«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ δεν είναι αυτό που μας λένε τα πουλημένα ΜΜΕ ξένα και ντόπια. Προσπάθησα να σας μεταφέρω σε κείμενο τι έχουν στήσει οι παγκόσμιοι δολοφόνοι, αλλά με πρόλαβε η δήλωση του Τράμπ!

ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ

Διαβάστε, δείτε το βίντεο και συνδυάστε το με την δήλωση Τράμπ, θα καταλάβετε τον κίνδυνο που διατρέχει την παγκόσμια ανθρωπότητα.

Γιατροί (και όχι μόνον) ζητούν τη σύλληψη του δρα. Φάουτσι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ δεν είναι αυτό που μας λένε τα πουλημένα ΜΜΕ ξένα και ντόπια. Προσπάθησα να σας μεταφέρω σε κείμενο τι έχουν σχεδιάσει οι παγκόσμιοι δολοφόνοι, αλλά με πρόλαβε η δήλωση του Τράμπ!

Η Δήλωση του Τράμπ έρχεται και δένει με το παρακάτω θέμα και μάλιστα καθώς το διάβαζα, έλεγα, μονολογούσα τι θα κάνει ο Τραμπ για να ξεδοντιάσει αυτά τα τέρατα;

Και τσιφ έσκασε η είδηση.

Ελληνες Ελληνιδες, είναι πασίγνωστο, ότι όταν μαλώνουν οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα Μερμήγκια!

Ο Δρ.Μπουτάρ, ο Σίβα και η Μάικοβιτς ζητούν τώρα τη σύλληψη του Δρ. Άντονι Φάουτσι, καθώς η κρίση συντρίβει την οικονομία της Αμερικής.

Στο τέλος ζητώ να ψηφίσετε για την τύχη του Δρ. Αντονι Φαουτσι, όπως έκαναν στο Κολοσαίο.

Με αντίχειρα επάνω ή κάτω.

Ο αντίχειρας επάνω… Σημαίνει να συληφθεί Ο Φαουτσι.

Και κάτω να μείνει ελεύθερος.

 Ψηφίστε στο τέλος αυτού του ρεπορταζ… Όταν θα ακούσετε τους γιατρούς.

Πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν την σύλληψη του. Εκατομμύρια είναι άνεργοι και η οικονομία συνεχίζει την ελεύθερη πτώση.

 Πολλοί θεωρούν τον Δρ. Φαουτσι και τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκειτς.., απολύτως υπεύθυνους, αφού έκαναν ανακριβείς δηλώσεις και αναθεωρούσαν διαρκώς προβλέψεις για την πανδημία.

Είχα τη μοναδική ευκαιρία, να συνευντευξιασω με αρκετούς κορυφαίους  γιατρούς στον τομέα τους, που κατέληξαν όλοι σε ένα συμπέρασμα: Ότι ο  ΔΡ. φάουτσι, πρέπει να συλληφθεί.

Ο Δρ,Σιβα Αϊντόρε Έχει 4 πτυχία από το ΜΙΤ είναι και ο εφευρέτης του ε-μαιλ στα 14του, έχει δικτατορικό στην Βιολογική Μηχανική και μελετά καθημερινά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Δρ. Μπουτάρ απόφοιτος του παν/μιου της Ουάσιγκτον, με πτυχίο στην Βιολογία και σπούδασε ιατρική στο Παν/μιο Οστεοπαθητικης και Επιστημών Υγείας καθώς και Χειρουργική.

Ο Δρ, Μάικοβιτς είναι βιολόγος Μοριακής Κυτταρολογίας, με επιστημονική εμπειρία άνω των 30 ετών.

Ο Τζουντι Μάικοβιτς διηύθυνε προγράμματα  σε HIV, καρκίνο, επιγενετικη και νευροανοσια, εστιάζοντας στην παρασκευή νέων φαρμάκων και τεχνικής Φαουτσι…Για εγκλήματα που του καταλογίζουν οι γιατροί;

Εσείς θα αποφασίσετε με  τον αντίχειρα επάνω η κάτω.

Στις 17/4 φιλοξένησα τον Δρ. Μπουταρ για να συζητήσουμε την κατάσταση με την πανδημία.

Καλύψαμε διάφορα ζητήματα κάποια από τα οποία αμφιλεγόμενα και το youtoybe αποφάσισε  να ρίξει την συνέντευξη που είχε 7 Εκατομμύρια θεάσεις.

Οι 3 γιατροί μπορούν να διαφωνούν μεταξύ τους, αλλά συμφωνούν σε ένα: Όλοι θέλουν να δουν  τον Δρ, Φαουτσι στην φυλακή.

 Θα σας παρουσιάσω το επιχείρημά τους και εσείς θα κρίνετε το τελικό ερώτημα.

Πρέπει να ασκηθεί δίωξη στον Δρ.ιςΦαουτσι.

 Το 2014. Ο Φαουτσι ενέκρινε τη χρηματοδοτηση τέτοιας έρευνας!!!

Οπότε το σκευτομε συγχύζομαι…Βασικά δεν παραβίασε μόνο το νόμο! Κάτι χειρότερο προκάλεσε παγκόσμια καραντίνα.

 Το προκάλεσε με τη μεταβίβαση το 2015, που παραβίασε το νόμο, πήγε κόντρα στο μορατόριουμ, καταχράστηκε χρήματα των φορολογουμενων και χρηματοδοτησε έρευνα που απαγορευόταν/4/2020 το buzzfeed επικοινώνησε μαζί μου για ένα βίντεο που σήκωσα στις 19/4 που περιλάμβανε αποσπάσματα από εκείνη την συνέντευξη. Εκπρόσωπος από το youtoube, μιλώντας στο buzzfeeD είπε πως τα αποσπάσματα δεν παραβίασαν κανόνες. Γιατί το κατέβασαν;

Ξεκινώντας ο Δρ.Μπουταρ είπε…πως ο Δρ. Φαουτσι παραβίασε το μορατόριουμ, για δοκιμές στον κορωνοϊο, μεταβιβαζοντας… 3,7 εκατομμύρια, δολάρια στο εργαστήριο της Γουχαν…Για να συνεχίσει τις δοκιμές, Δείτε.

 Ερώτημα στον Δρ. Μπουταρ αναφέρεστε στο μορατόριουμ και μετά 3/7 εκατομμύρια απ το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας μεταβιβαστηκαν στην Κίνα  για να συνεχίσουν αυτοί την έρευνα παρά το μορατόριουμ.

Βασικά μεταβίβασε την έρευνα στην Κίνα.

 Αυτό δεν λέμε σε αυτήν την είδηση που σκάει;;;

Ακριβώς.

Το 2014 η κυβερνηση των ΗΠΑ το αποφασισε μετα από εισηγηση βιολογων που ειπαν πως δεν δικαιολογειται τετοια ερευνα, γιατι μπορει να προκαλεσει πανδημια και η κυβερνηση περασε μορατοριο οδηγησε στον Covid19.

Το 2017 ειπε στο Παν/μιο του Τζορτζαουν… Ότι θα υπαρξει πανδημια σ.αυτην την προεδρια. Πως ηξερε το 2017 πως θα γινοταν κατι… το 2018-19,ή το 2020;;; Εδώ δεν προλβεπεις τις αγορες 3 μερες πριν, πως ηξερε ότι θα υπαρξει πανδημια;;;Ειπε: Ο Πρεδρος θα αντιμετοπισει πανδηνια?

Μπορει να μην το λεω επακριβως…Εσεις εχετε το βιντεο.

Η ουσια είναι… Ότι φαουτσι ανεφερε ότι αναμφιβολα θα υπαρξει προκληση για την κυβερνηση στην αρενα των υπαρχουσων χρονιων λοιμωξεων, αλλα θα υαπρξει και εφνιδιαστικη εξαρση?????

Δρ. Μπουταρ, όταν καποιος κανει τετοιες δηλωσεις και παραβιαζει το νομο για χρηματοδοτηση ερευνας με τα λευτα των φορολογουμενων και τωρα κανουν αντιπερισπασμο, κατηγορωντα την Κινα.

Μετα την συνεντευξη του Μπουταρ Που ειδαν πολλοι, ο προσοπικος δικηγορος του Πρ.Τραμπ και πρωην Δημαρχος της Ν Υορκης, Π, Τζουλιανι βγηκαν σε ραδιοφονικη εκπομπη και ζητησαν να γινει ερευνα για την χρηματοδότηση.

Ειπε, πολύ παραξενα παραγματα πρεπει να εξεταστουν σωστα.

Η Κινα το προβλεψε αυτό, επισης κανει πειραματα εδώ και 12 Χρονια και στο εργαστηριο της Γουχαν, με ζωα.

Εκαναν τον ΙΟ ποιο επικινδυνο, εβλεπαν ποσο επικινδυνος μπορει να γινει, μπορεις να πεις για επιστημονικους σκοπους…η για δημιουργια οπλου.

Το 2014 η κυβερνηση Ομπαμα απαγορευσε στις ΗΠΑ να δωσουν χρηματα σε οποιοδηποτε εργαστηριο που επαιζε μ αυτόν τον ΙΟ.

Το απαγορευσε.

Παρ όλα αυτά, ο Δρ. Φαουτσι εδωσε 3,7 εκατομυρια δολαρια στο εργαστηριο της Γουχαν.

Ακομα και μετα τις αναφορες του Στειτ Ντηπαρτμεντ, ότι το εργαστηριο δεν ηταν ασφαλες και ότι ηταν υποπτοι αναπτυξης ΙΟΥ που μεταδιδεται στον ανθρωπο.

Τι απεγινα αυτά τα λεφτα;;;

Κατι τρεχει, τζον;

Δεν θελω να ακατηγορησω κανεναν, αλλα υπηρχε  γνωση για το τι γινοταν στην Κινα.

Το επιστημονικο μας προσωπικο μας ενημερωσε όταν πρωτοβγηκε αυτό.

Σκεψου από εκει προηλθε ο ΙΟΣ…και εμεις το χρηματοδοτησαμε!!!

Πληρωσαμε για τον ΙΟ που μας σκοτωνει!

Η ποιο συμαντικη στιγμη όταν εσκασε η ειδηση, για την χρηματοδοτηση της Γουχαν, ηταν όταν ο ρεπορτερ Ρομπιν-σον ρωτησε τον Προεδρο, για αυτην την χρηματοδοτηση;

Δειτε τι μαθαμε ότι ο κορωνοϊος πιθανον ηρθε, από το εργαστηριο της Γουχαν.

Μαθαμε επισης…ότι επι κυβερνησεως Ομπαμα το 2015…εδωσε σε αυτό το εργαστηριο, 3,7 εκατ. Δολαρια.

Γιατι εκαναν οι ΗΠΑ τετοια επιχορηγηση στην Κινα;;;

Ακουσα ότι η κυβερνηση Ομπαμα τα εδωσε… Εδωσα οδηγια να ερευνηθει το θεμα, πριν μια ωρα και πολύ συντομα θα ληξει η επιχορηγηση.

Δοθηκε σημαντικο ποσο πριν αρκετο καιρο, θα το κοιταξουμε, αλα εγινε πριν μερικα χρονια- ποτε ακουσατε ότι εγινε;;;-Το 2015.

Ποιος ηταν Προεδρος τοτε;;

Ναι ποιος ηταν προεδρος τοτε… Είναι ερωτηματα που πρεπει να τεθουν και όχι να αποσιωπηθουν.

Ρωτησα ευθεως τον Δρ. Μπουταρ…Αν ο Δρ. Φαουτσι ευθυνεται για την πανδημια, λογο της επιχορηγησης για ερυνεα;;;

Ιδου τι ειπε.

Είναι ο Φαουτσι αμεσα υπευθυνος για την πανδημια;;;

Εστειλε το χρημα παραβιασε το μορατοριο, στηριξε τη χιμαιρικη ερευνα στην Κινα…Ευθυνεται αμεσα, όχι μονο για την πανδημια…Αλλα και για τα μετρα που σκοτωσαν την οικονομια, εβγαλαν 17  εως 22 εκατομυρια στην ανεργια… Είναι αμεσα υπευθυνος;;;

Δρ, Μπουταρ ειδα καποια αιτηματα Που ο Δρ. Σίβα ειπε… Ότι το να αποληθι είναι χαδακι.

Είναι εγκληματιας παραβιασε τον νομο , πηγε κοντρα στην κυβερνηση, για μενα αυτό είναι προδοσια, όταν η κυβερνηση περασε έναν κανονισμο, αυτος διευθυνει το ΝΙΗ, παραβιαζει το νομο και χρηματοδοτει ερευνα που δυνητικα θα βλαψει ολο τον κοσμο  και συνεργαζετε κρυφα με ξενη κυβερνηση…ναι συνεργαζεται κρυφα με ξενη κυβερνηση!

Ετσι το εξελαβε ο Δ. Μπουταρ.

Πριν δουμε την καταγραφη των ατασθαλιων,που ανεβασε ο Δ Φαουτσι στην κορυφη, της ιατρικης βιομηχανιας, ας δουμε  την συνευτευξη που μου εδωσε ο Δ, Σίβα στις 9/4.

Που ζητησε την ασκηση διωξης στον Δ Φαουτσι.

Ας πουμε για τον Φαουτσι, αφ ότου μιλησαμε. Δ, Σιβα, καναμε εκστρατεια για την απολυση του, πιστευω ότι πρεπει να παραπεφθει το ατομο και να απολυθει.

Να του απαγγελθουν πολλες κατηγοριες, διοτι ηταν ο εφκεφαλος μιας οργανωσης, για παρα πολλα χρονια, μεσα από θητεία σε πολλους προεδρους, που προωθησε μια ψευτοεπιστημη, ότι το ανοσοποιητικο είναι τοσο αδυναμο και παντα χαρακτηριζουμε έναν ΙΟ… Ως αιτιο της καταστροφης του ανοσοποιητικου, το εκανε με HIV στο AIDS, αυτό είναι το 2 ή το 3 πανηγυρι του και ο στοχος είναι να τρομαξουν οι παντες, με την ψευδοεπιστη-μονικη λογικη, ότι ο ΙΟΣ επιτιθεται στο ανοσοποιητικο.

Ζητησαμε την απολυση και την παραπομπη του και σχεδον 40, 000 ατομα μεσα σε λιγες ημερες υπεγραψαν αυτό το αιτημα.

Τωρα εχουμε σχεδον 2.000 γιατρους, γιατι αναγνωριζουν ότι είναι θυματα του συστηματος των μεγαλοφαρμακευτικων και σπουδων.

Ο Φαουτσι είναι στην ηγεσια του Ιδρυματος Γκειτς, λατρευει τους Κλιντον και η σχεση του, μεσω NIH, CDC, και Π.Ο.Υ είναι ένα τριγωνο.

Συμμετεχει το κινεζικο ΚΕΕΛΠΝΟ…Που χρηματοδοτησε το NIH των ΗΠΑ, ακομα και πριν 2 με 3 χρονια εδωσε 14 εκατομυρια δολαρια, στο κινεζικο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ολη η συμμορια  εδώ δε θελει την υγεια, δε θελει να ενοσχυεται το ανοσοποιητικο, σε ολη την πορεια του, δεν ελεγε αυτό, δεν ελεγε το FDA, ουτε ο Π.Ο.Υ. ουτε το CDC, ενώ εχουμε τον Γκειτς του Ζουκερμπεργκ, την παγκοσμια προτο-βουλια  Κλιντον, που ολοι προωθουν διαρκως τα εμβολια.

Είναι λοιπον αυτό που ειπαμε νωριτερα, στοχος τους να τρομο-κρατισουν τους παντες.

Οποτε του χρονου, ή και φετος τον Σεπτεμβρη ή Οκτωμβρη, που θα ερθει η εποχιακη γριπη, ο κοσμος θα πει τυφλα ναι, βαλτε μου τσιπακι!

Θα δεχτω την καρτα εμβολιου, θα εμβολιστω, πριν παρω δηπλομα οδηγησης????

Θα δειχνω την καρτα για να παω γυμναστηριο, ο απολυτος ελεγχος.

Ο Δ Σίβα ξερει τον τελικο στοχο… Απολυτος Εγχος!

Ενας τροπως για να εχεις τον απολυτο ελγχο, είναι να δημιουργησεις τον απολυτο (φοβο), ( πανικο)!

Αλλα όπως λεει η Εμιλια Ερχαρτ, ο φοβος είναι σαν την χαρτινη τιγρις.

Η σαν τον Μαγο του Οζ.

Κοιτας πισω απ την κουρτινα βλεπεις ένα αδυναμο ανθρωπακι.

Να κοιταξω πισω από την κουρτινα, Η Δ. Τζουντι Μάικοβιτς δουλεψε με τον Δ Φαουτσι, στην πανδημια του ΗΙV και κανει τρομερους παραλληλισμους, μεταξη του τοτε και που σημερα.

Της πηρα συνεντευξη στις 28/4 που δηλωσε… Ότι η ανοδος του Δ Φαουτσι στην ιατρικη βιομηχανια, προκαλεσε τον θανατο εκατομμυριων ανθρωπων!

Και θα κανει τον Τζοσεφ Μενγκελε να κοκκινισει.

Όταν μπηκα στο προγραμμα βιολογικης αντιμετωπισεις, στο εργαστηριο του Δ. Ρουσετι, επιβεβαιωσαμε την από Άπομόνωση του HIV.

 Από σιελο και αιμα πραγμα που ειχε κανει, κι ο Δ. Λουκ Μοντενιε εκεινει τη χρονια.

Η διατριβη μας ηταν Εμπιστευτικη, ο Δ. Φαουτσι τηλεφονησεστο εργαστηριο, εγω ημουν 25 ετων, τεχνικος εργαστηριου , καλεσε το εργαστηριο, σηκωσα το τηλεφωνο, του ειπα ότι Δ. Ρουσετι ελειπε και θα του απαντουσε όταν θα επεστρεφε.

Ο Δ. Φαουτσι απαιτησε αντιγραφο της διατριβης .

Ηταν εμπιστευτικη και ηταν αντιδεοντολογικο. Αρνηθηκα να του τη δωσω , με απειλησε να με απολυσει ηγια ανυπακοη, δεν υποχωρησα.

Εκφοβισε τον Δ. Ρουσετι όταν επεστρεψε.

Για να του δωσει την διατριβη.

Την αντεγραψε το τσιρακι του, ο Δ. Γκαλοου.

Καθηστερησε τη δημοσιευση της επιβεβαιωσης, με αποτελεσμα να καθυστερησουν τα διαγνωστικα τεστ και την καθυστερηση των ανοσο-θεραπειων ( εμβολιων) που μπορουσαν να ειχαν σταματησει τοτε, τη μεταδοση του HIV με αποτελεσμα, να πεθανουν εκατομμυρια.

Την ακουσατε, πιστευει ότι Δ. Φαουτσι, είναι υπευθυνος για εκατομμυρια θανατους.

Στο τέλος της συνέντευξης, την ρώτησα ευθέως… Αν πρέπει να παραπευμθει ο Δ. Φαουτσι;

Οπωσδήποτε. Οπωσδήποτε είπε, ακούσατε τους γιατρούς, εσείς τι λέτε;;;

Πρέπει να παραπευμθει;;;

https://www.youtube.com/watch?v=OZ-gSHWMNeg&feature=emb_title

Άραγε γιατί ο Τραμπ έκανε τέτοια δήλωση;;;

δεν είναι κανένας τυχαίως, θα έχει στοιχεία δυνατά.

Δεν θα κάνω ανάλυση για να μην δώσω τροφή στους εχθρούς του-μας.

Αναταράξεις στην αγορά των ΗΠΑ έφερε η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ με την οποία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο, για πρώτη φορά, να αναβληθούν οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, κάνοντας λόγο για κίνδυνο νοθείας.

«Με την ψήφο διά αλληλογραφίας (…) οι εκλογές του 2020 θα είναι οι πιο ανακριβείς και οι πιο νόθες στην ιστορία», έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος. «Θα ήταν πραγματική ντροπή για τις Ηνωμένες Πολιτείες», συνέχισε, και πρόσθεσε, θέτοντας το ερώτημα: «Αναβολή των εκλογών μέχρι ο κόσμος να μπορεί να ψηφίσει κανονικά και με ασφάλεια;».

Να σημειωθεί πάντως ότι με βάση το Σύνταγμα, μόνο το Κογκρέσο έχει τη δικαιοδοσία να αποφασίζει για την αναβολή των προεδρικών εκλογών.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/ntonalnt-tramp-anaboli-eklogon-dow-jones-antidrasi

Με το άρθρο αυτό έρχεται και δένει όλο το μαύρο σκηνικό που έχουν σχεδιάσει οι παγκόσμιοι δολοφόνοι, αρκετές δεκαετίες πριν.

ΠΈΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΛΊΟΥ 2020

Ό Πρόεδρος τής Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σέ πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στήν Βουλή τής Γκάνας, άρθρο μέ οδηγίες τού Rockfeller Foundation από τό 2010 γιά τόν έλεγχο τών ανθρώπων μέσω τής διάδοσης ενός ιού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ BB NEWS"


Παρακαλώ ενημερώστε τους όλους
*όποιος θέλει μπορώ να το στείλω σε ήχο

Ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σε πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στην Βουλή της Γκάνας, άρθρο με οδηγίες του Rockfeller Foundation από το 2010, για την υποθετική δημιουργία πιο ελεγχόμενων κρατών, και κοινοποίησε το βίντεο της δημόσιας ομιλίας του στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και στο YouTube από όπου το βρήκα, όπου λίγο μετά τα 500 views, του το κατεβάσανε.
Σας μεταφέρω όπως μπορώ, γραπτώς, τι λέει στο βίντεο για το μέλλον μας:
Κατασκευάστε έναν πολύ χαμηλής θνητότητας κορονοιό. (0,2%)
Κατασκευάστε επίσης, μία πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του ιού με θνητότητα (30%), ως plan b, εάν η επιβολή ελέγχου με τον πρώτο χαμηλής θνητότητας κορονοιό αποτύχει.
Κατασκευάστε τους ιούς στο βιολογικό εργαστήριο του Winnipeg του Καναδά, και μεταφέρετέ τους στην Γούχαν της Κίνας.
Κατασκευάστε εμβόλια, πιστοποιητικά ανοσίας, ψηφιακές ταυτοποιήσεις, και πρωτόκολλα για να γίνει υποχρεωτική η επιβολή τους παγκοσμίως, με την βοήθεια του Γκέιτς ID2020, και των προγνώσεων κοινωνικών αντιδράσεων του Γκέιτς Event201.
Απελευθερώστε τον πρώτο ιό στην την Γούχαν, και ρίξτε την ευθύνη σε φυσικό αίτιο, και συγκεκριμένα στην ιχθυαγορά της Γούχαν.
Αρχικά υποτιμήστε δημοσίως την επικινδυνότητα του ιού, καθησυχάστε τον κόσμο, λέγοντάς του ότι ο ιός είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να διαδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, και ότι δεν κινδυνεύει κανείς.
Για όσο περισσότερο μπορείτε χρονικά, μην λαμβάνετε μέτρα προστασίας, μέχρι ο ιός να εξαπλωθεί παγκοσμίως.
Όταν έχουν μολυνθεί αρκετοί άνθρωποι σε μια χώρα, επιβάλετε απαγόρευση ταξιδιών, πτήσεων, είσοδο και έξοδο από αυτήν την χώρα, αλλά κρατήστε την μόλυνση να συνεχίζεται μέσα σε αυτήν την χώρα.
Όταν η μόλυνση έχει αυξηθεί ικανοποιητικά, επιβάλετε μικρού διαστήματος καραντίνα – απομόνωση, και επεκτείνετέ την σιγά σιγά κάθε τόσο, σταδιακά σε μεγαλύτερο διάστημα χρόνου.
Γιγαντώστε την θνητότητα του ιού, καταμετρώντας ως θανάτους από κορονοιό, νεκρούς που δεν είχαν καμία σχέση με τον Κορονοιό, όπως ασυμπτωματικούς που ήταν απλά θετικοί στον Κορονοιό και πέθαναν από οποιονδήποτε λόγο, όπως νεκρούς που είχαν παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοιό αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι είχαν κορονοιό, και επίσης θανάτους ανθρώπων με πολλά υποκείμενα νοσήματα, που η επιδείνωση της υγείας τους και ο θάνατος τους, είχε ελάχιστη σχέση με τον κορονοιό, και απαγορέψτε τις νεκροψίες για όσο περισσότερο μπορείτε.
Τρομοκρατήστε τον κόσμο, και σκληρύνετε την καραντίνα ώστε να φυτευτεί ο φόβος στους ανθρώπους, και παράλληλα να αυξηθούν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας.

Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Γκάνας σχολιάζει, ότι αυτός είναι ο λόγος που η USA κατηγορεί τους Κινέζους ότι δώσανε λανθασμένα στοιχεία θνητότητας του ιού, αλλά οι Κινέζοι δεν κάνανε λάθος.

Στην πραγματικότητα οι Κινέζοι δώσανε τα σωστά στοιχεία με την πραγματική πολύ χαμηλή θνητότητα του κορονοιού.
Αλλά επειδή ο ιός κατασκευάστηκε από το βαθύ κράτος της Αμερικής του Μπιλ Γκειτς, του Άντονι Φάουτσι, των Ρόκφελλερ, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, γι΄αυτό και μπορούσαν να προβλέψουν με σιγουριά, ότι οι νεκροί στην Αμερική θα ξεπεράσουν τους 200.000, επειδή τα νούμερα είναι ψεύτικα.

Ντροπή τους συμπληρώνει.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ TI ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΑΣ; ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ME ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ. ΟΧΙ ME ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ."

Κρατήστε τις χώρες σε καραντίνα για όσο περισσότερο είναι δυνατόν, για να καταστραφεί όσο περισσότερο δυνατόν η οικονομία τους, να δημιουργηθούν κοινωνικές αντιδράσεις για την επιβολή και την σκληρότητα των μέτρων και κοινωνική διχόνοια, καταστρέψτε το δίκτυο προμηθειών ωστέ να δημιουργηθεί μαζική έλλειψη τροφίμων, και αποδυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με την κοινωνική αποστασιοποίηση, μην επιτρέποντας να αλληλεπιδράσουν ο ένας με τα βακτήρια του άλλου, τον έξω κόσμο, δηλαδή τους παράγοντες που κρατούν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε εγρήγορση και ζωντανό, κάντε τους ευάλωτους σε ασθένειες.
Επαναλάβετέ τους ότι η μόνη λύση για να βγουν από την καραντίνα είναι το εμβόλιο, αλλά εσείς οι πολιτικοί φορείς κάντε προκλητικές εμφανίσεις χωρίς μέτρα προστασίας, σαν να μην υπάρχει ο κορονοιός.
Επιτεθείτε και χλευάστε οποιαδήποτε είδηση για πιθανή θεραπεία του κορονοιού, που δεν περιλαμβάνει την χρήση εμβολίου.
Επεκτείνετε την καραντίνα ξανά και ξανά και ξανά, ανά διαστήματα 2 εβδομάδων, για να προκαλέσετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν και να αψηφήσουν την επικινδυνότητα του ιού.
Τερματίστε την φάση1 της καραντίνας, έπειτα από αρκετή επιβολή καταστολής των διαμαρτυρόμενων, γύρω στον Ιούνιο του 2020, αλλά δηλώστε δημόσια ότι είναι πολύ νωρίς για τον τερματισμό της καραντίνας, αλλά θα την τερματίσουμε όπως και να “χει.
Μόλις η κοινωνία επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, περιμένετε μερικές εβδομάδες και μετά συνεχίστε να γιγαντώνετε τα κρούσματα και μετά τους θανάτους, ώστε να αρχίσετε να τους ετοιμάζετε την δεύτερη καραντίνα (φάση2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας, και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε ότι είναι νωρίς για να διαδηλώνετε, και ότι εσείς φταίτε που θέλατε να πάτε στο κομμωτήριο, και οι λάθος επιλογές σας ευθύνονται για την μείωση των ελευθεριών σας.
Τιμωρείστε αυστηρότερα τους παραβάτες στην δεύτερη καραντίνα, αντικαταστήστε τα πρόστιμα με (τζίετεμ?), απαγορέψτε τα ταξίδια, αυξήστε τα σημεία ελέγχου με την βοήθεια του στρατού, αυξήστε την παρακολούθηση και την ιχνηλασία του πληθυσμού με υποχρεωτικά applications, πάρτε τον έλεγχο της τροφής, των καυσίμων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο αν κρίνουν οι αρχές ότι είναι πραγματική ανάγκη και δώσουν άδεια, και διατηρήστε την δεύτερη καραντίνα πολύ περισσότερο από την πρώτη.

Συνεχίστε να καταστρέφεται την παγκόσμια οικονομία, να υποβαθμίζετε την αλυσίδα εφοδιασμού, και μεγαλώστε την έλλειψη τροφίμων, κτλπ.

Διαλύστε κάθε δημόσια διαμαρτυρία με ακραία δύναμη, και στιγματίστε όποιον διαμαρτύρεται ως νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο-εχθρό, γι” αυτούς που είναι υπάκουοι-υποταγμένοι.
Μετά από 6+μήνες καραντίνας, ξεκινήστε το πρόγραμμα εμβολιασμού, την πιστοποίηση εμβολιασθέντων, και κάντε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που ήταν υποταγμένοι από την αρχή, και επιτεθείτε σε αυτούς που είναι κατά όλου αυτού, λέγοντας ότι είναι κίνδυνος για όλους, και ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό εάν δεν εμβολιαστούν όλοι, και ότι είναι δημόσιοι εχθροί.
Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας συμφωνήσει με την ατζέντα, τότε επιτρέψτε αυτούς τους ανθρώπους να εισέλθουν στο νέο μας σύστημα, στην νέα κανονικότητα, και παράλληλα μειώστε την δυνατότητα όσων αντιστέκονται να εργαστούν και να ταξιδέψουν.
Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας αντισταθούν στην ατζέντα, τότε απελευθερώστε τον δεύτερο (sars/mers/hiv) υβριδικό ιό με την 30%+ θνητότητα, για να προκληθεί τεράστιος τρόμος, και να μετατραπεί γρήγορα η υπάκουη μειοψηφία σε πλειοψηφία, και πείτε τους «εμείς σας τα λέγαμε, αλλά δεν μας ακούγατε».
Μετά εφαρμόστε το νέο οικονομικό σύστημα κρυπτονομίσματος του Bill Gates Microsoft patent 060606, που χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σωματικών δραστηριοτήτων, που είναι βασισμένες πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά και την προθυμία υποταγής, δηλαδή μια πιο καταστροφική έκδοση του Black Mirror – Fifteen Million Merits που χρησιμοποιεί το φαγητό, το νερό, την στέγαση, και άλλα απαραίτητα για διαβίωση, ως μέσον επιβολής του νέου οικονομικού συστήματος, το οποίο βασικά είναι το «Κάντε ότι σας πούμε να κάνετε και επιβραβευτείτε, με μεγαλύτερη πίστωση, σκορ, και πρόσβαση σε αγαθά που χρειάζεστε για να επιβιώσετε, ή αντισταθείτε σε ότι θέλουμε να κάνετε και τιμωρηθείτε με απαγόρευση πρόσβασης σε ότι χρειάζεστε για να ζήσετε».

Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Γκάνας, σταματάει και λέει στους συμπατριώτες του, ότι όλα όσα τους διάβασε έχουν καταγραφεί και ηχητικά, και ότι τους μοιράζει το ηχητικό ντοκουμέντο για να διαδώσουν σε όλους, και να ακούσουν όλοι, τι έχει σχεδιαστεί, από το Rockfeller Foundation, όπου κάποιος κατάφερε να διεισδύσει και να του φέρει την ηχογράφηση, και ότι αυτή την στιγμή την έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο, άλλα μπορεί πολύ σύντομα να την κατεβάσουν, οπότε να την μοιραστούν και να την πολλαπλασιάσουν.

Στην συνέχεια αναφέρετε στην Βίβλο, και λέει ότι αυτό εννοούσε η Βίβλος ότι η αποστολή της ανομίας γίνεται στα κρυφά, και ότι εύχεται ότι μέχρι το τέλος του 2020, με την βοήθεια του Θεού θα αποκαλυφθούν όλες αυτές οι άρρωστες μεθοδεύσεις που κατασκευάστηκαν με μυστικότητα, για να αναγκάσουν όλον το κόσμο να εμβολιαστεί, για να του επιτρέψουν να ζει, και να τον ελέγχουν πλήρως.
Στην συνέχεια λέει ο Θεός να ευλογεί την Γκάνα και όλους τους ανθρώπους, και να ευλογήσει την αποστολή τους να γίνει μεγάλη και δυνατή για να αντισταθούν και να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και το δίκαιο τους.

«Πρέπει να αντισταθούμε στην καταπίεση και στα σχέδια του Μπιλ Γκειτς, του Τζορτ Σόρος, του Άντονι Φάουτσι, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, αντιστεκόμαστε, δεν θα επιτύχουν, και ο Θεός είναι βοηθός μας, δεν θα τα καταφέρουν, και ο Θεός θα κρίνει μεταξύ ημών και αυτών που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να μας σπείρουν τον πανικό για να μας ξεγελάσουν και να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα, αλλά ο κόσμος δεν ανήκει σε αυτούς τους κακοήθεις ανθρώπους για κανέναν λόγο, όχι δεν θα γίνει το δικό τους, ο Θεός θα μας βοηθήσει να κάνουμε αυτό που μας λέει η εκκλησία του Ιησού Χριστού να κάνουμε, να τους αντισταθούμε μέχρι να τους αναγκάσουμε να αποτύχουν.»
Ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο ανήρτησε αυτή την δημόσια ομιλία του μέσα στην Βουλή της Γκάνας, σε μορφή βίντεο με τίτλο «President of Ghana Exposes how a Virus is the Perfect Narrative of Tyrants» διάρκειας 14 λεπτών πριν 2 μήνες περίπου στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και στο Youtube, όπου πριν φτάσει στα 500 views, του το κατεβάσανε, με συνέπεια να κατεβεί από όλα τα social media.
Επειδή μου το κατεβάσανε και εμένα όταν το είχα δημοσιεύσει και δεν γνωρίζω αν θα μου επιτραπεί να το ξαναδημοσιεύσω στο διαδίκτυο, σας μετέφερα γραπτώς τι ειπώθηκε, στην δημόσια ομιλία του Προέδρου της Γκάνας στην Βουλή της Γκάνας.

Πέρα από την ηχογράφηση άφησε και αρκετά Link τα οποία δεν πρόλαβα να σώσω, εκτός ενός, το οποίο δεν γνωρίζω εάν έχει αλλαχτεί το περιεχόμενο του από τότε, και είναι το εξής: http://www.nommeraadio.ee/…/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf
Αφήνω και ένα Link για την πατέντα 060606 που κατοχύρωσε επίσημα η Microsoft.
https://www.pressproject.gr/i-patenta-wo-2020-060606-tis-m…/
Καθώς και ένα Link για το Black Mirror – Fifteen Million Merits, με το οποίο επεξηγείτε η πατέντα της Microsoft.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fifteen_Million_Merits

πηγή