«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΉ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!! ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ !!!!

1 comment to ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΉ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!! ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ !!!!

 • ΕΕ:Η Τουρκία υποψήφια προς ένταξη και δικαιούται προενταξιακή οικονομική βοήθεια!
  12:17 – 07 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
  https://www.reporter.gr/media/k2/items/cache/bf67fb6c6a2283a6347b3ce43740878b_L.jpg
  Με σημερινή γραπτή του απάντηση, προς τον Ιταλό ευρωβουλευτή της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Vincenzo Sofo, ο Επίτροπος Várhelyi, εξηγεί πεντακάθαρα το γιατί η ΕΕ αντιμετωπίζει την Τουρκία σαν «χαϊδεμένο παιδί» της και παράλληλα διερμηνεύει, εμμέσως πλην σαφώς, τις πρόσφατες δηλώσεις Μπορέλ, περί έναρξης διαπραγματεύσεων Ελλάδος-Τουρκίας για τα ενεργειακά.
  Ο Επίτροπος, κάνει δημόσια γνωστό, αυτό που ασφαλώς γνωρίζουν οι ΥΠΕΞ των χωρών-μελών της ΕΕ αλλά και οι Έλληνες διπλωμάτες, που αρέσκονται να διοχετεύουν πληροφορίες στον Τύπο, ότι δήθεν η ΕΕ είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα και να «τιμωρήσει» την Τουρκία για την εν γένει επιθετική της στάση.
  Ότι, δηλαδή, με απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ το 2018 , η Τουρκία παραμένει υποψήφια προς ένταξη χώρα καθώς και ότι αυτό επιβεβαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (σ.σ απ’ όλα δηλαδή τα κράτη-μέλη της ΕΕ) τον Ιούνιο του 2019.
  Για να μην μείνει δε καμία αμφιβολία, σ’ όσους βαυκαλίζονται με την ιδέα της μονομερούς στήριξης της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας από την ΕΕ, ο Επίτροπος διατρανώνει ότι, «ως υποψήφια χώρα, η Τουρκία δικαιούται προενταξιακή οικονομική βοήθεια και παραμένει βασικός εταίρος, στην κοινή αντιμετώπιση βασικών τομέων κοινού ενδιαφέροντος όπως η μετανάστευση, ενώ φιλοξενεί εκατομμύρια πρόσφυγες.»
  Στην ερώτηση του, ο Ιταλός ευρωβουλευτής της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Vincenzo Sofo, υπογράμμιζε ότι η ΕΕ, έχει δώσει στην Τουρκία πάνω από 10 δισεκατομμύρια ευρώ από το 2002 μέσω του Μέσου Προενταξιακής Βοήθειας (IPA), με στόχο να ευθυγραμμισθεί η Τουρκία με το ευρωπαϊκό σχέδιο.
  Ωστόσο, ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόσφατη κρίση που προκλήθηκε από την Τουρκία, στα σύνορα με την Ελλάδα, με στόχο τον εκβιασμό της ΕΕ απειλώντας να μεταφέρει εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη δείχνει ότι η Τουρκία απέχει πολύ από το να υποστηρίξει την ευρωπαϊκή υπόθεση.
  Ρωτούσε δε την Κομισιόν, αν θα ήταν σκόπιμο να ανασταλεί τόσο η χρηματοδότηση για την Τουρκία όσο και κάθε δέσμευση για ταχεία ένταξή της στην ΕΕ, και να απαγορευθούν οι θεωρήσεις σε Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να περάσουν σύνορα στην ΕΕ.
  Με την σημερινή του απάντηση ο Επίτροπος, έβαλε «τα πράγματα στη θέση τους», αναφέροντας ότι, με βάση τα ισχύοντα στην ΕΕ, για τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, εάν ένας υπήκοος τρίτης χώρας πληροί τους όρους που καθορίζονται, τα κράτη του χώρου Σένγκεν πρέπει να εκδώσουν τις σχετικές θεωρήσεις, εκτός εάν υπάρχει λόγος άρνησης σύμφωνα με το άρθρο 32 της θεώρησης.
  Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

  Πηγή: Reporter.gr

  https://www.reporter.gr/Diethnh/Diethneis-Eidhseis/443798-EE-H-Toyrkia-ypopshfia-pros-entaxh-kai-dikaioytai-proentaxiakh-oikonomikh-bohtheia