουν οι άνθρωποι από αφυδάτωση;

Ο Γερμανός υπουργός Ανάπτυξης Gerd Müller είπε ότι χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να εκκενωθούν μέσα σε τρεις ημέρες. Λέει ότι τεχνικά, αυτό δεν είναι πρόβλημα. υπάρχει απλώς έλλειψη πολιτικής βούλησης. Είναι τόσο απλό και τόσο εξοργιστικό, θα μπορούσε κανείς να ουρλιάξει. 0

Η γερμανική κυβέρνηση πρότεινε να πάρει 150 παιδιά , όπως και η Γαλλία. Οκτώ άλλες χώρες θέλουν επίσης να πάρουν άλλα 100 παιδιά συνολικά.

Δεδομένης της δυστυχίας στη Λέσβο, αυτό είναι θλιβερό. Είναι υπέροχο για τους τυχερούς 400, αλλά είναι ένδειξη αποτυχίας για την ΕΕ. Και είναι ένα σημάδι αποτυχίας για τη γερμανική κυβέρνηση, ιδίως επειδή τουλάχιστον δέκα μεγάλες πόλεις στη Γερμανία έχουν δηλώσει οικειοθελώς την άμεση ετοιμότητά τους να δεχθούν θύματα της καταστροφής της Μόρια.

Διαβάστε περισσότερα: Η  γερμανική πολιτεία προσφέρει 1.000 πρόσφυγες από την Ελλάδα

Στόχος αποτροπής;

Το μόνο πιθανό συμπέρασμα που μπορεί να συναχθεί από την αδράνεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ότι είναι επιθυμητές αυτές οι εικόνες της ταλαιπωρίας, της απελπισίας και της κατάρρευσης. Υποτίθεται ότι ενεργούν ως αποτροπή. Πρόκειται για καθαρό κυνισμό που δεν έχει πλέον καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες που συχνά επικαλείται. Το καλοκαίρι του 2018, μια σύνοδος κορυφής της ΕΕ ενέκρινε επίσημα την αποτροπή ως εργαλείο μεταναστευτικής πολιτικής. Βλέπουμε την πρακτική εφαρμογή αυτής της πολιτικής σήμερα.

Η αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Bundestag, Alice Weidel, του εθνικιστικού κόμματος Alternative for Germany, έχει αποκλειστεί πλήρως από το θέμα. Υποστήριξε ότι η Γερμανία δεν θα έπρεπε να δεχθεί θύματα Moria, επειδή ο πιθανός εμπρηστής θα μπορούσε να είναι μεταξύ αυτών.

Ο άκαρδος Weidel πρέπει να γνωρίζει ότι η πυροσβεστική υπηρεσία θα σβήσει πρώτα τη φωτιά και θα σώσει ζωές – ακόμη και σε περιπτώσεις εμπρησμού. Μόνο μετά από αυτό η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει πιθανούς δράστες. Αυτή θα ήταν η σειρά δράσης αν το σπίτι του Weidel έβγαινε φωτιά. Δεν πρέπει να είναι διαφορετικό για τη Moria.

https://www.dw.com/en/opinion-the-eu-failed-displaced-people-at-moria-camp/a-54901606?maca=en-rss-en-world-4025-rdf

https://www.facebook.com/100000581035161/videos/4049320448430616/?extid=WukvkBcjmGVWpZUT

ΤΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ !!

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ!!ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>