«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ,

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ :

“…στον προσωρινό περιορισμό … σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις”

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ :

“…υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου”

ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ :

ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΛΑ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ 25ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ (ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ) Η »ΠΑΝΔΗΜΙΑ» !!!

_______

ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:

-Μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. Εδώ έχει ψηφιστεί;

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ:

-Έχει γίνει ήδη. Και όχι μόνο για τα παιδιά. Για όλους. Με τον νόμο 4682/2020, τον γνωστό νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει νομοθετηθεί ο προσωρινός περιορισμός μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις !!

Συγκεκριμένα:

-Με τον νόμο 4682/2020 κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. ΠΡΙΝ την κήρυξη της πανδημίας !

Στο πρώτο άρθρο, άρθρο 1, παράγραφος 2, στις περιπτώσεις (α) και (β), προβλέπεται ότι:
(α) Τα μέτρα αυτά [σύμφωνα με την παράγραφο 1, τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού] συνίστανται στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο [εδώ υπάγονται τα τεστ], υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία, προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο και (β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

-Προσέξτε τώρα. Όλα αυτά τα πρόσωπα και υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι οποίες όπως όλοι καταλαβαίνετε πολύ εύκολα η κυβέρνηση, δια του «αρμοδίου» κάθε φορά οργάνου (…), θα πει ότι πληρούνται, μπορεί να προχωρήσει, σύμφωνα με την περίπτωση (ε) στον υποχρεωτικό προσωρινό περιορισμό “υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ” οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου” !!!

Και μη μας πούνε πάλι ότι δεν θα το κάνουν και όλα αυτά που μας λένε και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αν ήταν να μη το κάνουν δεν θα το ψήφιζαν ούτε θα προέβλεπαν ποινή φυλάκισης σε όποιον δεν θα συμμορφωθεί.

Πρόκειται για απίστευτα πράγματα. Δεν ήθελα να τρομοκρατήσω τον κόσμο όταν έκανα τη νομική ανάλυση του ίδιου νόμου, περιοριζόμενος στην ανάλυση για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Βλέποντας όμως ότι οδηγούμεθα καθημερινά σε ασύλληπτες οργουελικές καταστάσεις, πιστεύω ότι πλέον είναι ικανοί να εφαρμόσουν και την περίπτωση (ε). Άλλωστε, επαναλαμβάνω, εάν δεν σκόπευαν να το κάνουν, δεν θα το ψήφιζαν. Δεν θα ψήφιζαν την υποχρεωτική μεταφορά, τη δική μας και των παιδιών μας, ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Με παραπομπές στις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας και στα σκληρότερα απολυταρχικά καθεστώτα.

Ελληνίδες & Έλληνες, έπρεπε να μάθετε τι έχουν ψηφίσει και επομένως τι σκοπεύουν να κάνουν. Η εκστρατεία τρομοκράτησής μας και εκτόξευσης καθημερινών απειλών εναντίον όλων όσοι υψώνουμε το ανάστημά μας και τιμάμε τους όρκους που έχουμε δώσει, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Να είστε έτοιμοι για όλα. Να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340364223788173&set=a.107608107063787&type=3&theater