«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως να πολεμήσεις τα ερπετά, που έχουν όλα τα όπλα στα χέρια τους;;;

ΠΟΛΛΑ  Α ΜΠΕΕΕΕ

Οι αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας υποστηρίζουν σε δικαστήριο με αγωγή, ότι οι περιορισμοί βίζας του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ θα διώξουν ιδικούς εργάτες αλλοδαπούς,   οδηγώντας σε περισσότερες θέσεις εργασίας για τους αμερικανούς όπως λέει ο Τράμπ.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες λένε ότι ο αποκλεισμός του Trump από τις θεωρήσεις βίζα ξένων εργαζομένων βλάπτει τις ΗΠΑ???? 

Μια σύντομη παρένθεση.

(Δείτε από ποια καλόπαιδα… διώκεται ο Τράμπ;;;;; Όλες οι παρακάτω εταιρίες και χιλιάδες άλλες που θέλουν μαύρα μεροκάματα και οι Αμερικανοί εργαζόμενοι ας πάρουν τα βουνά!  Πίσω από την αγωγή είναι Η Νέα Τάξη. Μήπως και εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται το ίδιο Με τους προδότες που δώσαμε την εξουσία;;;)

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Amazon, η Apple, το Facebook, η Microsoft, το Twitter, η Uber  και αρκετές εμπορικές ομάδες για τον τομέα της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Βιομηχανίας Πληροφορικής???????

 συγκαταλέγονται μεταξύ των τιτάνων και των οργανώσεων της βιομηχανίας τεχνολογίας που υπογράφουν ένα δικαστήριο που δηλώνει ότι η κίνηση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον αποκλεισμό των θεωρήσεων για ειδικευμένους εργαζόμενους βλάπτει τη χώρα.

Η αγωγή κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο τη Δευτέρα για να υποστηρίξει αγωγή από το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ και εμπορικές ομάδες εναντίον της διακήρυξης που εξέδωσε ο Τραμπ τον Ιούνιο για τη διακοπή των θεωρήσεων για διάφορες κατηγορίες προσκεκλημένων αλλοδαπών εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των ταλέντων υψηλής ειδίκευσης που αναζητούν εταιρείες τεχνολογίας.

“Η αναστολή του Προέδρου από προγράμματα μεταναστευτικών θεωρήσεων, που υποτίθεται ότι” προστατεύουν “τους Αμερικανούς εργαζόμενους, βλάπτει πραγματικά αυτούς τους εργαζόμενους, τους εργοδότες τους και την οικονομία”, υποστηρίζει η συνέντευξη που υποστηρίζεται από περισσότερες από 50 εταιρείες και οργανώσεις τεχνολογίας.

“Πέρα από τα συντριπτικά δεδομένα που υπονομεύουν την υποτιθέμενη λογική της διακήρυξης, οι ενέργειες της διοίκησης στέλνουν ένα θεμελιωδώς μη αμερικανικό μήνυμα σε όσους στο εξωτερικό θα μπορούσαν διαφορετικά να έχουν φέρει τις δεξιότητές τους και την ευφυΐα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

Η διακήρυξη του Trump ανέστειλε μια ομάδα προγραμμάτων βίζα μη μεταναστών, συμπεριλαμβανομένων των θεωρήσεων H-1B που στηρίζονται από πολλές εταιρείες τεχνολογίας για να φέρουν μηχανικούς.

Η αναστολή πρόκειται να διαρκέσει μέχρι το τρέχον έτος και μετά το «αναγκαίο» με την αιτιολόγηση της διάθεσης θέσεων εργασίας στους πολίτες εν μέσω οικονομικής αναστάτωσης που προκαλείται από την πανδημία, σύμφωνα με την κατάθεση.

Τα στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν συντριπτικά ότι η αναστολή των προγραμμάτων βίζα θα “καταπνίξει την καινοτομία, θα εμποδίσει την ανάπτυξη και τελικά θα βλάψει τους αμερικανούς εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και την οικονομία ευρύτερα με ανεπανόρθωτους τρόπους”, υποστήριξε το αρχείο.

Αντί να διασφαλίζουν θέσεις εργασίας για τους πολίτες των ΗΠΑ, η διακήρυξη «όλα εκτός από» διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προσλάβουν στο εξωτερικό ουσιαστικά μεταφέροντας θέσεις εργασίας σε άλλες χώρες, ανέφεραν οι εταιρείες.

Οι ανταγωνιστές του κλάδου τεχνολογίας στον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία και άλλες χώρες «ανατινούν την ευκαιρία» για να προσελκύσουν ειδικευμένους εργαζόμενους που αποφεύγονται από τις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε το αρχείο.

“Προβλέψιμα, άλλες χώρες είναι έτοιμες να επωφεληθούν από την αμερικανική χονδρική αναστολή των μη μεταναστευτικών θεωρήσεων”, υποστήριξε η κατάθεση.

“Οι παγκόσμιοι ανταγωνιστές ενημερώνουν επιθετικά τα συστήματα μετανάστευσής τους για να προσελκύσουν ειδικευμένους εργαζόμενους.”

Άλλοι που συμμετείχαν στην αναφορά περιελάμβαναν Microsoft, Twitter, Uber και αρκετές εμπορικές ομάδες για τον τομέα της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Βιομηχανίας Πληροφορικής.

Από τον Philippe HUGUEN SAN FRANCISCO 12 Αυγούστου 2020

https://japantoday.com/category/tech/tech-titans-say-trump-block-on-worker-visas-harms-us

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>