«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟ  ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΥΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ‘Η ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΑΝ  ΑΞΙΖΕΙΣ

PD Dr.-Ing Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen  Tel.+ Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

        01.08.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο νυν Νεοοθωμανος Προεδρος της Τουρκιας σκοπημα υπονομευει το κοσμικο και φιλοδυτικο κληροδοτημα του Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ και εμφανιζεται ως ο αμεσοτερος διαδοχος του Μαωμεθ του Πορθητη της Κωνσταντινουπολεως. Με την παραβιαση των συνορων Τουρκιας-Συριας, τις επιθεσεις στο κουρδικο βορειο Ιρακ και με το παρανομο τουρκολιβυκο συμφωνο, επιθυμει να αλλαξει την Συνθηκη της Λωζαννης (24.07.1923), ελπιζοντας να επεκτεινει τα θαλασσια συνορα της Τουρκιας με «Συνεκμεταλλευσεις των υποτιθεμενων κοιτασματων Υδρογονανθρακων» σε βαρος της Ελλαδος και Κυπρου και μαλιστα μετα την «επιτυχια» των Αλβανων στο Κοσσοβου.

Μεσω της ανεξαρτοποιησης αυτου «νομιμοποιειται» η χρηση  στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπασουν αυτες τμηματα της εδαφικης επικρατειας μιας χωρας ως π.χ. της Σερβιας.

Ακριβως αυτο εκαναν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ το 1999, οταν μονομερως αποφασισαν να επιτεθουν επικαλουμενοι «Ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Αλβανων του Κοσσοβου και να διαλυσουν την Σερβια.

Οι αναλογιες με την τουρκικη εισβολη και παρανομη κατοχη του 37 % του κυπριακου εδαφους ειναι εξοφθαλμες και παρ’ ολα αυτα ο χαμηλος πολιτικος και στρατιωτικος οριζοντας των Αθηνων, συμφωνησε την Τριτη 27 Μαρτιου 2007 στις Βρυξελλες, μαζι με τα αλλα μελη του ΝΑΤΟ, οτι η προσωρινη λυση του καθεστωτος του Κοσσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του, βασει του σχεδιου Αχτισααρι.

Ετσι το Κοσσοβο εγινε εφιαλτης για την Κυπρο!

Την επιτυχεια αυτη των Αλβανων του Κοσσοβου θελει να μιμηθει ο Ερντογαν ‘η ο Μπακατογλου, με αλλαγη της Συνθηκη της Λωζαννης. Προκειται περι απειλων εκβιασμου της Ελλαδος για διαπραγματευσεις για παραχωρησεις της εθνικης της κυριαρχιας  Καθε προσπαθεια της Ελλαδος για στρατηγικη απομονωση της Τουρκιας μεσα απο την οικοδομηση ανταγωνιστικων συμμαχιων επεσε μεχρι σημερα στο κενο.

Ο κοινος τοπος ολων των συμμαχικων χωρων του ΝΑΤΟ ειναι να μη χαθει η Τουρκια ως χωρα της «Δυσης».

Επισης και χωρες που δεν ανηκουν στο ΝΑΤΟ, οπως το Ισραηλ και η Αιγυπτος, αποφευγουν μια συνολικη αντιπαραθεση με την Τουρκια, ακομη και εαν εχουν επιμερους διαφορες μεταξυ τους π.χ. στο Λιβυκο.

Απο την αλλη πλευρα και ο κυριος ογκος του στρατιωτικου και διπλωματικου κατεστημενου των ΗΠΑ, αποφευγει επισης την συνολικη ρηξη με την Τουρκια, παρα τις εντασεις που δημιουργησε η συμπορευση αυτης με την Ρωσια.

Οσο για την Ε.Ε. αυτη ενδιαφερεται περισσοτερο για το προσφυγικο παρα για τις παρανομες επιδειωξεις της Τουρκιας κατα ολο το μηκος των συνορων της με τις γειτονικες χωρες, διοτι στερειται στο στρατιωτικο και διπλωματικο πεδιο απο τα καταλληλα εργαλεια, ενω η Γερμανια, εμποδιζει σκοπημα, σε αντιθεση με την Γαλλια, την δημιουργια μιας κοινης ευρωπα’ι’κης εξωτερικης και αμυντικης πολιτικης.

Ο μεγαλυτερος κινδυνος για την Ελλαδα, οπως και στις εποχες της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινο/-Βαγδατης και του Πρωτου και Δευτερου Παγκοσμιου Πολεμου, πηγαζει σημερα απο την Γερμανια, η οποια μενει ακλονητη στην παλαια αποψη της, οτι τα νησια του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου ανηκουν σε αυτον που κατεχει την Μικρα Ασια και προτεινει, σε αντιθεση με τον γραφοντα, για την Ελλαδα «Συνεκμεταλλευση με την Τουρκια των πιθανων κοιτασματων Υδρογονανθρακων» σε ολο το Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην Νοτιοανατολικη Μεσογειο.

Η Γερμανια διεκδικει και παλι, μετα δυο χαμενους Παγκοσμιους Πολεμους, ενα υποπτο και αναβαθισμενο ρολο σε διαφορες γεωπολιτικες εντασεις… και θεωρει την Ελλαδα, ενα αδυναμο, καταχρεωμενο και πιστο της προτεκτορατο!

Συνεκμεταλλευση ομως  σημαινει για την Ελλαδα νεα εθνικη προδοσια!                               

Γιατι με την αλλαγη της Συνθηκης της Λωζαννης απειλειται περισσοτερο η ασφαλεια της Τουρκιας παρα της Ελλαδος;

Με την Συνθηκη της Λωζαννης και την ανταλλαγη των κατα θρησκειαν πληθυσμων μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας, η Τουρκια «ξεφορτωθηκε» νομιμα εναν μεγαλο συνεταιρο και συνιδιοκτητη, με νομιμη αποζημιωση, απο την Μικρα Ασια.

Δεν κατεκτησεν η Ελληδα την δυτικη Θρακη και τα νησια του Αρχιπελεγους του Αιγαιου…τους τα παρεχωρησε η Τουρκια ως ανταλλαγη γι’ αυτα που τους εδωσεν η Ελλαδα στην Μικρα Ασια.

Αυτο λεγεται «λογιστικη νομιμοτητα μιας μοιρασιας».

Περιπου 1.650.000 Τουρκοι υπηκουοι, χριστιανικου θρησκευματος μοιρασθηκαν ως Ελληνες μεταξυ τους το μερος που τους αντιστοιχουσε στην αντικειμενικα μικρη Ελλαδα, ενω στην Τουρκια πηγαν 670.000 Ελληνες υπηκουοι, μουσουλμανικου θεησκευματος, που, ως Τουρκοι, μοιρασθηκαν την Μικρα Ασια σχεδον μονοι τους, σε βαρος των 74 αλλων λαων αυτης.

Βασει της νομιμοτητας αυτης, οι Τουρκοι δεν κατεκτησαν την Μικρα Ασια και ως εκ τουτου δεν ειναι υποχρεωμενοι να αναγνωρισουν δικαιωματα σε αλλους γηγενεις πληθυσμους.

Με την επιδειοκομενη απο τον Ερντογαν ομως αλλαγη της Συνθηκης της Λωζαννης, τιναζει αυτος τα παντα  συμφωνηθεντα στον αερα και δη εις βαρος της Τουρκιας.

Η ανταλλαγη των κατα θρησκειαν πληθυσμων μεταξυ Τουρκιας και Ελλαδος, θα θεωρηθει παρανομη και τα σημερινα συνορα της Τουρκιας με την Ελλαδα, με τις χωρες του Καυκασου, με το Ιραν, με το Ιρακ και την Συρια ως ανυπαρκτα, διοτι αυτα ακομα καθοριζονται με βασει την Συνθηκη της Λωζαννης.

Συνορα, τα οποια ειδικα σημερα και αυριο στην εποχη των πολεμων περι ποσιμου υδατος, θα αποκτησουν ιδιαιτερη στρατηγικη σημασια και θα ειχαν πολλοι και για πολλους λογους να αμφισβητησουν την νομιμοτητα τους.

 Πανω απο 74 φυλες και λαοι της Μικρας Ασιας θα απαιτησουν αποζημιωσεις απο την Τουρκια.

Πανω στην λογικη της «λογιστικης νομιμοτητας μιας μοιρασιας» εχουν θεμελειωθει η Ελλαδα και η Τουρκια, εκατερωθεν του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Το μεγαλο κερδος της Τουρκιας ηταν αλλου.

Με την αποζημειωση των κατα θρησκειαν Ελληνων, δεν αποζημιωσεν κανεναν αλλον απο τους περισσοτερους απο 74 λαους της Μικρας Ασιας.

Επειδη δηλαδη δεχθηκαν οι κατα θρησκειαν Ελληνες να απαρνηθουν συνειδητα την εθνικη τους ταυτοτητα στην Μικρα Ασια, την απαρνηθηκαν υποχρεωτικα και παρα την θεληση τους και οι Κουρδοι, οι Αλεβιτες και οι Αρμενιοι και πολλοι αλλοι, απο τους οποιους ομως κανενας δεν εχει αποζημειωθει.

Η Τουρκια μπορεσε ετσι να κανει το συνολο των παρανομιων σε βαρος ολων των αλλων υπολοιπων εθνοτητων της Μικρας Ασιας.

Η Τουρκια στην πραγματικοτητα ειναι μια πολυεθνικη χωρα Χαρη στην Συνθηκη της Λωζαννης δεν υπαρχουν οι 74 εθνοτητες της Μικρας Ασιας και εμφανιζεται αυτη ως ενα αμιγως εθνικο κρατος.

Η κατασταση ομως αυτη μπορει πολυ ευκολα να αλλαξει εαν η Ελλας απαγκιστρωθει απο την ηγεμονια των ΗΠΑ και της Γερμανιας και οι Ελληνες απαλλαγουν απο την ηγεμονια της Οικογενειοκρατιας και της Οροδοξιας και εργαλειοποιησουν αυτην.

Ο Ερντογαν ‘η ο Μπακατογλου μετετρεψεν μεν την Αγια Σοφια σε τζαμι, τρεμει ομως απο οποιαδηποτε κινηση «αναζωογονησης» του αρχαιοτερου αυτου τουρκικου ιδρυματος της Κωνσταντινουπολης, δηλαδη του Οικουμενικου Πατριαρχειου.

Τρεμει, οτι μεσω αυτου και εξαιτιας της Ε.Ε (με εξαιρεση την Γερμανια!) μπορουν να «επιστρεψουν» οι Ευρωπαιοι Χριστιανοι στην «καρδια» της Τουρκιας.

Δεν τον συμφερει να προσθεσει και αλλα προβληματα πανω σε προβληματα, οπως αυτα με τους Κουρδους και τους Αλεβιτες (πανω απο 40 εκατομμυρια ατομα) αλλα και τους Αρμενιους.

Δεν τον συμφερει να ανοιξει το ζητημα της θρησκειας, που το ανοιξε ομως, με την κοντοφθαλμη αποφαση του να μετατρεψει την Αγια Σοφια σε τζαμι, διοτι απλουστατα συντομα θα απειληθει ο Νεοοθωμανισμος του με πτωση και θα παψει να υπαρχει η Τουρκια, οπως ειναι αυτη γνωστη.

Ο κυριος υπευθυνος για την κατασταση που θα δημιουργηθει θα ειναι ο Ερντογαν ‘η Μπακατογλου και θα πληρωσει γι’ αυτην, ακομη και με την ζωη του!

Η προστασια της Ελλαδος, συνολικης εκτασεως 131.957 τετραγωνικα χιλιομετρα με 3054 νησια, των οποιων η εκταση καλυπτει το 1/5 της ελληνικης επικρατειας και εκ των οποιων τα 227 ειναι κατοικησιμα, με μηκος ακτων 13.676 χιλιομετρα, εκ των οποιων τα 19.942, 8 χιλιομετρα ειναι ακτες του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, με μηκος συνορων 1.228 χιλιομετρα και συνολικο πλατος 250 μιλια εκ των οποιων τα 140 μιλια ειναι το πλατος του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, αμυντικως αλλα και επιθετικως, απαιτει ειδικες και πολυ αποτελεσματικες Ενοπλες Δυναμεις, αλλιως οι γεωπολιτικες ανακαταταξεις που βρισκονται σε εξελιξη θα οδηγησουν την Ελλαδα σε πολυ δυσαρεστες καταστασεις.

Γι’ αυτο σε εποχες ειρηνης αυτες πρεπει να εκπαιδευονται σωστα και να ειναι ετοιμοπολεμες.

Επιβαλλεται συνεπως η αναπτυξη ‘η η κατοχη εξυπνων οπλων, η διασφαλιση δανειων ‘η δωρεων για στρατηγικα οπλα.

Η αναπτυξη των συγχρονων τεχνολογιων, η δημιουργια εγχωριας βιομηχανιας παραγωγης οπλικων συστηματων, η αναβαθμιση του συστηματος πληροφοριων της χωρας, η υψηλου επιπεδου συνεργασια μεταξυ ολων των εμπλεκομενων μερων, η διαμορφωση κρατικων στελεχων υψηλων ικανοτητων.

Η δημιουργια ενος υψηλου επιπεδου διπλωματικου σωματος και η δημιουργια μιας ικανοτατης υπηρεσιας προβολης των ελληνικων θεσεων διεθνως.

Ενοπλες Δυναμεις μικρου μεν μεγεθους, αλλα με ειδεικα εκπαιδευμενο επαγγελματικο προσωπικο και με αριστο εξοπλισμο και ευφυ’ι’ως  υποστηριζομενες απο πλευρας Επιμελητειας, προσαρμοσμενες στις μορφολογικες ιδιαιτεροτητες της χωρας, ειναι επιχειρησιακα αποδοτηκωτερες απ’ οτι οι εν  Eλλαδι Ενοπλες Δυναμεις συνηθισμενης μορφης.

Με αλλα λογια.

Οι σημερινες ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις πρεπει να ειναι οργανωμενες ορθολογικα, με μοναδες μαχης και υποστηριξης, πληρους επανδρωσης, στις οποιες μονιμοι και κληρωτοι θα ασχολουνται αποκλειστικα με την προς πολεμο προετοιμασια, με σκληρη και ρεαλιστικη εκπαιδευση, με πληρη αξιοποιηση των διαθεσιμων οπλικων συστηματων, με ικανοποιητικα μεσα υποστηριξης και διαβιωσης και με στοχο την δυνατοτητα αναπτυξης επαρκους αποτρεπτικης ισχυους, οπουδηποτε απαιτηθει.

Στοχος, στα πλαισια διεθεσιμων οπλικων συστηματων, ειναι και η εξελιξη πυρηνικων οπλων.

Σημερα καθε ευφυ’ι’ης φοιτητης πυρηνικης φυσικης, οταν εχει τα απαραιτητα υλικα, και σε αρκετη ποσοτητα εμπλοτισμενο Ουρανιο-235, ειναι σε θεση να σχεδιασει και να κατασκευασει πυρηνικα οπλα καθε μορφης.

Το θεμα των πυρηνικων, δυστυχως διαχρονικα, εχει αντιμετωπισθει φοβερα επιπολαια απο την Ελλαδα, πραγμα που αποτελει τροχοπεδη καθε σκεψης για δημιουργια στρατηγικης αποτροπης και αμυνας, γιατι οχι και επιθεσης κατα οποιας χωρας θα ηταν στο μελλον εχθρος μας.

Για ενα νεο ξεκινημα και στις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις,θα παιξουν στο αμεσο μελλον βασικο ρολο, η τεχνικη ευφυ’ι’α, η ρομποτικη και η ψηφιακοτητα.

Οι ως ανω παραμετροι θα εχουν σε καθε μορφη Εργασιας μεγαλυτερη επιδραση απ’ οτι η βιομηχανικη επανασταση πριν 250 χρονια.

Ανταλλακτικα των οπλικων συστηματων, θα κατασκευαζονται σε καθε περιοχη των Ενοπλων Δυναμεων δια 3-Διαστασεων πιεστηρια.

Καρδια των τουρκικων Ενοπλων Δυναμεων ειναι ο Συνδεσμος Αλληλοβοηθειας του στρατου ΟΥΑΚ ο οποιος αναπτυχθηκε σε πολυκλαδικο ομιλο επιχειρησεων και ελεγχει βιομηχανιες κατασκευης φορτηγων αυτοκινητων και τρακτερ, ασφαλιστικες εταιρειες, τσιμεντοβιομηχανιες, εργοστασια πετροχημικων κ.α.

Σημερα περιλαμβανει ανω των 50 εταιρειων που δραστηριοποιουνται περαν των τομεων που αναφερθηκαν και στους τομεις του τουρισμου, της υψηλης τεχνολογιας, των τραπεζων, του εξαγωγικου και εισαγωγικου εμποριου, των ακινητων, των σουπερ μαρκετ κ.α.

Ολοι οι μεγαλοι επιχειρηματιες της Τουρκιας ειναι εταιροι του ΟΥΑΚ  Διδυμος αδερλφος του ΟΥΑΚ ειναι το Ιδρυμα για την Ενισχυση των Τουρκικων Ενοπλων Δυναμεων (TSKGV), το οποιο δραστηριοποιηται αποκλειστικα στους εξοπλισμους και περιλαμβανει και αυτο πανω απο 50 βιομηχανικες επιχειρησεις, οι οποιες ανηκουν στον τουρκικο στρατο.

Και τα δυο διδυμα αδελφια ΟΥΑΚ και TSKGV απολαμβανουν πολλα προνομια φοροαπαλλαγων κ.α.

Η σημερινη απομακρυνση της Τουρκιας απο την Δυση ουσιαστικα βγαζει καθε δικλειδα αποτροπης γι’ αυτην στο να αποκτησει πυρηνικο εξοπλισμο.

Γι’ αυτο αλλωστε επισπευδει την κατασκευη πυρηνικων εργοστασιων παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας στο Ακοιγιο απο την ρωσικη εταιρεια ROSATOM.

Μεχρι σημερα υπαρχει μεταξυ Πακισταν και Τουρκια ενεργη επιστημονικη τεχνογνωσια στον τομεα πυρηνικων οπλων, ως ανταλλαγη μεταξυ δυο χωρων.

Δεν αποκλειται να κατεχει ηδη η Τουρκια μυστικα, φυγοκεντρες μηχανες και να εμπλοτιζει προληπτικα Ουρανιο-235.

Ποσο σιγουρη μπορει να αισθανεται η Ελλας, διπλα σε μια Τουρκια με ακρως επιθετικες διαθεσεις, που εχει στο οπλοστασιο της τακτικα πυρηνικα οπλα και ισχυρη θεληση να τα διαχειριστει, εαν χρειαστει και κατα της Ελλαδος;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ή μέρους του άρθρου, εκ του νόμου, αν κάποιος θέλει το άρθρο να το αναρτήσει, θα ζητήσει την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>