«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Πατριώτες μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας εκτελέσει προς χάρη της οικονομίας και των ξένων συμφερόντων.

ΤΣΑ Η ΤΣΑ

Πατριώτες δυστυχώς τα πουλημένα ΜΜΕ φτιάχνουν τους ήρωες με καρτούν!

Δεν είναι η ώρα να αραδιάσω ποιος είναι ο Τσιόδρας, ούτε θα μπω σε πολιτική αντιπαράθεση με τον εγκάθετο Μητσοτάκη.

Αυτά αργότερα που θα έχουμε ξεπεράσει την μπόρα.

Αυτή την στιγμή προέχει όλοι οι Έλληνες φωνάξουν μην διανοηθεί τε να άρετε τον αποκλεισμό, κατά εντολή της ανθελληνικής και εχθρικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε του Π.Ο.Υ που είναι η κεφαλή των δολοφόνων.

Η λογική λέει ότι δεν μπορεί κανείς να βάλει από την μια στην ζυγαριά την ζωή και άπω την άλλη την οικονομία.

Θα είναι το ποιο φρικτό λάθος που θα έχουμε ζήσει. 

Η σταδιακή ελευθερία από τον εγκλεισμό μας πρέπει να γίνει με πολύ περισσότερη προσοχή, διότι κανείς δεν ξέρει τι θα ελευθερωθεί;;;

Τι λέει η λογική, άμεσα αυτό που δεν έκαναν από την αρχή επιβάλετε τώρα, να δημιουργηθεί μια πολυμελή επιτροπή γιατρών, ένας γιατρός από κάθε νομό και αυτή η επιτροπή θα ανοίγει τις πόρτες σιγά και ανάλογα σε κάθε νομό, με τα κρούσματα που είχε, να μην επιτραπεί για 15 ημέρες να μετακινούνται από νομό σε νομό και μετά με τα συμπεράσματα που θα έχουμε αποκομίσει θα κάνουμε το επόμενο βήμα!

Πατριώτες και πατριώτισσες, μην αφήσουμε τα λυσσασμένα σκυλιά να μας μακελέψουν κατά διαταγή του πολυχρονεμένου αφέντη.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να σας πω πόσο αληθινός είναι, ή δεν είναι ο κορονοιος, διότι δεν είμαι γιατρός και ιδικός. Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να σας πω είναι, ότι είναι κατευθυνόμενο βιολογικό όπλο στα χέρια της νέας τάξης, που κρύβονται προσωρινά πίσω από τον Π.Ο.Υ και τον δολοφόνο ΟΗΕ. Για αυτό και ωρύομαι να μην εκτελέσουμε διαταγές των παραπάνω και της Δουλικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επήραν έναν υπαρκτό ιό και τον μετάλλαξαν σε βιολογικό όπλο.

Δεν μπορούμε να δούμε τον εχθρό, ούτε έχουμε τα κατάλληλα μέσα για να ανιχνεύουμε τον ιό. Δεν πρέπει να δίνουμε λάθος ελπίδες στους ανθρώπους. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Αν υπάρξει χαλάρωση, θα υπάρξει και τιμωρία».

Δεν μπορούμε να συζητάμε από τώρα αν θα νικήσουμε και ποιος θα πάρει τα λάφυρα. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη. Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στους Έλληνες για την καρτερικότητά τους. Υπάρχει ρεαλιστική ελπίδα για την Ελλάδα ν αποφύγει τα χειρότερα και αυτό δεν πρέπει να το χαλάσουμε»

Αυτοί είναι η ευπαθείς ομάδες κύριε Τσιόδρα;;;;; 

Άμφισσα: 3,5 χρόνια φυλακή και 2.500 ευρώ πρόστιμο στους «νταήδες» Ρομά

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η δίκη μετά την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας για δύο Ρομά, οι οποίοι, όπως είχε γράψει το zougla.gr, είχαν συλληφθεί ως εγκέφαλοι των επεισοδίων που συνέβησαν στην Άμφισσα τη Μεγάλη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως οι Ρομά του καταυλισμού που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν επιχειρηματία, ενώ παράλληλα προπηλάκισαν αντιδημάρχους του Δήμου Δελφών και προκάλεσαν φθορές σε βαν του Δήμου, με το σκεπτικό ότι, αντί για βοήθεια σε είδος που τους προσφέρθηκε, ήθελαν μετρητά. Επίσης, σύμφωνα με το fokidanews, απειλούσαν με μπαράζ κλοπών το επόμενο διάστημα. Κι όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο της εμπλοκής.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακάτω έχω τις απόψεις και από άλλα ιστολόγια.

Σίγουρα φίλοι μου έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι αργά και σταθερά κάποιες χώρες χαλαρώνουν τα μέτρα περιορισμού, με πρόσχημα την μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων, αλλά με ουσιαστική αιτία την προσπάθεια αποφυγής της πλήρους οικονομικής καταστροφής…

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά οι αδύνατες χώρες όπως η Ελλάδα, θα βρεθούν έρμαια των επικυρίαρχων οργανισμών και κρατών…

Μόλις οι ισχυρές χώρες αντιληφθούν ότι το πείραμα της Νέας Τάξης πλέον αρχίζει να τις καταστρέφει, θα διατάξουν σταδιακή άρση της καραντίνας…

Τα προϊόντα τους πρέπει να αρχίσουν να καταναλώνονται και από τους πολίτες των τρίτων χωρών…

Χώρες όπως η πατρίδα μας, όπου το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών είναι συντριπτικά υπέρ του πρώτου, πρέπει να αφήσουν τους πολίτες τους ελεύθερους να αρχίσουν και πάλι να καταναλώνουν τα προϊόντα των ισχυρών κρατών όπως π.χ. η Γερμανία…..

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μόλις λάβει αυστηρή εντολή από την Ε.Ε. ο ευρωπαϊστής Μητσοτάκης δεν θα υπακούσει να χαλαρώσει τα μέτρα;

Συμπατριώτες μου, για την άρση της καραντίνας θα κάνουν ότι τους πουν οι ξένοι ακόμα κι ο Τσιόδρας… (ο οποίος έχει ήδη δείξει μια έφεση σε όσα λέει εκείνος ο νεοταξικός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας- το λέμε χρόνια τώρα)

Θα τους πουν λοιπόν, «ξέρετε για οικονομικους λόγους και για να μην καταστραφούν ταυτόχρονα όλες οι οικονομίες της Δύσης (και θα εννοούν τις δικές τους των ισχυρών), αρχίστε να λέτε ότι περνάει η κρίση… μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι και άρα μπορούμε να χαλαρώσουμε….»

Δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που μας λένε τώρα…

Κι εννοείται ότι τα ΜΜΕ θα πάρουν αμέσως την γραμμή…

Ετσι κι αλλοιώς το πείραμα έπιασε…

Είδαν με ποιον τρόπο μπορούν να σπείρουν τον τρόμο παγκοσμίως…

Χρειάζονται 3 πράγματα… Ιός, Γιατροί και ΜΜΕ…. και μας κλείνουν στο σπίτι πανικόβλητους σε δευτερόλεπτα και για όσο γουστάρουν…

Και θα το επαναλαμβάνουν στο μέλλον σε τακτά χρονικά διαστήματα… εννοείται.

Ετσι με αυτό το πείραμά τους μπόρεσαν εύκολα να μας περάσουν (παραπλεύρως με τον τρόμο) παγκοσμίως τις ιδέες για την αχρήματη κοινωνία (διότι είναι μολυσμένα τα μετρητά), να μας περάσουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, να τα κάνουμε όλα από τον υπολογιστή ή το κινητό…. (οπότε περισσεύουν εκατομμύρια υπάλληλοι πλέον παγκοσμίως) και εντέλλει να προπαγανδίσουν και την Παγκόσμια διακυβέρνηση, καθώς όλοι κραυγάζουν ότι οι χώρες πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις…

Φυσικά αυτοί κάνουν τα σχέδιά τους κι ο Θεός τα δικά Του και η σούπα τουλάχιστον πάνω στο τελευταίο τους χάλασε, καθώς οι χώρες περιχαρακώθηκαν ακόμα περισσότερο εντός των συνόρων τους…

Οπως και να έχει μέσω του κυρίαρχου στόχου που ήταν ο παγκόσμιος τρόμος που εν πολλοίς πέτυχε, έχουμε και τις παράπλευρες νίκες τους όπως είπα παραπάνω, σε αχρήματη κοινωνία και φακελοποίηση της ζωής μας…

(Μην ξεχνάτε ότι πέραν της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εμφανίστηκαν σε μερικές χώρες drones να παρακολουθούν τον κόσμο!!! ή και εφαρμογές στα κινητά που να σε ενημερώνουν που βρίσκεται το πλησιέστερο κρούσμα κορωνοϊού!!!!)

Το θέμα είναι και στην νέα κατάσταση που θα επιδιώξουν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες να πετύχουν, δηλαδή τον σταδιακό περιορισμό των μέτρων, κάποιοι γιατροί κι επιστήμονες θα αντιδρούν λέγοντας ακόμα αυτό που σήμερα λέει μέχρι κι ο Τσιόδρας (ότι δηλαδή δεν πρέπει καθόλου να χαλαρώνουμε όσο κι αν βλέπουμε την πανδημία να μειώνεται) και τότε ΜΜΕ και ξεπουλημένοι γιατροί θα τους αποκαλούν εμπόδιο και αντιδραστικούς..

Να μου το θυμηθείτε ότι ανάμεσα στους ξεπουλημένους θα είναι δυστυχώς κι ο «στρατηγός» Τσιόδρας καθότι έχει αποδείξει ότι πάντα είναι με τον ΠΟΥ….

Μην σας διαφεύγει το γεγονός ότι προ 2 μηνών ο Τσιόδρας έλεγε τα εξής (από ΕΔΩ <https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/53761/swt-tsiodras-poso-apeilitikos-einai-o-koronaos-tis-kinas.html> ):

Λιγότερο επικίνδυνος είναι ο νέος κοροναϊός της Κίνας, από το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο της περιόδου 2002 – 2003 (SARS) και του αντίστοιχου συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) του 2012, τα οποία είχαν επίσης προκαλέσει κοροναϊοί.

Ο νέος κοροναϊός «2019 – nCoV», που ξεκίνησε τη δράση του από το Wuhan της Κίνας, έχει μικρότερη μεταδοτικότητα και θνησιμότητα, ενώ αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Τα παραπάνω αναφέρει στο Iatronet ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο καθηγητής είναι καθησυχαστικός και επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση:

Κύριε καθηγητά, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου κοροναϊού;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), πρόκειται για έναν νέο κοροναϊό, ο οποίος εμφανίζει χαμηλή μεταδοτικότητα και μειωμένη θνησιμότητα σε σχέση με τον SARS και MERS.

Γιατί εκτιμήθηκε αρχικά πως δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο;

Από τη μέχρι τώρα εικόνα, προκύπτει πως πρόκειται για έναν κοροναϊό, ο οποίος μεταδίδεται δύσκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η αρχική εκτίμηση του ΠΟΥ αποδίδεται στο ότι από τους 400 εργαζόμενους στις δομές Υγείας του Wuhan που ήρθαν σε επαφή με ασθενείς, δεν εμφάνισε κανείς συμπτώματα της νόσου.

Και θα μου πείτε αυτά του έλεγε ο ΠΟΥ, αυτά έλεγε κι αυτός…

Εμ, γι αυτό χθες ο τρελοΤράμπ που όμως δεν είναι όργανο της ΝΤΠ, σταμάτησε την επιχορήγηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ…. (δειτε ΕΔΩ <https://olympia.gr/2020/04/15/%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84-2/> )

Και για να μην έχουμε αμφιβολία του πως λειτουργεί η Νέα Τάξη αμέσως αντέδρασαν τα φερέφωνά της, ο ΟΗΕ και τύποι σαν τον Bill Gates (δείτε ΕΔΩ <https://www.huffingtonpost.gr/entry/epikriseis-ston-tramp-yia-ta-peri-anastoles-chrematodoteses-ston-poe_gr_5e96aba9c5b65eae709c2655> )

Κι εννοείται ότι θα ακολουθήσει ενορχηστρωμένη επίθεση από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ (και τα ελληνικά βέβαια)….

Αδέρφια μου σας εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί υγιείς το πρωτόγνωρο αυτό ΠΑΣΧΑ που ζούμε, το οποίο, τα όργανα της Νέας Τάξης στην πατρίδα μας, κατάφεραν να μας απαγορεύσουν να το περάσουμε με τους αγαπημένους μας, στις εκκλησιές μας…

Κράτος και διοίκηση της Εκκλησίας μας, δυστυχώς απαγόρευσαν τον εκκλησιασμό μας τις Αγιες μέρες, αλλά επέτρεψαν να πηγαίνουμε σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, τράπεζες, φαρμακεία κλπ σαν να μην τρέχει τίποτα και με μόνη την ατομική μας ευθύνη…

Στους Ιερούς μας ναούς όμως είμαστε άλλοι άνθρωποι και δεν έχουμε φαίνεται ατομική ευθύνη….

Ομως το σατανικό φετινό σχέδιο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί…

Απαγόρευσαν τις καμπάνες της ελπίδας μας, απαγόρευσαν τα μεγάφωνα των Εκκλησιών μας που θα γέμιζαν τον αέρα μας με ψαλμωδίες και τις καρδιές μας με αγαλίαση και εντέλλει απαγόρευσαν και το Αγιο Φως που άφησαν μέχρι και η εβραίοι να μας έρθει από το Ισραήλ!!!!!

Φαίνεται ότι ο ιός μεταδίδεται κι από αυτά…..

Στο τέλος κάποιοι Ιεράρχες έκλεισαν τελείως του Ιερούς Ναούς ακόμα και για τους Ιερείς!!!! (ΕΔΩ <https://www.skai.gr/news/greece/ileia-kleistoi-oi-ieroi-naoi-megali-evdomada-kai-pasxa> ) Και κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν παντελώς την Θ. Κοινωνία στους πιστούς ούτε καν έξω από τον Ναό(!!!), με εξαίρεση τους μελλοθάνατους και τους ίδιους τους Ιερείς!!!! (ΕΔΩ <http://www.agriniotimes.gr/mitropolitis-naupaktou-theia-koinonia-einai-doro-theou-ekklisias/> )

Ευτυχώς όμως, κάποιοι κληρικοί μας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αντιδρούν…

Το περίεργο είναι ότι πιστοί (βλέπε Τσιόδρας) και άπιστοι (βλέπε Χαρδαλιάς, Μητσοτάκης κλπ) μας έχουν πρήξει ότι αν μείνουμε μέσα, θα κάνουμε ΠΑΣΧΑ του χρόνου όλοι μαζί….

Πρώτον δεν ξέρουμε αν θα ζούμε του χρόνου….

Δεύτερον δεν ξέρουμε αν θα ζουν οι ηλικιωμένοι μας του χρόνου, που πάνε μέρα μέρα την ζωή τους….

Και τρίτον ποιος μας εγγυάται ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχει ξεσπάσει και πάλι πανδημία (με τον ίδιο, αν δεν έχει βρεθεί θεραπεία ή εμβόλιο ή άλλο νέο ιό) και δεν θα μας έχουν κλείσει -ακόμα πιο γρήγορα εννοείται- πάλι μέσα στα σπίτια μας….

Με αυτά τα γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να μας ταϊσουν κουτόχορτο…

Δεν νομίζω….

Ο τρόμος δεν θα μας νικήσει….

ΥΓ. Δεν πρόλαβε ούτε το μελάνι της ανάρτησης να «στεγνώσει» και….

«Πιέζεται η κυβέρνηση από τις εξελίξεις σε Ευρώπη για έναρξη άρσης μέτρων»

<http://goog_337144788>

https://koukfamily.blogspot.com/2020/04/blog-post_416.html

5 comments to Πατριώτες μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας εκτελέσει προς χάρη της οικονομίας και των ξένων συμφερόντων.

 • Σκαρλάτος Πάνος Παρέμβαση στον METROPOLIS 95.5 – 11. 04. 2020

  • IOI ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ 8 Απρ 2020

   https://www.youtube.com/watch?v=36MPNRBoPLw

   ΦYΛΑΚΑΣ ΕΛΛΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

   • .
    .
    Ντοκιμαντέρ για κορονοϊό-παγκοσμιοποίηση (2/3) | Μπιλ Γκέιτς
    .
    .
    16 Απρ 2020
    .
    VideoTranslations
    .
    Βίντεο από την βραβευμένη δημιουργό ντοκιμαντέρ Janet Ossebaard σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.
    .
    Πρώτο μέρος του βίντεο (δείτε και Περιγραφή): https://youtu.be/ceKA198Ylis
    .
    Το τουίτερ της Janet Ossebaard: https://twitter.com/janetossebaard?la
    .
    Η παρούσα ανάρτηση εμπεριέχει συμπληρωματικά στο τέλος της απόσπασμα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Cold Case Hammarskjöld σχετικά με τη χρήση της πρακτικής των εμβολιασμών κατά του AIDS για την εσκεμμένη διάδοσή του.
    .
    Από την Βικιπαίδεια σχετικά με το ντοκιμαντέρ αυτό:
    .
    «Ο Δρ Σαλίμ Αμπντούλ Καρίμ ισχυρίστηκε σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στους Τάιμς της Νέας Υόρκης ότι η [εσκεμμένη] διάδοση του ιού HIV δεν ήταν τεχνικά εφικτή τότε. Το άρθρο επισημαίνει αυτόν τον ισχυρισμό του ντοκιμαντέρ ως θεωρία συνωμοσίας, παρά τις προηγούμενες αναφορές κατά τη διάρκεια της δίκης του Δρ Wouter Basson της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής -ο οποίος ήταν επικεφαλής του μυστικού βιολογικού πολέμου της χώρας Project Coast -, οι οποίες αποκάλυψαν την οπλοποίηση του HIV από τον Basson μέσω κατάψυξης του ιού.
    .
    Τον Ιούλιο του 2019, το ντοκιμαντέρ ορίστηκε για το βραβείο Lux του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η τρίτη φορά, στην ιστορία του βραβείου, που ένα ντοκιμαντέρ συγκαταλέγεται στους τρεις φιναλίστ.
    .
    Το ντοκιμαντέρ έχει οριστεί για το Βραβείο Δικαιοσύνης 2020 από τον Κινηματογράφο για την Ειρήνη.»
    .
    πηγή: Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Ca
    .
    126 επιστημονικές οργανώσεις στηλιτεύουν την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για τις εμβολιαστικές της εκστρατείες που προκαλούν χρόνιες, αναπηρικές νόσους στον παγκόσμιο παιδικό πληθυσμό:
    .
    «Ανοιχτή Επιστολή από 126 Διεθνείς Οργανώσεις προς την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την Ασφάλεια των Εμβολίων»
    .
    https://www.efvv.eu/wp-content/upload
    .
    βίντεο: «Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια»
    .
    http://www.youtubetranslations.gr/wha

    .
    .
    .

 • .
  Εισαγγελείς υπάρχουν σε αυτή την χώρα, ή μπουκώθηκαν κι αυτοί ; ; ;
  .
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ , ΑΛΛΆ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΘΕΣ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ Ή ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!
  15/04/2020
  Για ν ακούσουμε προσεκτικά, τι είπε χθες, ο εκπρόσωπος του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ επισήμως στον Τσίπρα ως αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης !…
  Του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ που είναι ειδικά διαπιστευμένο για νοσηλεία με COVID19 !!!
  Λέει λοιπόν, επισήμως ο εκπρόσωπος : ΄Εχουμε 30 κλίνες για covid19 και τώρα είναι κατειλημένες οι 7 !!!!!!!!
  Και το PIC ΠΌΣΟ ήτανε ; Ρωτάει ο Τσίπρας !
  ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ PIC , η απάντηση !!!!
  Εισαγγελείς υπάρχουν σε αυτή την χώρα, ή μπουκώθηκαν κι αυτοί ; ; ;
  Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν» 13 Απρ 2020 Αλέξης Τσίπρας Ι Alexis Tsipras Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο «Αττικόν» και ενημέρωση από την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου. (14.04.2020)

  https://www.youtube.com/watch?v=cKYZommO8uc&feature=emb_title
  https://katohika.gr/ellada/mporei-na-mas-doulevei-apo-ta-kanalia-o-klapsiaris-alla-ston-tsipra-chthes-anagkastikan-na-poun-tin-alitheia-ki-apo-sponta-i-aproseksia-tous-tin-mathame-ki-emeis/