«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρηματοδοτεί τους «Γκρίζους Λύκους» με 4.000.000 ευρώ!

17 Ιουλίου 2020

Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρηματοδοτεί τους «Γκρίζους Λύκους» με 4.000.000 ευρώ!

Είναι γνωστό ότι η Γερμανία έχει συμφέροντα στην Τουρκία. Αυτό ίσως εξηγεί και την διαλλακτική στάση του Βερολίνου απέναντι στην Άγκυρα. Αυτό όμως απέχει πολύ από το να συνεργάζονται πρωτοκλασάτα στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης με τους ακραίους εθνικιστές και ισλαμιστές «Γκρίζους Λύκους».

Παρά ταύτα η συνεργασία αυτή υφίσταται. Και αυτό διότι το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων της Γερμανίας ελέγχεται από τους «Γκρίζους Λύκους». Και αυτό είναι γνωστό στην γερμανική κυβέρνηση. Το έχει επισημάνει η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος BfV. Και αυτό το Κεντρικό Συμβούλιο διατηρεί δεσμούς στενής συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, επί χρόνια επικεφαλής του αδελφού κόμματος της Μέρκελ, Χριστιανοκοινωνιστών.

Ο Ζεεχόφερ την περασμένη Δευτέρα συναντήθηκε με το Κεντρικό Συμβούλιο των Μουσουλμάνων της Γερμανίας στο Βερολίνο. Τρεις ημέρες αργότερα η ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος BfV παρουσίασε την έκθεσή της για το έτος 2019, στην οποία αναφέρεται πως η «Ακροδεξιά» αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στη Γερμανία. Στην πρόσφατη αυτή ετήσια έκθεση της BfV, κατατάσσεται για πρώτη φορά στους ακροδεξιούς «Γκρίζους Λύκους» και η Ένωσις ATIB (Ένωσις Τουρκο-Ισλαμικών Πολιτιστικών Συλλόγων στην Ευρώπη). Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση αυτή αποτελεί το γεγονός ότι η ATIB είναι ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων της Γερμανίας και μέχρι σήμερα ο μεγαλύτερος σε μέλη Σύλλογός του.

Να σταματήσουν οι συνεργασίες και οι συνομιλίες

Η εκπρόσωπος της γερμανικής αριστεράς Ούλλα Ζέλπκε μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt δήλωσε σχετικά: «Είμαι ευτυχής που η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραδέχεται επιτέλους ανοικτά πως η ATIB αποτελεί μέλος των Γκρίζων Λύκων», επισημαίνοντας όμως ότι το γεγονός αυτό θα πρέπει να επιφέρει συνέπειες και να σταματήσουν οι συνεργασίες και συνομιλίες τόσο με την ίδια την ATIB, όσο και με το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων, όσο αυτό δεν διαφοροποιείται από αυτήν.

Επισημαίνεται ότι οι σχέσεις της ATIB με το Κίνημα Ülkücü, δηλαδή τους Γκρίζους Λύκους παραμένουν στενότατες. Η ATIB ιδρύθηκε το έτος 1987, ως αντιπροσωπεία των Γκρίζων Λύκων στο εξωτερικό και κυρίως στις χώρες όπου υπάρχουν Τούρκοι μετανάστες. Όπως αναφέρει η BfV, το Κίνημα των «Γκρίζων Λύκων» προωθεί ένα κίνημα ισχυρά προσανατολισμένο στο Ισλάμ. Το 2016 η ATIB διέψευσε την όποια «οργανωτική και ιδεολογική» σχέση της με τους Γκρίζους Λύκους χωρίς βεβαίως να γίνεται πιστευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η ATIB μαζί με τους Γκρίζους Λύκους ασκούν επιρροή σε πολυάριθμους πολιτιστικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων, επιχειρηματικές Ενώσεις, Οργανώσεις Νεολαίας, ποδοσφαιρικούς Συλλόγους και τεμένη στην Γερμανία.

«Σε αντίθεση με αυτό που προβάλει προς τα έξω η ATIB, προωθείται ένας τουρκικός εθνικισμός με ακροδεξιά επιρροή», αναφέρει η BfV στην έκθεσή της και συνεχίζει χαρακτηριστικά: «Οι Γκρίζοι Λύκοι υποστηρίζουν την υπεροχή του τουρκικού κράτους και της ιστορίας του και υποτιμούν άλλα έθνη και εθνότητες. Εχθροί της ιδεολογίας τους θεωρούνται για παράδειγμα Κούρδοι, Αρμένιοι, Αλεβίτες και Εβραίοι. Το ιδανικό των υποστηρικτών τους είναι η ίδρυση ενός εθνικώς ομογενοποιημένου κράτους όλων των τουρκόφωνων λαών, υπό την ηγεσία της Τουρκίας».

Προγράμματα του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων

Βάσει της έρευνας που διεξήγαγε η Die Welt, πολλά γερμανικά ομοσπονδιακά υπουργεία και υπηρεσίες χρηματοδοτούν προγράμματα του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων της Γερμανίας. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων χρηματοδότησε κατά το διάστημα 2017 με 2019, με περισσότερα από 3,7 εκατ. ευρώ, προγράμματα του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων.

Για το πρόγραμμα «Αδελφοποίησις Εκτοπισμένων και Ιθαγενών» χορηγήθηκαν εντός του έτους 2020, περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. Πάντως μετά την παρουσίαση της ετησίας εκθέσεως της BfV, αυξήθηκαν οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις Γερμανών πολιτικών για την συνεργασία της ομοσπονδιακής Κυβέρνησης με το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων, ζητώντας εξηγήσεις από τον Ζεεχόφερ. Το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων, που ρωτήθηκε από την Die Welt για την άποψή του σχετικά με τις ακροδεξιές πεποιθήσεις της ATIB και τις σχέσεις της με τους «Γκρίζους Λύκους», αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Αναπάντητο έμεινε και το ίδιο ερώτημα που ετέθη στο ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών για την συνεργασία του με τις εν λόγω οργανώσεις.

https://infognomonpolitics.gr/2020/07/i-kyvernisi-tis-merkel-chrimatodoti-tous-gkrizous-lykous-me-4-000-000-evro/?fbclid=IwAR0svNV1XfWuc6Y2haweizQR2NWnXUBMIuUGVR08md3OxdVbwOA6E4d57IY#.XxE0h9Zbv1U.facebook