«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ  !!!!!

ellas 3

Την δεκαετία του 50 μικρό παιδάκι άκουγα τους μεγαλύτερους ( Γέροντες ) στο χωριό μου οταν κάποιος νέος τελείωνε την στρατιωτική του θητεία και γύριζε στο χωριό έλεγαν !!

Εγινε Αντρας,ειναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Στρατός … Το μεγαλύτερο σχολείο για τους Ελληνες Γενεά αφτερ Γενεά……Και ποιοί οι Δασκαλοί του ?  Οι Στρατιωτικοί  !!!!

Εσείς οι Στρατιωτικοί είστε εκπαιδευμένοι …. Πρώτον … Δάσκαλοι… Παίρνετε τα Ελληνόπουλα ( Παιδαρέλια ) τα πιό πολλά αγράμματα και τα κάνετε άνδρες…

Δεύτερον… Εσείς οι Στρατιωτικοί είστε εκπαιδευμένοι – φτιαγμένοι για Αρχηγοί… Να δίνετε αγώνες ,να παίρνετε αποφάσεις στις πιό δύσκολες στιγμές.  Οπως στον ΠΟΛΕΜΟ….Και ο πόλεμος δεν κερδίζεται μόνο στην μάχη στην πρώτη γραμμή ατομοκά …. Αλλά και στα επιτελεία συλλογικά ….

Αυτά με εμαθε η Ιστορία…

Δυστηχώς λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αλλά σήμερα δεν βλέπω Στρατιωτικούς Αρχηγούς να παίρνουν αποφάσεις.  Δεν βλέπω Αρχηγούς να πάρουν αποφάσεις για τον μεγαλύτερο πόλεμο που καλούνται να δώσουν οι Ελληνες να αντιμετωπίσουν τον εχθρό που χτυπάει τα τύμπανα πολέμου εξω απο τα τείχη…..

Δεν βλέπω υποστήριξη μεταξύ σας αυτά που μάθατε για πόλεμο…

Αλλά βλέπω πολλούς Στρατιωτικούς στο Facebook και στα πρωινά καφενεία των τηλεοπτικών σταθμών..  Ολο θεωρίες ακούω…  Καλές οι θεωρίες .. Αλλά οπως ελεγε ο Μέγας Σοφοκλής στην Αντιγόνη . Αν επιαναν τόπο οι ικεσίες – θεωρίες και τα παρακάλια δεν θα κάναμε άλλη δουλειά απο το να ικετεύουμε……

Στις διαμαρτυρίες – συλλαλητήρια εγώ δεν ειδα κανέναν μπροστά εκτος απο τον Στρατηγό Φράγκο..κι’ αυτός μόνος του χωρίς αποτέλεσμα.  Δεν ειδα κανέναν άλλο Στρατηγό δίπλα του… ( δεν ξέρω δεν ήθελε κανέναν δίπλα του ή δεν ενδιαφέρθηκε – προθυμοποιήθηκε κανένας …ΓΙΑ  ΤΟ  ΕΓΩ ? )

Ο Κώστας Χατχηαντωνίου γράφει….

Η Ιστορία δεν αποτελεί απλή καταγραφή γεγονότων που αφορούν το παρελθόν. Η Ιστορία ειναι ενέργεια μνήμης που αφορά κυρίος το παρόν και το μέλλον….

Δεν το γράφει μόνο για Στρατιωτικούς αλλά για ολλους τους πολίτες.

Να πάρουμε την Ιστορία του Τρωικού πολέμου…

Πολλοί διάσημοι και επιφανείς Ηρωες συνετείχαν στην πορεία του πολέμου. Οπως ο Αγαμεμνων – ο  Διομηδης – ο Μενελαος – ο Οδυσσεας – ο Αχιλλεας – ο Πατρακλος – ο Νεστορ – ο Αιας. Ολοι τους Στρατηγοί Βασιλιαδες.. Και το πρώτο που εκαναν ήταν να ορίσουν εναν Αρχηγό.. Οχι τον Θεϊκά Ηρωικό Αχιλλέα αλλά τον Αγαμεμνονα….

Και την Τροία δεν την εκπόρθησε ειτε ο Αρχηγός ειτε ο Ηρωικός Αχιλλέας αλλά ο υπομενετικός και πολυμήχανος Οδυσσέας… Αρα η Ιστορία μας διδάσκει οτι ολοι ειναι χρήσιμη ανάλογα με την γνώση του ο καθένας….

Και η Ιστορία μας λέει οτι οι πολιτικοί ηγέτες της Ελλάδας  ( σπέσιαλ τα τελευταία 50 χρόνια ) μόνο ηγέτες δεν ήταν για τα εθνικά θέματα… Ο κόσμος τους βλέπει τους καταλαβαίνει τη αγύρτες ειναι ψάχνει και περιμένει για Αρχηγό ΠΑΤΡΙΩΤΗ…..

Παράδειγμα οι αγανακτισμένοι . Γέμισαν ολες οι πλατείες. Αποτέλεσμα τους κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ψέματα… Ηρθαν οι διαμαρτυρίες και τα συλλαλητήρια για την συμφωνία των Πρεσπών.  Αποτέλεσμα τους κλερδισε ο Κυριάκος με ……….ψεματα…..

Τελευταία είχαμε τον ξεσικομό των πολιτών στα Νησιά να αποτρέψουν τον αποικισμό απο τους λαθρομετανάστες.  Και σαν απο μηχανής Θεός ξέσπασε η κρίση στον Εβρο…. Κανένας δεν μιλάει για τα Νησιά και τη εχουν στο μυαλό τους οι κυβερνώντες. Συνεχίζονται οι εργασίες για τον αποικισμό των Νησιών ?  Η στο τέλος θα μας πούνε κερδίσαμε την μάχη στον Εβρο αλλά χάσαμε τον πόλεμο στην υπόλοιπη Χώρα.!!!!!

Και πάλι να μελετήσουμε τις σκέψης του Κώστα Χατχηαντωνίου.

Οτι η Ιστορία δεν αποτελεί απλή καταγραφή γεγονότων που αφορούν το παρελθόν.  Αλλά η Ιστορία ειναι ενέργεια μνήμης που αφορά κυρίος το παρόν και το μέλλον….

Και η Ιστορία μας λέει..

Το 550 Μ.Χ. στην Αίγυπτο δεν υπήρχαν Αραβες.  Οπως δεν υπήρχαν τότε Αραβες στη Λιβύη στην Αλγερία στο Μαρόκο και στην υπόλοιπη Αφρική.  Οπως δεν υπήρχαν τότε πουθενά στον κόσμο Μουσουλμάνοι.

Και σήμερα  ????????

Ολοι αυτοί οι Μουσουλμάνοι ειναι απόγονοι των κατακτητών…..

Ελπίζω επιτέλους οι Στρατιωτικοί να συνέλθουν να αφήσουν το Facebook  τα τηλεπαράθυρα της θεορίες και να αναρωτηθούν επι τις υοσίας πριν ειναι αργά.  Απλά σήμερα η πατρίδα σας χρειάζεται οσο ποτέ άλλοτε……

Peter Triantafyllos  Toronto

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΚΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ  !!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>