«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η Ελλάδα πρέπει σε κάθε περίπτωση, να προκηρύξει την ΑΟΖ της και να ενημερώσει εγγράφως τη σχετική επιτροπή του ΟΗΕ το αργότερο μέχρι τις 11.06.2018 αλλοιώς θα χάσει τα δικαιώματά της. Τι έκανε η Ελλάδα;;;

Ο Κώστας Μητσοτάκης όρισε τον 25ο μεσημβρινό σαν όριο της υφαλοκρηπίδας στο ΑΙγαίο όχι ο Ερντογάν!

ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ!
 

Το λέει και ο ίδιος στο video που ακολουθεί!

Αναφέρεται και στο να πάει η Ελλάδα στη Χάγη για επίλυση.

Τα είχε κόψει ο άνθρωπος απο την εποχή του Καραμανλή

Η Μαγείρισσα απο τη Κρήτη μας έλεγε πρόσφατα πως η Ελλάδα θα πρέπει να πάει με τη Τουρκία στη Χάγη, ενώ η διαδικασία όπως φαίνεται είχε ήδη συμφωνηθεί επι Μητσοτάκη του Εφιάλτου του Α’, που με την αποστασία του έφερε και τη Χούντα.

Αχ πατρίδα μου που σε παραδίδουμε κάθε εκλογές, στους χειρότερους προδότες στον κόσμο!

Αυτό δείχνει πως σε αυτό θέμα, ο Σαμαράς φάνηκε πατριώτης που αποχώρησε απο τη κυβέρνηση ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου δικαιολογείται που τον έλεγε Εφιάλτη.

KAI ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ Β’, ΚΟΥΛΗ

Σε προηγούμενα άρθρα έχω αναφερθεί στο θέμα της επήρειας στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα που οδηγούν την Ελλάδα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο αλλά και επιτρέπει την εκμετάλλευση περιοχών απο τρίτα κράτη, που δεν θα δίνουν αναφορά ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Τουρκία!

Ας δούμε εν τάχει πάλι τις επιτυχίες του Εφιάλτη Β’:

  1. O Eβρος δεν ελέγχεται, άρα δεν φυλάσσεται και αμφιβάλλω και για το επίπεδο της άμυνας της χώρας. Η Ελλάδα επι χρόνια διακρτικά αφοπλίστηκε.

  2. Αφησε χωρις απάντηση τη Τουρκία στη συμφωνία με η Λιβύη. Δεν οριοθέτησε ακόμη με τη Κύπρο.

  3. Με το μεταναστευτικό μεγιστοποίησε τον κίνδυνο της χώρας απο τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγει η Τουρκία οδηγώντας στις πόλεις μέσα τους εισβολείς και παρέχοντας ιδεώδεις συνθήκες παραμονής.

  4. Αφησε αφύλαχτη την Ελλάδα απο τον Κορωναϊό ενώ το θέμα είχε ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη του 2019 διεθνώς. Ετρεχε στο βουνό να σκεφτεί ποιόν άχρηστο και επιβλαβή θα κάνει ΠτΔ. Δεν συμφωνώ με κανένα απο τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση. Εχοντας υπόψη απο αυτά που πρέπει να ξέρει κανείς σαν μαθηματικός και απο την απο εδώ εμπειρία μου η χώρα ειναι στο κρεββάτι του θανάτου. Οπως σε όλα πληροφόρηση μηδέν, πράξη μηδέν. Για να το πω αλλοιώς, χωρίς αξιοκρατία διορισμένοι στα ΑΕΙ δεν μπορούν να αποδώσουν και ειδικά σε περίπτωση πολλαπλών κρίσεων.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΙναι λάθος, εξεπίτηδες λάθος, με στόχο να μην έχουν άμυνα οι πόλεις απο τον υβριδικό στρατό του Ερντογάν στα hot spots σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία.

Σημειώστε πως όπως στη Συρία οι ΗΠΑ εχουν βάσεις μοιρασμένες σε όλο τον Ελληνικό χώρο για να μη γίνει κανέλα λάθος στον τεμαχισμό και να βοηθάνε τον ένα ή τον άλλο που θα χάνει, για να μη μείνει τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Η μια πιθανότητα είναι να εξελιχθεί η κατάσταση κατά της χώρας μας με κάποιο επεισόδιο που θα φτάσει απο τη Θράκη ως τα νησιά του Αιγαίου και σε τεμαχισμό της χώρας.

Η άλλη ειναι ένα SHOW στον Εβρο για να γλυτώσει τη πτώση η κυβέρνηση Μητσοτάκη απο τη στιγμή που ανήρτησα το βιβλίο του Λάμπρου Παπαντωνίου, που ξεφτύλιζε τιη κυβέρνηση και όλους τους παπαγάλους που παριστάνουν τους διεθνολόγους και τους γεωστρατηγικούς αναλυτές αποδεικνύοντας αυτό που λέει στο video o Εφιάλτης Α’.

Kατα τη γνώμη μου το δεύτερο σενάριο φαίνεται το πιθανότερο, γιατί σε άλλη περίπτωση ο Μητσοτάκης θα πάει για Γουδί. Να το έχει σίγουρο και μαζί και το υπουργικό συμβούλιο.

ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ

Αυτό που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι πως όλα γίνονται σε βήματα.

Πρώτα οι Πρέσπες, μετά το μεταναστευτικό και μετά ο Έβρος.

Ολα σιγά-σιγά.

Και επίτροπος για το μεταναστευτικό, ο Νοvartis Aβραμόπουλος!

Αν δούμε τη συνθήκη Σένγκεν θα καταλάβουμε, γιατί οι εισβολείς δεν πάνε στη Βουλγαρία και στη Κύπρο αλλά στην Ελλάδα.

Γιατι Βουλγαρία και Κύπρος ευτυχώς δεν ανήκουν στη Σένγκεν.

Παράλληλα η Ελλάδα είναι αποκλεισμένη απο τις άλλες περιοχές στις οποίες ισχύει η συνθήκη Σένγκεν.

Ολα σωστά φτειαγμένα για βουλώσει η Ελλάδα απο σκατό και να πλημμυρίσει ο βόθρος.

Σε λίγο θα ακούτε σκάνδαλα και δεν θα δίνει κανείς σημασία.

Η Ελλάδα διαλύεται εκ των έσω.

https://zcode-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_8.html