«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ κυκλοφόρησε πρώτη είδηση και τα παπάρια δεν λένε κουβέντα!!!!

Ο ΠΟΥ σχολίασε την καταχώριση στη Ρωσία του εμβολίου κατά του κοροναϊού

Ο ΠΟΥ σχολίασε την καταχώριση στη Ρωσία του εμβολίου κατά του κοροναϊού

Ο επίσημος εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), Tarik Yazarevich, σχολίασε την καταχώριση του πρώτου ρωσικού εμβολίου κατά της λοίμωξης κοροναϊού COVID-19.
Σύμφωνα με τη RIA Novosti, «Είμαστε σε επαφή με τις ρωσικές αρχές.

 Η συζήτηση αφορά μια πιθανή προεπιλογή του εμβολίου «, είπε.

Σύμφωνα με αυτόν, σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΠΟΥ, οι εμπειρογνώμονες του οργανισμού πρέπει να προεπιλέξουν ένα νέο προϊόν για να μάθουν πώς πληροί τα διεθνή πρότυπα παραγωγής εμβολίων και είναι ασφαλές.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε σχετικά με την εγγραφή στη χώρα του πρώτου εμβολίου κατά του κοροναϊού. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, θα τεθεί σε κυκλοφορία σε κυκλοφορία την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την καταχώριση του πρώτου εμβολίου κατά του κοροναϊού στη Ρωσία

11 Αυγούστου 2020, 11:29
12546
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Φωτογραφία: RIA Novosti / Alexey Nikolsky
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Τρίτη 11 Αυγούστου ανακοίνωσε την καταχώριση στη Ρωσία του πρώτου εμβολίου κατά του κοροναϊού.

«Απ “όσο γνωρίζω, σήμερα το πρωί, για πρώτη φορά στον κόσμο, έχει καταχωριστεί ένα εμβόλιο κατά μιας νέας λοίμωξης από κοροναϊό», δήλωσε ο TASS .

«Το COVID-19 θα γίνει εποχιακό, αλλά δεν θα προκαλεί πλέον καταστροφικές επιδημίες»
Ιολόγος Αλεξάντερ Λουκάσεφ – σενάρια για την ανάπτυξη πανδημίας, το δεύτερο κύμα και την αποτελεσματικότητα των γαντιών
Στις 7 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ολέγκ Γκρίντεφ είπε ότι η Ρωσία θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα καταγράψει ένα εμβόλιο κατά του κοροναϊού . Το φάρμακο που αναπτύχθηκε από το κέντρο. Ο Ν. Γκαμάλι, σχεδιάστηκε να εγγραφεί στις 12 Αυγούστου.

Ο Γκρίντεφ είπε επίσης ότι οι πρώτοι παραλήπτες του κέντρου εμβολίων . Οι Gamaleys θα γίνουν επαγγελματίες υγείας και ηλικιωμένοι. Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου μπορεί να εκτιμηθεί από τα αποτελέσματα του σχηματισμού ασυλίας του πληθυσμού.

Η εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, που προκαλεί τη νόσο COVID-19, ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Η κινεζική πόλη Γουχάν έγινε το κέντρο της μόλυνσης. Για αρκετούς μήνες, η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 210 χώρες του κόσμου. Στις 11 Μαρτίου, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε μια πανδημία κοραναϊού.

Από την αρχή της επιδημίας στη Ρωσία, 897.599 περιπτώσεις κοροναϊού έχουν εντοπιστεί σε 85 περιοχές. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου, καταγράφηκαν 15.131 θάνατοι, 703.175 άτομα ανακτήθηκαν.

στέμμα

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση με το coronavirus είναι διαθέσιμες στους ιστότοπους stopkoronavirus.rf και dostupvsem.rf . Γραμμή επικοινωνίας Coronavirus: 8 (800) 2000-112. Επιπλέον, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο hashtag #WeWe είμαστε μαζί.

Президент России Владимир Путин во вторник, 11 августа, объявил о регистрации в России первой вакцины от коронавируса.«Насколько мне известно, сегодня утром впервы….
Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο

IZ.RU

Путин объявил о регистрации в России первой вакцины от коронавируса

Президент России Владимир Путин во вторник, 11 августа, объявил о регистрации в России первой вакцины от коронавируса.«Насколько мне известно, сегодня утром впервы….