«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

SOS SOS SOS…Φάση 2: Ένα DNA lockdown;;.. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

τα λες δεν τα λες μιλάς σε πρόβατα
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020
από το kla.tv – μετάφραση: Διόδοτος

Αν το μόλις υποχρεωτικό κλείδωμα της παγκόσμιας οικονομίας μας είναι η φάση 1 ενός καλά κυκλωμένου σχεδίου παγκόσμιας κυριαρχίας, τότε αναμένεται η φάση 2 ενός παγκόσμιου DNA lockdown.

Στο παρακάτω βίντεο εξηγείται τί σημαίνει DNA lockdown.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Όλοι ξέρουν ότι εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο περίπου το 10% της δύναμης του εγκεφάλου μας.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς εμποδίζει την πρόσβαση στο υπόλοιπο 90 % εδώ και χιλιάδες χρόνια – και πάνω απ” όλα ποιος το εμποδίζει.

Πώς θα ήταν η ζωή με την πλήρη δύναμη του εγκεφάλου, ωστόσο, αποδεικνύεται από ίχνη σε λεγόμενα προικισμένα άτομα-γνώστες:

Ο Kim Peek έχει διαβάσει 12.000 βιβλία μόνο μία φορά – και τα ξέρει όλα απ” έξω.

Άλλος μπορεί εύκολα να απομνημονεύσει μέχρι τον 35ο αριθμό μετά το κόμμα ενός δεκαδικού αριθμού.

Ο Stephen Wiltshire μπορεί να ζωγραφίσει τη Ρώμη λεπτομερώς από το μυαλό του, αφού πέταξε πάνω από τη Ρώμη για μόνο 45 λεπτά. Ο Orlando Serrell και άλλοι διατηρούν ολόκληρα ημερολόγια, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών λεπτομερειών στο μυαλό τους για δεκαετίες, άλλοι είναι σε θέση να απομνημονεύσουν ολόκληρους τηλεφωνικούς καταλόγους ή, όπως ο Christopher Taylor, μπορούν εύκολα να μιλήσουν 20 γλώσσες – ή ακόμη και να επικοινωνήσουν με τα ζώα.

Ακόμη και άνθρωποι με όραση ακτίνων Χ υπάρχουν.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα παραμένει: ποιος στο διάολο εμποδίζει όλες αυτές τις ισχυρές ικανότητες μέσα μας;

Πού πήγε η 90% δύναμη του εγκεφάλου μας;

Πριν από 3.000 χρόνια, ένας από τους πιο σοφούς μυημένους όλων των εποχών αποκάλυψε ένα βασικό μυστικό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Είπε: «Ό,τι έχει υπάρξει θα ξανα-υπάρξει και ό,τι έχει συμβεί θα ξανα-συμβεί και δεν υπάρχει τίποτα καινούριο που ανατέλλει κάτω από τον ήλιο.»

Ας εφαρμόσουμε αυτή την αρχή τώρα: Συνειδητοποιούμε ότι, κάποια στιγμή, μέσω κάποιου, κάτι πολύ υποβαθμιστικό συμβαίνει σε εμάς κάποιους εξαιρετικά προικισμένους ανθρώπους.

Δεδομένου ότι όλες οι ικανότητες σχετίζονται με ένα άθικτο DNA, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι κάποια στιγμή μια παρέμβαση στο DNA μας, του οποίου τα σημαντικότερα μυστικά είναι καλά κρυμμένα από εμάς σήμερα, πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Πρόσφατες αρχαιολογικές ανακαλύψεις αποδεικνύουν ότι χιλιάδες χρόνια πριν υπήρχαν ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι πολιτισμοί, όπως οι Αιγύπτιοι, των οποίων η τεχνολογία ήταν πολύ πιο ανώτερη από τη δική μας.

Ακόμη και σήμερα, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε στην οικοδόμηση τόσο μαθηματικά τέλειων έργων όπως οι πυραμίδες, και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο δεν λέει όλη την αλήθεια.

Θα αφήσουμε το «γιατί» και το «τι» προς το παρόν.

Αντ “αυτού, θέτουμε το καταληκτικό ερώτημα σχετικά με την παραπάνω αποκαλυφθείσα αρχή «Ό,τι υπάρξει ξανα-υπήρξε»: Ξανα-επέρχεται ένα είδος τραγωδίας του DNA από κάπου;

Υπάρχει κάτι που θέλει να παραποιήσει, να επηρεάσει ή να αλλάξει το ανθρώπινο DNA;

Και η κατηγορηματική απάντηση είναι: Ναι!

Ο Bill Gates και ο Π.Ο.Υ. επεκτείνουν το τελευταίο τους πρότζεκτ για ανάπτυξη εμβολίων: Τα νέα τους εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να παρεμβαίνουν άμεσα στο DNA μας.

Και αυτό το σκιώδες πείραμα που προχωρά χωρίς να πολυ-εξετάζεται, εξαιτίας μιας δήθεν έκτακτης ανάγκης που οι ίδιοι δημιούργησαν, θα επιβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρέπει επειγόντως να απαγορευθεί η άμεση παρέμβαση στο DNA όλων των ανθρώπων – μέσω του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Μόνο ο Θεός και ο διάβολος ξέρουν αν αυτή η εξαναγκαστική απόφαση οδηγεί περαιτέρω σε ένα lockdown-κλείδωμα του DNA μέσα σε όλους μας.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: «Ό,τι έγινε θα ξανα-γίνει…» Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα ήταν κάποτε πολύ ανεπτυγμένη και έχει χάσει το υψηλότερά της χαρίσματα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο: Μια αναγκαστική παρέμβαση στο DNA της μεγαλύτερης μάζας είχε οδηγήσει σε απώλεια νόησης και ικανοτήτων κατά περίπου 90%.

Ποιος θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για μια τέτοια μείωση του κυρίως θεϊκού ταλέντου μας;

Ισχύει η αρχή «Ό,τι υπάρξει έχει ξανα-υπάρξει».

Είναι προφανές από την ιστορία ότι οι άρχουσες ελίτ πάντα ενδιαφέρονταν για όσο το δυνατόν περισσότερους φτηνούς σκλάβους.

Να μην είναι πολύ έξυπνοι, ώστε να μην παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους, αλλά και όχι πολύ ηλίθιοι, ώστε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προσαρμόζονται.

Aπό πάντα, οι ελίτ αναφέρονταν ανοιχτά για όλους τους ανθρώπους έξω από τον κύκλο τους ως «ζώα ή ηλίθια βοοειδή-κοπάδια».
Σήμερα τέτοιες ελίτ αποκτούν μηχανές που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των «μιαρών» ανθρώπων.

Στην Κίνα, τα ρομπότ ήδη περνούν σε επαγγελματικούς χώρους και δρόμους, για παράδειγμα, παρακολουθώντας αν εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας κατά του κοροϊδοϊού και παρεμβαίνοντας αυτόματα εάν οι άνθρωποι δεν κρατούν την διατεταγμένη απόσταση, δεν φορούν μάσκες, συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες – και πολλά άλλα.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, μαζί με τον Π.Ο.Υ. τους, διαδίδουν το μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει κανονικότητα μέχρι να εμβολιαστεί όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός με το εμβόλιο που τροποποιεί το DNA τους.

Τι μας λέει αυτό;

Ή, με άλλα λόγια: σε τι θα μπορούσε να οδηγήσει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι στο εγγύς μέλλον ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα μπορούσε να υποστεί μείωση της νοημοσύνη του σε ακόμη λιγότερο από 10%, έτσι ώστε η τεχνητή νοημοσύνη, δηλαδή τα ρομπότ, να μπορούν να αναλάβουν πρωτεύοντα ρόλο.

Ένα τέτοιο σενάριο τρόμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκφυλισμός, το μεγαλύτερο δουλεμπόριο όλων των εποχών.

Υπάρχουν εντωμεταξύ αποδείξεις ότι ήδη το σημερινό δουλεμπόριο είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία.

Εκτός από τους εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζόμενους του 1 δολαρίου, έχουμε και το εμπόριο γυναικών, σκλάβους του σεξ και τα παρόμοια.

Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε και τα αμέτρητα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες που σκάβουν για χρυσό, ασήμι, κοβάλτιο στις βαθιές υπόγειες τρύπες της γης.

Για άλλη μια φορά, αυτό που ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία είναι δυστυχώς πικρή πραγματικότητα: Μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση με τη νέα παγκόσμια τάξη της πρόκειται να ανακηρύξει τον εαυτό της – μια παγκόσμια κυβέρνηση που έχει ήδη ανακοινώσει χωρίς ντροπή έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό που τροποποιεί το DNA.

Γι” αυτό σώστε τώρα τον εαυτό σας αν μπορείτε!

Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε είναι με την ευρεία διάδοση προγραμμάτων μετάδοσης όπως αυτό το βίντεο, και την ενημέρωση των συνανθρώπων μας για το τί σημαίνει για όλη την ανθρωπότητα η νέα παγκόσμια κυριαρχία της Μεγάλης Φάρμας, δηλαδή οι κυρίαρχοι του Π.Ο.Υ., το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates κ.λπ.

Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε όλα τα κατάλληλα αφυπνιστικά μέσα που ακόμα προσφέρονται στο διαδίκτυο.

πηγή

Phase 2 – a DNA-Lockdown? Save yourself if you can!

5 Αυγ 2020

https://www.youtube.com/watch?v=0G9zHNv6-Qo&feature=emb_title

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=en&id=16966&date=2020-08-04

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/08/2-dna-lockdown.html

https://www.youtube.com/watch?v=0G9zHNv6-Qo&feature=emb_title

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ