«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΣΚΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΗ, ΩΣ ΓΡΥΠΕΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ,  ΠΡΟΣ ΤΟΝ…«ΠΑΤΟ»!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+ Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

    18.07.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ενω οι αιωνες περνουν και ξεφτιζουν τους θρυλους, το «Κρατιδιο της Ρωμιοσυνης», δηλαδη το αχρηστο αυτο «Αττικο Δημιουργημα», συνεχιζει επι περιπου 200 χρονια να βρισκεται καθηλωμενο σε μια μεσαιωνικη παρωδια και διοικηται σχεδον κατα συνεχεια απο την «πυγμαιοκρατια» της ιερης «Οικογενειοκρατιας», αρνουμενο με πεισμα να παρει θαρραλεες αποφασεις και να δωσει αποτελεσματικες λυσεις στα σημερινα και εντος της Ε.Ε. προβληματα και στον φαυλο κυκλο του αδιεξοδου στο «Αρχιπελαγος του Αιγαιου» και για ολα τα αποπνικτικα κακα που βασανιζουν αδιακοπα τον τοπον απο τον Εβρο μεχρι την Κρητη, και διαβρωνουν ανενοχλητα τις συνειδησεις, απονευρωνουν την θεληση, φαλκιδευουν τα οραματα, θανατωνουν τα ανακλαστικα και καταστρεφουν οτι ακομη παραμενει ορθιο και γνησιο Ελληνικο.

Το αχρηστο αυτο αττικο Δημιουργημα, απο το 1830 εως το 2020, δηλαδη μεσα σε 190 χρονια «πευχε» αυτο που δεν πετυχαν ολοι μαζι οι εχθροι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου δια μεσω των χιλιετιων, με το οριστικο ξεριζωμα απο τις προαιωνιες εστιες του στην Ιωνια, την Κωνσταντινουπολη, στο Ευξεινο Ποντο, στην Καππαδοκια, στην Νοτια Ρωσια, στην Νοτια Ιταλια, στην Αιγυπτο, στην Ανατολικη Ρωμυλια, στην Βορεια Μακεδονια και οπου αλλου επεβιωνε με επιτυχια αμυνομενος κατα των Ρωμαιων, Φραγκων, Οθωμανων, Τουρκων, Αραβων, Σλαβων, Βουλγατων κ.α. εχθρων του.

Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ως εχει σημερα, ειναι συνεπως ο ποιο επικινδυνος εχθρος και ο ολετηρας του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Ο  Ελληνας σαν πνευμα, σαν ενατενιση της ζωης και εκφραση της ανθρωπινης φυσης, κακοποιηθηκε μεσω της «Νεας Σιων» πνευματικα και εγινε Χριστιανος Βυζαντινος και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιος, δηλαδη συγχρονος Γενιτσαρος, που πολεμα σε λαθος στρατοπεδο, οπως οι 158.000 αδελφοι του κατα την πολιορκια της Κωνσταντινουπολεως.

Ο σημερινος Ρωμιος συνεπως αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο του Ελληνα και εξηγει το γεγονος της επικρατησης στην χωρα μας της «πυγμαιοκρατιας», προερχομενης απο την ιερη «Οικογενειοκρατια». Εδω υφισταται μια «Πρωτοτυπια» μεταξυ των κρατων μελλων της Ε.Ε.!!!

Αυτη εξηγειται εν μερει τουλαχιστον στο περιφημο εργο, που σκοπημα αποσιωπαται, «Ελληνικη Νομαρχια» του «Ανωνυμου Αποδημου Ελληνα».

Το εργο αυτο εκδοθηκε στην Ιταλια το ετος 1806 μ.Χ. Λεγεται οτι Συγγραφεας του εργου αυτου υπηρξε ο Ιωαννης Κωλεττης.

Το αρχαιοτερο ιδρυμα των Τουρκων, το Οικουμενικο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως, δεν ηταν και δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενας διοικητικος θεσμος του Τουρκικου Κρατους, ο οποιος ποτε δεν ειχε και δεν εχει παραιτηθει απο το να απεργαζεται την ενσωματωση του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης στην Τουρκια.

Οι κατωθι δηλωσεις του προκαθημενου του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνδταντινουπολεως ειναι χαρακτηριστικες: «…δυστυχως οι δυο λαοι (ο τουρκικος και ο ελληνικος) διεκοψαν την υπεροχη συμβιωση των 400 χρονων, οταν ξεσηκωθηκαν κατι Ξεβρακωτοι το 1821 και δημιουργησαν τις γνωστες προστριβες».

Οι εχθρικες  ενεργειες αυτου κατα της Ελληνικης Εθνικης Επαναστασης του 1821 περιγραφονται αναλυτικα στα τευχη 135, 195, 207. 209, 219, 243, 247, 255, 264, 267, 274, 278, 285, 289, 292, 296, 297 κ.α. του μηνιαιου περιοδικου «Δαυλος».

Στο «Ημερολογιο του Οικουμενικου Πατριαρχειου Κωνσταντινουπολεως» το οποιο εκδιδεται καθε χρονο, αναγραφεται η εθνικη εορτη της Τουρκιας «Νικης Αρχιστρατηγου», της 30ης Αυγουστου 1922, η οποια αφορα τις σφαγες κατα των Ελληνων της Μικρας Ασιας του  Κεμαλ Ατατουρκ.

Και σε αυτο το αρχαιοτερο ιδρυμα των Τουρκων εχει παραδοθει ο αποδημος Ελληνισμος, που αποδεικνυει την ανυπαρξια πολιτικης για αυτον απο τις ευθυνοφοβες κυβερνησεις πασης αποχρωσης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Για ποια συνεπως «Ομογενεια των ΗΠΑ» και των αλλων χωρων γινεται λογος, που θα αντιδρασει, εαν υπαρξει εκ μερους της Τουρκιας «θερμο επισοδειο» στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου ‘η δυσαρεστη εξελιξη στην Κυπρο και στην ΑΟΖ αυτης, αφου αυτη ειναι ανυπαρκτη, διοτι εμμεσα ελεγχεται απο την Τουρκια;

Το ετσι ονομαζομενο «ελληνικο λομπι των ΗΠΑ» ειναι ανυπαρκτο, διοτι αυτο εισακουει στον Αρχιεπισκοπο των ΗΠΑ Δημητριο και αυτος στον Προκαθημενο του αρχαιοτερου Τουρκικου Ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως και αυτος στον Ρεζεπ Ταγιπ Ερντογαν και αυτος στον Βλαντιμιρ Πουτιν, ο οποιος θα τον κανει Προεδρο μιας πυρηνικης δυναμης και γι’ αυτο δεν θα επιδεινωθουν οι θεσεις μαζι του λογω της μετατροπης της Αγιας Σοφιας σε Τζαμι ‘η και λογω μελλοντικης καταλληψης μερικων απο τις χιλιαδες νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου! Απο την αλλη πλευρα δεν θα υπαρχουν εισητηρια τωρα και η εισοδος για τους ορθοδοξους Ρωσους Τουριστες θα ειναι δωρεαν!

Ο γραφων διαφωνει παρ’ ολα αυτα στην μεταμορφωση της «Αγιας Σοφιας» σε Τσαμι, διοτι αυτη ειναι χτισμενη πανω απο τα ερειπια του τεμενος της αρχαιαοελληνικης «Αγιας Αφροδιτης», με κλεμενα οικοδομικα υλικα και Κιονες που αγιασθηκαν ομως, οπως συνηθως, απο την Νεαν Σιων και εχει την υπονοια, οτι ο Βλαντιμιρ Πουτιν εκδικειται τον προκαθημενο του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος, ο οποιος αναγνωρισε προσφατα την ορθοδοξη εκκλησια της Ουκρανιας, ως «Αυτοκεφακεφαλη», αφαιρωντας την ετσι απο την επιρροη του Πατριαρχειου της Μοσχας.

Η Ιστορια επαναλαμβανεται. Η Σοβιετικη Ενωση το 1922 στηριξε τον Κεμα Ατατουρκ, επειδη προηγουμενως ο χαμηλος πολιτικος και στρατιωτικος οριζοντας του αττικου δημιουργηματος, ειχε στειλει στην Ουκρανια δυο Μεραρχιες, υπο τον στρατηγο Πλαστηρα, εναντιον των Μπολσεβικων, αντι να τις εδρευσει στον Ευξεινο Ποντο κατα του Κεμαλ Ατατουρκ.

Οι ελληνικες εδαφικες αξιωσεις στην κεντρικη και ανατολικη Μακεδονια κατα της Βουλγαριας και στην Θρακη και στην Μικρα Ασια κατα της Τουρκιας, που ρυθμιστηκαν το 1919 στην Συνθηκη του «Νε’ι’γυ» με την Βουλγαρια και το 1920 στην Συνθηκη των «Σεβρων» με την Τουρκια, μονο εν μερει τηρηθηκαν απο τους ετσι ονομασθεντας τοτε συμμαχους μας.

Ποιοι ειναι ιστορικα οι Τουρκοι, που μας επρισαν τον τελευτεο καιρο με τις απειλες τους τα «Αρχυδια» μας και ψαχνουν να βρουν δικαιωματα καποιων ολιγων αιωνων, ενω τα Ελληνικα δικαιωματα στην Μικρα Ασια, αναγονται απειρως πιο πισω; Σημερα η Τουρκια λογω γειτνιασης και ιστορικων απωθημενων, προσπαθει να επωφεληθει απο το κενο που δημιουργει η εν μερει αποχωρηση των ΗΠΑ απο την Εγγυς- και Μεση Ανατολη και τις αντιθεσεις ΗΠΑ-Ρωσιας, για να νεκραναστησει την Οθωμανικη Αυτοκρατορια με ορους του 21ου μ.Χ. αιωνα. Ετσι μεσα στα πλαισια αυτο εγκαθιδρυσε και τουρκικη ναυτικη βαση στην Αλβανια, στο μαλακο υπογαστριο της Ιταλιας, δηλαδη στην Νοτια Αδριατικη, με εποπτεια στα στενα του Οτραντο.

Η γειτονα μας χωρα Αλβανια διολισθηκε και αυτη στις «νεοοθωμανικες αγκαλιες» της Τουρκιας.

Εκμεταλλευομενη την αδυναμια των ΗΠΑ και την περιεργη και ανεξηγητη σχεση Τραμπ-Πουτιν-Ερντογαν, προσπαθει η Τουρκια να αποκτησει το δικο της μετωπο και γι’ αυτο συνεπτηξε ενα τετοιο με την Ρωσια και το Ιραν.

Και γι’ αυτο περαν της Κρητης, δηλαδη της γης του Μινωα και του Ιδομενεα, εχει βαλλει στο στοχαστρο της  22 νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου (Αγιος Ευστρατιος, Αντιψαρα, Σαμοθρακη, Λημνος, Λεσβος, Χιος, Ικαρια, Σαμος,  Αστυπαλαια, Ροδος, Χαλκη, Καρπαθος, Κασος, Ιλεκη,  Νισυρος, Καλυμνος, Λερος, Πατμος, Λειψοι, Συμη, Κως και Καστελοριζο) και κανει, οτι δεν γνωριζει, οτι η Ιωνια με πρωτευουσα την Σμυρνη, ειναι ελληνικοτατη και ας λενε οι Τουρκοι οτι «σκατα» θελουν με ψευδη, απειλες, ειρωνειες, πολεμοχαρεις ιαχες, υπεροψια, ζωτικους χωρους, μεγαλες και γαλαζιες πατριδες κ.α. πολλα.

Με τετοια δεδομενα μια ειλικρινη και δημιουργικη γειτονια αποτελει επικινδυνη ουτοποια.

Η πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης καλειται να βρει τροπους εξισορροπησης της νυν τουρκικης ισχυος.

Αλλα αυτο ειναι ομολογουμενως μια δυσκολη εξισωση και προ’υ’ποθετει βαθια γνωση της περιπλοκης και διαρκως μεταβαλλομενης τουρκικης  πραγματικοτητας.

Η ολη κατασταση ομως μπορει να παρει μια αλλη εξελιξη, η οποια ακολουθει το στρατηγικο σχεδιο Yinon του Ισραηλ.

Σε εναν πολεμο κατα του Ιραν, η Δυση θα πονταρει στην αποσπαση των κουρδικων περιοχων απο το Ιραν.

Κατι τετοιο ονομαζεται «βαλκανοποιηση».

Οι Κουρδοι θα παρουν το δικο τους κρατος. Ομως το προβλημα για την Τουρκια ειναι, οτι το μεγαλυτερο μερος της κουρδικης περιοχης με πανω απο 20 εκατομμυρια Κουρδους κατοικους, βρισκεται μεσα στην Τουρκια.

Δεν αποκλειεται για τις απωλειες της να αποζημειωθει η Τουρκια απο την Δυση με τα νησια Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου και την Κρητη.

 Η Δυση (Γερμανια) στο παρελθον παραχωρησε με το ετσι θελω την Ανατολικη Μαζκεδονια και την Δυτικη Θρακη στην συμμαχο της Βουλγαρια.

Ετσι και αλλως εμπιπτουν τα περισσοτερα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και η Κρητη στις «νεες Χωρες» και βρισκονται υπο την θρησκευτικη δικαιοδοσια του προκαθημενου του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος της Κωνσταντινοπολεως και κατ’ επεκταση του Ερντογαν.

Για την Τουρκια την ιδια, προκειται για ενα κρατος μογγολικης συμμοριας και συνεπως για ενα εφιαλτικο, κακεκτυπο, εγκληματικο και θανασιμα επικινδυνο τερατουργημα, που πρεπει με «Οδυσσειακο Δολο» αλλα και με το «Μολων Λαβε» συντομα να αντιμετωπισθει αποτελεσματικα απο την Ελλαδα.

Να σκεφθει κανεις, οτι οι νεες χωρες της Ελλαδος (Δωδεκανησα και Κρητη) υπαγονται ακομη στο αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα ης Κωνσταντινουπολεως και μπορουν να διεκδηκεθουν απευθειας απο τον Ρετσεπτ Ταγιπ Ερντογαν.

Σημερα την 18.07.2020 εξεδωσε η Τουρκια Navtex για εντοπισμο κοιτασματων Υδρογονανθρακων νοτια της Κρητης και εντος της ελληνικης υφαλοκρηπιδας πλησιον των οικοπεδων 15 και 20.

Θα αντιδρασει η Ελλαδα δυναμικα οπως απειλησε ‘η θα ανεχθει τις ερευνες οπως ανεχετα τις καθημερινες σχεδον παραβιασεις του εναεριου χωρου της;

Η ανοχη της εισβολης στην ελληνικη υφαλοκρηπιδα νοτια της Κρητης απο τουρκικο ερευνητικο πλοιο ‘η γεωτρυπανο, σημαινει επισημη αναγνωριση της Τουρκολιβυκης συμφωνιας (τουρκολιβυκο Μνημονιο Συναντιληψης  για την οριοθετηη θαλασσιων ζωνων τον Νοεμβριο του 2019) για κοινη υφαλοκρηπιδα στην Μεσογειο θαλασσα.

Ελληνες μη τους φοβαστε τους Τουρκους… αναχαιτισατες τους με την ανδρεια σας, οπως αναχαιτισατε τους Περσας!

Βασισθειτε αποκλειστικα στις δυναμεις σας και οχι στους συμμαχους σας, στην διεθνη κοινοτητα, στους διεθνους οργανισμους κα στους διεθνεις θεσμους!

Απ’ ολους αυτους θα προδοθηται!

Ολοι αυτοι θα στηριξουν την Τουρκια.

Το «Ανατολικο Ζητημα» συνεχιζει να ζει και η πολιτικη των σημερινων μεγαλων στρατιωτικων δυναμεων εξαρταται απο την Γεωγραφια.

Καταφανως οι ελληνικοι νησοι του Ανατολικου Αρχιπελαγος του  Αγαιου  και η Κρητη βρισκονται στον πυρηνα του γεωπολιτικου γεωστρατηγικου σχεδιου της Δυσης, να εκπεσουν της ελληνικης κρατικης κυριαρχιας που σημαινει, οτι ο βασικος εχθρος της Ελλαδος ειναι η Δυση και γι’ αυτο δεν πρεπει να ανηκουμε σε αυτην, δηλαδη στους εγκληματιες της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου!.

Η Δυση μας μισει και θελει μια ταπεινωμενη μικρα και δηθεν εντιμη Ελλαδα εως την Θεσσαλια, με το μισο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, χωρις την Κυπρο και την Κρητη και με βασιλευομενη δημοκρατια ως πολιτικο συστημα.

Συνεπως ανηκουμε μονο εκει οπου ειναι το συμφερον μας.

Η Γεωγραφια ειναι αυτη που θα καθωρισει την μελλοντικη τυχη του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Κρητης…Η τελευταια ως το «Αεροπλανοφορορο της Μεσογειου» βρισκεται στα μεσα του δρομου μεταφορας «Υδρογονανθρακων» και αλλων προ’ι’οντων προς την Ευρωπη, ισως και εντοπισμου νεων κοιτασματων, και για τον λογο αυτο κινδυνευει να πεση σε αλλα χερια… Η Κρητη ομως σε αντιθεση με την Κυπρο βρισκεται πολυ κοντα σε πιθανα σημεια ελληνοτουρκικων συγκρουσεων και επιπλεον το μεγεθος και το αναγλυφο της με την υπαρξη πολλων ελληνικων στρατιωτικων αεροδρομιων και της ελληνικης ναυτικης βασεως της Σουδας, της δινουν εξτρα δυνατοτητες σ’ ολα και με ολα τα Οπλα, δηλαδη δεδομενα, που περαν της προδοσιας δεν θα δικαιολογουσαν μια   παθητικη σταση της Ελλαδος.

Η Τουρκια επιθυμει να γινει και θα γινει με στηριξη επισημα της Ρωσιας και ανεπισημα του Πακισταν, πυρηνικη δυναμη, παρακαμτοντας ολες της σημερον στρατιωτικες της συμμαχιες και  κατ’ επεκταση καθε δικλειδα αποτροπης. Ζωτικης σημασιας για το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειναι, να προλαβει μια τετοια και επικινδυνη γι’ αυτο εξελιξη.

Η Τουρκια κατασκευαζει δυο πυρηνικα εργοστασια στο Ακουγιο (απεναντι απο την Κυπρο) με ρωσικη βοηθεια και τεχνογνωσια.

Απο τις συμμαχιες της, της Δυσης,  στηριζεται ακομη για να αποτραπει η απομακρυνση της απο την Δυση με καταρρευση των σχεσων ασφαλειας με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Μια κατοχη τακτικων πυρηνικων οπλων ως παραγοντας πολλαπλασιαστικης ισχυος σιγουρα αλλαζει την δυναμικη και ανα περιπτωσεις, επιβαλλει καποιες επιθυμιες ως διαταγες απο πλευρας Τουρκιας.

Σιγουρα κατεχει ηδη και μεσω της Λιβυης και Πακισταν φυγοκεντρες μηχανες για εμπλοτισμο Ουρανιου-235 για υλικα ραβδων.

Αυτες κατα πολλους ισως να ειναι προ’ι’οντα λαθραιας συναλλαγης στο παρελθον. Φαινεται οτι μεσα στα πλαισια αυτα απεκτησε και την δυνατοτητα να εκτοξευει μεσου βεληνεκους πυραυλους με ικανοτητα μεταφορας πυρηνικης κεφαλης τακτικου επιπεδου.

Τα δικαιωματα των Ελληνων σε ολη την Μικρα Ασια ειναι θεμελιωμενα σε ιστορικους αιωνες και ως εκ τουτου απαραγραπτα και ας λενε οτι θελουν οι Τουρκοι και οι Γερμανοι!

Οσο για τους τελευταιους, ποτε δεν πρεπει να ξαχασουμε τι εκαναν με την σιδηροδρομικη γραμμη «Βερολινον-Βαγδατη» και τις δραστηριοτητες τους με τον βαρωνο Μαρσαλ, τον δοκτωρα Κεργκερ, των στρατηγων Γκολτς και Λιμαν φον Σανδερς, για να καταστρεψουν τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας!

Συνεπως καμμια εμπιστοσυνη και στην σημερινη συμμαχο του ΝΑΤΟ Γερμανια.

Εκ των πραγματων αυτη και για γεωστρατηγικους λογους, θα στηριξει παλι την Τουρκια μαζι με τις ΗΠΑ, οταν αυτη μετα τις στρατιωτικες επιθετικες ενεργειες που εκανε στο Ιρακ και στην Συρια και σε εκεινες που πιθανως θα κανει στην Κυπρο-Ανατολικη Μεσογειο, στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην Λιβυη, θα στηριχθει παλι απο τους ετσι ονομασθεντας συμμαχους μας.

Η Τουρκια απο την πλευρα της γνωριζει  πολυ καλα, οτι η Ελλαδα, εξασθενημενη απο τα εγκληματικα σχεδια των ετσι ονομασθεντων συμμαχων μας Φαιδωρα (πληρης αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων μας) και Overkill (ψυχολογικος και οικονομικος πολεμος) βρισκεται σε αδυναμη θεση και οτι οι παλαιωτεροι μοχλοι «πολιτικης και στρατιωτκης Εξισσοροπησης», οπως οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. ειναι σχεδον ανυπαρκτοι.

Για τους Ελληνες και οχι για τους σημερινους εν Αθηναις καφενειολογουντες Ρωμιους πολιτικους, η Τουρκια πρεπει να παραμεινει παση θυσια στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου ενα εσωστρεφες «Ποταμοπλοιο», που θα πλεει ακινδυνα μονο στα αβαθη νερα του Βοσπορου.

Εαν αυτο βγει στα ανοιχτα του Αρχιπελαγους του Αιγαιου πρεπει θα βυθιστει! Επιτελους καποιος απο τις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις, οφειλει να αμφισβητησει ανοιχτα και επισημα την κυριαρχια της Τουρκιας στα νησια Ιμβρος και Τενεδος, στην Ιωνια και στον Ευξεινο Ποντο.

Αλλως θα θεωρειται η ηγεσια αυτων, οτι ειναι δουλικα δεσμια και υποχειριο της διεφθαρμενης, οικονομιστικης, κλεπτικης, δογματικης και δολιας πολιτικης ηγεσιας εκ της Οικογενειοκρατιας, του τερατουργηματος του φθονου, που μαζι με την ηγεσια της Ορθοδοξιας εκτρεφει την δεισιδαιμονια, ναρκοθετει την παιδεια με τον σκοταδισμο, εκφυλιζει τον πολιτισμο σε βαρβαροτητα, πυροδοτει τα συμπλεγμαστα εθνικης μειονεξιας και θωρακιζει ετσι ενα επικινδυνο μορωμα εντος της Ε.Ε.

Αντιδρασαται και απαντησαται Ελληνες στους θρασυδειλους Μογγολους, οπως αντεδρασαν οι Ελληνες το 1827 με την τριτη διακηρυξη της Γ’ Εθνοσυνελευσης στην Τροιζηνα και στηριξαται της αμυνα και την επιθεση σας στην αρχη των Ελληνων πολιτων-μαχητων.

Ειναι αληθεια, οτι απουσιαζουν εγκληματικα απο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειδικα γνωμοδοτικα συμβουλια σοφων τα οποια οχι μονο θα συμβουλευαν αλλα και θα καθοδηγουσαν την κορυφη της πυραμιδας της πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας του.

Ειναι βεβαιο  οτι αυτα θα προτειναν την αναπτυξη στην χωρα του  Πυθαγορα, Λευκηππου, Δημοκριτου, Αρχιμηδου και τοσων αλλων γιγαντων του πνευματος και της επιστημης, δηλαδη την αναγεννηση της πυρηνικης ενεργειας και μαζι της και την κατασκευη πυρηνικων οπλων.

Τα πρωτα βηματα για την επιτευξη του μεγαλοεπιβολου αυτου σχεδιασμου συμβολικα πρεπει να αρχισουν στα Αβδηρα της Θρακης (στην κρυσταλλοσχιστωδη μαζα της Ροδοπης) με ιδρυση παραρτηματος της πυρηνικης φυσικης του Δημοκροτιου Πολυτεχνειου της Θρακης.

Θα πρεπει επιτελους να κατανοησουν οι Ρωμιοι, που ασκουν κρατικη εξουσια, οτι ολες οι χωρες δεν μπορουν να γινουν πιο ανταγωνιστικες με φθηνη εργασια και μισθους εξαθλιωσης, αλλα με φθηνη ενεργεια.

Με την απολιγνητοποιηση της Ε.Ε. η ενεργεια στην Ελλαδα, ως εχει, ειναι πανακριβη.

Ανθρωποι με μυαλο στο κεφαλι και οχι αχυρο, δεν βασιζονται σε ανανωσιμες πηγες ενεργειας και πιθανα κοιτασματα Υδρογονανθρακων, αλλα κοιταζουν στις δυνατοτητες επιζωοτιας της φυλης τους!.

Η πυρηνικη ενεργεια, με ολα τα προβληματα της, αποτελει και για την Ελλαδα μια λυση. Εδω δεν προκειται ομως μονο, ως πολλες φορες τονισθηκε, για χρηση της πυρηνικης ενεργειας αποκλειστικα μονο για την καλυψη των ενεργειακων αναγκων της Ελλαδος.

Προκειται για ενα σοβαρο θεμα επιβιωσης της πατριδος μας.

Και εδω ο σκοπος αγιαζει τα μεσα! Απο την αλλη πλευρα στην Δυση, η οποια επιδειωκει την συρρικνωσην μας, οι ιδεες των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων αρχισαν να βρισκουν την φυσικη τους εκφραση και επιβεβαιωση! Προβαλλει λοιπον επιτακτικη η αναγκη και για την αναβιωση του αρχαιοελληνικου Πνευματος.

Συνεπως πρεπει να παψουν και οι συγχρονοι Ρωμιοι να μενουν ως «Βελαζον Ποιμνιον».

Το θρησκευτικο ιερατειο της Ορθοδοξιας πρεπει να παψει να συγκυβερνα, διοτι αλλως θα συνεχιζει να υπερισχυει στην Ελλαδα ο δογματισμος και παραλογισμος, οπως συμβαινει σημερα και θα συνεχισει να συμβαινει και στο μελλον.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ή μέρους του άρθρου, εκ του νόμου, αν κάποιος θέλει το άρθρο να το αναρτήσει, θα ζητήσει την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>