«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διάφορες πληροφορίες για τον κορονοίο και για αυτούς που συμφωνούν και για αυτούς που διαφωνούν!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ! Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε τελείως αυθόρμητα για την προάσπιση των ανθρωπίνων των δικαιωμάτων μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να ζούμε ως ελεύθεροι άνθρωποι. Είναι κατανοητό και δεκτό να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες & ηλικιωμένους παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί, όμως τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν και καταπατούνται οι ελευθερίες μας με πρόφαση την κατασκευασμένη »πανδημία»!
Λέμε ΟΧΙ στην απαγόρευση κυκλοφορίας, ΟΧΙ στη χρήση μάσκας από υγιείς και σε εξωτερικούς χώρους, ΟΧΙ στο 5G, ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ΟΧΙ στη χρήση microchip και ΟΧΙ στην υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος. Βρισκόμαστε εδώ ειρηνικά για να ακούσουμε γνώμες ειδικών & καταξιωμένων ανθρώπων που θα ενημερώσουν τον κόσμο για να αφυπνιστεί αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Συνωμοσίες δεν υπάρχουν σ’αυτή την ομάδα. Ενημερωθείτε από ανθρώπους σε υψηλές θέσεις που δεν έχουν »μολυνθεί» από την απληστία και παραμένουν άνθρωποι. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΗ! Μόνο αν ενωθούμε θα υπάρξει άμυνα ενάντια σε αυτά τα παράλογα μέτρα. ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Διαδώστε ότι νέο μαθαίνετε για να ακούγονται όλες οι απόψεις ειδικών, όχι μόνο αυτές που επιθυμεί το σύστημα. Παρακαλούμε σεβαστείτε τον συνάνθρωπο και αποφύγετε λογομαχίες. Είμαστε όλοι μαζί σ’αυτό! Για την εγκυρότητα των αρχείων που βρίσκονται στην ομάδα όπως και για τις ειδήσεις που δημοσιεύονται η διαχείριση και τα μέλη δε φέρουν καμμία ευθύνη. Η ελευθερία της έκφρασης στα σχόλια είναι από απλούς πολίτες χωρίς απαραίτητα να είναι ειδικοί όπως γιατροί, νομικοί κτλ. Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ρωτήστε το γιατρό, το δικηγόρο σας ή άλλον ειδικό για ανάλογα θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μας διαιρούν εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε η ώρα να ενωθούμε! 👊

 

https://www.facebook.com/groups/539997086636866/?notif_id=1598556642738761¬if_t=group_r2j_approved

Οδηγίες: στον σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/coronavirus_info/?page_source=group_integrity_inform