«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όσοι έχετε σχέση με τις ΗΠΑ και αντιλαμβάνεστε που πηγαίνει το πράγμα, κοινοποιείστε το σε όλους τους φίλους σας.

Μαζέψτε τον

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ…
ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΓΙΝΑΝ “ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ”.

ΠΕΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΟΥΖΟΥΡΕΨΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ.

(Άρθρο του Γιώργου Τράγκα στο Crashonline )

“Ο κορωνοϊός υπάρχει, όπως υπάρχουν και αυτοί που έβγαλαν μέχρι τώρα δισεκατομμύρια από τον τρόμο, τον πανικό και την αγωνία της ανθρωπότητας. Ο covid-19 δεν είναι παραμύθι, όπως δεν είναι και η συνήθης γρίπη, το κρυολόγημα ή οποιαδήποτε λοίμωξη του άνω και κάτω αναπνευστικού. Προφανώς οι κορωνοϊοί υπάρχουν και μας βασανίζουν από την εποχή που σχηματίστηκε η πρώτη ζωή στον πλανήτη ή τουλάχιστον από την εποχή που πέταξε η πρώτη νυχτερίδα. Όπως η ανθρώπινη βουλιμία, η αρπακτικότητα, η κερδοσκοπία και η νοσηρότητα, υπάρχουν από τη στιγμή που ο Κάιν άρπαξε την πέτρα και την κατάφερε στο κεφάλι του αδελφού του, του Άβελ.

Δεν είναι παραμύθι η ταχύτητα μετάδοσης του ιού, όπως δεν είναι ψέμα ότι τα καθημερινά κρούσματα διαλύονται στον αέρα, όπως οι σαπουνόφουσκες που σχηματίζονται από το φύσημα του πιτσιρικά στο μικρό δαχτυλίδι που βουτάει στο σαπουνόνερο. Σίγουρα δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο μέχρι στιγμής και ίσως δεν θα βρεθεί ποτέ ριζική θεραπεία, όπως λένε ορισμένοι επιστήμονες – ερευνητές.
Όπως είναι βέβαιο, ότι υπάρχουν φάρμακα που σηκώνουν όρθιους τους ασθενείς: Υδροξυχλωροκίνη, Αζυθρομυκίνη, Δεξαμεθαζόνη, Κολχικίνη, Αντι-ιντερλευκίνη 6.

Το πλέον βέβαιο, είναι ότι αυτή η «γρίπη» αξιοποιήθηκε από διάφορα πολιτικά και οικονομικά κέντρα. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες που βγαίνουν στον αέρα και συναρμολογούνται από τον διεθνή τύπο.

Συνήθως επιβεβαιώνομαι. Έτσι λένε οι γνωστοί μου τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Η γερμανόφιλη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρεθεί πολιτικά και διπλωματικά μπλεγμένη, για τις εμφανείς και στενές σχέσεις της με τον Μπιλ Γκέιτς, τον υπάλληλό του, Αιθίοπα Πρόεδρο του ΠΟΥ, Τέντρος Γκεμπρεγιέσους και τις καθοδηγούμενες από το Βερολίνο υπόγειες επαφές της με το Πεκίνο.
Είναι θέμα χρόνου, να ασκηθούν διώξεις εναντίον του Αιθίοπα, που απέκρυψε επιμελώς τη διασπορά του ιού και του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος εδώ και χρόνια προετοίμαζε αυτή την χαοτική κατάσταση, επιδιώκοντας περισσότερα λεφτά (ήδη διπλασίασε την περιουσία του με τις επενδύσεις σε φαρμακοβιομηχανίες), εξουσία και έλεγχο σε κράτη και πληθυσμούς.

Πρώτος τον κατηγόρησε με αποκαλυπτικό άρθρο του ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, ο οποίος κατήγγειλε τις δραστηριότητες του ιδρύματος Γκέιτς και τα μαζικά εγκλήματα που προκάλεσαν τα εμβόλιά του σε χιλιάδες ανθρώπους στην Αφρική και στην Ινδία. Αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας. Στη Μαύρη Ήπειρο τα εμβόλια του ζεύγους Γκέιτς, άφησαν άγονες (στείρωσαν) χιλιάδες Αφρικανές, ενώ στη μεγάλη Χώρα του Μαχάτμα Γκάντι, τα εμβόλια κατά της μηνιγγίτιδας που διένειμε έφεραν παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς.

Έγιναν μετά τον εμβολιασμό ανάπηροι, παρέλυσαν μέλη του σώματός τους και επενέβη επίσημα η κυβέρνηση του Νέου Δελχί για να σταματήσει η δραστηριότητα του ιδρύματος Γκέιτς. Και τώρα ετοιμάζεται μία από τις εταιρίες του να βγάλει «εμβόλιο κορωνοϊού» στην πιο ακριβή τιμή, όπως διαβάζουμε, των 60 δολαρίων ανά δόση (εταιρία συμφερόντων Γκέιτς Moderna). Μαθαίνουμε (χωρίς να τεκμηριώνεται) ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για προμήθεια από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία προωθεί ως εργαλείο τον «έλεγχο πληθυσμού», με τη συνεχή λήψη μέτρων κατά του covid-19. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παραμένουν στο σχήμα συντονισμού των μέτρων, ο εισηγητής της πανάκριβης αγοράς των εμβολίων Η1Ν1, Σωτήρης Τσιόδρας, που πετάχτηκαν στη χωματερή. Τα αγοράσαμε από τη GlaxoSmithKline, που κατά σύμπτωση είναι χορηγός του κου Τσιόδρα, χωρίς να ενοχλεί καθόλου αυτό τον κο Μητσοτάκη. (βλ. ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Μόλις προ ολίγων ωρών ο αδελφός του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρόμπερτ Τραμπ κατήγγειλε τον Μπιλ Γκέιτς ότι «σχεδίασε και απελευθέρωσε τον κορωνοϊό». Με απόλυτη βεβαιότητα για όσα γράφει, ο αδελφός του Αμερικανού Προέδρου ανέβασε ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι: «ο Μπιλ Γκέιτς θα πάει στη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!».
Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών γνωρίζουν καλά ποιο είναι το βάθος των σχέσεων του Έλληνα γερμανόφιλου πρωθυπουργού και των καναλιών που τον στηρίζουν, τόσο με τον Μπιλ Γκέιτς, όσο και με το Πεκίνο.

Εντός ολίγου θα έχουμε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσους «προωθούν» την τηλεργασία, κλείνουν τον κόσμο στα σπίτια, φοβίζουν το λαό και εκσυγχρονίζουν τους στόλους με λεφτά των Κινέζων

Φυσικά δεν συζητάμε για την «υπαλληλική» σχέση που έχει ο (υ)ιός Μητσοτάκης με το Βερολίνο. Ήδη τα στελέχη των Ρεπουμπλικανών κυκλοφορούν μία λίστα με τους Έλληνες εφοπλιστές που έχουν στενές επαφές με την Κίνα και έχουν εκσυγχρονίσει και δυναμώσει τους στόλους τους με οικονομική βοήθεια του απάνθρωπου κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας.
Γνωστά μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης κουβεντιάζουν ευρύτατα τις σχέσεις του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ με το Πεκίνο αλλά και τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ που εξαπολύει το κανάλι του, αφού προηγουμένως αποθεώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη γερμανική κυβέρνηση και την κα Μέρκελ και τα προτερήματα της… τηλεργασίας και του εγκλεισμού στο σπίτι, προκειμένου «να μείνουμε ασφαλείς».

Η κυβέρνηση του γερμανόφιλου Μητσοτάκη έχει «μπλέξει» πολύ, όχι μόνο με την απεριόριστη υπακοή της στον γερμανικό αετό αλλά με τις οικονομικές σχέσεις της με τα ιδρύματα Γκέιτς και Σόρος.
Δεν φροντίζει καν να κρύψει αυτές τις «αμαρτωλές» σχέσεις, αφού μέσα στους κόλπους της, έχει τους αδελφούς Ζαββού, που εκπροσωπούν τον Ουγγρο-εβραίο «γύπα» Τζορτζ Σόρος (μέγα δοσίλογο που συνεργάστηκε με τους χιτλερικούς στη διάρκεια της Κατοχής και κάρφωνε τις εβραϊκές περιουσίες).
Επίσης, οι Αμερικανοί έχουν καταγράψει με λεπτομέρειες όλες τις συμφωνίες του Μητσοτάκη με το ίδρυμα Γκέιτς. Εντός των προσεχών εβδομάδων θα βγουν στον αέρα όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη CIA, το NSA και το MI6 για τη συνωμοτική δράση των Κινέζων σε βάρος του δυτικού ημισφαιρίου και κυρίως των ΗΠΑ. Θα μηνυθούν ( και πιθανότατα θα κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας) ο Μπιλ Γκέιτς, ο Γκεμπρεγιέσους και άλλοι. Ήδη ο Άντονι Φάουτσι (ο Αμερικανός Τσιόδρας) σταδιακά παίρνει το μέρος του Ντόναλντ Τραμπ και δηλώνει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έσωσε με τις ενέργειές του χιλιάδες ανθρώπους, διατήρησε ενεργό ένα μεγάλο τμήμα της αμερικανικής οικονομίας και ποτέ δεν καθυστέρησε την εφαρμογή των τεστ ελέγχου για τον κορωνοϊό.
Οι αμερικανικές, οι καναδικές και οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πάρει καταθέσεις από ένα πλήθος Κινέζων επιστημόνων. Επίσης, έχουν κατάσχει τους σκληρούς δίσκους της Κινέζας καθηγήτριας Τσου, που πηγαινοερχόταν κουβαλώντας στελέχη διαφόρων ιών, μεταξύ Καναδά και κρατικού εργαστηρίου ιολογίας στη Γιουχάν της Κίνας.

Πριν από μερικές ημέρες, άλλη Κινέζα καθηγήτρια, η Li Meng-Yan αποκάλυψε ότι «ο covid-19 είναι δημιούργημα εργαστηρίου και μάλιστα του κινεζικού στρατού». Η Κινέζα πρόσθεσε ότι «ο ΠΟΥ θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει, καθώς λειτουργεί ως γραφείο επικοινωνίας της Κίνας».
Η Κινέζα επιστήμων αυτομόλησε μόνη της στις ΗΠΑ, καθώς ο σύζυγός της αρνήθηκε να την ακολουθήσει.

Εδώ στην Ελλάδα, ακολουθείται (με καθοδήγηση Βερολίνου) μία πολιτική υποστήριξης, τόσο των θέσεων του ΠΟΥ, όσο και του Πεκίνου. Τόσο ο κος Τσιόδρας, όσο και ο κος Σύψας έχουν εκτεθεί (και καταγραφεί) να υποστηρίζουν τον Τέντρος Γκεμπρεγιέσους και να απαλλάσσουν το Πεκίνο, οποιασδήποτε ευθύνης και ενοχής. Όπως και τον ΠΟΥ. Έτσι όμως εκθέτουν την ελληνική κυβέρνηση στα μάτια της παρούσας αμερικανικής κυβέρνησης.

Εκτιμώ ότι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανατραπεί οπωσδήποτε και θα χάσει τις εκλογές. Κάτι που θέλουν και οι Γερμανοί φίλοι του. Έχει ενταχθεί στα σχέδια των Γκέιτς – Σόρος. Πρέπει όμως, το Μαξίμου να είναι προσεκτικότερο, γιατί ο Τραμπ δεν θα καταθέσει αμαχητί τα όπλα. Στην τελική ευθεία θα βγουν στον αέρα, όλα όσα γνωρίζουν οι αμερικανικές αρχές. Ο αδελφός του δεν βγήκε τυχαία να κατηγορήσει τον Μπιλ Γκέιτς…

ΥΓ. Παρακαλούνται οι φίλοι μου ή όσοι το θεωρούν σκόπιμο, να αναπαράγουν αυτό το κείμενο – ρεπορτάζ και να το στείλουν προς κάθε κατεύθυνση, αξιοποιώντας τα «καλά» που προσφέρει το ίντερνετ. Όσοι έχετε σχέση με τις ΗΠΑ και αντιλαμβάνεστε που πηγαίνει το πράγμα, κοινοποιείστε το σε όλους τους φίλους σας.

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>