«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αργώ να γράφω, διότι δεν προλαβαίνω τα γεγονότα και την φρίκη. Ψάχνω για σας και όταν έχω κάτι χειροπιαστό και επίσημο, σας ενημερώνω.

Ο ΧΑΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Διαβάστε τι εμβόλια θέλουν να μας κάνουν??? Είδη έχουν θύμα στις δοκιμές? Όπως έχω πει οι δολοφόνοι με τα εμβόλια, έβγαλαν νόμο να πουλάνε εμβόλια, να θησαυρίζουν και να μην έχουν καμία ευθύνη, όσοι και να πεθάνουν. Βιάζονται να μας σκοτώσουν και να οικονομήσουν.

Έχω πει κατε επανάληψη ότι η βάσανο με τα εμβόλια δεν μπορεί να παραβιαστεί χρονικά, θέλει χρόνια έρευνας και δοκιμών και πάλι δεν θα είναι απόλυτα σίγουρο, πάντα θα υπάρχουν παράπλευρες απόλυες και κατά τις δοκιμές, αλλά και κατά την χρήση τους.

Το εμβόλιο για να είναι επιτυχές πρέπει να έχει τις ελάχιστες αντιδράσεις με προβλήματα και από άτιμα με βεβαρημένο παρελθόν υγείας.

Αυτοί οι δολοφόνοι χωρίς να έχουν στα χέρια τους καμία απόδειξη τι θα συμβεί μετά το εμβόλιο, σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο σε πέντε χρόνια, είναι έτοιμοι να το κάνουν στους ανθρώπους και όσους σκοτώσουν, είπαμε θα το έχουν κέρδος, αφού αυτός είναι ο σκοπός τους.

Είναι μια πολύ δύσκολη και φρικτή στιγμή για την ανθρωπότητα, οι λαοί είναι ανημέρωτοι και οι δολοφόνοι ετοιμάζουν φέρετρα.

Τώρα βεβαιώνομαι για τα άρθρα που έχω γράψει στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ,  ΓΙΑ ΤΗΝ Αμερικανική υπηρεσία (FAME) που είναι πάνω και από τον πρόεδρο και σε προηγούμενα χρόνια αγόραζε και αποθήκευσε, εκατομμύρια φέρετρα???

Ο Ο Δρ. Fauci είναι ένας από τους αρχηγούς των μεγάλων δολοφόνων, Π.Ο.Υ και ΟΗΕ!

Και οι δικοί μας από αυτό το εμβόλιο έχουν παραγγείλει!!!!!!!!!!

Η AstraZeneca, η οποία χορήγησε άδεια για το εμβόλιο από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ξεκίνησε τη δοκιμή της τρίτης φάσης τον περασμένο μήνα. 

Την Τρίτη, η AstraZeneca δήλωσε ότι σταμάτησε τη φάση της τρίτης φάσης για πιθανό εμβόλιο Covid-19, που ονομάζεται AZD1222, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Δεν είναι σαφές ακριβώς ποια είναι η ανησυχία, αλλά ένα άτομο που είναι εξοικειωμένο με το θέμα είπε στο STAT News ότι  η αναστολή σχετίζεται με μια «ύποπτη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια» σε έναν συμμετέχοντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο Δρ. Fauci λέει ότι η παύση της δοκιμής δεν είναι «καθόλου ασυνήθιστη» μετά την αναστολή της μείζονος δοκιμής εμβολίου κορανοϊού

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΕΤ, 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20209

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Την Τρίτη, η AstraZeneca δήλωσε ότι σταμάτησε τη φάση της τρίτης φάσης για πιθανό εμβόλιο Covid-19, που ονομάζεται AZD1222, λόγω ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια.

  • «Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο», δήλωσε ο σύμβουλος του Κοροναϊού του Λευκού Οίκου, Dr. Anthony Fauci.

  • Πρόσθεσε ότι το ανεπιθύμητο συμβάν μπορεί να μην σχετίζεται με το εμβόλιο και μπορεί να είχε συμβεί ταυτόχρονα με τη δοκιμή, ”αλλά δεν μπορείτε να το υποθέσετε αυτό.”

Ο Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, μιλά σε μια υποεπιτροπή House Select για την ακρόαση Coronavirus Crisis στην Ουάσιγκτον, DC

Έριν Σκοτ ​​| Πισίνα | Ρόιτερς

Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για κοροϊό, Dr. Anthony Fauci, δήλωσε την Τετάρτη ότι «δεν είναι ασυνήθιστο» το γεγονός ότι η AstraZeneca  συνεχίζει τη δοκιμή εμβολίων για κοροναϊκούς για έλεγχο ασφαλείας, αλλά το «σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν» με έναν από τους συμμετέχοντες είναι ατυχές.

Την Τρίτη, η AstraZeneca δήλωσε ότι σταμάτησε τη φάση της τρίτης φάσης για πιθανό εμβόλιο Covid-19, που ονομάζεται AZD1222, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Δεν είναι σαφές ακριβώς ποια είναι η ανησυχία, αλλά ένα άτομο που είναι εξοικειωμένο με το θέμα είπε στο STAT News ότι  η αναστολή σχετίζεται με μια «ύποπτη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια» σε έναν συμμετέχοντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Αυτός ο συγκεκριμένος υποψήφιος από την εταιρεία AstraZeneca είχε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν, πράγμα που σημαίνει ότι θέτεις το υπόλοιπο της εγγραφής μεμονωμένων εθελοντών σε αναμονή μέχρι να μπορέσεις να βρεις ακριβώς τι συνέβη», δήλωσε ο Fauci σε συνέντευξή του στο  Gayle King στο CBS This πρωί .

Πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα ειδοποιεί συνήθως άλλους ιστότοπους της δοκιμής να παρακολουθούνται για παρόμοια ανεπιθύμητα συμβάντα ”και στη συνέχεια προχωράτε προσεκτικά.”

Πρόσθεσε ότι είναι «ατυχές» το γεγονός ότι συνέβη καθόλου ανεπιθύμητη ενέργεια, αλλά είπε ότι η αναστολή της δοκιμής και ο χρόνος αναθεώρησης των δεδομένων είναι «μία από τις βαλβίδες ασφαλείας» που είναι ενσωματωμένη σε κλινικές δοκιμές.

«Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο», είπε. Πρόσθεσε ότι το ανεπιθύμητο συμβάν μπορεί να μην σχετίζεται με το εμβόλιο και μπορεί να είχε συμβεί ταυτόχρονα με τη δοκιμή, ”αλλά δεν μπορείτε να το υποθέσετε.

 Κάνετε πάντα το τεκμήριο ότι οφείλεται απευθείας στο πραγματικό εμβόλιο ή το θεραπευτικό. ”

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε την Τρίτη, η AstraZeneca περιέγραψε την παύση της δίκης ως «ρουτίνα δράσης που πρέπει να συμβεί όποτε υπάρχει δυνητικά ανεξήγητη ασθένεια σε μία από τις δοκιμές, ενώ διερευνάται, διασφαλίζοντας ότι διατηρούμε την ακεραιότητα των δοκιμών».

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι προσπαθεί να επισπεύσει την αξιολόγηση για «ελαχιστοποίηση τυχόν δυνητικών επιπτώσεων στο χρονοδιάγραμμα της δοκιμής».

Ο πρώην Επίτροπος της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων, Δρ. Scott Gottlieb , ο οποίος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του ανταγωνιστικού προγραμματιστή εμβολίων Pfizer , δήλωσε ότι η παύση στη δίκη της AstraZeneca είναι απόδειξη ότι «το σύστημα λειτουργεί».

«Έτσι λειτουργεί η διαδικασία της κλινικής δοκιμής και λειτούργησε εδώ», είπε στο « Squawk Box » του CNBC .

«Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουμε αμφιβολία ότι το σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει για κλινικές δοκιμές αυτού του μεγέθους είναι ανεξάρτητο και λειτουργεί».

Πρόσθεσε ότι η φάση τρίτης φάσης της AstraZeneca αποτελείται από περίπου 10.000 συμμετέχοντες, το οποίο αντιστοιχεί περίπου στο ένα τρίτο του μεγέθους των δοκιμών άλλων εταιρειών στα τέλη του σταδίου.

«Έτσι, μία περίπτωση σπάνιου ανεπιθύμητου συμβάντος που θα μπορούσε να σχετίζεται με το εμβόλιο θα προκαλέσει ανησυχία μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών», είπε, προσθέτοντας ότι οι ρυθμιστές και οι ανεξάρτητοι πίνακες παρακολούθησης ασφάλειας δεδομένων πιθανότατα θα χτενίσουν τα δεδομένα για σημάδια παρόμοιων ανεπιθύμητων ενεργειών που θα μπορούσε να είχε χαθεί αρχικά.

Πρόσθεσε ότι η καθυστέρηση στη δοκιμαστική εγγραφή της AstraZeneca πιθανότατα θα διαρκέσει για «τουλάχιστον ημέρες και ίσως μερικές εβδομάδες».

Η AstraZeneca, η οποία χορήγησε άδεια για το εμβόλιο από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ξεκίνησε τη δοκιμή της τρίτης φάσης τον περασμένο μήνα. 

Είναι μία από τις τρεις τουλάχιστον εταιρείες με δοκιμές σε τελικό στάδιο, μαζί με την Pfizer και τη Moderna .

Ένα εμβόλιο θεωρείται από ορισμένους ως κλειδί για τον τερματισμό της πανδημίας και την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κοροναϊού, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει μολύνει τουλάχιστον 27,6 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και σκότωσε τουλάχιστον 898.200 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επενδύσει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε έξι εταιρείες που αναπτύσσουν πιθανά εμβόλια για να εξασφαλίσουν δόσεις.

Τον Μάιο, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα πληρώσουν στην AstraZeneca 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δόσεις του δυνητικού εμβολίου.

Η ανακοίνωση ότι η AstraZeneca θα θέσει σε παύση τη δοκιμή της πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα μετά από εννέα εταιρείες που αναπτύσσουν πιθανά εμβόλια κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένης της AstraZeneca, δεσμεύθηκαν δημοσίως να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και να τηρήσουν αυστηρά επιστημονικά πρότυπα στη βιασύνη να φέρουν ένα εμβόλιο στην αγορά.

Οι εταιρείες δεσμεύτηκαν να «κάνουν πάντα την ασφάλεια και την ευημερία των εμβολιασμένων ατόμων την πρώτη μας προτεραιότητα».

Η παύση της δοκιμής AstraZeneca είναι ένα σημάδι που λειτουργεί η κανονιστική διαδικασία: Πρώην επικεφαλής της FDA

Αποκάλυψη: Ο Scott Gottlieb είναι συνεισφέρων στο CNBC και είναι μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Pfizer, της εκκίνησης γενετικών δοκιμών  Tempus και της εταιρείας βιοτεχνολογίας Illumina. Υπηρέτησε επίσης ως συμπρόεδρος των Norwegian Cruise Lines ’και του “Healthy Sail Panel” της Royal Caribbean.

https://www.cnbc.com/2020/09/09/dr-fauci-says-pause-on-trial-is-not-uncommon-at-all-after-major-coronavirus-vaccine-trial-placed-on-hold.html

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

ΣΧΟΛΙΟ:

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΗ… Ή ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

Ο κοροναϊός έχει δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον οξυμόριο.

Όχι, όχι «ηλίθιος»…. OXYMORON… που είναι προφανής αντίφαση.

Όπως το πιο πρόσφατο hashtag: #AloneTogether

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το COVID:

Μπορεί να διανύσει 6 πόδια, αλλά όχι 6’1 “ή μεγαλύτερο.

Μπορεί να ζει σε όλες τις επιφάνειες εκτός από οτιδήποτε έρχεται στο ταχυδρομείο από την Amazon.

Δεν ζει στο Target, Walmart, Costco ή σε παντοπωλείο, αλλά ευδοκιμεί σε εκκλησίες.

Είναι ακίνδυνο σε διαμαρτυρίες και ταραχές, αλλά είναι θανατηφόρο σε εστιατόρια (ειδικά όταν περπατάτε στο τραπέζι, αλλά όχι στο ίδιο το τραπέζι).

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε παιδιά! Ο ιός δεν είναι ο εχθρός!

Ο ΦΟΒΟΣ είναι ο εχθρός!

Δυστυχώς, οι «δυνάμεις που θα είναι» (δισεκατομμυριούχοι, οι τεχνολογίες και οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο) έχουν χρησιμοποιήσει τον φόβο ως μέσο για να αρπάξουν τις ίδιες τις ελευθερίες που ορίζουν την κοινωνία μας.

Τον Ιούνιο, αντιμετωπίσαμε αυτό το ζήτημα στη σειρά τριών μερών μας – «Ο δρόμος για την ιατρική τυραννία ή την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Εάν δεν έχετε ήδη διαβάσει ολόκληρη τη σειρά, αξίζει 30 λεπτά από το χρόνο σας!

Στο μέρος 1, συζητάμε την ώθηση για γρήγορη παρακολούθηση ενός εμβολίου για τον κωνοϊό, καθώς και πολλές ακούσιες συνέπειες μιας τέτοιας προσπάθειας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ 1

Στο μέρος 2, συζητάμε το άθλιο ιστορικό των εμβολίων, ειδικά καθώς εστιάζουμε στο εμβόλιο COVID-19 που θα έρθει σύντομα στο ιατρείο κοντά σας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ 2

Στο μέρος 3, απαιτούμε από εκείνους που εκλέγονται να μας εκπροσωπήσουν να επιστρέψουν στον επιδιωκόμενο ρόλο τους ως δημόσιοι υπάλληλοι και όχι παντοδύναμοι άρχοντες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ 3

Η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΛΗΨΗ!

ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΑ! Αύριο το βράδυ πραγματοποιούμε το 2ο “Δημαρχείο Πανδημίας” με γιατρούς που αντιμετωπίζουν επιτυχώς το COVID και παλεύουν για να ανοίξουν την Αμερική και να ωθήσουν την τυραννία.

Ο οικοδεσπότης KC ​​Craichy θα μιλήσει με τους Dr. Isaac Golden, Dr. David Brownstein και Dr. Leigh Erin Connealy. Θα μάθετε για εξαιρετικά αποτελεσματικές θεραπείες Covid που προλαμβάνουν τον θάνατο και πρόληψη COVID για τους πρώτους ανταποκριτές.

Εδώ είναι ο σύνδεσμός σας για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Μάθετε πώς μπορείτε να ανοίξετε με ασφάλεια εκκλησίες, συναγωγές, σχολεία και επιχειρήσεις ΤΩΡΑ!

Για την υγεία και την ελευθερία σας,

☼ Ty & Charlene ☼

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Εγγραφείτε ΕΔΩ και παρακολουθήστε δωρεάν αύριο το βράδυ!

© Copyright 2020, TTAV Global LLC, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Αυτό το email εστάλη στο esmu42@otenet.gr

από info@thetruthaboutvaccines.com

PO Box 530, Πόρτλαντ, TN 37148

Επεξεργασία προφίλ | Διαχείριση συνδρομών | Αναφορά ανεπιθύμητου

Tetárti 9 Septemvríou 2020

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>