«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί είναι οι ανθέλληνες Ευρωπαίοι μας έκαναν πάσα στην Μερκελ, άρα στην τουρκιά για την 28 Αυγούστου, Αυτό επιδίωκε ο προδότης Μητσοτάκης;;;;

Πλήρης αλληλεγγύη προς Ελλάδα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Να προσθέσω εγώ πλήρη προδοσία από το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ NA ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΘΕΣΜΙΚΑ KEIMENA αλυκε ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ Το ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ME ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ AOZ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Το ΓΝΩΡΙΖΑ οτι ΠΑΩ NA ΥΠΟΓΡΑΨΩ. ΠΗΓΑΙΝΑ ME ΕΛΠΙΔΑ NA ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ! ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ"

Την απόλυτη αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα εξέφρασαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών όσον αφορά την κατάσταση που διαμορφώνεται τα τελευταία 24ωρα στην Ανατολική Μεσόγειο, μετά τις κλιμακούμενες προκλήσεις της Άγκυρας με το Oruc Reis να κινείται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ αναγνώρισαν ότι η Τουρκία είναι εκείνη που προκαλεί και ότι πρέπει να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες.

Ο Νίκος Δένδιας παρουσίασε φωτογραφίες από το συμβάν με τους επικίνδυνους ελιγμούς του τουρκικού πολεμικού Kemal Reis και την επαφή του με ελληνική φρεγάτα και ο Ζοζέπ Μπορελ δήλωσε συγκλονισμένος, εκφράζοντας την ελπίδα να μην ξαναζήσουμε τέτοιες εικόνες.

Κοινή διαπίστωση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ήταν πως το Kemal Reis παραβίασε τους κανονισμούς

Παράλληλα, οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ συμφώνησαν να συνταχθεί και να παρουσιασθεί στο επόμενο τακτικό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο και θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στο Βερολίνο, ένα option paper, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

Μηνύματα από Αυστρία – Γερμανία

Το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει tweet του Αυστριακού ΥΠΕΞ ο οποίος αναφέρει ότι η δράση Τουρκίας αντιτίθεται στο διεθνές δίκαιο και η ΕΕ θα πρέπει να δείξει πλήρη αλληλεγγύη με Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις του στο αυστριακό πρακτορείο «Ανησυχητικές και επικίνδυνες τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο», ασκώντας κριτική στην στάση της Τουρκίας.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Συμβουλίου, τόνισε την ανάγκη να τερματιστούν οι προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και σε ανάρτησή του στο twitter επανέλαβε την πρόταση του Βερολίνου για διάλογο μετa Αθήνας και Άγκυρας.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ χαρακτήρισε ανησυχητική την κατάσταση στην Αν.Μεσόγειο κάνοντας λόγο για ανάγκη αποκλιμάκωσης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε όξυνση.

Κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές τηλεφωνικές συνομιλίες της ‘Ανγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Ζάιμπερτ επανέλαβε ότι θέση της γερμανικής κυβέρνησης και της Άνγκελα Μέρκελ είναι τα δύο κράτη να μπουν σε απευθείας συνομιλίες, στην οποία θα συζητήσουν τα μεταξύ τους διαφιλονικούμενα θέματα τα οποία αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας.

Αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Μάικ Πομπέο στη Βιέννη.

Οι χθεσινές αναφορές Ερντογάν και η ελληνική απάντηση 

Σημειώνεται πως τα τελευταία 24ωρα η Τουρκία έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ προκλήσεων, με χαρακτηριστικές τις χθεσινές αναφορές Ερντογάν, ο οποίος άφησε πολλά ερωτήματα με μία αόριστη δήλωση του. «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο ”Oruc Reis”, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και πήραν την πρώτη απάντηση», είχε δηλώσει ο Τούρκος πρόεδρος. Είχε ακολουθήσει απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ ότι πρόκειται να ενημερωθεί το σημερινό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, σχετικά με τους τουρκικούς ισχυρισμούς και ειδικότερα για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή.

https://www.liberal.gr/world/em-makron-sunomilisa-me-tramp-gia-an-mesogeio-tha-epibaloume-eirini-kai-asfaleia/317966

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Αυτοί είναι οι ανθέλληνες Ευρωπαίοι μας έκαναν πάσα στην Μερκελ, άρα στην τουρκιά για την 28 Αυγούστου, Αυτό επιδίωκε ο προδότης Μητσοτάκης;;;;

  • .
    .
    .
    .
    .
    Ο ακρωτηριασμός της Χώρας μας προβλέπεται από το Σύνταγμα!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=bPqBPHCSeCY&t=16s
    .
    – Σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα από το 2014.
    .
    – Ο Μητσοτάκης … το “πάει” για νέες Πρέσπες!
    .
    – Όσα “προφητικά” είπε η – τότε Πρόεδρος της Βουλής – Άννα Ψαρούδα Μπενάκη (8.2.2005) στον Κάρολο Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, τα “διάβαζε” από άρθρο του Συντάγματος του 1975.
    .
    .
    Αποσπάσματα από την ραδιοφωνική εκπομπή “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” με τον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη.
    .
    .
    Καλεσμένοι στην εκπομπή:
    .
    1. Σταύρος Καλεντερίδης, Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός Αναλυτής.
    .
    2. Νίκος Καρατουλιώτης, Υποστράτηγος ε.α. και Συγγραφέας.
    .
    3. Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος ε.α. και Νομικός.
    .
    – Εξαιρετική ανάλυση από τον Σταύρο Καλεντερίδη, διεθνολόγο-γεωστρατηγικό αναλυτή: Το “αφήγημα” της κυβέρνησης είναι συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία !!! Εθνική μειοδοσία η συμφωνία με την Ιταλία. Τι “κρύβεται” πίσω από αυτή την συμφωνία …
    .
    – Αντώνης Παπαντωνίου – Ναύαρχος ε.α. και Νομικός: Εθνική Προδοσία, μόνοι μας θέσαμε σε αμφισβήτηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Μπορεί η Χώρα μας να δέχεται αδιακρίτως ξένες στρατιωτικές δυνάμεις, υπό την προϋπόθεση να έχει ψηφιστεί από 151 βουλευτές!
    .
    Ακόμα και σε Τουρκικά στρατεύματα, μπορούν να επιτρέψουν, να διέλθουν από την Ελλάδα!
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=bPqBPHCSeCY&t=16s

  • .
    .
    .
    .
    .
    Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο Σύνταγμα της Ελλάδας που μας οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html
    1) Αποτελεί καταπάτηση της κυρίαρχης βούλησης της ελληνικής κοινωνίας, αφού καμία συμμετοχή των Ελλήνων δεν έχει προβλεφθεί κατά την διαμόρφωση και έγκριση του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας. Αντίθετα, όπως ορίζει το Άρθρο 120, παράγραφος 1, αφού το συνταγματικό συμβόλαιο διαμορφώθηκε από τους πολιτικούς όπως αυτοί ήθελαν και τους συνέφερε, “Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975″.

    Ουδέποτε η ελληνική κοινωνία εκλήθη σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση ώστε να διαμορφώσει και να εγκρίνει το Σύνταγμα που επιθυμεί. Ποτέ δεν διαμορφώσαμε, δεν εγκρίναμε, ούτε υπογράψαμε το Σύνταγμα που έχουμε, παρά μας επεβλήθη ύπουλα από τους πολιτικούς, για αυτό περιέχει και τόσες δικλείδες ασφαλείας για αυτούς, ώστε να πράττουν ότι θέλουν χωρίς ποτέ να φέρουν την ευθύνη για ότι κάνουν!!!!

    Το Σύνταγμα της Ελλάδας εκφράζει την βούληση και τα συμφέροντα εκείνων που το συνέταξαν και η ελληνική κοινωνία δεν είναι ανάμεσά στους συντάκτες του συνταγματικού συμβολαίου…

    Από τις 11 Ιουνίου 1975 όταν και άρχισε να ισχύει το Σύνταγμα βρισκόμαστε υποταγμένοι σε ένα συνταγματικό συμβόλαιο που ούτε επιλέξαμε τους όρους που περιέχονται σε αυτό, ούτε το εγκρίναμε σε κάποιο δημοψήφισμα, ούτε το υπογράψαμε. Παρόλα αυτά η υποταγή μας σε αυτό καλά κρατεί…

    2) Δεν καθορίζει τον σκοπό ύπαρξης του ελληνικού Κράτους. Κάθε τι που ιδρύει κανείς, είτε είναι σύλλογος, είτε είναι επιχείρηση, είτε είναι κόμμα, είτε είναι κράτος, το ιδρύει για να εκπληρώσει κάποιον θεμελιώδη σκοπό. Το ελληνικό κράτος από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό ύπαρξης. Αντί αυτού ορίζεται στο Άρθρο 2, παράγραφος 1 ότι “Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας”.

    Είναι βέβαιο ότι οι οπλαρχηγοί όταν πήραν τα όπλα το ’21 και διεκδίκησαν την ελευθερία του έθνους το έκαναν συναισθανόμενοι την αγωνία του συνταγματικού νομοθέτη να προστατευτεί η αξία του ανθρώπου κι όχι για την ανεξαρτησία της Ελλάδας!!!!

    3) Δεν προβλέπει την προστασία της ελευθερίας του ελληνικού λαού. Στις 9 φορές που εμφανίζεται η λέξη “ελευθερία” στο συνταγματικό κείμενο και οι 9 αφορούν αποκλειστικά τα ατομικά δικαιώματα και δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στην ελευθερία του λαού την οποία πρωτίστως όφειλε το Σύνταγμα να κατοχυρώνει και να προστατεύει. Και πώς να κατοχυρωθεί η ελευθερία μας εδώ που τα λέμε, από την στιγμή που η κυβέρνηση είναι η πρώτη που μας υποδουλώνει;;;;;

    4) Δεν προβλέπει την υπεράσπιση της πολιτικής και εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας από τους πολιτικούς, παρά μόνο στον όρκο που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος αποδεικνύεται με την αδιαφορία του σε έναν εκ των υπευθύνων της σημερινής μεταβολής της Ελλάδας σε ένα κρατίδιο πλήρως εξαρτημένο στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.

    5) Επιτρέπει την θέσπιση νόμου που ορίζει την απόδοση ιθαγένειας και συνεπώς κυριαρχικώνδικαιωμάτων σε αλλοδαπούς πληθυσμούς, αφού ορίζει στο Άρθρο 3, παράγραφο 3 ότι “Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος”. Τις προσπάθειες των κυβερνήσεων να εκμεταλλευθούν το περιθώριο που αφήνει στον νομοθέτη η παραπάνω διάταξη τις είδαμε επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με τις ελληνοποιήσεις και τον νόμο περί ιθαγένειας ο οποίος αν ισχύσει θα πάψουν οι Έλληνες να είναι ο πολιτικά κυρίαρχος πληθυσμός της Ελλάδας και το προνόμιο αυτό θα το μοιραζονται από κοινού με τους νέους ελληνοποιημένους πληθυσμούς, με απρόβλεπτες κοινωνικές συνέπειες.

    6) Επιτρέπει την απώλεια ελληνικών εδαφών και την συρρίκνωση της πατρίδας μας, στο Άρθρο 27 παράγραφο 1 που ορίζει ότι “Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών”.

    Με άλλα λόγια, όταν προετοιμαστεί κατάλληλα το έδαφος όποιος θα θέλει να αποκτήσει ένα κομμάτι της Ελλάδας, δεν θα χρειάζεται να μας κηρύξει πόλεμο, αρκεί να εργασθεί διπλωματικά ή αλλιώς ώστε ναπεράσει ο νόμος που θα ορίζει την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εν λόγω περιοχή.

    7) Υποχρεώνει τους Έλληνες να υπερασπίζονται με κάθε μέσο ένα Σύνταγμα που νομιμοποιεί την απώλεια της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας των Ελλήνων στην πατρίδα τους, αφού σύμφωνα με το Άρθρο 120, (παρ.2) υποχρεούμαστε να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό αλλά (παρ.4) και να υπερασπιζόμαστε την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Κι αφού ότι είναι συνταγματικώς ορθό οφείλω να το υπακούω και να το τηρώ, έτσι και την συνταγματικώς προβλεπόμενη απώλεια της ελευθερίας μου και της ανεξαρτησίας μου, οφείλω κι αυτήν να την υπακούω και να την τηρώ. Συνεπώς, η εναντίωση σε συνταγματικά νόμιμες αποφάσεις ακόμα κι όταν αυτές είναι προδοτικές για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας, συνιστά εναντίωση στην τήρηση του Συντάγματος. Σε αυτήν την περίπτωση, καλούνται οι πολίτες να κάνουν το χρέος τους και να διασφαλίσουν την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όσους δεν το τηρούν και θέλουν να το ανατρέψουν. Με άλλα λόγια, το Σύνταγμα νομιμοποιεί τη βία μόνο όταν απειλείται η τήρησή του, όχι όταν απειλείται η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας.Αυτό όμως δεν μπορεί να διασφαλίζει τα συμφέροντα της κοινωνίας, παρά μόνο τα συμφέροντα εκείνων που εξυπηρετούνται από την διατήρηση του ισχύοντος Συντάγματος…κι ανάμεσά τους σίγουρα δεν είναι ο ελληνικός λαός…

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>