«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Είναι Εσχάτη Προδοσία η παραχώρηση των Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων! Όλος ο Ελληνικός Λαός και ο Στρατός πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ , αν θέλουμε να έχουμε Πατρίδα!

ΝΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ Η

Πατριώτες και Πατριώτισσες ψάχνουμε για ηγέτη;;; 

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει ηγέτη, θα τον παρουσιάσει παρακάτω!

Πετρωτές και Πατριώτισσες Νέοι και Νέες η πατρίδα μας σας φωνάζει, βοήθεια σώστε με, μην με παραδώσετε στην σκλαβιά πάλι.

Κάτω από αυτή την προδοτική βουλή στο σύνολό της και με κυβέρνηση Μητσοτάκη η Ελλάδα θα είναι σε λίγο από την Χαλκίδα και κάτω.

Τι θέλει σήμερα το Έθνος και ο Ελληνικός λαός από τον ηγέτη του, να μην παραδίδει τα κυριαρχικά δικαιώματα και να σέβεται τις Συνταγματικές εντολές του λάου.

Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα ότι όνομα και να έχει και όποιοι και να είναι επικεφαλής θα είναι μια προδοσία με φερετζέ.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θα κάνει μια πατριωτική πρόταση.

ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ

Πριν όμως θα κάνω μια απαραίτητη εισαγωγή.

Ο Ιωάννης Σαλιάρης αντιπλοίαρχος του Λήμνος πέρα από το κατόρθωμα που ήταν το καθήκον του να ξευτελίσει την τουρκική υπεροψία, γάμ@σε ένα προδοτικό σχέδιο, που ήταν από την Γερμανία, την Τουρκιά και τον Μητσοτάκη.

Τώρα μέχρι ποιου σημείου και ποιες πολιτικές δυνάμεις ήταν ενημερωμένες για αυτό το σχέδιο, είναι εύκολο να το καταλάβουμε, αφού όλοι κάνουν κυνός την πάπια, αλλά και ότι ο Μητσοτάκης τους είχε ενημερώσει πριν το συμβάν!!!

Αυτό το κομμάτι με το σύνολο της εγκάθετης βουλής εναπόκειται στους Έλληνες να το λύσουν!

ΑΟΖ ΚΑΙ

Το προδοτικό σχέδιο.

Η τουρκική ναυαρχίδα, Θα εμβόλιζε ίσως και να βούλιαζε την Φρεγάτα Λήμνος, θα είχαμε και αθώα θύματα ως συνήθως και η Ελλάδα θα μαζευόταν, θα κρυβόταν από ντροπή και οι συμμαχικές ανθελληνικές δυνάμεις θα επενέβαιναν να μας χωρίσουν!!!

Όμως δεν υπολόγισαν τον πατριώτη Ιωάννη Σαλιάρη αντιπλοίαρχο του Λήμνος, που δεν έκανε τίποτα άλλο από το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα του και τον ελληνικό λαό και δεν γνώριζε τι είχαν σχεδίαση οι ανθέλληνες και οι προδότες με τον Τούρκο εχθρό!

Η λύσσα, η σαστιμάρα, οι παράλογες δηλώσεις από όλες τις πλευρές, μαρτυρούν το σχέδιο που τους το γάμ@σε ο Σαλιάρης!

Για αυτό δεν βάρεσαν οι καμπάνες για την ελληνική νίκη τα προδοτικά ΜΜΕ???

Και η κυβέρνηση εκτεθειμένη στους πατρόνες της νταβατσήδες έπρεπε κάποιος ή κάποιοι να το πληρώσουν, το ότι ακόμα δεν τόλμησαν να κατασπαράξουν τον Σαλιάρη, είναι θέμα χρόνου.

Εδώ τέρμα στην εισαγωγή, προς το παρόν.

Τι ψάχνει εναγωνίως δεκαετίες ο Ελληνικός λαός;;;

Μα έναν ηγέτη πατριώτη, τίποτα άλλο, τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

Ποιον καλλίτερο ηγέτη θα βρεις, από τον Ιωάννη Σαλιάρη αντιπλοίαρχο του Λήμνος, είναι ο μοναδικός και αν το παρακάμψουμε, ή αδιαφορήσουμε, ή καθυστερήσουμε, τότε μας αξίζει ότι και να μας κάνουν.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ Ν

Ο ίδιος δεν θα τολμούσε να το κάνει, διότι δεν έχει καλές επαφές με την καρέκλα της εξουσίας, είναι στρατιώτης, αλλά κυρίως δεν θα εξέθετε το ναυτικό, για να μην φαινόταν ως κίνηση αυτοπροβολής η νίκη της Ελλάδος Έναντι της Τουρκίας.

Δεν εμποδίζει όμως τον ελληνικό λαό να του το ζητήσει.

Θα κάνω ότι είναι δυνατών από την μεριά μου να το προωθήσω παντού, κυρίως όμως αρχικά σε πατριώτες.

Ο κάθε πατριώτης ας κάνει το καθήκον του και όσοι έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του να του το κάνουν λιανά, ότι δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση, όταν γνωρίζει από τι μας γλύτωσε προσωρινά, αλλά και τι μας ετοιμάζουν μαζί με τον δικό του επαγγελματικό θάνατο.

Πατριώτες Πατριώτισσες, κάντε το σημαία, πατριώτη ηγέτη θέλουμε, όχι λιμοκοντόρο λαμόγιο να σπάει την μέση του!

Θέλουμε, ή δεν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα μας;;;

θέλουμε, ή δεν θέλουμε να αφήσουμε πατρίδα για τα παιδιά μας;;;

Θέλουμε, ή δεν θέλουμε να μην δείχνει την Ελλάδα ο χάρτης από την Χαλκίδα και κάτω;;;

Ας προλάβουμε να αναδείξουμε έναν πατριώτη ηγέτη, τον έχουμε, ας του το ζητήσουμε.

Ιωάννης Σαλιάρης αντιπλοίαρχος του Λήμνος

Του αξίζει να συνεχίσει αυτό που έκανε, από άλλη θέση!

Φ Γ ΛΗΜΝΟΣ η ... επακουμβίστρια.

Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης.

Ο Λέσβιος Κυβερνήτης της Φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ» που της την ακούμπησε… (sorry… «επακούμβησε» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ), της …κατά 20 χρόνια νεότερης τουρκικής φρεγάτας KEMAL REIS και την έστειλε χωρίς κύριο άξονα και προπέλες στο … «Φαναρτζίδικο της Αττάλειας»….

Ο έμπειρος πλοίαρχος, γύρισε τη Φ/Γ Λήμνος κατά τέτοιο τρόπο, ώστε με την σύγκρουση να κτυπήσει τον τουρκαλά στο ύψος του πρώτου καταστρώματος (κουβέρτα)…

Για να προστατέψει τα ίσαλα της Φ/Γ Λήμνος… στην μεριά που λένε μασκοδεύτερα, εκεί δηλ. που είναι πολύ ενισχυμένο το πλοίο με χοντρό ατσάλι, λόγο του ποντίσματος των αγκυρών!!!

Ο καπετάν Αχμέτ κολοτουρκ.. έφαγε το κτύπημα στην μπάντα του πλοίου… αν είχαμε «μπάλα» στην πλώρη … θα τον έκοβε στα δύο!!!

Αφιερωμένο στον σουλτάνο και στα … ηττοπαθή  ανθελληνικά «γιουσουφάκια» και … «ΔΗΘΕΝ» πατριωτικά ιστολόγια και «Σελίδες» που προεξοφλούν την ανωτερότητα του Ερντογάν…

«Μέγα τὸ τῆς θαλάσσης κράτος» … τσάμπα «μάγκες»…

«Καλό Βόλι» την επόμενη φορά Γιάννη…

Όσοι αναγνώστες θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η Αλήθεια είναι σε πόλεμο με το κέρδος !

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ – ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΛΗΜΝΟΣ”, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ”;;; – ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ;;; – ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

Σαν βόμβα έσκασε στα αυτιά μας η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήθελε να απομακρύνει τον Πλοίαρχο του “Λήμνος” κ. Σαλιάρη, όταν τον πληροφόρησαν για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αιγαίο μεταξύ της Ελληνικής φρεγάτας και της Τουρκικής “Κεμάλ Ρέις”

Ξεφτίλες πολιτικοί, γιατί η Ελλάδα, η ναυτικότερη χώρα στον πλανήτη, δεν έχει ερευνητικό σκάφος υδρογονανθράκων, ενώ η Τουρκία έχει 3;

Τά δύο είναι ιδιοκτησία τής οικογένειας Αγγελόπουλου..

Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός το γεγονός έγινε έξαλλος, φοβούμενος περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και κάποιος από τους συνεργάτες του, του πρότεινε να απομακρύνει τον πλοίαρχο από τη θέση του.

Ανειξεται τα μάτια σας

Τρίτο όμως άτομο επενέβη στη συζήτηση και είπε ότι αυτό δεν γίνεται αν δεν υπάρξει ΕΔΕ και απολογία φυσικά του ιδίου.

Όταν όμως ξέσπασε ο σάλος στα ΜΜΕ και είδαν στου Μαξίμου τις πολύ θετικές αντιδράσεις των πολιτών για τον Ήρωα Πλοίαρχο του ¨Λήμνος¨ ξέχασαν αμέσως το ζήτημα, φοβούμενοι σαφώς τις λαϊκές αντιδράσεις.

Σχετικό δημοσίευμα είδαμε και στη σελίδα eastmednews.org με τη φωτογραφία του “Λήμνος” μετά την πρόσκρουση με το “Κεμάλ Ρέις” και από κάτω να γράφει χαρακτηριστικά :

“Δεν χρειάζονται σχόλια, ούτε φυσικά ΕΔΕ σε βάρος του πλοιάρχου ….. εύφημος μνεία και σεβασμός στην ακρίβεια και ταχύτητα του χειρισμού ναι.”

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί όμως δημοσίευση στη σελίδα του Ελληνικού Παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων στο Facebook, όπου σε σχετική ανάρτηση αναφέρει : “Ποιος Γερμανοτσολιάς εισηγήθηκε στον Κούλη να διωχθεί ο αξιόλογος πλοίαρχος του Λήμνος για την σύγκρουση με το τούρκικο? Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός παρά την αρχική του συναίνεση σε αυτό το άγος, δηλαδή να διαταχθεί ΕΔΕ, μετά άλλαξε γνώμη αφού αφουγκράστηκε τον Λαό που συνεχάρη τον ήρωά μας του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού μας…. περιμένω διότι αν δεν έχει το θάρρος να το πει θα το πω εγώ….
Του δίνω διορία ώσπου να λήξει η Τούρκικη Navtex για προφανείς λόγους”

Μία άγνωστη λεπτομέρεια

Ογνωστός δημοσιογράφος Νίκος Στέφος, που προ ημερών αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τη φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», κάνει μια νέα βροντερή αποκάλυψη με ανάρτησή του στο Facebook, που τιτλοφορείται «Ποιος Τούρκος έδωσε την εντολή να γίνει το επεισόδιο με το ΛΗΜΝΟΣ;».

«Η αίσθηση που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι ότι ο κυβερνήτης του “Kemal Reis” πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία να δημιουργήσει προβλήματα στην ελληνική φρεγάτα “Λήμνος” που έπλεε κοντά του και επιτηρούσε το “Orus Reis”. Κι όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!», γράφει ο Νίκος Στέφος και εξηγείται:

«Το “Kemal Reis” δεν ήταν μια απλή φρεγάτα που συνόδευε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.

Είχε τεθεί επικεφαλής της μοίρας των πολεμικών πλοίων και άρα ήταν η ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου που αναπτύχθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επομένως στη φρεγάτα ήταν παρών και ο Τούρκος Πλοίαρχος που είχε το γενικό πρόσταγμα για τις κινήσεις όλων των τουρκικών σκαφών και μόνος εκείνος θα μπορούσε να δώσει τη διαταγή για να παρεμποδισθεί ο πλους της “Λήμνος” και όχι ο κυβερνήτης του “Kemal Reis”.

Άγνωστο παραμένει αν ο Τούρκος Πλοίαρχος πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία για ένα τέτοιο ρίσκο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο. 

Το πιθανότερο είναι ότι και εκείνος εκτελούσε εντολές ανωτέρων του από το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ.. ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΝΑΝΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ

Τελικά στον λάκκο που πήγε να ανοίξει για το “Λήμνος”, έπεσε ο ίδιος μέσα μαζί με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του “Kemal Reis” χάρις στην ικανότητα του κυβερνήτη και των ανδρών της ελληνικής φρεγάτας…

Αλλά μέσα στην ατυχία του, ο επικεφαλής της τουρκικής μοίρας ήταν και τυχερός γιατί λίγο πιο δυνατή αν ήταν η “επακούμβηση”, το τουρκικό σκάφος θα μπορούσε ακόμα και να βυθισθεί…

Για αυτό και προκειμένου να αποφύγουν μια εθνική ντροπή και επειδή οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είχαν χειροτερεύσει, οι Τούρκοι επιτελείς αποφάσισαν να αποσύρουν το “Kemal Reis” δήθεν για προστασία του άλλου ερευνητικού τους σκάφους, του “Barbaros”, έξω από την Αμμόχωστο ενώ στην πραγματικότητα το μετέφεραν σιγά σιγά στον τουρκικό ναύσταθμο του Ακσάζ για αποκατάσταση των ζημιών…

Με τις υγείες τους!, καταλήγει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ποιος είναι όμως ο αντιπλοίαρχος Σαλιάρης;

Με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και τη Σαλαμίνα, ο πατέρας του είναι Μυτιληνιός δάσκαλος.

Ο ίδιος έχει πλούσια εμπειρία πολλών ετών σε επιτελικές θέσεις, όπως δείχνει το πλούσιο βιογραφικό του.

Ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης ΠΝ, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1992, από την οποία αποφοίτησε το 1996 με το βαθμό του Μάχιμου Σημαιοφόρου.

Έχει παρακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του σχολεία εξειδίκευσης/ επιμόρφωσης και είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών Ναυτικού (ΣΔΙΕΠΝ) και της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), καθώς και της Γερμανικής Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (FueAkBW)).

Οι πανεπιστημιακές του σπουδές περιλαμβάνουν, πέρα από το πτυχίο από τη Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Μεταπτυχιακούς τίτλους σε Electrical Engineering (MSc), Systems Engineering (MSc) και Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια (MA).

Θαλάσσια Υπηρεσία

Έχει υπηρετήσει σε Φρεγάτες τ. STANDARD ως Αξιωματικός Επιστασιών της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων καθώς και ως Διευθυντής Επιχειρήσεων, Διευθυντής Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Ύπαρχος.

Διετέλεσε Κυβερνήτης στο ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (2015-2017). Από τον Σεπτέμβριο 2019 ασκεί τα καθήκοντα Κυβερνήτου στη Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ.

 Λοιπές Υπηρεσίες – Επιτελικές Τοποθετήσεις

Ως επιτελής, υπηρέτησε στη Διοίκηση Μοίρας Φρεγατών 2, στη Διοίκηση Φρεγατών, καθώς και στο Αρχηγείο Στόλου ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Επικοινωνιών του Α’ Κλάδου (ΑΣ/Α4).

 Διαμνημονεύσεις και Μετάλλια

Έχει τιμηθεί με όλα τα παράσημα και διαμνημονεύσεις που προβλέπονται από το βαθμό του και τις θέσεις που έχει υπηρετήσει καθώς και διαμνημόνευση συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές και μετάλλιο συμμετοχής σε νατοϊκή επιχείρηση του Άρθρου 5.

 Ξένες Γλώσσες – Οικογενειακή Κατάσταση

Ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης ΠΝ ομιλεί αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ως επιτελής υπηρέτησε στη Διοίκηση Μοίρας Φρεγατών 2, στη Διοίκηση Φρεγατών, καθώς και στο Αρχηγείο Στόλου ως διευθυντής στη Διεύθυνση Επικοινωνιών του Α’ Κλάδου (ΑΣ / Α4).

Ο 47χρονος κυβερνήτης της φρεγάτας Λήμνος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Μία ευχή πού αν γίνει πράξη, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

ΕΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ έχουμε μια ευκαιρία, μην την χάσουμε, αυτήν την εβδομάδα, διότι θα γίνουν πολλές προδοσίες μαζεμένες, οργανώστε ξεσηκωμό, όλη η Ελλάδα στο σύνταγμα, άμα είμαστε πάνω από τρία εκατομμύρια και αποκλείσουμε την βουλή, θα πέσουν σαν ώριμο φρούτο όλοι οι προδότης, από τον φόβο τους.

Θα ζητηθούμε επί τόπου να αναλάβει ο στρατός, να πάψει εντελώς το ξενόδουλο σύνταγμα, μέσα σε δυο μήνες το πολύ θα έχουμε ένα πρόχειρο σύνταγμα με τα βασικά για να κυβερνηθεί η χώρα, στην συνέχεια θα οργανώσει ο λαός και θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο σύνταγμα, καθαρά ελληνικό, που θα δοθεί σε δημοψήφισμα με απαίτηση για να ισχύει, να είναι άνω το 75%.

Δεν θα αναφερθώ τι άλλο θα πρέπει να κάνει τις πρώτες ημέρες, για να μην τους ανοίξω τα μάτια και βγάλω τα δικά μας. Αυτά θα κουβεντιάσουμε στην διαδρομή, αν όλα θα πάνε καλά.

ΜΑΤΣΗΣ

Με όλη την Ελλάδα στο σύνταγμα η νίκη είναι σίγουρη.

θα παρακαλούσα όλους τους πατριώτες να το μοιράσουν σε όλους, από άκρη σε άκρη της επικράτειας, να το κάνουν χαρτοπόλεμο, είναι η μοναδικά μας ευκαιρία, ας το κάνει ο καθένας δική του υπόθεση!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

11 comments to Είναι Εσχάτη Προδοσία η παραχώρηση των Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων! Όλος ο Ελληνικός Λαός και ο Στρατός πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ , αν θέλουμε να έχουμε Πατρίδα!

 • Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «ΛΗΜΝΟΣ» ΠΟΥ «ΣΙΔΕΡΩΣΕ» ΤΟ «KEMAL REIS»!

 • S-70B Aegean Hawk της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ ασκείται στην εξουδετέρωση εχθρικού Υ/Β στο Ν. Κρητικό Πέλαγος
  29 Ιουν 2020

 • Γιώργος Αδαλής: Όχι επακούμβηση. Ναυμαχία ήταν της φρεγάτας Λήμνος με την Kemal Reis. Η αλήθεια
  19 Αυγ 2020

 • Ντοκουμέντο από το «Κεμάλ Ρέις» μετά την πρόσκρουση με το «Λήμνος» | Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων
  19 Αυγ 2020

 • Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει πολυπολιτισμική κοινωνία [Δρ. Πατρίτσια Κυριακίδου]

  22/8/2020

  ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,

  ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ

  ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,

  ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,

  ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 100%…

  ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ !!!

  ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ,

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΑ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ !!!!!!!

  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ …

  ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ,

  ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

  ΜΕ ΕΓΡΑΛΕΙΑ ΤΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1, 2, 3, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ,

  ΠΟΥ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ.

  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

  ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΔΡΑΜΙ ΠΡΑΞΗΣ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

  ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ !!!
  .

  https://panusis.blogspot.com/2020/08/blog-post_427.html

  • 5.800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   9 Μαΐ 2012

   ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

   ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ

   ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ,

   ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ .

   ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ 5.800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

   ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

   ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ , ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ,

   ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ AIDS.

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,

   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

   https://www.youtube.com/watch?v=iL76DDduawM
   .
   ΥΣ.

   ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ,

   ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…

   .

 • Γ.ΡΩΜΑΝΟΣ: Παράδοση ελληνικής ΑΟΖ με ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! | 24/8/2020 | επιλεγμένα αποσπάσματα
  https://www.youtube.com/watch?v=ZJVrI049El4&feature=emb_title

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 30.20 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ