«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ή ΦΘΟΝΟΣ;;;;;;;;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ή ΦΘΟΝΟΣ;;;;;;;;

Κοιτάζοντας την εικόνα που σας επισυνάπτω στην οποία φαίνεται μια διαφημιστική καμπάνια της COCA COLA του 1992 με έπιασε μεγάλη θλίψη!!

Προσπάθησα να κατανοήσω για ποιο λόγο περιγελούνται τα μνημεία μας από κάποιους που δεν τα κατανοούν.

Προσπάθησα επίσης να κατανοήσω γιατί διώκεται η Ελληνική ιστορία με τόσο μένος.

Προσπάθησα να μπω στη θέση όλων αυτών, που κατά καιρούς έχουν δράσει με μύριους τρόπους και τώρα και στο παρελθόν, προκειμένου να μειώσουν και να εξαφανίσουν την έννοια ΕΛΛΑΣ από τον πλανήτη.

Μα ταυτόχρονα, όσο και αν πάλευα να σκεφτώ από την δική τους πλευρά, την ίδια ώρα περνούσαν, με ταχύτητα αστραπής, εμπρός από τα μάτια μου, οι εικόνες από τα εκατομμύρια Ελληνικά εκθέματα, που ‘’’φιλοξενούνται’’’ στα μουσεία τους.

Μουσεία που δεν θα υπήρχαν εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα.

Ποια Ελλάδα;; ίσως να με ρωτήσετε!!

H Ελλάδα των δοσίλογων;;;;

Των Εθνομηδενιστών;;;

Των Πρακτόρων;;;

Των Βολεψάκηδων;;;

Των Μιζαδόρων;;;

Και έχει κάποια σχέση αυτή η Ελληνόφωνη πλέμπα με την Ελλάδα;;;

Και υπάρχει ακόμη κάπου η Ελλάδα;;;

Και εάν ναι, τότε ποιος δικαιούνται να την κληρονομήσει;;;

Οι Ελληνόφωνοι γενίτσαροι ή κάποιοι άλλοι;;;

Mια σοβαρή διαπίστωση που προέκυψε, από τις εναλλαγές των εικόνων, είναι πώς ΟΛΟΙ τους άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, πασχίζουν να κληρονομήσουν κάτι από την Ελλάδα.

Άλλος τη Θράκη (οι Βούλγαρο, Τούρκοι), άλλος την Μακεδονία (οι Σκοπιανοί), άλλος την Ήπειρο (οι Αλβανοί), άλλος την Γραμματεία μας (οι Γερμανοί), άλλος τα Πολιτεύματα μας (οι ΗΠΑ), άλλος τις μνήμες μας και τμήμα του Πολιτισμού μας (οι Ρώσοι, Τούρκοι), άλλος τις αρχαιότητες μας (οι Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι), άλλος τη γλώσσα μας…….

Και το καλλίτερο;;;

Εμείς, εμείς που φαινομενικά είμαστε οι νόμιμοι και φυσικοί κληρονόμοι, έχουμε κάτι σούργελα, στα εκάστοτε καίρια σημεία, που……αποποιούνται με ανακούφιση οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα!!

Συνδυαστικά λοιπόν δρώντες, οι έξω, που διαρκώς ζητούν, και οι μέσα, που διαρκώς δίνουν, ξεγυμνώνεται ο τόπος μας, μικραίνει η ιστορία μας, αλλοιώνεται η γλώσσα και κονταίνουν οι μνήμες!

Μα Ελλάδα ΔΕΝ είναι μόνον αυτά!!

Η Ελλάδα δεν είναι δνοφερή επίνοια!!

Ελλάδα είναι ΕΝΝΟΙΑ!!

Είναι ο δημιουργός αυτών που σήμερα κομματιάζονται.

Είναι η επιστήμη, η σκέψη, η λογική, η φιλοσοφία, η ελευθερία, τα γράμματα, οι τέχνες, η ιατρική η αστρονομία…………………..

Πώς μπορούν να κομματιάσουν κάτι τόσο ενιαίο;;;;

Και όσο κομματιάζονται τα, φαινομενικά κληροδοτήματα μας, στους νέους κληρονόμους, τόσο λιγότερο τα κατανοούν και τόσο εμείς βυθιζόμαστε σε μεγαλύτερα βάθη!!

Θλίψη για την κατάντια……

Θλίψη και πόνος μαζί!!!

Και οι άλλοι;;;

Οι πέριξ ημών;;

Αυτοί χαίρονται.

Απολαμβάνουν το δικό μας κομμάτιασμα και ‘’τσιμπολογούν’’ ό,τι προλάβουν.

Και ναι, φθονούν!

Φθονούν με όλη τη δύναμη του είναι τους, γιατί εμείς που τα είχαμε όλα τα πετάμε.

Αυτοί που δεν είχαν κάτι, σαν φτωχοί, και καταφρονεμένοι συγγενείς, πασχίζουν να χορτάσουν από τα ψίχουλα…

Δυστυχώς……

Έτσι έχουν τα πράγματα…

Και έτσι θα πάει έως το τέλος…

Θα αλλάξει αυτό, αλλά θα αλλάξει στο ΟΛΟΝ.

Και δεν θα αλλάξει με ευχολόγια και ελπίδες.

Θέλει κόπο, πόνο, προσπάθεια, δεσμεύσεις, αλλαγή οπτικής, επαναπροσδιορισμό αξιών……..

Τα ημίμετρα πλέον δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

Αυτό το οικοδόμημα ήταν λάθος και κατέρρευσε σχεδόν πλήρως.

Ώρα είναι πια να το κατακτήσουμε από την αρχή, σε νέες βάσεις, με γερά θεμέλια και κυρίως ως Έλληνες!!

Γιατί αυτό πρώτα απ’ όλα προέχει.

ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!!!

Γιώργος Χαβαλές

George Chavales προς Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΚΙ” ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

 

18 comments to ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ή ΦΘΟΝΟΣ;;;;;;;;