«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ερευνήτρια Bilderberg: Η πανδημία ενεργοποίησε τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο!

 

 Αποκαλύψεις-”φωτιά”

“Είμαστε ο ιός που παραβιάζει την ′′οικολογική υγεία′′ της Γης.

Εξ ου και δημιουργούν, ως λύση, την κουλτούρα του θανάτου.

Αντικαθιστούν το ήθος με την χρηστική ηθική, έτσι λύνουν το πρόβλημα της μαζικής εξέγερσης”– Ο Γκέιτς και το “κλειδί τυραννίας”, η μέθοδος της παγκόσμιας ελιτ, η επίθεση στην οικογένεια.

Για “επιχείρηση ψυχολογικής πολεμικής ενέργειας που βασίζεται στον άξονα του θανάτου” κάνει λόγο σε συνέντευξή της για τον κορονοϊό με αφορμή και την κυλοφορία του νέου βιβλίου της που είναι αφιερωμένο στην πανδημία, η γνωστή ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ.

“Μας έχουν πει ότι είμαστε βιολογικές βόμβες και μας έχουν μετατρέψει σε απειλή ζωής για τα μέλη της οικογένειάς μας.

Και αυτόν τον συλλογισμό, δεν θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο σε σενάριο πανδημίας, αλλά στην οικολογία, στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

Σχεδιάζουν να μας απαγορεύσουν να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, σε ποτάμια, σε λίμνες γιατί είμαστε βιολογικές βόμβες για τον πλανήτη, που ήδη θεωρούν ιδιοκτησία τους.

Είμαστε ο ιός που παραβιάζει την ′′ οικολογική υγεία ′′ της Γης.

Εξ ου και δημιουργούν, ως λύση, την κουλτούρα του θανάτου.

Αντικαθιστούν το ήθος με την χρηστική ηθική, έτσι λύνουν το πρόβλημα της μαζικής εξέγερσης.

Ο μικρότερος αριθμός ατόμων, τόσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα μπορεί να ελεγχθεί” υπογραμμίζει.

Η παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφος και συγγραφέας Cristina Martin Jimenez με Διδακτορικό στην Επικοινωνιακή-Δημοσιογραφία, και με διατριβή στην μυστικιστική Λέσχη Bilderberg μιλάει για την “αλήθεια της πανδημίας” όπως τιτλοφορείται και το νέο της βιβλίο.

Σημειώνει δε πως η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που συνδέεται με την πανταχού παρούσα Bilderberg .

“Η λέσχη Bilderberg και η πανδημία είναι αλληλένδετα φαινόμενα.

Πριν από δέκα χρόνια, σε ένα από τα βιβλία μου, έχω ήδη γράψει και προειδοποιήσει για αυτό που αποκαλούσα «τακτική πανδημίας» για να αναγκάσουν τις κοινωνίες να αποδεχθούν τον ολοκληρωμένο έλεγχο της τεχνολογίας παρακολούθησης σε όλους τους τομείς της ζωής τους, όπως ο Big Brother. 

Έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα ανακαλύπτοντας αυτό που ονόμασα “τα τρία τελευταία ψέματα της Μπίλντερμπεργκ”: την πανδημία, τη γρίπη Α και τον Ομπάμα” λέει.

Σημείωσε ακόμη πως εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις “διαδίδουν ότι πρέπει να αποδεχθούμε την παγκόσμια διακυβέρνηση για να λύσουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι πανδημίες, τρομοκρατία, κλιματική αλλαγή, εκπαίδευση ή ανισότητες μεταξύ των φύλων”.

Στην ερώτηση “Πώς είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ψέμα παγκοσμίως;” η ερευνήτρια απαντά: “Υπάρχουν στρατηγικές και μηχανισμοί για να επιτευχθεί αυτό.

Σύμφωνα με την έρευνά μου, ο σχεδιασμός αυτής της τακτικής της πανδημίας COVID19 προέρχεται από τα εργαστήρια κοινωνικής μηχανικής, τα οποία δραστηριοποιούνται εδώ και εκατό χρόνια από τότε που η οικογένεια Rockefeller ίδρυσε τη Σχολή του Σικάγο και τα παιδιά της μετέτρεψαν αυτή τη διάσημη πόλη σε ζωντανό εργαστήριο.

Η «ελίτ δύναμης», όπως ορίζεται από τον κοινωνιολόγο Charles Wright Mills στο ομώνυμο βιβλίο του, που δημοσιεύθηκε το 1956, καθώς και άλλα ακαδημαϊκά έργα, αποδεικνύει ότι φοβάται την εξέγερση των μαζών, θεωρώντας τις επικίνδυνες για τη θέση της και το σφετερισμένο προνόμιο της, και χρειάζονται εκατό χρόνια χωρίς να σταματήσει να δημιουργεί ψυχολογικές επιθέσεις εναντίον των λαών.

Και τα ξεκινούν με λεπτό και διακριτικό τρόπο, ώστε οι ανυποψίαστοι άνθρωποι να αγνοούν ότι δέχονται επίθεση. (…) Εάν καταφέρουν να τοποθετήσουν ένα από τα μέλη του δικτύου τους στον προϊστάμενο της διαχείρισης αυτών των κέντρων όπως οι κυβερνήσεις των κρατών (ή να αγοράσουν συγκεκριμένους χώρους στα μέσα ενημέρωσης), αυτά καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα και την ιδεολογία της ελίτ εξουσίας.

Έτσι δημιουργούν διασυνδεδεμένα δίκτυα, όπου τα μέλη τους ενώνουν για διαφορετικούς λόγους.

Δηλαδή, ένα βασικό κλειδί είναι ο έλεγχος των εθνικών οδών επικοινωνίας και, καθώς αυτή η παγκόσμια ή παγκοσμιοποιημένη ελίτ κατέχει τους μεγάλους ομίλους πληροφοριών και ψυχαγωγίας, ελέγχουν το μήνυμα που λαμβάνουν οι πολίτες.

Τα μέσα ενημέρωσης τους, παίρνουν συνέντευξη από τους επιστήμονες που ανήκουν στο δίκτυο.

Η επιλογή των ερωτηθέντων είναι ήδη χειραγώγηση.

Εν ολίγοις, είναι η στρατηγική του Γκέμπελς: να επαναλάβετε το ίδιο ψέμα με διαφορετικούς τρόπους: επιστήμονες, διασημότητες, πολιτικοί, διευθυντές, φιλάνθρωποι και ψευδο-διανοούμενοι.

Ο Armand Mattelart καλεί αυτούς τους προπαγανδιστές στην υπηρεσία του συστήματος «οργανικούς διανοούμενους»”

Ερωτώμενη “γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν αυτό το ψέμα” η Χιμένεθ-Μαρτίν διευκρινίζει: “Από φόβο και επειδή αυτό το δίκτυο έχει δημιουργήσει ένα ψυχο-σενάριο, όπως εξηγώ στο βιβλίο, τροποποιώντας το Περιβάλλον, με τη Θεωρία του Πεδίου.

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ αφελείς και πιστεύουν τι τους λέει ο κάθε ηγέτης που ακολουθούν, είτε είναι πολιτικός, ηθοποιός, youtuber , φιλόσοφος ή τραγουδιστής.

Άλλοι άνθρωποι φοβούνται πολύ και ο φόβος τους εμποδίζει.

Και υπάρχουν εκείνοι που είναι κακοί και θα ακολουθήσουν τον τύραννο τους στην κόλαση.

Ο φόβος ως μέσο κοινωνικού ελέγχου δεν είναι κάτι νέο, έχει συμβεί στην ιστορία.

Παρατηρώντας πώς οι τύραννοι όλων των εποχών καταφεύγουν στη χρήση του φόβου ως όπλο εξαναγκασμού και κοινωνικού ελέγχου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η σημερινή ελίτ δεν είναι ούτε avant-garde ούτε καινοτόμος στον τομέα της χειραγώγησης των συναισθημάτων.

Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει τώρα είναι ότι η Τέταρτη Τεχνολογική Επανάσταση, τα Big Data και η Τεχνητή Νοημοσύνη έχουν την ικανότητα να διαδίδουν φόβο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η κατάσταση που προκάλεσαν είναι πολύ σοβαρή, διότι δεν αφορά μόνο τον φόβο, αλλά και τον εκβιασμό, την πίεση και τον σκληρό εξαναγκασμό.

Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς επιβεβαίωσε, σε ένα συνέδριο, ότι θα έρθει μια πανδημία και ότι «είχαν» (μίλησε στον πληθυντικό) όλα τα εργαλεία για να το αντιμετωπίσουν”.

«Προειδοποιώ, εδώ και 16 χρόνια, ότι στόχος των παγκοσμιοποιημένων ελίτ είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό την ηγεσία τους.

Λοιπόν, πώς μπορούμε να καταλάβουμε το μήνυμα του Γκέιτς τώρα για την απειλή από έναν θανατηφόρο νέο ιό;

Μετά από τόσα χρόνια που τα παρατηρώ, το συμπέρασμά μου είναι να το μεταφράσω σε κλειδί τυραννίας: είτε κάντε ό, τι σας λέω είτε επιμείνετε στις συνέπειες. 

Είναι αυτός ο εκβιασμός του νέου συλλόγου φιλάνθρωπων και εκείνων που ενσωματώνουν τα διασυνδεδεμένα δίκτυά τους;” τονίζει.

“Αυτό που μου προσφέρουν ως ασφάλεια είναι μόνο μια παγίδα.

Θα χάσω την ελευθερία και την ασφάλειά μου.

Ως πρόεδρος, ο Ομπάμα είπε ήδη ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε 100% ασφάλεια και ταυτόχρονα 100% ελευθερία.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα είναι ψέμα” σχολιάζει η ερευνήτρια.

 Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις σχέσεις με την Κίνα: “Αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία δείχνουν όλες οι αναλυθείσες δοκιμές.

Η συμμαχία που έχουν επιδιώξει με τις κινεζικές ελίτ για δεκαετίες ήταν τώρα δυνατή ενόψει της απροσδόκητης άφιξης ενός κοινού εχθρού.

Η απώλεια του προεδρικού θρόνου εμποδίζει την ανάπτυξη των σχεδίων καθώς και τις καθορισμένες προθεσμίες.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν το βλέπουν ακόμη και πιστεύουν απολύτως το επίσημο μήνυμα.

Ο φόβος του αόρατου υπήρχε στο DNA μας από τότε που ζούσαμε σε σπηλιές. 

Τώρα, στα σχολεία δεν μας διδάσκουν να ελέγχουμε τον φόβο.

Κυρίως, είναι οι γιαγιάδες και οι μητέρες, με τα τραγούδια και τις ιστορίες τους γύρω από τη φωτιά, που μας έχουν διδάξει να το αντιμετωπίσουμε από τις αρχές του πολιτισμού. 

Εξ ου και η επίθεση στις οικογενειακές σχέσεις.

Είναι ένας πολύ έξυπνος ιός.”

“ Το 2010 μίλησα για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν.

Στη συνέχεια, στο βιβλίο μου το 2013 “Lost”, έκανα μια ανάλυση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και των φάσεων του, που συνοψίζω ξανά στο νέο βιβλίο “ Η Αλήθεια της Πανδημίας”.

Το συμπέρασμα είναι όπως εξηγώ στο βιβλίο μου, σε γεωπολιτικό επίπεδο, η «πανδημική τακτική» είναι ένα όπλο πολέμου και, όπως μπορούμε να δούμε, οδηγεί στο σχηματισμό δύο τμημάτων.

Αφενός, αυτός που κάλεσε τον Άξονα, αυτός που ευθυγραμμίστηκε με την Κίνα του Xi Jinping, τους φιλάνθρωπους κατά του Τραμπ, τη Γαλλία του Macron, τον Rutte στις Κάτω Χώρες, τον πρόεδρο της Γκάνας, διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, το Ιράν, Πακιστάν … Και, αφετέρου, η διοίκηση του Τραμπ, η Βραζιλία του Μπολσονάρο, η Ουγγαρία του Ορμπάν, η Ινδία του Ραμ Ναθ Κόβιντ, το Μεξικό του Λόπεζ Ομπραντόρ, η λευκορωσία του Αλεξάντρ Γκριγκόριτς Λουκασένκο. 

Δηλαδή, εκείνοι που αρνούνται να δεχτούν τον εκβιασμό της παγκοσμιοποίησης της ελίτ.

Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παρατηρούμε γιατί, κατά την ανάπτυξη αυτής της τρίτης φάσης μπορεί να υπάρχουν αλλαγές και κινήσεις μεταξύ των αρχικών συμμαχιών.

Είναι γνωστό πώς ξεκινούν οι πόλεμοι, αλλά όχι πώς τελειώνουν.

Το ερώτημα, σε αυτόν τον διαγωνισμό για την παγκόσμια ηγεμονία, είναι το εξής: θα φτάσουν στη φάση του ένοπλου πολέμου;” καταλήγει.

Άγγελος Ρούσσος

https://www.pentapostagma.gr