«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Πετυχημένος υπουργός δικαιοσύνης, χρυσοχοϊδης???? Πόσο πετυχημένος  μπορείτε να το δείτε γύρο σας, Στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Νησιά, αλλά και σε όλη την επικράτεια????

Δείτε αυτό που έλεγα από χθες και ας αφήσουν στην άκρη την πλωτή βόμβα?????????????????

https://www.facebook.com/krikor.tsakitzian/videos/10221494619011328/


Πριν αρχίσω την Συνωμοσιολογία να σας πω αυτό που έλεγα, εχτές στον γιο μου και που είπε κατά λάθος επίτηδες, ο Τραμ, στην Βηρυτό έγινε επίθεση, από το Ισραήλ λέω εγώ, κορόιδεψε τα αντιαεροπορικά του Λιβάνου, με δήθεν ότι ήταν απασχολημένο να χτυπά την Συρία! Κάτι έμαθε ότι έφτιαχναν εκεί στο Λιμάνι και τους τακτοποίησε, Σκοτώνουν και λογαριασμό δεν δίνουν! Για το Ισραήλ δεν Υπάρχει ΧΑΓΗ, ούτε εγκλήματά πολέμου! Το χειρότερο είναι για τα αθώα θύματα, πρώτων δεν θα βγάλουν άχνα στην Λίβανο, διότι θα πρέπει να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ισραήλ????????? Και δεύτερο να ομολογήσουν τι έφτιαχναν στο Λιμάνι! Να συμπληρώσω ότι με τους δορυφόρους ξέρουν ποιος το έκανε με ακρίβεια μέτρων. Ο Τραμπ δεν είπε μαλακίες, λεπτά μετά το γεγονός όπως λένε τα ρεμάλια του. Ίσως να ήξερε πριν γίνει το κακό και να έδωσε το Οκ? 

Ας έχουν το νου τους οι δικοί μας στρατηγοί μπάτλερ, μην μας την κάνει και ο Ερτονγάν?

xrisoxoidis

Να συνεχίσουμε με τα δικά μας.

Και τώρα θα βάλει τα δυνατά του, να εξολοθρεύσει τους συνωμοσιολόγους σαν και μένα, σαν συνωμοσιολόγος απέτυχα , ίσως όμως ο Χρησοχοϊδης να με κάνει Ήρωα;;;;;;

Ο ΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ?

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

Όσο μας κυβερνάνε θιασώτες των ναζί και της χούντας, θα εφαρμόζουν πρακτικές των ναζί και της χούντας, π.χ. εξοδόχαρτο, λογοκρισία, προπαγάνδα. παραπληροφόρηση, τρομοκρατία, τραμπουκισμοί, βιαιοπραγίες κ.λ.π. κατά των Ελλήνων.

Θα αρχίσουν οι διώξεις λέει . Ψευδείς ειδήσεις λέει . Έχουμε δημοκρατία λέει. Νοιάζονται για μας λέει . Νύχτα θα φύγετε λέω εγώ

Ένα βρακί μας έμεινε και αυτό είναι μπαλωμένο, πείτε πότε το θέλετε να το έχουμε χεσμένο!

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ

Γιατί την έριξαν στο Λίβανο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ (ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

Και να τελειώνουμε με τις κορωνομαλακίες, κορωνοϊός δεν υπάρχει Έτσι όπως τον φανερώνουν, σε όλους τους ανθρώπους υπάρχει ο κορονοϊος-ιος, και μάσκες  μας φοράνε σαν τα μοσχάρια, μου απαγορεύουν να τα κοινοποιήσω μην ξυπνήσουν μερικοί γιατί οι περισσότεροι  κατάντησαν μηρυκαστικά, και τσαφ να ο ανθρωπιστής Χρησοχοϊδης, που αγαπά τους συμπολίτες του, αλλά το μνημόνιο που έστειλε χιλιάδες στο θάνατο, δεν πρόλαβε να το διαβάσει!

Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτό το Υπουργικό δίποδο;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι θα κάνουν οι νέοι βιομήχανοι διαχωριστικά, μάσκες, αντισηπτικά, φάρμακα, χρηματοδοτήσεις των κολλητών ΜΜΕ, τραγουδιστές, ηθοποιοί, με το  μείνετε σπίτι, ιδιωτικούς γιατρούς, και ο κατάλογος των νέων αρπαχτικών ατελείωτος και όλοι αυτοί σε βάρος έντιμων και αθώων επεγκελαμτιών, που ή αυτοκτονούν, ή ανεβαίνουν στα κάγκελα και κάνουν τις μαϊμούδες.

Ετοιμοπαράδοτα Διαχωριστικά-προστατευτικά καταστημάτων 45€ Μαζί με το ΦΠΑ!!!
Για την προστασία των εργαζομένων αλλα και των πελατών σας.

Δεν το λένε ανεύθυνοι, αλλά επιστήμονες!

Παιδίατρος Αναστάσιος Χατζής: Η μάσκα στα παιδιά μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο!

Singleparent.gr | 2 Αυγούστου 2020

Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!!

Το ότι υπάρχουν πρόθυμοι πολιτικοί αλλά και πανέτοιμοι ειδικοί επιστήμονες να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα σε παιδιά από 6 έως 16 ετών στα σχολεία, πραγματικά με ξεπερνά!! Τελικά ίσως επαληθεύεται το γνωστό σε όλες τις ιστορικές περιόδους… “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”…

Γράφει ο Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών

“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα.

Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι.

Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή.

Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!

Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά. Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.

Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.

Αυτό έχει δύο συνέπειες:

  1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.

  2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.

Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.

Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.”

https://singleparent.gr/paidi/paidiatros-anastasios-chatzhs-h-maska-sta-paidia-mporei-na-prokalesei-aifnidio-thanato

Ιωάννης Γκόκας

Διαβάστε το αφήγημα ιατρού,επόπτου δημόσιας υγείας και αποβάλλετε τις ανοησίες της προπαγάνδαςπου στοχεύει στην εξόντωση της λογικής και του Ανθρώπου…
«Όταν ή
μουν εκπαιδευόμενος, μας είχαν πάει με την Σχολή μου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, που τότε νοσηλεύονταν κυρίως φυματικοί, προκειμένου να διδαχθούμε τα μέτρα προφύλαξης από την φυματίωση.
Ήρθαμε σε σχετική «επαφή» και συνομιλήσαμε με ενεργούς φυματικούς, ακόμη & στο στάδιο της μετάδοσης.

Κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε εμείς, ούτε οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί και οι νοσηλευτές, καθώς δεν ενδείκνυται.
Ξεκινώντας από αυτήν την παραδοχή, αλλά & από την παραδοχή των φωστήρων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι πριν λίγες μέρες οι ίδιοι έλεγαν ότι η χρήση μάσκας μπορεί να είναι επικίνδυνη, οφείλουμε να πούμε δυό λόγια ακόμη, για το συνεχές παραλήρημα στο οποίο έχουν πέσει.
Το αναπνευστικό σύστημα των ανθρώπων, ζώων & πουλιών, αλλά και των φυτών, είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί σε απ΄ευθείας επαφή με την ατμόσφαιρα, από την οποία προσλαμβάνει το απαιτούμενο οξυγόνο για την ζωή.
Μάσκες φοράνε το προσωπικό των χειρουργείων, οι καρναβαλιστές και οι κακοποιοί.
Το προσωπικό των χειρουργείων φοράει μάσκα για να προστατέψει τον αποστειρωμένο χώρο και τον ασθενή, ο οποίος επίσης έχει υποστεί την απαιτούμενη διαδικασία προφύλαξης του χώρου, αυτήν που βλέπει πριν τον ναρκώσουν & αυτήν που δεν βλέπει όταν τον ναρκώσουν, ανάλογα με την περίπτωση & το είδος του χειρουργείου.
Αυτοί όταν βγαίνουν έξω, από τον αποστειρωμένο χώρο, αφαιρούν την μάσκα, γνωρίζουν πως να την πιάσουν και πως να την χειριστούν, και βεβαίως είναι μιας χρήσεως.
Η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη για τους εξής λόγους.
1. Η ίδια η μάσκα γίνεται πηγή μόλυνσης από εισπνεόμενους από έξω, σχετικά ακίνδυνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι συναντούνται στην μάσκα με εκπνεόμενους από τον άνθρωπο σαπρόφυτους μικροοργανισμούς της χλωρίδας της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, που είναι απαραίτητη για την υγιεινή λειτουργία του στόματος & του ρινοφάρυγγα.
Η συσσώρευση μικροοργανισμών καθιστά την μάσκα πηγή μόλυνσης που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες μολύνσεις του αναπνευστικού, καθώς εξασθενείται ο μηχανισμός των φυσικών φίλτρων του ρινοφάρυγγα.
Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών και κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο.
2. Εμποδίζεται ο καλός αερισμός της φυσιολογικής χλωρίδας του στόματος & του ρινοφάρυγγα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις
3. Εμποδίζεται και πάλι, η ανοσία του πληθυσμού, και η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων.
4. Εμοδίζεται η επαρκής ανταλλαγή αερίων τόσο του εισπνεόμενου οξυγόνου, όσο και του εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, κάτι που μακροχρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η γνωστή πάθηση των καπνιστών.
5. Η συνεχής χρήση της χωρίς λόγο, θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίση άσθματος ψυχογενούς αιτιολογίας πανικού, αλλά και οργανικής, ειδικά σε άτομα με κάποια προδιάθεση.
6. Τέλος το όλο αφήγημα, αποτελεί προσβολή και γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, με «απαγόρευση» χειραψίας, της αίσθησης της αφής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας, και της διοχέτευσης ενέργειας από άνθρωπο σε άνθρωπο, που είναι γνωστό σε όλους ότι μεταφέρεται με τα χέρια, & αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικότητας των ανθρώπων, την οποία αντικατάστησαν με γελοίες αγκωνιές.
Δεν θα έπρεπε να συζητάμε για όλα αυτά τα φρικιαστικά, που θυμίζουν το σύνδρομο του Μάϊκλ Τζάκσον, ούτε θα έπρεπε να έχει γίνει τίποτε από όσα έγιναν, τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν ολέθριες συνέπειες στους ανθρώπους.
Η Ιατρική κοινότητα έχει τεράστιες ευθύνες, πλην λίγων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ΔΕΝ μίλησαν και ΔΕΝ κατήγγειλαν το φιάσκο, αλλά συνεργάστηκαν.
Οι δημοσιογράφοι επίσης, αυτοί που θέλουν να λέγονται υγιείς, έχουν ευθύνες, αφού έχουν την δύναμη να αποκαλύψουν την αλήθεια, καλώντας σε δημόσια αντιπαράθεση επιστήμονες με διιστάμενες απόψεις όπως λένε και δεν το έκαναν.
Η οργή που έχει συσσωρευτεί, ειδικά με την ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα μικρών παιδιών με καπελάκια και κορδέλες από καπέλο σε καπέλο για να τηρούνται αποστάσεις, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ και θα ξεσπάσει.

Ντροπή και ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα.»
Ιάκωβος Τίγκας, ιατρός
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Τι μέτρα πείρε, ή θα πάρει για τα παρακάτω η εγκάθετη κυβέρνηση, η δουλική, η ΝΑΙ σε όλα;;;;

Κοροναϊός : Ερχεται παγκόσμια φτώχεια και διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων

οροναϊός : Ερχεται παγκόσμια φτώχεια και διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων
Η πανδημία του COVID-19 οδηγεί σε ραγδαία επιδείνωση των κοινωνικών συνθηκών σε πολλές χώρες, ιδίως του αναπτυσσόμενου κόσμου – Ανοίγει η ψαλίδα των εκπαιδευτικών ανισοτήτων.

Όμως, όλα δείχνουν ότι η πανδημία επίσης θα προκαλέσει επίσης και μια έκρηξη φτώχειας, καθώς η διακοπή δραστηριοτήτων, τα μέτρα περιορισμού, οι απαγορεύσεις, η παγκόσμια οικονομική ύφεση, αλλά και ο προσανατολισμός των συστημάτων υγείας (που συχνά στον

αναπτυσσόμενο κόσμο είναι ανεπαρκή) στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων COVID-19, έχει ιδιαίτερα αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις.

Η αύξηση του υποσιτισμού

Η οικονομική και κοινωνική κρίση που έχει συνοδέψει σε πλανητική κλίμακα την πανδημία του COVID-19, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη ανησυχία για το διατροφικό καθεστώς και την επιβίωση των παιδιών σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Σημειώνουμε εδώ ότι ο ακραίος υποσιτισμός ευθύνεται για έναν στους δέκα θανάτους παιδιών κάτω των 5 ετών στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, γιατί τα απισχνασμένα παιδιά έχουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από λοιμώδη νοσήματα. Πριν από την πανδημία οι εκτιμήσεις ήταν υπήρχαν στον κόσμο τουλάχιστον 47 εκατομμύρια παιδιά που αντιμετώπιζαν συνθήκη ακραίου υποσιτισμού.

Εκτιμάται ότι εξαιτίας της πανδημίας θα υπάρξει στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος μια σημαντική μείωση 7-9% του κατά κεφαλή ακαθάριστου εισοδήματος εξαιτίας των λοκντάουν (ακόμη και εάν αυτά είναι σχετικά μικρής διάρκειας), των περιορισμών στην κινητικότητα και των αναστατώσεων στα συστήματα διακίνησης τροφίμων.

Η εκτίμηση είναι ότι πέραν των φαινομένων απίσχνανσης, όλες οι μορφές υποσιτισμού θα ενταθούν εξαιτίας της πανδημίας. Παράλληλα, υποχωρεί η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, ενώ υπάρχουν προβλήματα και με τη διακοπή της λειτουργίας των σχολείων.

Συγκεκριμένα, η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Χενριέτα Φορ, ο γενικός διευθυντής του FAO (Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας), Κιου Ντονγκού, ο εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης, Ντέιβιντ Μπίσλεϊ και ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, κάλεσαν τις κυβερνήσεις, τους δωρητές, τον ιδιωτικό τομέα και τα Ηνωμένα Έθνη να συμβάλουν σε πέντε επείγουσες δράσεις για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα των παιδιών στη διατροφή μέσα στην πανδημία COVID-19:

  • Να εξασφαλίσουν και προωθήσουν την πρόσβαση σε θρεπτικές, ασφαλείς και οικονομικές δίαιτες.

    • Να επενδύσουν στη βελτίωση της μητρικής και παιδικής διατροφής στη διάρκεια της κύησης, της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.

    • Να ενεργοποιήσουν εκ νέου και να ενισχύσουν τις υπηρεσίες για την πρόωρη διάγνωση και αντιμετώπιση της ακραίου παιδικού υποσιτισμού.

    • Να διατηρήσουν την παροχή θρεπτικών και ασφαλών σχολικών γευμάτων για τα ευάλωτα παιδιά.

    • Να επεκτείνουν την κοινωνική προστασία για να εξασφαλίσουν την πρόσβαση σε θρεπτικές δίαιτες και ουσιώδεις υπηρεσίες.

Άλλο κακό να μη μας βρε

Η έκρηξη της φτώχειας και της ανεργίας

Μια βασική πλευρά των επιπτώσεων της πανδημίας είναι η υποχώρηση των εισοδημάτων των φτωχότερων στρωμάτων. Πλευρά των επιπτώσεων της πανδημίας και η αύξηση της ανεργίας

Η πανδημία έφερε μεγάλη αναστάτωση στα εκπαιδευτικά συστήματα. Πολλές χώρες αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία και να προχωρήσουν σε εξ αποστάσεως διδασκαλία με τη χρήση του διαδικτύου. Όμως, αυτό δεν μπορεί να υποκαταστήσει το μορφωτικό αποτέλεσμα της σχολικής τάξης και το πώς συμβάλλει και στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Το κλείσιμο των σχολείων δημιούργησε διάφορα προβλήματα. Για οικογένειες «ουσιωδών εργαζομένων», αυτό σήμαινε το επιπλέον βάρος να βρουν λύση για τα παιδιά τους ενώ αυτές και αυτοί θα έπρεπε να συνεχίσουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Σε αρκετές χώρες η διακοπή των σχολικών γευμάτων σήμαινε ελλειμματική διατροφή για πολλά παιδιά. Και βέβαια υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το ποιο ήταν το πραγματικό μαθησιακό αποτέλεσμα των νέων πρακτικών.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι η πανδημία στην πραγματικότητα επέτεινε τις εκπαιδευτικές ανισότητες. Τα παιδιά των οικογενειών υψηλότερου εισοδήματος έτειναν να είναι πολύ πιο εξοικειωμένα με τις ψηφιακές πλατφόρμες, να τις χρησιμοποιούν περισσότερο και να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τα παιδιά οικογενειών μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν ότι εάν συνεχιστούν τέτοιες πρακτικές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το εκπαιδευτικό χάσμα θα παγιωθεί, επιτείνοντας έτσι μια συνθήκη κοινωνικής ανισότητας.

Η κυβέρνηση είναι άπιαστη στα παρακάτω!

Οι έλεγχοι είναι καθημερινοί , ζώνη, πρόστιμα για μάσκες και οτι έχει επιβληθεί για την υγεία του πληθυσμού …λόγω του κορονοιου . Η αμεσότητα στην είσπραξη εκπληκτική! Ο πληθυσμός ντόπιος και μη ,αισθάνεται ασφάλεια !

Ρε Χρυσοχοΐδη..το μνημόνιο δεν πρόλαβες να το διαβάσεις, εμάς πως μας προλαβαίνεις;

Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου δουλεύουν στον έλεγχο του ΦΒ, για να μην λέμε ότι κάθονται και πληρώνονται?????

απολυταρχικο 1

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Κύριε Μηταράκη πόσοι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι εκτός δομών και μολύνουν τις τοπικές κοινωνίες;

Κόψτε πια την καραμέλα επιτέλους.

Δεν είναι πρόσφυγες, ούτε μετανάστες, ούτε κάν λαθρομετανάστες!

Είναι εκατομμύρια προωθούμενοι ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ.

Είναι βρόμικοι, πρόστυχοι, αχάριστοι, ακάλεστοι και δολοφόνοι, δεν πλησιάζουν καν ούτε τη νόηση των Ζώων που όταν θέλουν να χέσουν, ψάχνουν ένα απόμερο να τα κάνουν. Οι δικοί σας δολοφονικοί επενδύτες χέζουν στην Ομόνοια, πουλάνε ναρκωτικά στην Ομόνοια, κάνουν κάθε εμπόριο παράνομο σε βάρος των επαγγελματιών, τι σόι κράτος είναι αυτό;;;

Όμως έχει υπουργό δημοσίας τάξης, που υπερηφανεύεται για την αστυνόμευση και επειδή εκεί απέδωσε τα δέοντα, είπε να επεκταθεί και στις ιστοσελίδες, που τους βγάζουν τα βρόμικα στην φόρα, με δήθεν αιτία τον Κορονοϊο!!!

Ακριβώς έτσι είναι πατριώτες.

Βρε καλώστους

Η 5 φάλαγγα των Νεότουρκων είναι εδώ.
Ο Ερτονγάν κατόρθωσε να ενώσει μουσουλμανικές χώρες… . Αν πάτε πίσω στην ιστορία θα δείτε ότι πάντα στέλνουν στο εσωτερικό κάθε χώρας επίλεκτους τζιχαντ.

 Κατόπιν εισβάλει ο τουρκικός στρατός προς προστασία των μουσουλμανον.

 Γυρίστε την μνήμη σας πως έφυγε ο ελληνισμός από την Ιωνία.

 (Μικρά Ασία) Μετά από 5 αιώνες.

Επίσης σας θυμίζω την πρόφαση τους σε Συρία Ιράκ Αζερμπαϊτζάν.

 Και και και…. Σύντομα θα υπάρχει πρόβλημα και εδώ στην Ελλάδα.

Έχουν κυριξει την ήσυχη Σαρία.

Τώρα όπου πάνε.

 Μην ξεχνάτε το τέμενος στο βοτανικό… Διότι είναι η αρχιεπισκοπη του Ισλάμ.

 Υπάρχει διαφορά με το τζάμι… Ξέρετε.

Σύντομα θα υπάρχει πρόβλημα…. Σύντομα παιδιά.

 Δυστυχώς.

ΓΙΑΥΤΌ ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΚΟΠΕΥΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΈΣ ΤΕΧΝΕΣ ΌΛΟΙ. ΌΛΟΙ ΠΑΙΔΙΆ.

Προσλαμβάνονται 120 ιεροδιδάσκαλοι στα τεμένη της Θράκης

04/08/2020

Η “σκληρή” απάντηση μας που η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί: Στην πρόσληψη 120 Ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου προχωρούν τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών μέσω ΑΣΕΠ

Πρόκειται για 60 θέσεις στη Μουφτεία Κομοτηνής, 30 θέσεις στη Μουφτεία Ξάνθης και 30 θέσεις στη Μουφτεία Διδυμοτείχου.

Οι Ιεροδιδάσκαλοι Ισλαμικής θρησκείας θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 9 μηνών.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, το έργο των Ιεροδιδασκάλων είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει ανάγκη και σε Δημόσια Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θράκης, σε μαθητές μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητας, που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών, κατόπιν σχετικής απόφασης του αρμοδίου κατά περίπτωση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

2/8/2020

Μαζέψτε τον

Σε σύλληψη ενός 29χρονου διακινητή από την Γεωργία προέβη η αστυνομία στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής το βράδυ του Σαββάτου.

Ο διακινητής μετέφερε με το αυτοκίνητό του τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν κανένα ταξιδιωτικό έγγραφο μαζί τους.

Μάσκα φόραγαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάντα παραμένουν τα ερωτήματα χωρίς ουσιαστική απάντηση: Μετά την σύλληψη τι γίνεται;

 Οι δράστες τιμωρούνται παραδειγματικά;

Αν συνέβαινε αυτό, θα εξακολουθούσε να ταλανίζεται η χώρα μας από την λαθρο-διακίνηση, το ερώτημα στον Υπουργό δικαιοσύνης που ενδιαφέρετε για την υγεία των συμπολιτών του;;;;;;;;;;;;;;;

Τζάμπα τον πάνε μέσα, αφού σε λίγο πάλι έξω θα είναι να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, για την πολιπολιτισμικοτητα της πατρίδος μας!!!

Να μας κάνετε ομαδικές συλλήψεις.

Είμαστε χιλιάδες Χρυσοχοιδη που υπέγραψες τα μνημόνια χωρίς να τα διαβάσεις γιατί είχες δουλειά????? Έχεις το κρίμα στο λαιμό σου για χιλιάδες αυτόχειρες.

Δηλαδή μπορούμε να λέμε ελεύθερα ότι ο Μιχάηλ είναι ο αρχινονός στην Ελλάδα ;

 Το αφεντικό των αφεντικών ;

 Εγώ Ρωτάω Απλά !!!

Παραλειπόμενα των ημερών!

Μια και μιλάμε για Υγεία με τον κορονοϊο, διαβάστε και το παρακάτω.

Ορκίστηκε ο νέος υφυπουργός υγείας της Ελλάδος!

 Είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστός στην επιστημονική κοινότητα, μετά την δημοσίευση σε γνωστό περιοδικό της έρευνας του με τίτλο:
“Οι μεγάλοι κίνδυνοι του αυνανισμού στην τρίτη ηλικία”!!!!

Αυτό το ανθρωπάκι ο Χρυσοχοϊδης  με κούρδισε, και θα  έχουμε καθημερινά τα επιτεύγματα του και των αφεντικών του, κατά δεξιά φράξια μεριά ΝΔ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>