«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η εγκάθετη Κυβέρνηση των ξένων νταβατζήδων ψήφισε νόμο να σκοτώνει νόμιμα τους πολίτες, με συμπαράσταση τους μισθοφόρους δικαστικούς και αστυνομικούς!!!

πέθανε τελικά από τις επιπλοκές που του δημιούργησαν τα αλλεπάλληλα βάναυσα χτυπήματα, στο συκώτι

Βασίλης Μάγγος,

Το σκότωσαν το παλικάρι, το έγκλημα του; Διαμαρτυρήθηκε!!! Νόμιζε ότι έχει δικαίωμα να πει την άποψή του! Πίστεψε ότι υπάρχει δημοκρατία!

Το σκότωσαν το παλικάρι οι πραιτοριανοί του παρακράτους, που λέγονται αστυνομικοί, δηλαδή τα παιδιά μας, τα αδέλφια μας, γίνονται οι δολοφόνοι μας για το χρήμα, σκοτώνουν και την μάννα τους!!!!

Όσο για αυτούς που φοράνε τις τηβέννους, μέσα τους έχουν για αισθήματα σκατά, μίσος , χολή και τα περί δικαιοσύνης μόνο προδότες εκπροσωπούν, είναι έκφυλοι και δογματικοί μισθοφόροι των ξένων πατρόνων τους!

Θεέ των Ελλήνων Δια!!!

Γιατί δεν αντιδράς, να τους κάψεις, να τους εξαποστείλεις στον βούρκο που ανήκουν, γιατί – Δια – ανέχεσαι τέτοια σκουλήκια, που καλύπτονται και τρομοκρατούν τον λαό με Εβραϊκές εικόνες;;;

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θα ξεπεράσει και την χούντα.

Η κυβέρνηση, έχει πλέον πάνω της το αίμα νεκρού.

Ο εικοσιεπτάχρονος Βασίλης Μάγγος,που συνελήφθη στη διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, για τη σύλληψη δύο πολιτών κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ενάντια στην καύση σκουπιδιών που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, πέθανε τελικά από τις επιπλοκές που του δημιούργησαν τα αλλεπάλληλα βάναυσα χτυπήματα, στο συκώτι και στην σπλήνα, από τον ‘’στρατό’’ κατοχής των ματ.
Δεν μιλάμε πια για απλή καταστολή, εδώ έχουμε δολοφονία.

Ένα μπουλούκι μισανθρώπων, που ξεσπούν την βία που έχουν μέσα τους αταβιστικά, με πρόσχημα την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Χωρίς κανένα έλεγχο.

Χωρία καμία απονομή ευθυνών.

Με μια πολιτική ηγεσία , που εφαρμόζει ακροδεξιές μεθόδους , παλαιάς κοπής .Με ένα σύστημα δικαιοσύνης που αποτελείται από έντρομους εισαγγελείς και δικαστές.

Με ένα ελεεινό σύστημα πληροφόρησης-παραπληροφόρησης από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Αυτό το περιβάλλον, το ονομάζουν Δημοκρατία.

Αυτό το σύστημα, το λένε τήρηση της τάξης και της ασφάλειας.
Δεν πρόκειται ουδείς σαδιστής επίορκος αστυνομικός να τιμωρηθεί και κανείς ασυνείδητος υπουργός να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχει ευσυνειδησία μέσα στον αυταρχισμό και την τυραννία.

Να γνωρίζει ο απλός πολίτης, πως για την εξουσία, ένας λαός που διαμαρτύρεται, είναι εχθρός λαός.
»Θέλαν το νόμο φίλο κι όχι φύλακα
να μη φοβούνται πια τον χωροφύλακα
την περηφάνια τους κανείς να μην πληγώνει
ούτε την πόρτα τους να ξεκλειδώνει.
Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός ήτανε τούτος ο παλιολαός…»( Στίχοι Ι.Καμπανέλης, μουσική Μ.Θεοδωράκης)
Όταν η εξουσία επιβάλλεται με τον νόμο, όταν σκορπά τον τρόμο, η μόνη απάντηση του λαού πρέπει να δοθεί στον δρόμο.

Ο Periklis Danopoulos είναι με την κατερινα κατσαρη. Σταύρος Μελέτης

……………..

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Κατά τις διατάξεις του Άρθρου 1 παράγραφο του ισχύοντος ακόμη ελληνικού Συντάγματοςορίζεται ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.» κατά δε την παράγραφο 3 αυτού επιτάσσεται ότι: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους…».                                                                                                                                            

Ως κυρίαρχος λοιπόν Λαόςμην μπορώντας να συμβιβαστώ με την συντελούμενη εις βάρος μας, εκ μέρους των θεσμών και των λειτουργών αυτώνανομία και διαφθορά, που έχει μετατρέψει πλέον το πολίτευμα από Δημοκρατία σε Τυραννία, ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ, συντάσσομαιως Έλληνας, με τις διατάξεις του ακροτελεύτιου Άρθρου 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος που επιτάσσει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Υπό το πνεύμα της εφαρμογής των ανωτέρω διατάξεων και της διεκδικήσεως των Συνταγματικών μου δικαιωμάτων, εγώ, ως  ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους μας, βάλω ευθέως εναντίον εκείνων που με την σιωπή τους γίνονται συναυτουργοί στην συντελούμενη ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ 

http://arxaiaithomi.gr/