«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρέμβαση Γερουσιαστών στον Τραμπ: Στήριξε την Ελλάδα, διώξε τον τουρκόφιλο της Λιβυής!

14 Ιουνίου 2020

Και όμως, υπάρχουν άγρυπνοι φυλακές του ελληνισμού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πρωτοβουλία γερουσιαστών, οι οποίοι θα εισηγηθούν στον πρόεδρο Τραμπ άμεσες δράσεις για την Λιβύη και την ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα απαιτήσουν από τον αμερικανό πρόεδρο να άρει άμεσα την υποστήριξη του στον πρόεδρο της Λιβύης Σάρατζ, προσκομίζοντας του αδιάσειστα στοιχεία για τον βρώμικο ρόλο του. Αυτή η εξέλιξη είναι υψίστης σημασίας για την Ελλάδα. Η ανατροπή του ψευδοπροέδρου της Λιβύης, επιφέρει την άμεση ακύρωση του επαίσχυντου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης που αποτελεί εισβολή στην ελληνική επικράτεια.

Οι γερουσιαστές είναι απολύτως ενήμεροι και για την θέση της Ελλάδος όπως αυτή εκφράστηκε 19 Δεκεμβρίου 2019 στη σύνοδο κορυφής και έγινε αποδεκτή και από την Ευρωπαΐκή Ένωση. Μαζί με την πλήρη νομική τεκμηρίωση που αποδεικνύει τόσο το λόγο για τον οποίο η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης δεν παράγει νομικό τετελεσμένο, αλλά και για το επικίνδυνο προηγούμενο που δημιουργεί εάν και εφόσον γίνει αποδεκτή. Επικίνδυνο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες! Για το πως έγινε αυτή η ενημέρωση και η τεκμηρίωση, που μόνο ένας κορυφαίος έλληνας θα μπορούσε να κάνει, θα μιλήσουμε στο μέλλον.

  Μητσοτάκης: Το φθινόπωρο θα γίνει άνοιξη και ο χειμώνας καλοκαίρι και το καλοκαίρι.. (δεν είναι μοντάζ!)

Τα επιχειρήματα των γερουσιαστών κατά του Σαράτζ και της Τουρκίας

Οι Γερουσιαστές θα έχουν ένα πολύ ισχυρό όπλο προκειμένου να πείσουν τον πρόεδρο Τραμπ να άρει την υποστήριξη του στον Σαράτζ. Αποδεικτικά στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο τεκμηριώνει ότι ο πρόεδρος της Λιβύης υποστηρίζεται από τις οργανώσεις που δολοφόνησαν τον αμερικανό πρέσβη στην Βεγγάζη! Δηλαδή ο Σαράτζ υποστηρίζεται από τρομοκράτες που κατάφεραν μάλιστα το πιο εμβληματικό χτύπημα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου!

Η δολοφονία του Christopher Stevens, που συγκλόνισε την Αμερική

Την 1η Σεπτεμβρίου 2012, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Βεγγάζη, Κρίστοφερ Στίβενς, δολοφονείται βάναυσα από ισλαμιστές τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, μετά από πολιορκία ωρών. Η υπόθεση μάλιστα έγινε και ταινία που συγκλόνισε την Αμερική. Ήταν όμως και ένα από τα βασικά προεκλογικά επιχειρήματα του προέδρου Τραμπ, απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον, την οποία κατηγόρησε ευθέως ως υπεύθυνη για την δολοφονία του αμερικανού πρέσβη. Ο στρατάρχης Χαφτάρ τότε και ο εθνικός στρατός της Λιβύης, συγκρούστηκε λυσσαλέα με τους τρομοκράτες με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά να τους έχει εκτοπίσει και να τους έχει υποχρεώσει να καταφύγουν στην Τρίπολη. Όπου έκτοτε στηρίζουν την κυβέρνηση που ελέγχεται από την Τουρκία.

  Μητσοτάκης: «Από το να είναι κάποιος άνεργος στην Ελλάδα καλύτερα να φύγει στο εξωτερικό»

Το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι γερουσιαστές συγκεντρώθηκε μεθοδικά με ελληνική βοήθεια, συγκεκριμένα από πρώην στέλεχος του υπουργείου εθνικής άμυνας, και πηγές εντός Λιβύης. Συμπεριλαμβάνει όμως και δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου της εποχής που τεκμηριώνουν ότι ο εθνικός στρατός της Λιβύης ήταν η μοναδική δύναμη που συγκρούστηκε με τους τρομοκράτες.

Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε ονόματα, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και σκοπός είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν πιο πολλών ρεπουμπλικανών γερουσιαστών. Άλλωστε είναι μία υπόθεση που μπορεί να ωφελήσει πολιτικά τον ίδιο τον Τραμπ, ενόψει εκλογών.

newsbreak.gr

https://hellas-now.com/paremvasi-geroysiaston-ston-tramp-stirixe-tin-ellada-dioxe/

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Παρέμβαση Γερουσιαστών στον Τραμπ: Στήριξε την Ελλάδα, διώξε τον τουρκόφιλο της Λιβυής!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>