«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΠΑΤΗΛΟΣ ΓΙΗΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ.

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ jpg

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0048 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

01.06.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο σημερινος απατηλος γηινος Κοσμος μας ζει με ενα μεγαλο ψεμα.

Πως μπορει η ανθρωποτητα να πιστευει σημερα, οτι ο απο τις ιδιωτικες Κεντρικες Τραπεζες δημιουργηθεντας αυτος Κοσμος, εχει καποια σχεση με την Πραγματικοτητα;

Ο Κοσμος αυτος της απατης λειτουργει με απατηλα Χρηματα, απατηλες Αγορες, απατηλες Εταιρειες, απατηλες Τραπεζες, απατηλα Επιτοκια, απατηλα Εισοδηματα, απατηλες Συνταξεις, απατηλες κοινωνικες Ασφαλεισεις, απατηλες Περιουσιες, απατηλα σωσιβια σωτηριας της Οικονομιας, απατηλα Ομολογα, απατηλα Παραγωγα, απατηλα Στοιχηματα, απατηλες Οικοδομες, απατηλες Διακοπες, απατηλα Αυτοκινητα κλπ. κλπ. κλπ., τα οποια στο συνολο τους δημιουργουν στους ανθρωπους και μια απατηλη γηινη Ζωη.

Απο τις απατηλες αυτες υλικες αξιες, ξεπηδησαν και οι απατηλες ηθικες Αξιες των καιρων μας εκτοπιζοντας τις αρχαιοελληνικες πραγματικες.

Ετσι ο απατηλος γηινος Κοσμος που εξουσιαζεται και κατευθυνεται απο ενα εγκληματικο συστημα και μια χουφτα Μεγαλοαπατεωνων, βρισκεται πολυ κοντα στην καταρρευση του.

Τα Τρισεκατομμυρια δολαρια Χρημα- Fiat θα διαλυθουν οπως ο καπνος στην Στρατοσφαιρα.

Τα Χρεη των Εθνων θα κινηθουν προς το Μηδεν, οπως και οι περιουσιες των πολιτων, χρηματικες και υλικες.

Οτι ειχε απατηλη Αξια, πραγματικα θα ειναι ενα Τιποτα.

Με την εξαφανιση του σημερινου χρηματικου- και χρηματοπιστωτικου συστηματος, εξαφανιζονται οι Κεντρικες Τραπεζες.

οι Αγορες, οι ξενες Χρηματοδοτησεις, τα Ομολογα, τα Παραγωγα, τα Στοιχηματα, οι Συνταξεις και παρα πολλα αλλα.

Τιποτε δεν θα ειναι οπως ηταν μεχρι την καταρρευση.

Οι «θεσεις εργασιας» στον δημοσιο και ιδιωτικο τομεα, θα μειωθουν στο ελαχιστον, αφου τα κρατη και επιχειρησεις δεν θα εχουν χρηματα με αγοραστικη αξια για να πληρωνουν τους υπαλληλους και εργατας τους και να γινονται απ’ αυτους δεκτα.

Τα «ταμεια Συνταξεων» που επενδυσαν τα χρηματα των εργαζομενων και των εργοδοτων σε Μετοχες, Ομολογα, Παραγωγα και Ακινητα θα χασουν το μεγαλυτερο μερος της αγοραστικης τους Αξιας.

Οι Συνταξιουχοι δεν θα εχουν αλλη επιλογη, απο τον δια της πεινας Θανατο.

α1

Οι «Αεροπορικες Εταιρειες» στο μεγαλυτερο μερος τους θα φαλυρισουν.

Μονο πολυ λιγοι ανθρωποι, μετα την καταρρευση, θα χρησιμοποιουν για τις μετακινησεις τους Αεροπλανα.

Τα υπηρεσιακα αεροπορικα τεξειδια μειωνονται στο ελαχιστο, διοτι τα περισσοτερα Συνεδρια και οι εμπορικες και βιομηχανικες Προβολες, θα γινονται δια των Zoom και Skype.

Τα μεγαλα Ξενοδοχεια και οι Τουριστικες Μοναδες, με εξαιρεση ορισμενων μικρων, θα φαλυρισουν, διοτι ο μαζικος Τουρισμος εχει ηδη καταδικαστει σε Θανατο και αναμενεται μονο η Εκτελεση της ποινης.

Οτι ηταν «Λουξ» δεν θα υπαρχει πλεον.

Οι «αντιπροσωπιες και τα γραφεια προσφορας υπηρεσιων», οτι δηλαδη επιζησει την καταρρευση, μεταφερονται σε δωματια ιδιοκατοικησης.

Η κατασταση αυτη θα εχει αντικτυπο και στην υπαρξη «Μεγαλοπολεων», διοτι αυτες δεν θα χρειαζονται πλεον.

Θα μετατρεονται η μια μετα την αλλη σε πολεις φαντασματα.

Τα διεθνη «Μεγαλοσυγκροτηματα, Εμπορικα και Βιομηχανικα», μετα την καταρρευση, θα εξαφανεισθουν.

Τα Κρατη για να επιζησουν θα περιοριστουν στην εγχωρια παραγωγη των ποιο αναγκαιων για την ζωη προ’ι’οντων.

4

Το «Τραπεζικο Συστημα» εκ των πραγματων πλεον, χωρις μεγαλα χρεη, δημοσια και ιδιωτικα, χωρις παραγωγα και ξενη κεφαλαιοποιηση, θα πεσει εκει οπου αρχισε, δηλαδη θα περιοριστει, οτι απ’ αυτο επιζησει μετα την καταρρευση, σε χρηματοδοτιση εργασιακων δραστηριοτητων για παραγωγη αναγκαιων για την ζωη προ’ι’οντων των πολιτων.

Τα «περιφημα οπλα μαζικης καταστροφης των Οικονομιων, οπως τα Παραγωγα, Hedgefonds και  Ιδιωτκα Ekuity», εχουν εξαφανισθει λιγο προ της καταρρευσης, αφου προηγουμεως κατεστρεψαν πολλες Εταιρειες και Κρατη.

Ολες οι ιδιωτικες τραπεζες μαζι με την Κεντρικη, που ληστευουν τους πολτες και τα κρατη, θα εθνικοποιηθουν.

Οι εθνικοποιημενες τραπεζες, υπο τον ελεγχο των αντιπροσωπων των λαων, θα εξεδιδουν και θα ελεγχουν το χρημα και τις πιστωσεις.

Ο πραγματικος ομως Κοσμος, γηινος και μη, ειναι δυναμικος και αιωνια εξελισσομενος, διοτι θεμελιωδης νομος της ουσιας, απο την οποια αποτελειται, ειναι η εξελιξη, δηλαδη η εκδηλωση καθε φορα νεων νομων, δυναμεων και ιδιοτητων, οι οποιοι προκαλουν την μεταβολη προς το καλλυτερον.

Συνεπως ολοκληρος ο πραγματικος Κοσμος ειναι αυθυπαρκτος και αναγκαιως υπαρχει και για τον λογο αυτο δεν μπορει να εξαφανισθει.

Πολυ σωστα ειπε ο Πυθαγορειος Ωκελλος ο Λευκανος στην πραγματεια του περι «του Παντος» ισχυριζεται, «οτι ειναι α’ι’διος και αυτοτελης, ποτε δεν προκειται να διαλυθει και καταστραφει.

Διοτι, οπως διατυπωνει, η καταστροφη του Κοσμου θα μπορουσε να επελθει ειτε απο μια εξωτερικη αιτια, ειτε απο τον εαυτο του.

Αλλα εκτος αυτου τιποτε δεν υπαρχει, διοτι αυτος περιλαμβανει το παν.

Απο εξωτερικα δε αιτια επισης δεν μπορει να καταστραφει, διοτι τοτε δεν θα υπηρχε καν.

Επομενος ο Κοσμος ειναι αφθαρτος και ανωλεθρος».

Επισης και ο Πυθαγορειος Φιλολαος στην περι ψυχης πραγματεια του εκφραζεται κατα τον ιδιο τροπο για το αιωνιον και αφθαρτον του Κοσμου.

Αυτοι που θα εξαφανισθουν αυτη την φορα ειναι, οι δημιουργοι του απατηλου γηινου Κοσμου.

Εμποδια για την ομαλη λειτουργια της ανθρωπινης σκεψης, εκτος των οργανικων παθησεων του ανθρωπινου Οργανισμου, αποτελουν τα στοιχεια εκεινα του περιεχομενου της ανθρωπινης διανοιας, του ανθρωπινου θυμικου, της ανθρωπινης θελησεως, του ανθρωπινου συναισθηματικου και του ανθρωπινου υποσυνειδητου, τα οποια ειναι αντιθετα προς την εν την φυση πραγματικοτητα και τους εν την φυση λειτουργουντες νομους.

MME

Επιπλεον οι ψευτικες γνωσεις, οι πεπλανημενες ιδεες, τα σφοδρα παθη, οι προληψεις, ο φανατισμος και τα παρομοια, χαρακτηριζονται ως ψυχικες παθησεις.

Εφ’ οσον ο ανθρωπος φωτιζομενος απο την μελετη της φυσης, απαλλασσεται απο τις ερριζωμενες πλανες και τα διεστραμμενα συναισθηματα, κατα τον ιδιο βαθμο, η συνειδηση του κινειται ποιο ελευθερη.

Η ελευθερια της συνειδησης και της σκεψεως του ανθρωπου, ευρυνεται μαζι με την εξελιξη του, καθ’ οσον ευρυνεται το πεδιο των γνωσεων του και ενισχυεται η κριτικη ικανοτητα αυτης, και επομενως απαλλασσεται απο τις πλανες και τις ψευτικες ιδεες και ποσαρμοζεται περισσοτερο προς την κοσμικη ταξη.

Προς αυτην θα προσαρμοστει σε λιγο και ο πραγματικος γηινος Κοσμος.

Η οικονομικη επιστημη θα παψει να ειναι θρησκεια.

Δεν μπορει ενα κομματι χαρτι, ευτελους αξιας, που τυπωνεται με τροπο ωστε να αξιζει οσο και μια ξυλοσανιδα, με διαφορες απεικονησεις τυπωμενες στο χαρτι, να δημιουργειται μια αξια με την πρωτολεια εννοια του ορου.

Ενα απο τα ποιο βρωμικα  μυστικα της Οικονομιας ειναι, οτι κατι τετοιο, οπως μια «πραγματικη θεωρια της Οικονομιας», δεν ειναι μεχρι σημερα υπαρκτο.

Λειπει  μια γαρνιτουρα σταθερων και αδιαταρωχων βασικων αρχων, στις οποιες θα στηριζονταν ολοι οι υπολογισμοι, οι οποιοι θα εδειναν πραγματικα και αποδεδειγμενα οικονομικα αποτελεσματα.

5 MOST POWERFUL Families That SECRETLY Rule The World Top 5 Countdown

Οι μεχρι σημερα χρησιμοποιουμενες οικονομικες αρχες, για να αποδειξουν δηθεν την εγκυρωτητα μιας οικονομικης θεωριας, ειναι απατηλες, δεν περιεχουν βασικες αληθειες, παρα ειναι μονο περιστρεφομενα μαγικα κουμπια, τα οποια περιστρεφει καποιος υποψηφιος διδακωρ της Οικονομιας, τοσες φορες, οσες χρειαζονται για να παρουσιασει τα αποτελεσματα μιας οικονομικης αναλυσης του, ως αποδειξεις.

Η νεοκλασικη Οικονομια π.χ. με την ιδεολογικη της τυφλοτητα, που την χαρακτηριζει, δεν οδηγησε μονο απο το 1980 στην απορρυθμιστικη ηλιθιοτητα ολων των Οικονομιων της Δυσης, αλλα και στο θρησκευτικο εχεδον δογμα, να αφηθουν τα παντα της Οικονομιας, στις δυναμεις της Αγορας.

Στο που μας οδηγησαν οι δυναμεις αυτες, και ειδικα την Ελλαδα, δεν χρειαζεται καμμια επιξηγηση…….Στην Ελλαδα απο το 2006 το εγκληματικο κερδοσκοπικο συστημα κατεκτησε τον ελληνικο λαο μεσω της τοκογλυφιας και του χρεους, σαν να εισεβαλε μεσα στην χωρα μας, ο τουρκικος στρατος.

Αυτος  θεωρει ευκολωτερο να ελεγχει και να ληστευει εναν ασθενη, κακοεκπαιδευμενο και σε κατασταση συγχυσης βυζντιορδοδοξο Ρωμιο, απο εναν υγιη και πεπαιδευμενο ελληνικο πληθυσμο.

Ετσι σκοπιμως εμποδιζει την ιαση των ασθενειων, υποβαθμιζει το εκπαιδευτικο συστημα της χωρας που κατεχει και προκαλει με τους προσφυγες, που μας διοχετευσε, κοινωνικες και φυλετικες ταραχες.

Για τα ιδια αιτια ευνοει την χρηση των ναρκωτικων, το αλκοολ, τους γαμους των Ρωμιων με διαφορετικες φυλες, την ομοφυλοφιλια, τις εκτρωσεις, την πορνογραφια και το εγκλημα.

Οι δανειζομενοι (πολιτες, εταιρειες, κρατη) εχουν πλεον καταντησει υπηρετες των δανειστων (τραπεζιτων) .

Επειδη το ποσο των τοκων δεν δημιουργειται ποτε, αυτο δεν υπαρχει.

Οπου ομως το νεο χρεος υπερβαινει, ασχετα απο το υψος ενος δανειου, το συνολικο χρεος ειναι μεγαλυτερο απο τα χρηματα που απαιτουνται για να εξοφληθει.

Ο δανειζομενος δεν μπορει ποτε, μα ποτε, να απαλλαγει απο το χρεος!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται η αντιγραφή και αποσπάσματος χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>