«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Οι φίλοι μας και σύμμαχοί μας Γερμανοί????? Λένε οι κτηνοβάτες, ότι η Ελλάδα με την Τουρκιά, έχει ένταση μεταξύ των δύο γειτόνων που βρίσκονται σε διαμάχη για την αναζήτηση δικαιωμάτων στην ανατολική Μεσόγειο

ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΚΤΗΝΗ

Ο Γερμανός Heiko Maas κατευθύνεται προς την Ελλάδα και την Τουρκία καθώς αυξάνεται η περιφερειακή ένταση

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κατευθύνεται προς την Ελλάδα και την Τουρκία την Τρίτη σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει η αυξανόμενη ένταση μεταξύ των δύο γειτόνων που βρίσκονται σε διαμάχη για την αναζήτηση δικαιωμάτων στην ανατολική Μεσόγειο, τα καθάρματα οι κτηνοβάτες Γερμανοί, ξέρουν ποιοι παραβιάζουν τα σύνορά μας, αλλά ψάχνουμε για τα δικαιώματα της Τουρκιάς στα Ελληνικά θαλάσσια σύνορά;;;;;;;

ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα – Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κατευθυνόταν προς την Ελλάδα και την Τουρκία την Τρίτη σε μια προσπάθεια να μειώσει την αυξανόμενη ένταση μεταξύ των δύο γειτόνων, οι οποίοι διαφωνούν για την αναζήτηση δικαιωμάτων στην ανατολική Μεσόγειο.

Η επίσκεψη του Heiko Maas έρχεται καθώς η Ελλάδα ξεκινά μια στρατιωτική άσκηση που περιλαμβάνει το ναυτικό και αεροπορικό της τμήμα στη Μεσόγειο νοτιοανατολικά της Κρήτης και νότια του ελληνικού νησιού Kastellorizo, κοντά σε μια περιοχή όπου η Τουρκία έστειλε ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία, για να βυθός για αποθέσεις φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Σε απάντηση στις επιχειρήσεις του Oruc Reis, η Ελλάδα έθεσε σε εγρήγορση τις ένοπλες δυνάμεις της και έστειλε πολεμικά πλοία για να σκιάσει τα τουρκικά πλοία.

«Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι συμμάχοι μας στο ΝΑΤΟ. Μπορούν μόνο να υπάρξουν λύσεις για τα αμφισβητούμενα ερωτήματα σχετικά με τις εναποθέσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο βάσει του διεθνούς δικαίου και σε ειλικρινή διάλογο », δήλωσε ο Μάας πριν από την επίσκεψή του στις δύο χώρες.

«Οι εντάσεις δεν επηρεάζουν απλώς τη σχέση μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας.

Μια περαιτέρω κλιμάκωση μπορεί να προκαλέσει ζημιά μόνο σε όλες τις πλευρές, αλλά πάνω απ “όλα εκείνες που εμπλέκονται άμεσα επί τόπου. «

Η Ελλάδα αναφέρει ότι η περιοχή στην οποία λειτουργεί το Oruc Reis επικαλύπτει τη δική της υφαλοκρηπίδα και ζήτησε από την Τουρκία να αποσύρει το πλοίο.

 Η Άγκυρα απάντησε επεκτείνοντας την κοινοποίησή της στη ναυτιλία, γνωστή ως Navtex, σχετικά με τις δραστηριότητες του ερευνητικού σκάφους έως τις 27 Αυγούστου.

Η Αθήνα απάντησε δηλώνοντας ότι θα πραγματοποιήσει τριήμερη στρατιωτική άσκηση στην περιοχή.

 Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ότι «από τώρα, η Ελλάδα θα είναι η μόνη υπεύθυνη για οποιαδήποτε αρνητική ανάπτυξη στην περιοχή» και είπε ότι η στρατιωτική άσκηση «θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ακτών και της ναυσιπλοΐας όλων των πλοίων στην περιοχή».

Η κλιμακούμενη ένταση έχει προκαλέσει ανησυχίες για πιθανή σύγκρουση μεταξύ των δύο περιφερειακών αντιπάλων, οι οποίοι έχουν έρθει στο χείλος του πολέμου τρεις φορές από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, συμπεριλαμβανομένης μιας φορά για την αναζήτηση δικαιωμάτων στο Αιγαίο Πέλαγος.

«Τα παράθυρα για διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας πρέπει τώρα να ανοίξουν περαιτέρω και να μην κλείσουν», δήλωσε ο Μάας.

«Γι “αυτό, αντί για νέες προκλήσεις, χρειαζόμαστε επιτέλους βήματα προς την αποκλιμάκωση και την έναρξη κατευθύνσεων συνομιλιών».

Το ταξίδι του Μάας έρχεται πριν από μια συνάντηση υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Βερολίνο αργότερα αυτήν την εβδομάδα, στην οποία θα συζητηθεί η Τουρκία.

Ο Μάας σημείωσε ότι «η φωνή της Ελλάδας θα έχει ιδιαίτερο βάρος».

Ο Geir Moulson ανέφερε από το Βερολίνο.