«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

αΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ…300+1 ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο ΧΑΧΑΣ

Ναι το δηλώνει, διότι το απάνθρωπο αυτό κράτος έχει κάποιους χάρτες που κάθονται γύρω τα εγκληματικά προδοτικά καθίκια και παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων μονά ζυγά, τι συμφέρει το κράτος, να κινήσει τον κρατικό μηχανισμό, που σημαίνει την αστυνομία τον στρατό, κάλεσμα εκτάκτως υπαλλήλων, νοικιάσεις ξενοδοχείων, μεταφορικών και πολλά άλλα για να προστατέψει το λαό?????

Στο χάρτη λοιπόν αποφασίζουν ότι όσα θύματα και να υπάρξουν το κόστος θα είναι μηδαμινό, δυστυχώς, τέτοιο κράτος έχουμε, αυτό ισχύει σε όλα τα έθνη, αλλά αν σε άλλα έθνη λειτουργεί με 70% υπέρ του πολίτη, εδώ στο Ελλαδισταν των προδοτών, λειτουργεί 100% κατά των πολιτών!!!!!

Αυτή η απάνθρωπη ωμότητα την έχω συναντήσει προσωπικά και ισχύει για όλες τις φυσικές και μη καταστροφές, θερμοπληξίες που δεν λένε ποτέ τον αληθινό αριθμό, διότι ο διεθνής νόμος λέει για αποζημιώσεις, το ίδιο και για τους σεισμούς και γενικά όλες τις καταστροφικές συνέπειες, είτε από την φύση, είτε από τα ανθρώπινα λάθει!

Ο χάρτης που έχουν και σχεδιάζουν τι θα πράξουν, είναι ότι ποιο απάνθρωπο υπάρχει και λειτουργεί με το ίδιο σκαφτικό των ασφαλιστικών εταιριών!

Το ίδιο ισχύει και με τον Κορονοϊο, τα νοσοκομεία τα έχουν να υπολειτουργούν με τους κανόνες που επιβάλουν, διότι δεν τους ενδιαφέρει να θεραπεύει πολίτες, αλλά μα μην μπλοκάρει το σύστημα και εκτεθούν, αφού είναι υποβαθμισμένο και θα κλατάρει, αλλά και για τον λόγο που γεννήθηκε ο Κορονοϊος να ξεπαστρέψει τον μεγάλο πληθυσμό στην γη!

Ένα παράδειγμα από τα πολλά που έχω ζήσει, αν σας πω για τους σεισμούς θα σηκωθεί η τρίχα σας και εγώ θα μετακομίσω σε ιδικό διαμέρισμα για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Το τόλμησα, αλλά δεν βρέθηκε ουδείς δικηγόρος να με υπερασπιστή, από καμία παράταξη, αφού όλοι έτρωγαν από το σύστημα και ο τελευταίος δικηγόρος που τόλμησε, δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού, και είδα να τον συνοδεύουν δυο αγκαλιά!

Ήμουν παρών που νομαρχιακή σύμβουλος είπε στον Νομάρχη, Άστους να καούν τους βρομιάρηδες, διότι δεν την υποδέχτηκαν αυτή και το νομάρχη δια βαΐων και κλάδων, παρά μόνο δια κλάδων!

Για να σώσω τα προσχήματα, διότι έβλεπα μεγάλη φρίκη, δεν λέω που για κάθε ασφάλειά μου, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω στον νομάρχη κάτι που ΓΝΩΡΙΖΑ ήταν το μόνο που τον ενδιέφερε, η υστεροφημία του για μια ακόμα θητεία!

Του λέω κύριε νομάρχη αν δεν στείλετε το αεροπλάνο, ότι συμβεί και όπως είδατε θα συμβεί. θα πάρετε όλη την ευθύνη.

Ευτυχώς πόνταρα σωστά και ανοίγει τον ασύρματο και λέει στο αεροπλάνο, μεγάλο ρωσικό, τεράστιο που έφευγε, να γυρίσει και να ρίξει στις παρυφές της πόλης, όπου και σώθηκε από ολέθριο ολοκαύτωμα.

Ναι έτσι λειτουργεί το Κράτος, ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ των 300+1  προδοτών!

Δεν τα γράφω για εύσημα, αλλά για να τονίσω, ότι ουδείς ενδιαφέρετε  πόσοι θα πεθάνουμε και με ποιο τρόπο, τότε για ποιο λόγο ακόμα τους ανεχόμαστε, αφού είτε έτσι, είτε αλλιώς, άλλος αργά και άλλος άμεσhttp://arxaiaithomi.grα θα μα στείλουν στο σφαγείο. Γιατί δεν το κάνουμε μόνοι μας, θα γλυτώσει η πατρίδα μας και το 95% του Ελληνικού πληθυσμού.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to αΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ…300+1 ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>