«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρωμα από φρίκη- η Παγκοσμιοποίηση δίνει την μάχη μέσα στο σπίτι της!

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να βγάλει το στρατό στους δρόμους

Όποιος και να κερδίσει το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό για την ανθρωπότητα.

Αυτό γίνετε κάτω από την ανήθικη ανοχή της δικαιοσύνης και της αστυνομίας, με θύματα αθώα μέλη της κοινωνίας όπως Η Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ και άλλων.

Δείτε παρακάτω τα φρικτά γεγονότα που αφορούν όλο τον κόσμο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να βγάλει το στρατό στους δρόμους

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με τα συνεχή διχαστικά μηνύματα και την εμμονή στο δόγμα «Νόμος και Τάξη», ρίχνει λάδι στη φωτιά σε μια χώρα που σπαράσσεται από τα κρούσματα ρατσισμού, αστυνομικής βίας, ανισοτήτων και ανεργίας.

Για έβδομη μέρα οι ΗΠΑ βυθίζονται στο χάος με τον Ντόναλντ Τραμπ να πορεύεται με το δόγμα «νόμος και τάξη» προσπαθώντας να ενεργοποιήσει συντηρητικά αντανακλαστικά και εργαλειοποιώντας ακόμα και τα θρησκευτικά συναισθήματα.

  • Για «ανθρωποκτονία» μιλούν και οι δύο ιατροδικαστές εκθέσεις, η μία της υπηρεσίας της κομητείας Χένεπιν και η άλλη ανεξάρτητων γιατρών που ζητήθηκε από την οικογένεια του Φλόιντ. Η διαφορά εντοπίζεται στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού με το δικαστήριο να καλείται να αποφανθεί σχετικά.

  • Ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν, εκείνος που δολοφόνησε τον Φλόιντ αφού είχε γονατίσει στον λαιμό του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 8 Ιουνίου.

  • Θύμα της αστυνομικής βίας έπεσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην πολιτεία Κεντάκι.

  • Αγνοούν την απαγόρευση κυκλοφορίας οι διαδηλωτές που συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους, ζητώντας δικαιοσύνη.

  • Οι διαδηλώσεις εναντίον του ρατσισμού και οι ταραχές συγκλονίζουν τις ΗΠΑ απ’ άκρου σ’ άκρο.

  • Μονάδες της Εθνοφρουράς στους δρόμους 15 πολιτειών.

Αστυνομικοί αλληλέγγυοι

Με την κατάσταση σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ να παραμένει έκρυθμη και πολλούς αστυνομικούς να μεταχειρίζονται με ιδιαίτερη βιαιότητα τους διαδηλωτές υπάρχουν και οι περιπτώσεις που διαφέρουν… Αστυνομικοί γονατίζουν και αγκαλιάζουν διαδηλωτές δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους.

Στην Ατλάντα, αστυνομικοί κρατώντας τις ασπίδες τους κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας (τη Δευτέρα) κοντά στο Ολυμπιακό πάρκο γονάτισαν μπροστά στους διαδηλωτές. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα αστυνομικό με πλήρη εξάρτηση να αγκαλιάζει ένα διαδηλωτή.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντένβερ, ένωσε τη φωνή του με τους διαμαρτυρόμενους.

Στη Νέα Υόρκη, ο αρχηγός του τμήματος της αστυνομίας, αγκάλιασε έναν διαδηλωτή κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

Στη δυτική ακτή ένας διαδηλωτής αντάλλαξε χειραψία με έναν αστυνομικό από το τμήμα της Καλιφόρνια.

Τα περιστατικά αυτά αποτελούν την εξαίρεση καθώς είναι πολλά τα περιστατικά που δείχνουν αστυνομικούς να πνίγουν στα δακρυγόνα τις συγκεντρώσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει χρήση πλαστικών σφαιρών.

Καταστηματάρχες πήραν τα όπλα στο Λος Άντζελες

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων που χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους από φερόμενους πλιατσικολόγους. Το περιστατικό καταγράφηκε από το φακό τηλεοπτικού συνεργείου (FOX) σε ζωντανή μετάδοση.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού, οχήματα προσέγγισαν ένα κατάστημα χρυσού και μια ομάδα ατόμων προσπάθησε να εισβάλει στην επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος φαίνονται να κρατούν όπλα στα χέρια τους ενώ ένα άλλο άτομο φέρει ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του.

Το τελευταίο 24ωρο

Βιρτζίνια

James H. Wallace/Richmond Times-Dispatch via AP

Σικάγο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε προάστιο του Σικάγο κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Σύμφωνα με το Associated Press, 60 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών ενώ σχετικά με τις πληροφορίες για τους νεκρούς, αξιωματούχος δεν παρείχε πρόσθετες πληροφορίες.

Μινεσότα

Η αστυνομία προχώρησε σε 66 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων έξω από την έδρα του κυβερνήτη της πολιτείας. Διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ με το πέρας του ωραρίου έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας αρνήθηκαν να υπακούσουν και χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Σεντ Λούις

H αστυνομία στην πολιτεία του Μιζούρι, ανακοίνωσε ότι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και τα τραύματά τους θεωρείται ότι «δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Νέα Υόρκη

Παρά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας νέες συγκρούσεις σημειώθηκαν το βράδυ ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις έπειτα από διάρρηξη στο κατάστημα Macy, στην 34η οδό. Καταστήματα γνωστών εταιρειών, όπως των Nike και Michael Kors, στην 5η Λεωφόρο, λεηλατήθηκαν προτού τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Λας Βέγκας

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από σφαίρα στη διάρκεια διαδηλώσεων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AP. Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε στην περιοχή Λας Βέγκας Στριπ αναφέρει το Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Η πηγή δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού.

Ακροδεξιά τρολ υποκινούν τους διαδηλωτές σε βία

Το κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρεία Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.

AP Photo/Jeff Chiu, File

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για προσπάθεια να «καπελώσουν» τον κοινωνικό ξεσηκωμό στις ΗΠΑ ακροδεξιά στοιχεία. Τελευταίο παράδειγμα ένας λογαριασμός στο Twitter που υποκινεί τους διαδηλωτές σε χρήση βίας επικαλούμενος πως εκπροσωπεί τις θέσεις του κινήματος «Αντίφα» αλλά στη πραγματικότητα είναι δημιούργημα γνωστής λευκής ομάδας υπέρμαχων της λευκής υπεροχής ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προχωρώντας στην κατάργηση του λογαριασμό.

«Αυτός ο λογαριασμός παραβίασε την πολιτική χειραγώγησης και ανεπιθύμητων μηνυμάτων, δήλωσε εκπρόσωπος του Twitter κάνοντας λόγο για πλαστό λογαριασμό. «Λάβαμε δράση αφού ο λογαριασμός έστειλε ένα Tweet που υποκίνησε σε βία και παραβίασε τους κανόνες» σημείωσε ο ίδιος.

Αν και ο λογαριασμός είχε μόνο μερικές εκατοντάδες ακολούθους, είναι ένα παράδειγμα πώς ακροδεξιές ομάδες επιδιώκουν να πυροδοτήσουν εντάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλύπτοντας τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά τους.

Το Twitter αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός ήταν στην πραγματικότητα συνδεδεμένος με την ομάδα Evropa, μια «αδελφότητα λευκής δύναμης».

Η αποκάλυψη έρχεται την ίδια ώρα που ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί όλο και περισσότερο τους αριστερούς ακτιβιστές για βία.

Πληροφορίες για άλλους δύο νεκρούς διαδηλωτές

Pat Nabong/Chicago Sun-Times via AP

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε προάστιο του Σικάγο κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Σύμφωνα με το Associated Press, 60 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών ενώ σχετικά με τις πληροφορίες για τους νεκρούς, αξιωματούχος δεν παρείχε πρόσθετες πληροφορίες.

Συλλήψεις στη Μινεσότα

Η αστυνομία της Μινεσότα προχώρησε σε 66 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων έξω από την έδρα του κυβερνήτη της πολιτείας. Διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ με το πέρας του ωραρίου έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας αρνήθηκαν να υπακούσουν και χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Τραυματίες αστυνομικοί

AP Photo/Noah Berger

H αστυνομία στο Σεντ Λούις, στην πολιτεία του Μιζούρι, ανακοίνωσε ότι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και τα τραύματά τους θεωρείται ότι «δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Από το Άμστερνταμ έως το Ρίο ντε Τζανέιρο

Διαδηλώσεις σε όλον τον κόσμο για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Φλόιντ. Πολίτες απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη βγήκαν στους δρόμους σε ένδειξη αλληλεγγύης στους ακτιβιστές του «Black Lives Matter».

  • Στο Άμστερνταμ, περίπου 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν (τη Δευτέρα) στην πλατεία Dam.

  • Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν (την Κυριακή) σε κυβερνητικό κτίριο.

  • Στο Παρίσι, ένα μικρό πλήθος ειρηνικών διαδηλωτών που εκπροσωπούν αρκετές γαλλικές αντιρατσιστικές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν (τη Δευτέρα) κοντά στην αμερικανική πρεσβεία.

  • Στο Λονδίνο παρά τις απαγορεύσεις λόγω Covid-19 (όλο το Σαββατοκύριακο) διαδηλωτές έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

  • Διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί ή προγραμματίζονται στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Μπάιντεν κατά Τραμπ

Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι χρησιμοποιεί τον στρατό των ΗΠΑ «εναντίον του αμερικανικού λαού» και κατήγγειλε το γεγονός ότι έγινε χρήση δακρυγόνων εναντίον «ειρηνικών διαδηλωτών» για να φωτογραφηθεί μπροστά σε μια εκκλησία και να προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στον ίδιο.

«Χρησιμοποιεί τον αμερικανικό στρατό εναντίον του αμερικανικού λαού. Εκτόξευσε δακρυγόνα εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών κι έριξε πλαστικές σφαίρες. Για μια φωτογραφία», ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Νεκρός από σφαίρα ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κεντάκι

Κεντάκι

Michael Clevenger/Courier Journal via AP

Αφροαμερικανός ιδιοκτήτης εστιατορίου έχασε τη ζωή του στην πόλη Λούιβιλ της πολιτείας Κεντάκι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (Δευτέρα), όταν στελέχη της αστυνομίας και της Εθνοφρουράς άνοιξαν πυρ για να απωθήσουν πλήθος που διαδήλωνε εναντίον των σκοτωμών Αφροαμερικανών από την αστυνομία, γνωστοποίησαν οι αρχές.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Λούιβιλ αποπέμφθηκε και δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε αργία όταν οι αρχές ενημερώθηκαν πως στελέχη της αστυνομίας έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων χωρίς να έχουν ενεργοποιήσει τις κάμερες που φορούν για να υπάρχει καταγραφή των γεγονότων, διευκρίνισε ο δήμαρχος Γκρεγκ Φίσερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το δόγμα «νόμος και τάξη» σε πλήρη ανάπτυξη στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντ. ΤραμπAP Photo/Patrick Semansky

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, βλέποντας μπροστά του μόνο τις προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη όπου και θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη θητεία του, πορεύεται με το δόγμα «νόμος και τάξη» προσπαθώντας να ενεργοποιήσει συντηρητικά αντανακλαστικά και στρέφοντας τα βέλη του κατά της αριστεράς, του κινήματος «Αντίφα» και των αναρχικών σε μια χώρα που σπαράσσεται από τα κρούσματα ρατσισμού, αστυνομικής βίας, ανισοτήτων και ανεργίας.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) ανήγγειλε ότι διέταξε να αναπτυχθούν «χιλιάδες βαριά οπλισμένοι στρατιώτες» και αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον, για να ανακτηθεί ο έλεγχος της κατάστασης, χαρακτηρίζοντας «εγχώρια τρομοκρατία» τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Απείλησε μάλιστα να στείλει τον στρατό στις πόλεις και στις πολιτείες που θα αρνηθούν να υπακούσουν την εντολή του προς τους δημάρχους και τους κυβερνήτες να αναπτύξουν «συντριπτικές» δυνάμεις των υπηρεσιών επιβολής της τάξης για να ανακτηθεί η κρατική «κυριαρχία στους δρόμους».

Ανθρωποκτονία δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τον Τζορτζ Φλόιντ

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ρητά η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Χένεπιν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Τζορτζ Φλόιντ, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε από «καρδιοπνευμονική ανακοπή» εξαιτίας της πίεσης που ασκήθηκε στην πλάτη και στον λαιμό του από αστυνομικούς.

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης ακολούθησε την ανεξάρτητη νεκροψία-νεκροτομή που ζήτησε η οικογένεια του 46χρονου Αφροαμερικανού, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε από «ασφυξία».

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

«Αντίποινα» στην Ουάσινγκτον

Καθεστώτα που δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά δεν έχασαν την ευκαιρία να επικρίνουν τη στάση του Λευκού Οίκου στα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Αντίποινα» στην Ουάσινγκτον

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δίψα για δικαίωση παρά τις απειλές Τραμπ

Με τις ΗΠΑ να βυθίζονται στο χάος ο Ντ. Τραμπ βλέπει μπροστά του μόνο την εκλογική αναμέτρηση του Νοέμβρη και πορεύεται με το δόγμα «νόμος και τάξη».

Δίψα για δικαίωση παρά τις απειλές Τραμπ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ρατσισμός και καταστολή στον δρόμο προς τις εκλογές

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση; Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η ρήση του Μάο ταιριάζει σε αυτό που βιώνουν οι ΗΠΑ τις τελευταίες…

Ρατσισμός και καταστολή στον δρόμο προς τις εκλογές

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ανθρωποκτονία δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τον Τζορτζ Φλόιντ

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ρητά η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Χένεπιν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Τζορτζ Φλόιντ, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε από…

Ανθρωποκτονία δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τον Τζορτζ Φλόιντ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Το δόγμα «νόμος και τάξη» σε πλήρη ανάπτυξη στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Τραμπ απείλησε να στείλει τον στρατό στις πόλεις και στις πολιτείες που θα αρνηθούν να υπακούσουν την εντολή του.

Το δόγμα «νόμος και τάξη» σε πλήρη ανάπτυξη στις ΗΠΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακροδεξιοί εξτρεμιστές αμαυρώνουν την εξέγερση

Κανείς δεν εξεπλάγη από την απόπειρα του Ντόναλντ Τραμπ να ρίξει βολικά και προεκλογικά στο αντιφασιστικό κίνημα εν γένει όλο το φταίξιμο για τα βίαια έκτροπα στις πρόσφατες διαδηλώσεις.

https://www.efsyn.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Άρωμα από φρίκη- η Παγκοσμιοποίηση δίνει την μάχη μέσα στο σπίτι της!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>